Spending is believingAtt jag skulle hitta alla dessa tre linnen på åhlens hade jag då ingen tanke på. & inte heller att indiska kunde ha så sjukt snygga skor. Ibland, eller rätt ofta, är det tur att gå med Frida på stan. Linnerna är jag mest nöjd med, letat överallt efter sådana och så hänger de på åhlens av alla ställen, haha.

Kuvertväskan kommer ifrån glitter och den svarta från HM. Måste samla på mig på småväskor, väskor överhuvutaget. Känns som om jag inte har några alls..

Aja, en dagsshoppning! and i'm happy

Kärlek vid första ögonkastet

ÅRETS HÖSTJACKA!Från Carlings. visst är den underbar ♥


Nu hade jag tänkt att ta ännu en kopp kaffe, 
mysa ner mig i soffan och kolla film.

Bered er på flamenco

oh yeah. I torsdags prövade hela klassen på Flamenco. När vi började, trodde nog ingen av oss att vi skulle klara oss igenom det.. Fort gick det och med en helt annan räkning än vad vi är vana vid blir det helsike så mycket svårare. Men efter sisodär 2 timmar tror jag nog att vi alla satte stegen relatvit bra och hade fått in den där såkalade spanska känslan.. Men vadå, vi hade roligt och snygga - det var vi!
Storhandel och tjejkväll

Bilder från förra helgens tjejkväll.


På maxi och storhandlar. Vuxenpoäng till oss!


Steff och Emilia. Besultångest vilken salad vi ska ha..


Matlagning i full gång, och gått blev det.


Kvällens stora underhållning. Kokosnöten!  Med lite jädraanama och hamare fick vi till slut upp den.


En kväll att minnas, helt klart ♥

Elstöt av flugsmällare & manus skrivning

Orsaken till den dåiga uppdateringen är att helgen har varit och spenderas tillsammans med Kristin och Emilia. Mer galet går det inte att få när vi är tillsammans, haha.

Till en början var det mening att vi skulle ta och skriva manus till vår barn dansföreställning i skolan men ärligt talat - det spårade ur rätt snabbt och det blev mycket kaffe och te tillsammans med film och en hel del skratt.

Kristin bor helt otroligt. Fick en super rundvandring både runt området och i huset. Första blicken och jag var som fast, förtrollad. Älskade verkligen allt - Sjön, de små husen i alla färger, båtarna, brunnen mitt på "torget" - precis allt. Allt var så magiskt mysigt.

När rundvandringen var färdig och Emilia hade anlänt vet jag inte vad som flög i oss. Efter ett antal koppar kaffe låg den så omtalade flugsmällan på bordet framför oss. Ni vet en sån flugsmällare som om man trycker på en knapp kommer de el och insekterna grillas lite smått? (a) Det var iallafall en sån som låg där framför oss. Och nyfiken tog överhanden och vi alla bestämde för oss att fan, om vi hade varit killar hade vi testat den för länge sen så nu var det på tiden att visa att vi faktiskt kunde testa den fast vi var tjejer. Så efter mycket om och men: skrattattacker, kaffe spillning och ännu mer skratt testade vi den. Och det kändes..  Men gud vilket stohej för att bara en liten stöt i fingret, som inte kändes mer än ett nålstick.. Besvikelse.. haha

Tillbka till manus skrivandet. Vår lärare förstår inte hur mycket jobb, uppvägt med tid och lust det verkligen tar att göra en story och ett manus. Fast måste ändå påstå att lite jobb blev ändå fixat. Men det är långt ifrån färdigt..

Iallafall nu är jag hemma. Kom nyss på att min mobil saknas här hemma, den laddas så bra hemma hos Kristin.. åh så typiskt. Så om ni vill mig något, nås jag bäst på hemtelefonen.. Håller tummarna på att Kristin kommer ihåg den imorgon.

Nu ska jag ta och kolla igenom alla bilder som jag fick igår och uppdatera som aldrig förr!Jag, Kristin och Emilia. Prövar solisar och Kristin tar som vanligt 1495767 bilder!Busy women. Som sagt, det blev en del jobb också.. faktiskt!Sofisikerade Emilia. Gläser i solljuset som vanligt, haha

egopics


Louise Alla tider ..


