Inte en blund i allt detta stohej!

Oh heeej.

Nu har jag varit igång ända sen fredagsmorgonen. Jag for till skolan trotts att huvudet inte var precis helt återställt. Under dagen klanarde det desto mera iallafall och framåt eftermiddagen var jag näst intill återställd. Då var det dock bara att dra på sig träningkläder och förbereda sig för ett yoga pass.

En timme och 20 minuter senare var jag lika trött som när klockan ringer en måndags morgon.. Jag hade nog trotsallt fått det där lugnet yoga tydligen ska få fram och kanske lite väl mycket.. Testa på vett ja, det var.. spännande, haha. Fast var förberedda på att det inte är så skönt alla gånger. Hundens position fungerar men när det kommer till att ha knäna bakom huvudet på golvet, får till och med jag problem..

Snabb dusch, på med finkläderna och sen var det bara att bege sig in till stan. Fredagskvällen avslutades med nyårs revyn på teatern. Jag skrattade så tårarna rann. Att jag hade ont i kinderna när jag gick därifrån var väntat. Men att jag dagen efter skulle ha träningsvärk i både mun som mage var något helt annat.

Idag började jag dagen med dansträning på morgonen. En timmes hårtträning med Sabina och sen var denna dagen i full gång också, haha. Övningskörde hem från träningen och sen började jag fara runt i rummet och i klädgarderob. Städat från golv till tak. Nu är det både rent och väl organiserat igen. Jag är en hajare på att städa!

Nu har jag varit hemma ett tag men för sisodär 3 timmar sen satt jag på bio, . Jag grät idag med, fast ikväll var det inte glädjetårar. Får jag presentera Sveriges nuvarande snyft film, I taket lyser stjänorna. 

Man hinner en hel del på två dagar. Nu hinner jag dock inte så mycket mer. Barndans imorgon och visst måste man vara ett föredömme och går och lägga sig i tid, haha.

Fast det blir nog en film eller två först. Godnatt!

I know the world is upside downJag är sjuk. yepp. Det är rätt tråkigt. Fast det vet väl redan alla.. Att det är tråkigt att vara sjuk alltså. Så ni får se en fin bild så länge, som jag redigerade för ett par dar sen. Det är oehört frustrerande att inte hela foten är med..  

men men, tror att jag ska bege mig till soffan igen. hej så länge!

Ja men se där, hej hur har er onsdag varit?

Godkväll.

Allting är prima med er?  

För min del snurrar världen lite väl myckt bara.. Hela dagen har jag gått med yrsel så jag tog mig friheten och åkte hem ifrån skolan faktiskt.. yrsel framkallar lätt illamående. Inte någoting för mig!

Fast innan jag  åkte hem hann jag faktiskt att vara med på vår såkallade miljödag. Ett projekt arbete gjort av två tjejer från natur. Det var bra, dock är väl vi skolelever inte den bästa "publiken" eller hur man milt ska utrycka säga. Två föreläsningar på raken är väl ta i.. men väluppfostrade som jag och mina klasskompisar är satt vi och lyssnade snällt. Rättvisemärkt och ekologiska vararor kanske bli årets hetaste.. ?

Jag har alltså annars sovit bort sisodär 3 timmar av den här dagen. Behövligt! Legat och pluggat på engelska för trott att vi skulle ha  prov på fredag, får sedan reda på att det blir inte förens om en vecka.. skönt! druckigt kaffe och kollat på julia roberts - Min bäste väns bröllop, mysig film. 

Inann jag går. Hade United träning igår, det kändes som om inte det inte kunde bli bättre. Nu är jag osäker.. Hur långt kan vi egentligen går ?

Det åter stå och ser. 

Hejsvejs :D


Fashion


"" Fashion is not somthing that just exists in dresses only. Fahion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live - what is happening"

New moon

Såg nyss på blogg.se första sida.


New moon har premiär 20/11 2009

Denne bloggare, lika galen i twilight som mig, hade visst sett det på twilightsweden.se. Tack för inforamtion, tummen upp för dig!

Dock verkar det som om det bara gäller i USA.Vi kan helt enkelt bara hoppas på att vi i sverige får samma premiär datum.
 
