radiosong. Discodiva

Klockan 06.30 eller 18.45 på TV4
Visas discodans från Klamar på högnivå.
TAKE A LOOK!

radiosong. GossipGirl

- WOW! äntligen så börjar det, och helvete jag är sen. Tiden går så otroligt fort nä man sitter här, varför? iallafall tillbaka vid 21.00 med vidare informtaion. ;D seya!



image22
( skor från jag vet inte vad. Frustrerande att jag inte kommer ihåg från vilken affär då jag gillar dem, haha.)
iallafall, liten väska från Monki och gröna byxor från HM.

radiosong. Kulturhistoria

- Ja, bloggläggets rubrik säger en hel del av vad jag just nu håller på med. Eller, ja ska hålla på med iallafall. Vår lärare har bett oss att skriva om en kulturupplevelse vi har varit med om.. Och jag, den disco diva jag är har valt att just skriva om en disco träning och dess kvalitéer. De sista lärt bara bra att ha med, tro inte det egentligen ha något med det jag ska göra, haha. Men det är trögt, rätt mycket som är trögt nu för tiden tycker jag allt.. Kommer iallafall snart få glida iväg och ha träning i omkring 3 timmar och 30 minuter. Känns ju rätt efterlängtat faktiskt!

radiosong. Plugg

- ALLTSÅ JAG blir verkligen frustrerad. När jag verkligen måste göra skolarbete gör jag allt annat. Just nu dricker jag kaffe och, ja och vad då? vad gör jag ens här? jag ska inte skriva här, inte i den här rutan utan i ett word dokument med överskriften "samhällskunskap - våldtäkt." nej , hörrni nu ska jag ta tagi mig. En halv sida till sen så ger jag upp. pusshej! förhoppningsvis hinner jag återkomma senare, om inte nu arbetet dra ut på tiden..

Dagens outfit

414171-74

Sjal, Gina tricot
Skinjacka, Only
Rosa väska, HM
Tröja, Gina tricot
Lack Tights, Gina tricot
Vita skor, EURO sko

radiosong. Smycken

- En snabb shoppningrunda med mamma idag, eller nej - rättare sagt igår! Skulle inte blivit någoting men rea på Glitter och jag kunde inte låta bli. Kunde faktiskt blivit två par skor också, men jag höll i de pengarna jag inte har. Jag måste motstå att köpa dessa skor, dock förstår jag inte hur jag kan eller kommer kunna. Men det blir Stockholm i påsk och det är så sjukt mycket roligare att åka någon annan stanns att shoppa. Så de får helt enkelt bli då!  ♥ ,  men det är i mars. Två månader.. herregud!

image20

radiosong. Let's Dance

- Spenderat kvällen med att kolla en hel del på Let's Dance. Och jag vet inte vad jag ska ta vägen. Snälla får jag typ strypa Daniel eller vad han heter, programledaren iallafall. Alltså han tror att han är rolig? jag tycker inte det, inte alls.
Dock vet jag inte vad ni tycker men han trakaserar och kommer med så otroligt dumma kommentarer. Ett  exempel är bara som "ja humle och dumle är ju kvar iallafall"  Vem fan, rent ut sagt, bryr sig om om brösten är kvar eller inte? Det är dansen som ska vara i fokus inte tjejernas kroppsdelar.. hallå? Vi ska väl kunna få ha en urringad klänning/topp utan att allt ska handlar om våra bröst..
Men som om inte det skulle vara nog så avbryter han hela tiden, dansare som domare och försöker klämma in ett fiffigt skämt som bara gör någon/några till åtlöje ( heter det så..? haha aja, förhoppningsvis förstår ni vad jag menar.) 
Jag blir så förbannad. Pappa säger att TV4 har ju godkänt honom så, så farligt är väl det ändå inte. Men enligt mig är de det, faktiskt.