Vilken Louise föredra ni? 

haha, ja dör varje gång jag är hos mormor och se dessa bilder. Typ de 5,6 första bilderna är ju rätt gulliga men sen.. vad hände liskom, haha?  

Så vilken föredrar ni (hakat upp mig..) ? Louise som indianflicka.. eller kanske Louise som häxa med ängla hår? Jag väntar med spänning på vad ni väljer :D

Puss och godnatt.
Nu måste jag duscha!

Dagens outfitT-shirt, Amplified Vintage
Siden jeans, Cheap Monday
Pumps, Sko kanonen

Klocka, Ur & Pen
Nitarmband, HM


Det var allt för tillfället. För nu ska det bli disco till 100%.
Träning om 45 minuter så ombyte måste det bli och sedan blir det att ge sig iväg.

Så vi hörs så länge :)

Dagen vi alla har väntat på!

Idag är det ingen vanligt dag..

..FÖR IDAG ÄR DET LOUISES
( + fleras förstås, fast mest min:) LÖNE DAG

Bild tagen ifrån google.På fredag blir att spendera upp allt med min älskade vännina Frida!

I'm rich so far..


Tröttsamt och en hel del personligt.

[Onödigt personligt inlägg. Men jag vet inte var jag annars skulle få ur mig det. ]
- - -

Nu är jag så trött på det här alltså.
Jag orkar inte längre, orkar inte längre vara den personen som alltid håller kontakten. Orkar inte vara den som alltid får vänta för att det ska passa personen ifråga. Orkar inte vara den som se till så att kontakten hålls, alltid ta insiativ och att snacket rullar på.  Vad är det här liksom? Inte riktigt vänskap iallafall..  Med andra ord nu så vet jag vilka som är mina riktiga vänner.

Jag orkar inte, hör ni det.. så jäkla trött på det - så vet ni, nu ger jag upp.

Framöver håller jag mig till dem som jag älskar och de som älskar mig.
Jag vet vilka ni är, Ni vet vilka ni är.

Snigel på täppan

Klicka på bilden för att få se större..

Måste fixa ramen ser jag nu.. Jag som tyckte det blev så fint. Men bara för att bilden förminskades syns ju ingenting. 
Men nej, det orkar jag inte nu. Tror att jag ska göra som Steff sa innan vi skiljdes åt i skolan. "sova en timme nu" och sedan är jag nog tillbaka och är fit for fight.
 
Så stå ut. Jag är strax tillbaka!


Louise i ett nötskal

Godmorgon!

Jag är helt otroligt. Stressa igenon hela morgonen för att jag tror att de är torsdag och att jag då också ska dansa efter skolan. Men efter mycket om och men slår det tack och lov rätt i skallen, och jag kommer underfund med att det faktiskt bara är onsdag.. det är jag i ett nötskal, att blanda ihop dagar, inte första gången det händer.

Idag börjar skolmorgonen med ett engelska test, ska få göra ett gammalt NP i engelska B, för att få se hur lätt respektive svårt det är. Jag tippar på det  sist nämnda.. uscha

Men nej, nu måste håret blåsas och sen går bussen.
& vi ses efterskolan, det var ju inte någon dans som sagt (:

En snabbvisitHej på er alla. Blir tyvärr bara en snabbis..
Det är ju tisdag och so you think you can dance är i full gång ( paus förtillfället) Som den dansnörd jag är, går det bara inte att missa. Ni får leva med det :)

Så vad har hänt idag som är värt att berätta? ja, vi kan börja med att jag som vanligt skämde ut mig idag igen.. stackas byggarbetare eller vad han nu var för en (?), skrattade en hel del åt honom och dum som jag är tror jag att, när folk är utom synhåll, hör det inget heller. Men vilken miss!  Jag hoppas att han inte tog illa upp..

Nog om det, fick stressa igenom lunchen idag för att hinna till lektionen efter. åh, får verkligen panik när vi aldrig få tid till att dsuchar efter dansen,  på 35 minuter med lunchen inräknad, det går aldrig utan att stressa.