Nu känns det som om hösten redan är värd att längta efter

Konsten att festa på rätt sätt

Herre jäv.. Vilken kväll det var i fredags.
Började med tjejmiddag hos Steff då hon fyllt år i veckan. Grattis i efterskott ♥ 
Jätte gott och mysigt, dock lite väl stressigt då skolan tvinga oss att gå till 20 över 4.. fast jag tyckte ändå middagen blev mer än lyckad efter omstädigheterna. Efter bar det vidare till fest på stensö, hos Olle.

Galet och stört skönt.

<3

Fredag var en bra kväll!

Lördag var en mindre bra dag. Jag gjorde så lite som möjligt. Sanning: jag gjorde Ingeting.

Idag söndag, var det helt klart andra bullar. Idag har jag varit igång sedan klockan 10 på morgonen. Barndans från 10.30 till 15.00. Arnel kom där efter med massa trevligaheter och mycket prat. Han är bra han! Med maten i halsen for jag sedan vidare på streetträning, alltså tillbaka till dansistitutet. Vädligt svettig och bra lektion, tack soffan you rock ;D

Nu är jag tillbaka på hemma plan, lillebror försöker desperat med övertalningsförmåger för att vinna datorn.. han vinner. Jag har suttit här länge nog.

Fortsatt trevligt söndag, ta vara på den.

 Imorgon är det måndag..

Party like a rockstar


Bilder från andra tider


Yesterday was fabulous. Himlans bra kväll. Först nu var det tal på att röra sig. Fast vi tar allt senare..  Nu bjuds det på middag!

Jag är i skolan och borde egentligen vara på lektion. Men bara för att matten är inställd och för inte matsalen har öppnat än så sitter jag här, & det blir inte så mycket bättre än så.© Louise Hesselring.

Gårdagens fotograferande jämsides med dagens handboll

Hejhejhej, gott folk.

Egentligen är det handboll på TV men jag tänkte och kom underfund med att om jag missar första halv leken, för att det drar ut på att sitta här, så har jag iallafall en halvlek kvar alla njuta av. 

Till det som hände igår! Som jag nämde för bara ett par dar sen bad min kusin mig agera fotomodell för hennes projektarbete och så bar det av. Igår slapp jag undan 3 timmars skolarbete med att bli ompysslad, makad och fotograferad. Gud var roligt det var! Alla var jätte snälla och Jossans(kusin) och hennes klasskompisar var riktigt duktiga om allt var det gäller hår och smink. Det går ju trotsallt frisör så, haha. 

Och att stå framför kameran har väl alla vid det här lagret redan förstått att jag inte har så svåra problem med, haha Tyvärr har jag inte sett så mycket av hur resultat blev men jag håller tummarna att jag kan få tag i materiall och visa er. Skulle vara roligt. Själv så tycker jag att resultatet på hur jag själv blev, blev riktitg snyggt. Bedöm själva: 
Alla "modeller" var olika månader, då projektet ska sluta i att bli en almenacka. Här är sommar jämsides med vintermånader.

 
Jag var grön och sådär väldigt höstlig.

Lite behind the scenes, haha. Men som sagt, det var jätte roligt och skulle gärna göra det igen. Tacktacktack, jag är spännande på hur bilderna blev! :)

Nu har jag som jag trodde, missat första halvleken av handbollen.. fan men som jag skrev tidigare, jag har iallafall hela 30 minuter kvar att kolla på. Jag är laddad! Ser dock att Sverige leder med sju bollar redan.. redan vunnet? gha, peppar peppar ta i trä. Vi får se vart de leder.

Spelar lugnt!

En fartfylld uppdatering. Snabbt och enkelt!

Det  har varit full fart idag. En massa skola, eller en massa och massa. Balett lektion, jag inte ens var med på, haha och en svenska lektion.. aja där efter bar det av fotostudio för att stylas och sedan fotograferas och sen tillbaka till skolan för en timmes trafikkunskap.

tjo, det blev mycket på en gång. Tar allting mer senare ikväll.. eller kanske imorgon. Vi får se. Jag ska iallafall visa pics, vänta och se bara!