Daniel, gå hem och lek joker, det känns som om du bara skämtar bort hela programet. Let's Dance behöver seriösa programledare och du är så långt bort seriös man kan komma? , Bättra dig eller gå hem!

radiosong. Godmorgon

- vi säger inte så mycket mer än att, ÄNTLIGEN så är det fredag! eller håller ni inte med mig? Än en gång har vi fått stå ut en vecka med hårt slit och arbete, och nu kommer vår välförtjänta helg. Dock har vi nog säkert lite kvar i skolan och kanske lite jobb kvar men snart så är vi lediga, i 2 hela långa dagar.

iallafall, Godmorgon, jag är pigg och glad. sprallig och så sjukt danssugen. Gårdagens träningen var nog den roligaste jag varit på, haha! Sjukt snygga steg, sjukt snygg dans, jag flyger på rosa moln ♥ Kan någon ta mig tillbaka, tack?

Dock missade jag handbollen, men det var väl kanske bra. Sverige förlorade och så som jag lever mig in i matcher var de nog bäst att jag inte såg den. TV eller något annat hade väl gått sönder, för hur kan man missa straffar? FEM STYCKEN, hahah! ehm, ja jag kanske inte ska säga något.. men fan!


radiosong. Beslutsångest

- Mitt huvud värker, hela min kropp värker. Blev så sjukt trött just nu alltså så passar på att skriva innan jag slockna på tangentbordet. Skall snart glida och lägga mig i soffan och sova tror jag, men egentligen skriker plugg.. Men vet ni en sak? jag Orkar inte.

Skolan 40 minuter idag, haha. Tänk om alla skoldagar kunde vara så långa, eller ska man säga korta kanske?

Försöker lösa frågan vad jag ska välja för mitt indivuella val. Det enda jag vet är att det inte ska var något "seriöst" ämne, nu har jag snart sått ut med spanska i 1 år, nu ska jag ta något jag verkligen gillar. Jag funderar på Svart/vit foto, men samtidigt vill jag också välja webbdesign, dock är de sist nämna på 100 poäng och foto 50 poäng. De blir 150 poäng om jag räkna rätt och det får inte blir mer än 100 poäng nu till 2:an. ( ja typ ett halv år kvar men måste välja nu..) Ah, någon som kanske går/gått av dessa kurser? Ni kan ju lätt vara snälla och höra av er och berättar hur de är. Mitt beslut måste dock göras snarast..

radiosong. Svart/vit & röd

414171-73 

414171-74


Dagens outfit:
Svart "jacka", gina tricot
Vitt linne, only
Svarta cheap monday byxor, Kompaniet.
Vita converse, Arnolds
Röd sjal, Only
Assoccearer, HM och hemma gjort (pärlat)

radiosong. TV4

- Okej, nu så tänker jag inte skryta, men jag vill bara dela med mig och berätta om vad som händer imorgon. Uppspeld och förväntans full till 110%. Men som jag sa, jag vill inte skryta, jag är inte en sådan person. Hoppas jag i alla fall inte? Jag har nog bara rätt svårt att ta emot en komplimang, vad ska man sedan göra liksom? Säga tack som om man redan visste att man var duktig eller stöta bort den och förklara att "herregud, det är egentligen inte så svårt som det ser ut". Visst man älskar verkligen när man får en komplimang, (i alla fall jag) ingenting är bättre än det. Känslan av att någon gillar det man nyss gjort är faktiskt obeskrivlig. Ett exempel; som jag alltid säger, en bra dansare är inte bara en person som kan dansa bra, utan också en person som kan ta kritik åt båda hållen och inte framstå sig själv som bättre än alla andra, divig med andra ord kanske.

Iallfall det jag har försökt berätta, fast dragit ut på det en hel del - är att imorgon är jag ledig ifrån skolan. haha, wey! därför att TV4 vill göra ett repotag om discodans. Vilken chans ? jo tack, jag vet.. :D Skall intervjuas och dansa och vad vi ska ge järent. united, här kommer vi! & för er som inte vet, United - discogrupp där jag och fem tjejer till är med i. Önska oss lycka till? puss

Nu har jag suttit och gråtit i 2 timmar med Towsan, kollat 2 avsnitt av O.C! Vi är skadade, vi vet redan det ! haha


radiosong. Långdag

- Helt slut i hela kroppen och träningsvärk lite överallt känns det som. Sitter och läser tidning och kolla TV samtidigt. Funderar  på att sätta på ett O.C avsnitt, måste hänga med i serien då den går på TV just nu. Dock så slutar jag sent, som jag nämnde tidigare- så hinner inte alltid kolla på det.. Mitt nya shcema för vårterminen suger!