När jag väl kom hem drog mamma ut mig förut för att gå en runda. Måste säga att gå är så mycket tråkigare än att springa. Så drygt! usch, men det gick rätt fort. Jag babbalde, mamma lyssnade och jag fick träningsvärk i käkarna.

Imorgon blir det idrott och sedan en springmarsh till balett. På 10 minuter.  Jag älskar mitt schema!  När jullovet kommer har nog alla i min klass blivit rätt bra på att stressa..

Nej, nu fortsätter det. se you tomorrow!

Fler besökare sökes?


Jag är så glad! Kanske inte är en super höjning men nu den senaste veckan har det bara ökat mer och mer. Och hållt i sig! Inte bara en slupmessig dag som det skjuter till höjderna..

Om ni frågar mig får det gärna fortsätta på den här vägen. Jag har absolut ingeting emot det,  Ni är så välkommna!

Dagens outfit

& när vi ändå är igång, tar vi dagens också!

    

T-shirt, JC
Kjol, HM
Skor, converse
Skärp, HM

Update more later!

Dagens outfit

Måndag - stenhård poser..T-shirt, HM killavdelningen
Byxor, Only
Skor, Converse
Silvigt skärp, glitter

Var nöjd med dig själv!
Peter förstör ju helt klart bilden.. men sån är han, haha bara att vänja sig liskom ;D & jag som verkligen försökte få honom ur kamera fältet. Så fick han ändå med sin fot och min arm är så vackert utsträck ( för att hålla bort honom).. eller inte. Fan alltid ska han vara en sån kameralus ♥

Okej, lite mer seriöst snack:

Brukar inte fastna för någoting på bilder. Eller ska väl aldrig säga aldrig men jag brukar mer se bildens helhet och gillar den utifrån där. Men just på den här bilden, fångade mina ben min blick.. på ett positivt sätt. Det är hur enkelt att rabbla upp alla ens brister, men otroligt svårt att säga något som man faktiskt verkligen är nöjd med, över sin kropp. Men jag måste säga "fan jag är riktigt nöjd med mina ben" - De är trotsallt inte så pjåkiga..

Skrämmande eller bara tur?
Född: 21 mars. Jag är vädur.

Ibland stämmer det bra in alltså.. på ett skrämmande sätt.

Flower power


Nu måste jag kila upp till min garderob. Och ni förstår nog vad jag ska göra där resten av kvällen.. "Välja ut vilka kläder som skall sitta på mig imorgon." Exakt!

Så jag säger hej då!
På återseende imorgon :)

Dagens outfit

Söndagsväder = regn och rusk = gummistövlar. ( = Lycklig Louise )

Jacka, Second Hand
Vitt linne, MQ
Jeans, Cheap Monday
Gummistövlar, Skokällan
Väska, HM
Sjal, Indien

Lördagskvällen

Hej på er. Hoppas att ni hade en lika trevlig lördag som jag hade. Bilder från gårdagen kommer, när jag väl fått tag på Kristin och kommit underfund med hur fan jag ska få alla..

Men Iallafall, på dan igår träffade jag Steff istan. Tog en fika och strosade runt lite! Senare kom Kristin och Emilia in till Kalmar och vi alla åkte till maxi för att storhandla, till kvällens stora matlagning och tjejkväll. Vet inte när jag hade tjejkväll senast.. usch allt för länge sedan. & oj vad jag har saknat det! Länge sen jag hade så här roligt, och kan nog tala för alla att kvällen blev otroligt lyckad. Med god mat och gott sällskap blev det mycket skratt och roligheter.

Kvällens i-landsproblem var hur tusan vi skulle få upp Steffs nyinköpta Kokosnöt. Det sluta med att jag tillsist tog hammaren, och bankade & skrek  tills hela golvet var fullt med smulor och skal, haha. Dock var inte allt besvär lönt, för har nog aldrig smakat något så vidigt som kokosmjölk.. men kul hade vi, och det är väl det viktigaste :)


Fotosession

MODELLER: Jag & Peter 
FOTOGRAF: Ellinor


Bilderna från Peters och min fotosession, igen.. Jag får aldrig nog av att kolla på dem. Jag blir bara helt galen av, att vi båda är så sjukt snygga, hahaha

I veckan blir det att fota med kristin. Det lär bli kul! like allways.