Nu ska de bli fart likt aldrig förr. 


Nu blir det att bege sig till dansinsitutet där det nalkas unitedträning.

Ojoj, här börjar veckan bättre än vad man kunde hoppas på.

..Kul dag. Lyckad dag. Skön dag.


Det finns många adjektiv som kan beskriva denna måndag. skönasköna måndag


Idag startade vår sista termin innan sommarlovet, vårterminen. Jag skulle bara haft en lektion idag, matte. Uthärdligt schema. Men när jag väl kom till skolan satt det en fin vit lapp på dörren, att dessvärre var matten inställd!

Tack gode gud. Alla älskar vi måndagar när de slutar så här! 

Alltså så har jag bara tagit det lugnt idag. Morgonen började med promenad som slutade i en skön dusch. For som sagt in till skolan, for som sagt direkt hem igen..  Lagade mat och donade. Åt och halvmös i soffan. Fixade kaffe och satte på sex and the city filmen. Sånt här gillar vi. 


Nu måste jag bege mig. 

Ska gå en sväng med mamma och sen blir det handboll. 

Who, Heja Sverige! 

En kavaj i garderoben, check!


Gina tricot 399:- Halva priset

Jo men visst, det blev en kavaj tillsist. Tagit ett tag men nu infinner det sig en i garderoben. Dock en storlek för stor så måste in och byta. Det gick lite väl fort, haha.

Förutom lite smått shoppning sådär idag har jag också varit ute och övingskört med pappa. Jag är en blandning av jag vet inte vad. Från att ena stunden vara livrädd till att köra så självsäkert och utan problem, haha. Det går framåt iallafall, det är huvudsaken!


Ikväll blir det lugna puckar. Känns rätt okej faktiskt.

Fast jag håller på att räkna ner för fullt:

63 dagar kvar..


Och sen fyller jag 18 ÅR

Tack och hej!

Samantha


Igår gick den amerikanska komediseriens
Samantha av stapel och självklart hamnade jag där framför. Jag är inte förvånad, haha. Jag har sett reklamen som rullat hela veckan så jag var bara tvungen att ge serien en chans. Och såklart överträffade den mina förväntningar! Nu väntar bara de övriga 14 avsnitten, som om jag kommer kunna föjla detta..


"Samantha vaknar upp ur koma och upptäcker att hon har drabbats av minnesförlust. Hon måste förlita sig på sina vänner och sin familj, vilket inte är lättaste. Att inte heller känna sin sambo, Todd, gör inte saken bättre. Samantha blir tvungen att försöka pussla ihop sitt förflutna för att upptäcka vem hon var och om hon vill fortsätta vara den personen."


Fredagar kl 22.40


Lite smått men ändå så otroligt gott.Idag har ja shoppat. Inte stora lass men med goda resultat. Jag upptäckte till min förtjusning att Gina lyckligtvis har börjat rea ut det jag faktiskt vill ha. Det blev till en början det här skärpet. 99:- halva priset.

You promised me everything


© Louise Hesselring

Ibland blir det inte klockrenare än så här!


Dagens citat
"män är som blandfärs, hälften nöt och hälften svin"
Beautiful flower, the flowers we truly love
© Louise Hesselring

Titta vad jag fångade på bild. Är de inte underbara? Ge mig något sånt här och jag faller direkt. Jag ska ha hela mitt hem fullt med blommor. Fråga mig bara inte hur jag ska klara av att sköta dem.. det är helt kalrt en annan femma och inget vi behöver tänka på nu.

Idag har jag annars gjort två stora gärningar. Eller gärningar och gärningar  det är kanske att ta i,  mer som två måsten eller näe.. jag vet inte, två grejer typ.. åh, ääh - idag har jag gjort två bra saker!

För det första, förra terminen valde jag inför individiuellt denna terminen och myntet ramlade på att det blev keramik.. till min stora förtret. Visst hade jag valmöjligheter men urvallet var då en skam, fanns inget som föll än i smaken så därför fick det bli något estetiskt, som just keramik.. men jag tog mig i kragen! Jag skulle egentligen alltså ha keramik på tisdag nästa vecka men jag tog mig ända bort till expitionen och bytte från keramik till körkortsteorin! Hälp, vad jag är duktig! Nu ska jag plugga teori 2,5 varje tisdags eftermiddag..