Iallafall kom hem vid halv 6 idag, DÅ var min skoladag slut. Det är ju liskom redan kväll och hela jädra dagen är förbi. Mörkt när man åker till skolan, mörkt närm an kommer hem. Snälla kan det bli sommar snart?
Men fick springa från bussen hem då jag ville hinna se slutet på hanbollen, och herregud vad spännande. Sverige vann, värsta sportnörden jag blivit. haha! ( dock bara inom handboll ;D )

Nej nu blir det O.C med Towsan, och annat smått och gott. Kvällen blir att tillbringa tillsammans med henne :)


image17
Trörja med tryck och svarta pumps från topshop och örhänge från modcloth.

radiosong. Rast

- Okej, glider runt i skolan och har just nu lunch. Kollat på electro dans som Olivia visat mig. Just nu tro jag att ett par elever behöver datorn? Så jag måste helt enkelt flytta mig, för gör ju inget skolarbete.. Om det bara visste! Blev ju mycket till ett inlägg. Seya!

radiosong. Handboll

- Skulle skrivit igår, skulle skrivit i förgår men dock så ville inte min dator det. Mitt internet funkade inte, lite mindre bra men nu är jag här. Lite snabbt! Handboll på TV och jag är inne till tusen. Skriker och gapar som vilken annan idiot som helst.


igår var kul morgon vill jag säga, verkligen Inte. Ska vi säga så att mensvärk bara är ett onödigt lidande för oss kvinnor? Hade sovmorgon till halv 8, kanske inte så mycket men ändå några mer timmar att sova. Dock vaknade jag vid 6 och vred och vände på mig och kunde inte sova då magen värkte. Tack! 
Men tack och lov sov jag som en stock inatt, vaknade utvilad och pigg, fast det finns en nack del med det också, haha. När jag sover gott så rör jag mig och när jag vaknar ser mitt hår ut som ett helvete, rent ut sagt!

Nu har jag varit på dansträning sen 4 till 7 och jag mår illa och är sjukt trött. Tog nog i lite för mycket? Men inget annat kan vara roligare än dans. De bästa som finns, bara så att ni vet ;D  ♥


radiosong. Barndans

- Från kvart över 10 - till kvart i 6. 7,5 h på dansskolan hade jag kanske inte riktigt tänkt mig att spendera hela min söndag. Men vad gör man inte ? Hela förmiddagen höll jag i barndans och rullade runt på govlet och sprang runt till låtar som Emil i Lönneberga och Bamse. Sedan fick man ta jobbet att stå i recensionen tillsammans med mamma, och välkommna alla nybörare och visa vart de skulle ta vägen. Duktiga Louise!

Nu är jag helt slut och smörjt in mig med ett lager brun utan sol. Och nu, tog jag de säkra kortet och tog en jag brukar använda, Dove. Dock luktar man otroligt illa men vad gör man inte för att bli brun..
Jag kanske borde viga ett inlägg åt, om olika brun utan sol producter? får håla det i bakhuvudet.


Nu längtar jag bara så otroligt mycket efter Robin att jag håller på att spricka. Och att jag kanske få vänta ända tills fredag för att träffa honom gör det inte bättre. Dock så kanske han skulle palla sig hit imorgon, men han kommer hem vid 3 inatt/morgon och ska gliad till skolan sedan  - han kommer vara helt slut körd.

Dagens outfit

  414171-80   414171-79


Blåa Cheap Monday jeans, Kompaniet
Grå tröja med tryck, Cubus
Svart/vit skärp, Punkshop (?)
Assoccearer, HM & glitter
Vit randig tjocktröja, Jess


radiosong. Fixat&klart

- ledig tid? jo tack, det skulle jag gärna vilja ha. Fullt upp och ingen tid för att sitta och glida runt vid datorn. Tack och lov är det fredag idag så kanske får en någelunda lugn helg. Dock får jag inte träffa Robin på hela helgen men får väl helt enkelt klara mig - bli en hel del sova kan jag tänka mig! Kan j upassa på att skryta lite om mig pojkvän, han är just nu på Sverige Cup och kommer förhoppningsvis ta hem allt ? haha, <3