Veckoslut, vädersnack och helgevent.

Så har ännu en vecka ha gått, närmare bestämt den alldra första skolveckan av så många fler.. rätt deprimerande faktiskt. Hur många är det kvar? någon som har räknat tills det är jullov eller ännu bättre, höstlov?

Jag har något svagt minne av ifrån min mattelektionen att det är omkring 8 veckor kvar. kan det stämma tro.. mitt mattelärare nämnde något om det förstår ni, varför jag kommer ihåg det är för att han också sa att efter höstlovet har vi 5 veckors uppehåll ifrån matten!

Så ska jag nu ta och göra någon sorts sumering av hur veckan ha varit? Kanske, kanske inte. Få se vad de här inlägget få för resultat. Kanske rent ut av blir en sammanfattning utan att jag lägger märket till det.

Men som sagt, matte har jag haft och min lärare var något ut av en skräck upplevelse. Han kommer blir svår att övertala till att tenja lite på tidgänserna.. åh herre. vi hade 1 minut kvar i torsdags och han satte oss att göra 4 tal. Och det var på vår Första mattelektion också. Man bara, snälla lilla du. Tagga ner ett par hektor eller sådär..

Jag har också överlevt 2 timmars historia och kulturhistoria. Jag har sånna roliga ämnen i år förstår ni.. Så att man bara längtar tills nästa lektion börjar. Att man inte stå ut med rasterna emellan att man står och trampa utanför dörren 20 minuter innan letionen börjar.

Jag hoppas att ni förstår ironin i det förra stycket? Dum fråga kanske, vet väl att ni förstår allt.. Men ni förstår, det är så många som inte vet när jag är ironisk eller inte. Kan inte komma underfund varför..  Jag som är såå tydlig.

Det regnade idag på morgonen för er som missade det (?) jag var nog lyckligast av alla. Vid halv 9 rullade jag upp min rullgardin och fick se pölar, stora regndroppar och lyckan var total. Jag kunde äntligen få använda mina nya gummistövlar! Men det var för bra för att få vara sant.. när jag väl skulle ta på mig dem och skutta till bussen hade solen stigit fram och sken som om den inte hade gjort annat. Sur som ett bi slängde jag av mig dem och tog på mig ett par röda pumps istället.

Jag vaknade förövrigt med halsont idag också, för er som är intresserade av att veta det. Jätte kul, verkligen. Skrattade så jag ramlade av sängen. Min mamma har halsflus. Jag vill inte få det.

Aja, nog om denna underbara skolvecka, imorgon lördag blir det mys med tjejerna. Påminna mig själv om att jag måste ringa Steff när jag stiger upp sängen imorgon. & senare på kvällen kommer också Kristin & Emilia. Matlagning står på schemat och en och en annan film kan jag tänka mig. Ska bli roligt! Länge sen jag hade något sånt för mig, men nu har jag all tid i världen.

På söndag ha jag faktiskt ingeting bestämt, ännu. Någon?

Jaha, vad mer finns det att berätta en sådan här fredagkväll? oh, jaaa. 
Inte att förglömma:

dryg (check)  seg (check) off (check). hfm..  japp! Helt klart en hel beskrivning på dig, som matchar så otroligt bra. Nu lägger jag ner!


Nog, snackat för min del. Det blev ett förvånadsvärt rätt långt inlägg. Behövligt. Men nu ska jag ta och krypa till sängs. Det är också behövligt. Sov gott ♥


Bara för att hålla ställningen uppe..


Foto: Louise Hesselring

.. tills jag kommer tillbaka senare och uppdaterar. Lite att fixa, lite att göra. Det är ju ändå fredag. Ta hand om er och har det jätte bra. Så hörs vi snart.

