Detaljer





Rosett. Ett sidenband som snabbt knöts runt halsen. Väska. Ett eget fynd längst in i garderoben. Gåva från god vän. Kängor. De perfekta promenadskora. Det vill säga, de utan klack.

Höstens vackra sida





Jag har varit på ett sånt sprudlande humör idag och solen väckte mig precis lagom i tid för att påbörja dagen i solsken. En dag med Sofia väntade precis utanför dörren. Förra gången vi sågs var ute i skogen för en höstpromenad tillsammans med lilla Myra. Idag byttes både hund och skog ut mot City och klackar. Mitt i stan for Sofia och jag runt och beundrade alla fina och höstklädda människor. Vi drack java och fönstershoppade så det stod härliga till. Vackra fina höstdag som tacksamt var en ledig sådan för oss båda!

Backlight







Poncho,
Gina tricot. Tröja, Carlings. Byxor, vintage. Kängor, Scorett.

Let's get it on tape








Afro VS Dancehall
By Sara Gallan


Jag kan knappt hålla mig kvar på fötterna längre. Timmarna, dagarna, veckorna flyger iväg. Det där med att man höst/vinterdepressionen har inte, inte ens för fem öre, infunnit sig. Jag njuter av alllt tid som jag kan få. Insåg att på Diambra tar vi redan i nästa vecka ett höstlov från kvällslektionerna. Jag älskar att dansa och utvecklingen som alltid sker. Jag älskar att se resultat. Att lyckas. Jag sitter med ett par klipp från ett x antal lektioner. Tänkte att ni kunde få en sneak peek på vad vi gör. Mig ser ni till höger i ett par rosa byxor och svart topp om ni skulle vara intresserade. Enjoy!




Efter en veckas tystnad




MIN FÖRSTA JOBBVECKA har fart förbi och nyss har man klivit in i andra. Ni har inte märkt någoting alls.. Ingenting alls. Bara det att jag inte har varit här på hela den veckan. Det har varit långa dagar och sena kvällar men det lär blir bättre nu. Mitt schema är som ett guldschema och med en god marginal hinner jag både jobbet och dansen. På tal om jobbet, så har jag redan efter en vecka förståt att jag hittat rätt!  



Let's fall in autumn




Päls, Bikbok. Skjorta och stickat, H&M. Byxor, Bikbok. Skor, Vagabond. Väska, New York.


Don't dream your life, live your dreams





Det händer så mycket fint här hemma nu. Successivt tar sig allting och lägenheten börjar mer och mer kännas bebodd. I sovrummet fick vi i inflyttningspresent fina krukor tillsammans med vackra vita rosor. Även vita gardiner har fått komma upp sen ni sist såg lägenheten på bild.

STYLE BY





Middagen är lagad och danserna för morgondagens lektioner sitter. Nu blir det en kopp kaffe och kvalitetsläsning tillsammans med Kling. Tjarå!

You are more than enough




Min fantastiska mormor tog sig upp till Stockholm med mamma i fredagas. Som jag har saknat henne. Jag har sen liten haft både mormor och mofar på gångavstånd ifrån mig. Det blev både finmiddag tillsammans med hela tjockasläkten. Koppar med kaffe, fina tillbakablickar och härliga skratt. Min mormor, hon är fin hon!  

FOUR(4) PIECES





1. Vit skjorta. Går aldrig att ha förmånga av. 2. Stickat. Ljus och en kortare modell. 3 och 4. Enkla långärmade tröjor. Fina färger över skjorta.  

The day before yesterday





Kappa, H&M. Stickat, Carlings. Kjol, New York, Pumps, Din sko. Clutch, Asos. Halsduk, Gina tricot.

FRIDAY





Det är freeeedag och jag vill mest bara sätta mig på en parkbänk och njuta av solen. Men istället stimmar jag runt här hemma, dammsuger och dammar. För ikväll mina vänner får vi finbesök, så det gör mig ingenting. Finaste mormor kommer upp tillsammans med mamma. Som jag har längtat!

At the cliffs





Här kommer mer bilder ifrån i söndags. Jag bar kappa tillsammans med min favoritmatchning för tillfället. Tröja över skjorta. Perfekt lagom uppklätt och avslappnat!

 Kappa, H&M. Orange tröja, H&M. Skjorta, MQ. Jeans, Bikbok. Boots, Scorett


Höstpromenad

















I söndags tog Mattias och jag på oss jackorna och for ut i naturen. Vi bor så fint men får aldrig riktigt tillfället att utforska och se oss om. I söndags tog vi med Eddie som fick springa amok i skogen och bada i vattnet medan vi tog oss en riktigt höstpromenad. En stillsam söndag innan jag tog på mig danskläderna för att dansa afro och dancehall i 3,5 timme..



HELMUT NEWTON





Godförmiddag alla. Mattias och jag var iväg igårkväll för att inhandla ännu lite inredning till lägenheten. Det tar då tid att få allting färdigt. Så nu står både en hallmöbel, sepgel och ett par ramar i hallen för att spikas upp och byggas ihop. Jag slutade rätt kvickt med det här projektet och lämnar snällt över det här till min man. Istället har jag gjort mig iordning och ska vid lunchtid kila iväg på ett möte. En sväng på stan had jag även tänkt mig. Ha en fortsatt trevlig torsdag vänner!