Iallafall, nu är det bestämmt, Peter kommer till sportlovet v 8. Yes säger jag bara, äntligen fixat och klart! Dock blev Towe och jag blev bara lite fundersamma på vad vi ska göra dessa dagar, liskom Kalmar ? finns precis inte för mycket att göra här - men vi får väl dra in till stan och fika. Fik har vi ju iallafall gott om.  Vi kommer alltid på något, vi tre och så händer det alltid något. ♥ 


radiosong. Yellowcard

- & egentligen så arbetar jag på riktigt bra, men nu så har jag skrvit mer än en halv sida och orkar verkligen inte mer. Kan det få bli lunch snart? Sitter och håller på att svälta ihjäl..
Iallafall, för er som undrar vad jag håller på med , sitter och har engelska, andra lektionen för idag. Tisdagar, är fan den värsta veckodagen. Hela förmiddagen språk och slutar sedan vid halv 5, bara för att  de vill att vi ska gå in i väggen före 20 och för attj ag vill klaga och tycka synd om mig själv..

drygt en halv timme kvar? sitter och skriver om Yellowcard och låten One year six months. ( lyssna på den, riktigt bra.) Visst, om detta hade varit svenska så hade det varit så sjukt kul och gått relativ fort, men nej. Allt är nu på engelska och det går så trögt fram att jag kan spricka.
Nu vill jag faktiskt helldre stå inför klassen och göra min bokrecension - absolut mer åt de bättre hållet!


radiosong. Duktigalouise

- Satte mig igår kväll och kollade på första säsongen av Heros. Och hej vad bra första avsnittet var bara, haha. Kunde ju inte slita mig fick sedan tvinga mig i säng. Kanske var det som berodde på attj ag var så sjukt trött idag på morgonen.. Sängen kändes så jädra varm och bra mot vårt iskalla hus och skola.

Måndag och allt har väl efter busfärden in till skolan gått relativt fort och bra. 3 timmars rast och man enbart glider runt - jag älskar det. Sista timmen fick vi sitta och lyssna på andras bokresencioner & min tur blir imorgon. Läst boken "syskonkärlek" och jag säger bara, läs den! Nu har jag iallafall varit hemma en bra stund och hunnit hjälpa mormor med hennes nya mobil ( :D ), dukat och lagat pankakor. Ibland orkar jag faktiskt vara duktig!

Nu måste fixa med spanskaglosor tills imorgon och spanska läsläxa. Bara en termin kvar och sen kommer jag flyga på rosa moln, ALDRIG mer spanska i hela mitt liv - det kan jag lova. ♥

image12
Skor från asos, mössa från Monsoon Accessorize och öronhänge från modcloth.

radiosong. Clothes

414171-73


Dagens outfit
Svart "jacka" med dragkedjor, HM
Vitt linne med steri, HM
gråabyxor, only
svarta converse, 4 år gamla. ( alltså för gamla för att komma ihåg vart de kommer ifrån. )

radiosong. Brunutansol

- Brun utan sol, jag varnar er! Jag är en tävlingsdansar, en van sådan. Och har prövat ett antal brun utan sol producter. Då man ska vara jämtbrun på tävlingarna ( iallafall enligt mig själv... , fåfängd som jag är)Jag brukar hålla mig till det säkra före de osäkra, men igår kände jag för att testa något nytt. Och fan heller! Brun utan sol serveter, från hm ,kommer dock inte ihåg märket ( återkommer om det) är det sämsa jag har använt - ever. och då har jag använt rätt många olika som jag sa. Smörjde in överkroppen och ja, vad ska vi säga ? Man kan inte säga att halva överkroppen är med färg, för då ljuger jag. Men fläckar på halva överkroppen, är nog mer sannolikt, & likt hur jag ser ut just nu. Och väldigt olika nyanser, som ex, under ena armen chokladbrun , på magen en orange fläck och vid halsen precis innan huvudet ett rakt fint sträck..


Dagens outfit

414171-71   414171-72
                 
Sjal, gina tricot.
Svart jacka, Wear it 
Vitt linne, Gina Tricot
Svara leggins, HM
Vita benvärmare, Flash
Skor: EURO sko

radiosong. Effektiv

- Redan snart 10 och vad har hunnits göra idag? faktiskt ganska mycket! Men jag tycker ändå att klockan gått onödigt fort..