Dagens outfitBlåskjorta, second hand (mer detaljerat, pappas)
Längre T-shirt, JC
Leggings, HM
Skor, Converse
Halsband, HM
Armband + klockan, secondhand och marknad
Flätad lugg, duktiga mammi ( hon tar beställning, hör av er bara ;D )

tröstshoppning

Kan det inte bara ta och bli höst nu så att jag få klä mig.. höstigt :D
Varmt och snyggt! Jag älskar hösten, speciellt den här hösten. (och den har inte ens börjat än, kan inte bli bättre!) Helt galet snyggt mode om ni fråga mig. Så föresten hörrni, när blir det egentligen höst? jag hade typ tänkt mig att när skolan börjar men vafan, vad har vi haft för väder idag om inte typ jätte mycket sol och klar blå himmel.. verkar blir likande väder imorgon också.. åh jag blir så trött. För 3 månader sen ville jag ha sol, nu vill jag ha regn och rusk. Hjälp vad man ändrar sig snabbt, hahaGuns N roses T-shirt,  Amplified Vintage. Strumpor, Gina Tricot. Svart linne med tryck, Gina Tricot. Klänning, Flash ( tror det eller ej.. första och sista (?) haha nej, vi får se. ) Penn kjol, Gina Tricot. Tub halsduk, Gina tricot.


& jag vet, jag är lat. Jag som alltid brukar göra så fint och greja med bilderna. Men nepp, inte idag. Orken måste finnas och nu känns det som om det skulle ta en hiimlans lång tid för att få in min shoppning.. så istället för att få in dem en månad efter, helt färdiga och glänsande - så slänger jag in dem nu halv färdiga men ändå i tid!

En bild säger mer än 1000 ord

Jag saknar dig så otroligt..MODELLER: Jag & Peter
FOTOGRAF: Ellinor

& jag måste bara säga att , jag älskar bilden.
& visst kan inte ni komma och säga något annat? visst..

S:et och de två V:na
Sol (nedgång) , vänskap och vatten.

Vad är bättre än en kväll på stranden tillsamman med en utav ens bästa vänner.
Lycka är den bästa känslan av dem alla.


Cykel tur i Gantofta
FOTOGRAF: Peter
MODELL: Jag

När man trodde att de aldrig skulle bli av..

..  så kommer pappa och säger helt rakt upp och ner, när jag satt här:

"Nej men Louise, ska vi inte åka till travet eller något och ut och övningsköra en sväng? "

jag ramlade av datastolen, som ni kanske då förstår har jag inte övningskört någoting och ett år har redan gått.. iallafall blev helt överrumplad över denna framfusighet och för denna fråga som jag  var helt oföberedd för. Men Pappa sa det, att det är ingen idée att planera in övningskörning på mitt schema på morgonen.. för då går jag och är nervös hela dagen. Så igår , 13 agusti klockan 18.39 körde jag bil för första gången i mitt liv.

& både pappa och jag tyckte samma sak, jag borde ta körkort direkt. Ett underbart - aha, eller inte.  Till en början, att det skulle vara så jädra svårt att starta en bil ( möta kopplingen med gasen och börja rulla framåt..) Det hade man ju faktiskt inte tänkt sig. Men jag klarade mig! Körde på ettan hela tiden, startade, bromsade och till och med backade. Visst är jag duktig, haha.

Håll tummarna för mig. På måndag blir det ut att ut och köra igen.


Himlen är oskyldigt blå..

..som ögon när barnen är små - djupaste hav likaså. 
Men Peters likaså också! så blå, så djupa att man kan drunkna.

hahaha, min egna version.  hör bara av er om ni är intresserade av att köpa den. Går alltid att fixa till er!

Iallafall, har sinnes med bilder sen jag var hos Peter.  Tagit ett tag att fixa dem och att till och med kolla på alla. Blev ju inte ett par stycken.. utan närmare 300. Men sommarbilder behövs så tillsvidare blir det nog en hel del foton! I hope you like it.

FOTOGRAF: Jag
MODELL: Peter

Helgens (få) bilder

Okej, så få bilder blev det inte som bara fem stycken. Men jag som ofta få rykten med att ta flera hundra känns det som om jag faktist bara  tog så några.. kollade danssportidag om de hade fått in några bilder, men icke. Förhoppningsvis kommer det det där snart och då också här!Så här var alltså då vårt tillfälliga hem och sovplats. Inte det bästa kanske men oj så skönt och hårt jag sov när jag väl låg där, haha.Peter & jag på båten. Jag hade precis klagat på att vi skulle få räkor till middag.. men för att få upp humöret igen (tycker inte om räkor) slängde jag fram kameran och bad om att få fotas ;DJa som sagt, äckel räkor.. vart tog min eftelängtade tacos vägen? En del utav de drygt 150 dansare som var med på lägret. Tidigt på båten!Spiderman and batman. So hot, haha