För det andra, så var jag för första gången i hela mitt liv och solade solarium idag, haha. Helt otroligt va? Välkommnandet var dock inte vad jag hade väntat mig, haha. Det första jag möts av är att jag egentligen borde gå hem, haha. Eller så stod det inte riktigt utan mer, rödhåriga med mycket fräknar bör undvika sol och solarium. Tack för det liskom, haha. Fast  jag vet vad de talar om, de tänker enbart på mitt bästa (gusch så rörd jag blir.. ) jag blir mest röd, men alltså det var dags att testa solarium, det är ju liskom 2009!

Fick också  ett gott besked per telefon idag att jag ska agera fotomodell för ett projektarbete av min kusin och hennes crew. Ska bli väldigt spännande och roligt! Berättar mer längre fram.


Mycket text blev det, men hey inte klagar väl ni?


Mycket text, mycket att läsa, mycket får ni veta.

Puss på er.

Dagens outfitT-shirt, Wrap
Kjol, Gina T
Pumps, Scorett
Klocka, Seiko
Smycke, HM

Guldbagge galan står och spelar förfullt i vardagsrummet.

Dags att gå och slå sig ner där igen.

:)

Bara babbel om helgen som dansträning och dess biverkningar

Träningsvärken från fredags träningen var brutal igår, idag är den genomlidlig... man känner verkligen att man har jobbat, haha. Fast vad det var skönt att komma igång igen. Par träning med Towsan och allt gick vägen.

Helgen har varit lugn för min del, igår kom Ida och det blev en hel kväll med bara en massa tjejsnack och filmtittande. Härligt och skönt, Ida du är guldvärd. Idag stod faktiskt klockan på 10.00 när Ida och jag steg upp. Vi försökte med det omöjliga..  vända tillbaka dygnet ;D Fast efter mycket om och men kom vi faktiskt upp i god tid, haha.

Nu ska jag snart bege mig bort på en fika till Ika och barnen.

Tills dess blir det engelska recension..

Vi hörs!

Hello sunshine

Beautiful day!

haaay, idag var en riktigt bra dag. Gick ut igenom dörren och möttes av solsken, fågelvissel och plus grader. Morgonen kunde inte börjat så mycket bättre. Tror ni att jag kunde hålla mig ifrån att foto då? såklart inte. Jag for ut innan ni äns hade stigit upp ur sängen.. ;D


pss, här är förövrigt jag och mina nya frisyr. J
ag har saknat att inte ha lugg!


Jag var väldigt glad idag, ovanligt glad. Jag tror faktiskt allt berodde på solen.

Hjälp vad jag älskar sol och värme.

Fredags underhållningenKvällens underhållning, japp idag börjar de faktiskt och jag ska sitta bänkad framför TV.

Let's Dance är igång för säsongen och vad jag har sett tror jag faktiskt  att det här är det bästa startfälltet. Ska bli himla spännande och se hur de klarar sig. Undrar hur man själv hade sätt ut? haha

men nej, nu börjar det.

See you later.  

Dagens outfit

Idag var jag bäckmörk. Helsvart från topp till tå.Wct, Carlings
Lacktights, Gina Tricot
skor, skopunkten
Sjal, Gina Tricot


Jag var cool också, haha

That's what i go to school for

Första dagen i skolan är över och jag är helt utmattad.. haha neej jag skoja bara. Jag är förvånandsvärt pigg som en nötkärna fast beror kanske på att jag nyss sov en timme i soffan.. fast bara kanske

Skolan rullade på bra, jag får inte låta allt för nedvärderande. När 40 minuter av matten går åt, åt genomgångar klagar ingen och att få träffa alla fina klasskompisar igen efter lovet är förträffligt underhållande.

Jag har förövrigt införskaffat denna gråa tröja väldigt spontant. Den passar mig väldigt bra, nu är det bara en bandtröja/tröja med stort tryck som saknas. Sen är jag nöjd, förstunden ja.
Nu ska jag bege mig ut i kylan med mamma. Ni skulle se vilket outfit, haha

Nu ska vi power walka som bara den!