Steg upp runt 12 idag, självmant. Rätt stolt över mig själv, käkade frukost och satte mig med bokrecension. Blev klart efter mycket om och men och var sedan väldigt social med familj och fikade. Satt och pratade om lån, skatter och ränta - vilket samtalsämne.
Efter det så tvingade min moder mig ut på en promenad, och när jag kom hem hade jag kraft nog att städa mitt rum? all överflödig energi jag hade igår kom väl idag, haha.

Skickat upp min pojkvän på rummet för en stund sen, med lillebror, och om jag hör rätt tro jag de sitter och spelar playstation. Själv behövde jag sätta mig här en stund. Men nu är stunden över, får väl vara lite social och helt enkelt palla mig upp på övervåningen och sno tillbaka Robin.


image11
Grå tröja med krambjörna från Topshop, vit tröja med ansikte & grå med sterios från delias.  


radiosong. Danslängtan

- Dansa? snälla ja tack. Fast klockan är mer åt midnatt än kväll så är jag så otroligt rastlös och full med energi. Borde liskom jag inte vara trött efter en hård dag och inte mindre efter en hård vecka? det kan man ju absolut fråga sig.. Sitter istort sätt och räknar ner dagarna tills dansträningen börjar igen. Tack och lov har vi både haft jazz och balett i skolan men inte samma sak som disco träningarna. Men det kan jag säga, att balett är så sjukt mycket jobbigare än vad man kan tro och tänka sig. Jag har sådan träningsvärk i mina vader och helt stel, haha. En del kanske beror på att jag inte rört på mig så mycket under lovet men bara efter några rörelse och efter all koncetration så är man helt slut.

Imorgon blir det att fixa bokrecension och sedan på kvällen kommer Robin. & han föreslog att vi skulle glida in till stan på söndag, och jag tackade mer än gärna ja. Skall försöka inhandla lite snygga kläder till herrn.

Jag har faktiskt kunnat slita mig ifrån datorn, och suttit och kollat på Let´s Dance idag. Själv tycker jag iprincip alla är riktigt bra , för att aldrig har dansat i hela sina liv. Man undrar hur det skulle gå för en själv. Dansat i sju år men innötad med disco & allt som hör till där. Och för er som tro och jämför disco med filmer som staterna night fever etc. Är det så långt ifrån det jag dansa man kan komma. Nej okej, där tog jag i - men det liknar inte alls. Tänk er techno låtar, som cascadalåtar och en fardfylld dans med mycket sparkar och starka armar (aa) hahaha
( omg, alltså en sådan bra förklaring vad disco dans är, hahaha. Inte! rimlig iallafall, den funkar. )
Iallafall, så skulle jag gärna vilja börja med pardans, ser så otroligt vackert och graciöst ut och så ser det ut som om det har så otroligt kul också. Någon frivillig Kalmarbo som gärna börjar med mig?

Men ja, nu tror jag att jag ska kolla om Bilddagbok funkar igen, någon/några idioter som vart inne och försökt hacka sig in. Snälla, skaffer er ett liv liskom? pusshej!



image9
Byxor från asos, Rolling Stones tröja och armband  från delias.

radiosong. Datakunskap

- Första lektionen och jag går i taket. Sitter och har datakunskap, annars brukar jag gillar det men just nu finns det inte mycket jag gillar. Jag vill hem , träffa Robin och inte göra så mycket mer. Låter liskom rätt bra enligt mig!

Iallafall, sitter och håller på med Exel. Jag förslog att vi skulle lära oss mer om webbdesign och layout. Men icke, får bli på individuellaval. Bertil (lärare) är inte så intressarad av det,  han menar att det är  inehållet som han bryr sig om. Men Bertil han är okej, gullig och hjälpsam, haha. Men jag kommer ändå hålla fast med att Exel är rätt onödigt.