dance weekend

jag vill inte säga vad var det jag sa, men jag kommer göra det ändå..
Vad var det jag sa? Inte skulle detta år slå förra årets Camp gala. Men inte var det dåligt för det, bara ett snäpp annorlunda och känslomässigt, från och till.. Förra årets läger går nog inte att slå (?) men detta år och troligtvis de kommande kommer ligga precis bakom, på håret att slå sig till toppen. Vem vet, en vacker dag kanske något av de gör det också! Men inte vill jag nu komma och säga att detta läger inte kommer att minnas, absolut inte.  Dock på ett helt annat sätt än vad jag hade trott och hoppats på..

Camp Gala är något alldelses speciellt. För det första svettas man aldrig så mycket som man gör där, haha.  Man känner sig i stort sätt aldrig riktigt färsch. Dock uppskattar man så mycket mer vatten i alla dess former, att dusch, dricksvatten, regn etc. Här umgås man också och får kontakter med dansare man vanligtvis aldrig skulle ha pratat med. De ända gångerna, ut över detta, som vi dansare träffas är på danstävlingar. Och vi betonar träffas, för det är de ända vi gör. Vi umgås inte där då vi alla då är konkurenter ( finns tack och lov undantag :D) .. rätt tråkigt faktiskt, fast det är då lägern som dessa uppskattas så pass mycket mer!

I torsdags dansade vi ifrån klockan 13.00 till 18.00. och resten av dagarna tränade vi mellan 8.00 till 18.00 med rast,lunch och vila inräknat.
Jag älskar det! Visst så fanns det timmar då det kändes som om hela en var helt ut och in och att man ville bara gå och lägga sig.  Med träningsvärk både här och där. Men de är just då man bara ska fortsätta och jag måste säga att man hela tiden överträffar sig själv.

Danserna i år var helt otroliga. Helt klart flera nivåer bättre än förra årets men kan kanske bero på att jag iår var i gruppen star/superstar men ändå.. Super nöjd med det jag har fått lära mig. Towsan, när vi träffas vi för en hel dag full med steg och koregrafi? Fick en magnefik par som Peter & jag strålade med, den ska jag lära dig, så också vi stråla som de stjärnor  vi är!

Vad hände då efter klockan 18.00? Jag hoppas att ni inte tror att vi  var så duktiga och gick och la oss så pass tidigt. aha, inte alls. Första dagen åkte vi till ett badhus i närheten och dagen där på var det att åka ut med båt. & forsatte dansa hela natten där. Sista kvällen hade vi strandparty i blåsten och värmde oss vid grillarna :D Vilken härligt sommarväder vi har haft.. Regn, blåst och ännu mer regn!

I söndags hade vi uppvisning för föräldrar etc, sista dagen för oss och vi visade upp allt ifrån disco till pardans. Camp gala har också som tradition att varje år dela ut ett pris för  "bästa kompis" och årets elev. Och som pricken över i:et - vilka tror ni inte fick pris för årets elev? Peter såklart, men också jag - De kunde inte skilja oss åt,  ♥ haha Lyckan var total.

Skulle kunna skriva så mycket mer men tror att det får räcka här, tills vidare. Om ni har läst igenom allt detta ger jag faktsikt  mig själv en eloge, för det betyder att de jag har skrivit har varit rätt så intressant. Både att läsa om men också att läsa, om ni förstår vad jag menar?

Tack för en super helg alla.
Nu ska jag ta och lägga in de få bilderna som blev tagna med min kamera!

Camp Gala 08& så var det att ge sig iväg.. igen.  fjolårets Camp Gala var det bästa som hände den sommaren, ett minne för resten av ens liv. Hur blir då 08? För det första ska inte Towsan med.. och om jag ska vara riktigt ärlig är jag.. nervös och rädd på sammagång. Förra året var allting så nytt, så fräsch och bara så mycket första gången. Har nog aldrig haft så roligt som då.. Hur ska allt de kunnas slås iår? 

usch,  jag är nervös, det är allt. Jag brukar vanligtvis vara positiv. & det är jag nu också, bara nervös.. Jag längtar så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Imorgon far jag och iår blir det att dansa par med Peter. Det är iallafall en bra början om ni frågar mig!