What should I wear today?





Sitter och fundera på vad som skulle klä mig för dagen. Inte förens nu håller jag på att göra mig iordning. Såg ut såhär i förra veckan med kavaj och istället för jacka en päls. Det gick då men lite väl kallt nu. Vi får se vad dagens blir.. Nu är det dags att springa ner till tvättstugan. Alla tider ikväll var upptagna så nu blir det på dagtid. Jäkla hemmafru fasoner jag håller på med.. Det värts (bästa?) är att jag håller på att bli bra på det. 
Päls, Weekday. Kavaj, H&M. Jeans, Bikbok. Skor, Nelly. Väska, H&M

DISCO FEVER





I 13 år har jag stått på discogolvet. 13 år. Vilken vemodig känsla det var när vi i helgen åkte till Västerås och jag stod på andra sidan av golvet. EM i Polen blev min sista tävling och det var med blandande känslor. När jag fick höra om att terminens första rikstävling skulle vara så pass nära var det ingen snack om saken. Det fanns ett sug i kroppen över att få träffa alla och att få känna sig hemma. Efter ett par djupa andetag, tårar och fina välkomnanden kändes allt helt fantastiskt. Bland vänner, musik och pulserande stämning kände jag att det var precis det här jag behövde!  

EUPHORIA





Lyckoruset i kroppen sitter i efter helgen och jag kan lova er det varit en överträffligt bra helg. Det började med ett samtal i slutet av veckan som fick mig att jubla och där har vi redan satt nivån på det hela. Släng dig i väggen hemmafru. Oss emellan, det hade ändå aldrig fungerat. Det var inte riktigt min grej.  I nästa vecka börjar jag jarbeta igen. Det var alldeles förlänge sen sist. Vårt förhållande däremot kommer aldrig att ta slut, det har alltid fungerat slående! Den här gången ses vi på Åhlens city, trendavdelning på dam. Jag är taggad till tusen ska ni veta!   

Happy all together




För ett par helger sen var hela min familj uppe hos oss. Mamma har jag träffat månnga gånger tidigare men fint vad det att äntligen få krama om pappa och lillebror. Vi for runt på stan och umgicks så mycket vi kunde. Ett par fina höstbilder knäpptes, några mer suddigare än andra.


Något suddig lite här och var, vad gör det. Lillebror tog kameran för ett par sekunder och försökte få till en gruppbild. Det är inte det lättaste det där med att hitta rätt fokus.





At the street







Skjorta, MQ. Tröja, H&M. Kostymbyxor, Vintage. Brogues, New York. Väska, Gina tricot  Rosett, Sidenband

It's time for a change





Då var hösten här på riktigt. Regn, rusk och idag tog jag till och med min kappa när jag for ut torsdagen till ära. 
Idag och dagarna framöver är fulla med aktiviteter. Spännande möten väntar mig och efter redan imorse så känner jag att nu börjar allting ta fart på riktigt. Diambra går fantastiskt bra och jag njuter varje sekund men det har varit lite för lite att göra på dagarna för min del. Nu ska det allt blir ändring på det!

ZIPPER





Köpte dessa pjuks från Nelly. Jag kan väl säga som så att jag är ganska nöjd med mitt kap! 

Keep your friends close




Sofia var nyss förbi här. Hon ringde igår för att fråga vad jag skulle göra idag och jag var snabb med att bjuda in henne. Hon kom för en snabb catch up innan jobbet. Över en kaffe fick vi vår dagliga dos av skvaller och nyheter. Nu är jag hel igen!

Silver and a sunny morning





Godmorgon alla. Jag for upp med Mattias idag. For och for upp, det var väl att ta i. Vi tog det rätt lugnt faktiskt. Jag tog iallafall en runda med Eddan imorse och vi gick ner till stranden nedanför oss. Satt och kollade på vattnet och njöt av morgonen medan Eddie mest ville bada. När man ser på dessa bilder skulle även jag kunna tänka mig att bada. Även ett par silvriga skor är något jag skulle kunna tänka mig..

Fashionsquard

A beautiful summernight





Här är bilder ifrån när vi åkte till Oknö i sommras och for staden för en natt. Sommarminnen.. Eddie var med och badade som en tok i vattnet. Dess förinnan blev det ett par fina bilder på både Mattias och Eddie. Det bästa av allt som jag helt glömt bort att berätta är är att Eddan äntligen har kommit upp till oss nu. Efter ett par veckor med flytt och stå hej är han äntligen här. Fina Eddie!  

Dressed up for a day in the city





Silvrig kavaj och topp, H&M. Jeans, Bikbok. Skor, Nelly. Väska, Gina tricot

AUTUMN





Jäklar alltså. När det kommer till kläder så finns det ingen bättre årstid än den är. Jag älskar hösten. Hösten är så kreakativ. Trenderna är så breda och långt ifrån varandra att nöjet med att blanda som man vill finns i varenda stil. Det är nu man kan hitta sin egen, unika stil. Jag älskar det. 


JAK&JIL


The girl named Rose





Jag har glömt bort vackra fina Rose. Sådana fänglsande bilder så som det finns på hennes blogg hittar man ingen annanstanns. Hon är konstant vacker och bloggen speglas dagligen av färger och glamour. Lite så som jag vill att min blogg också ska se ut..
Seofshoes