Men nu är det slut och lunch time. Skriver mer ikväll! seya ♥


radiosong. Gossip girl

- Stockholm den 27 Mars. nu är det bestämmt! Eller varit det ett tag men jag har iallafall bestämt mig. Jag ska spara & inte jaga i affärer för kläder/skor så att alla mina pengar spenderas där uppe istället. Så mycket bättre, så mycket mer. ♥ Dock har jag suttit och kollat runt på både kläder & skor och om jag känner mig rätt bra ( som jag borde göra..), förstår jag inte hur jag ska kunna hålla mig.

Iallafall satte mig när jag kom hem ifrån skolan, som jag förövrigt endast gick 2,5 h i idag, framför TV:n. Riktigt skönt och jag hade väldigt gärna haft en kaffe i handen, men ärligt talat - jag orkade verkligen inte göra någoting. Iallafall, när jag satt där och kollade på reklamen, som tar upp allt mer, såg jag rekalm om Gossip Girl serien! ÄNTLIGEN kommer den serien på tv säger jag bara. Haft den på datorn ett tag och kan inte slita mig ifrån. Serien är baserad på böckerna ( som jag har läst & som ni borde läsa?) och som har haft samma regissör som i O.C. Den 29 januari på kanal 5, jag råder er att kolla.


- - -
Skor från gojane.com

radiosong. Allra första

- Välkommen till radiosonggirl får jag väl lov att säga! 
Det är ju nu det gäller alltså, första blogg inlägget för 2008, första blogginlägget överhuvudtaget här faktiskt. Jag ska alltså nu ha en bra inledning (som min svenska lärare skulle ha sagt) så jag hålla er läsare kvar och låter intressant och spännande. Men tänk om inte jag är tillräckligt intressant i första inlägget och tappar er redan på första meningen? ge mig tid, jag lovar jag är inte så tråkig, i alla fall inte enligt mig själv! Faktiskt ganska trevlig och en lätt person, social och rolig.
Hade tänkt att första inlägget här skulle ha blivit igår, allt skulle ha blivit så bra då. Därför allt skulle ha varit första gången, som så här; första dagen i skolan efter det väl förtjänta jullovet, första veckan helt utan godis, första dansträningen sen jullovet började och inte att förglömma, första blogginlägget här på radiosonggirl.


Jag vet inte hur jag ska börja, jag vet inte vart jag ska börjar. Inte tro jag att jag få så många nya läsare, så man måste presentera sig? Men för säkerhets skull, i brist på annat. Jag är Louise, går första året på gymnasiet på estetiska linjen med inriktning dans. Mitt allra största intresse, som tar upp större delen av min fritid, är just dans. Har hållit på med det sen jag var sju år gammal. Jag tränar omkring 3-4 gånger i veckan om inte mer och tävlingdansar i dansstilen disco.
Jag älskar mode, vill jag nog lov att säga. Kläder och skor är min passion! Enligt vissa kanske jag inte alls har koll på mode, det som är inne och ute, men har i alla fall koll på det jag gillar och som intresserar mig. Jag är väldigt medveten om vad jag klä på mig och försöker hitta min egen stil, jag matchar och älskar accessoarer.
Tillsist får jag väl tillägga - att jag bor utan för Kalmar men vill helst flytta härifrån, jag dricker kaffe(med socker), fotografera gärna på min fritid, älskar att umgås med mina vänner(då jag har tid, dock är jag väldigt upptagen då plugg och dans tar upp väldigt mycket..) och att jag har en pojkvän sen snart 8 månader tillbaka, Robin. Ingen är bättre än honom, och det vet han. ♥

Så, en liten presentation av mig. Eller ja, liten och liten.. Men i alla fall, två skoldagar och jag är redan utmattad. Känns som om vi redan har gått en vecka, en hård vecka. Och jag har fått träningsvärk i mina höfter, hahaha. Efter dansträningen igår, så fruktansvärt skönt att dansa igen. Inte gjort något vettigt på hela lovet.
Dock kom jag underfund med nu att jag har glömt spanska boken i skolan, lyckat då jag har spanska glosor tills imorgon - duktiga Louise. Det löser sig, har ju enbart två lektioner imorgon. En som slutar vid 10 och en som börjar vid halv 2. Får plugga där emellan helt enkelt.

Nää , nu tro jag att jag ska gå och terrorisera min pappa med att prata oavbrutet, eller något sånt. Otroligt pratsugen och kom på mig själv med att sitta och prata för mig själv.. 

image8