Så på måndag hör ni av mig. (Robin och min 1år och 3månaders dag för er som undrar) Nu är det so you think you can dance som får avsluta min kväll sedan blir det sängen. Tåget avgår  5.45 från perrongen.

wish me luck!

A look into my walking in closet?

Välkommna!På vänster sida , ser ni Köksstänger ifrån IKEA som agera "skohållare"  Mycket enkelt, mycket simpelt. Nu får jag äntligen ha mina skor som jag så länge drömt om.

På höger sida , hänger Jackor/koftor, kjolar, byxor & väskor. Längre in finns också sjalar etc


Som sagt, närmast  dörrren kjolar - brevid en del väskor.
Fyndiga saker finns överallt men IKEA slår nog allt. Mina sjalar har annars legat lite över allt i huset tills vi hittade denna hängare. Med drygt 20 hål räcker det att få iordning på alla ens sjalar!

Mina byxor hänger väl i stort sätt bara rakt upp och ner. På simpla galgar.. Men oj så enkelt det är att få tag på dem nu.Sist men inte minst, längst in i garderoben finner man alla t-shirts/linnen och annat smått och gott som inte kan hängas upp. Bälterna rullade jag snyggt ihop och la i dessa små fack.  & de få klänningarna jag äger fick en heders plats där brevid!
- - - - - - - - -

Jag drömmer inte längre,
Önskningar kan gå i uppfyllelse!


(Cissi: Visar moster Karin.
Sofia: Tips till skoinredning)Tack för mig, välkommna tillbaka.

Några skor..

ja, några skor va det ja..
Vad ska jag säga? Det går alldrig att få nog av dem!Röda pumps, Scorett
Gråa pumps, (står helt still.. sko någonting.. haha konstigt va?! )
Orange pumps, Friis Company 
Svarta lackpumps, HM 
Vita kilklack, Arnolds 
Espadrillos,  Don Donna  

Hells may be uncomfortable, byt they make you taller,
wich makes you confident. And it's cheaper than psychotherapy.

Avfärdens outfit

Lät lite ironiskt att skriva dagens outfit
när det närmare bestämt var måndagens.

 

Svart bodie, Gina Tricot
Gåra shorts, Bik Bok
Väska & skor, HM
Silvrig resväska, ?
Smycka, Glitter
klocka, fynd

Solisar, Bianco

Borta bra men hemma bäst

Hej på er alla!
 
Nu är min resa för denna vecka slut och jag är åter tillbaka på hemmaplan. Mitt älskade Kalmar.. hfm.. & jag kan väl inte mer än säga att jag har haft det otroligt bra i skåne hos min petteboy ;D Ni förstår, det går inte att ha det tråkigt hos honom, en bättre vän går inte att hitta!

Så vad har vi två hittat på, ? Resans start kunde inte börjat bättre.. tågfärden dit gick mig på nerverna då resan tog 5 timmar istället för 3. Fast detta var det ändå negatvia så nog om det. 
Iallafall, som jag nämde innan hade jag tänkt bada sönder Peters pool och shoppa upp min lön - och vid närmare eftertanke stämmer det in ganska bra på vad vi har gjort denna vecka. Men också så har vi besökt Danmark och gått på Bakken (tivoli för er som inte vet..) och åkte karusell tills vi nästan stupade. Cyklat till stranden och fototat som bara den. En himlans massa skoj alltså, kunde inte bli bättre. Fast måste ändå säga att det är skönt att vara hemma. Borta bra, men hemma är alltid bäst!

Dock dröjer det inte länge tills jag åter bege mig ut på ännu en resa. På torsdag bär det av till Göteborg för 4 dagars dansläger! Med Peter, såklart - fast denn gång utan Towsan.. men jag ska lära henne allt jag kan och vet!

Nu blir det bio med mammi.
Mamma mia blir det och hört rykten om att papper behövs? 
snyft historia? Vi får helt enkelt se, later!