Back to normal again

Så, då var det alltså skola igen. Vi hoppar svindlande högt och gråter av glädjetårar.. not.

Fast om man tänker på att man har gått halva tiden på gymnasiet är det en rätt okej tröst. Nu är det bara att ta sig igenom resten! Det klara vi, förhoppningsvis.

Dock börjar det inte så värst bra då jag nu ska sätta mig på matte lektion och sen tar mig igenom en flamenco lektion. pust!  

aja, bussen går om en halvtimme, got to go


You can fall for chains of gold


Mammas fel att jag köpte. Hon skulle aldrig dragit med mig in på Flash. Fick en skymt av det och sen var det kört. Så ja, halsbandet kommer ifrån flash 149:-    

Favoriten helt klart just nu.

När hade de tänkt att bli sommar? Nu har jag tröttnat på kyla..


MODELL: Jag
FOTO: Stephanie


Alltså fyf'n vad kallt det är ute. sex minusgrader och lacktights kanske inte är det mest anpasade till det här vädret..

Jag kom nyss hem, ihjäl frusen och med fötter som isklumpar. Jag hatar att frysa! Men dum som man är klär man sig inte tillräckligt varmt.
 
iallafall, varför jag gav mig ut i kylan är för att jag varit och fixat till frisyren, som jag nämnde igår. Det blev inte så sensationellt som jag utryckte mig, inte precis en annan louise.. mer en Louise med en frisyr nu och lugg då! Fast det passa mig rätt bra.

Vad som inte passa mig är att jag måste fixa engelska nu. Sista dagen på lovet och man pluggar..lyckat, haha Det är bra planerat, visst. 

 Det blev en snabb visit. 

 Vi ses mer ikväll.

Nyårsafton i bilder

Jag låter bilderna tala för sig själv. Enjoy!             
Anton, Daniel, Simon och Robin   Frida & Suffe  


Jag, Emma och Simon

 
Jag tror ni väl se vad som är igång? 

    

Tack gode gud för facebook, haha

Nu är de iallafall på plats, jag är på plats och det nya året har bara precis börjat.

Imorgon ska jag klippa mig, det behövs må jag säga. Ska skaffa lugg och dona lite. Jag kommer vara som en helt ny louise när skolan väl börjar. Måste bara kolla vilket tid det var nu.. var det ett eller var det vid två?

Tummen upp, puss

Dagens outfit

NYÅRET 08Linne, Gina Tricot
Balongkjol, julklapp
Pumps, Indiska
Smycke, HM 

jag var lycklig och glad, som sagt..

Det är mycket vi tar och tacka för.

Godkväll!

Nyss varit borta hos Sanna för att fira att hon äntligen fyllt 18 år. För ungefär 3 månader sen.. till och med förra året, haha. Nu fick vi tack och lov äntligen ihop det och allt var frid och fröjd. Inte ska vi klaga, utsökt mat och gott sällskap, jag tackar och bockar.

Nu börjar lovet lida mot sitt slut.. fast jag ska väl mer vara tacksam att jag ens har haft lov? Jag tänker på er som jobbar och sliter. Ni har mitt medlidande verkligen. Att man själv fortfarande har lov tackar vi för.

Igår for mor min och jag inte till stan och tog en fika på stan. Hann också med lite spontan shopping och umgicks så där som bara mamma och dotter kan. Jag har också faktiskt hunnit njuta av vinterkylan och varit ute och gått en sväng.

Fast nu måste jag bege mig, jag känner och ser att pappa har hällt upp kaffe till mig, tacktacktack.

Ojoj vad mycket  det blev att vi tackade för idag då..

Aja inte mer än rätt.

Nu tackar jag för mig!

Dagens outfit

Det har blivit vinter, för er som missat det. Vi har fått vårt vinterland, en aninges försent bara..Jacka, koola Anna
Byxor, Cheap Monday
Skor, Converse
Halsduk, Gina T

Nu ska jag ge mig ut i vintervädret och ta mig bort till mormor och morfar.

Middag ska det bli.

Vi hörs!

fjäde januari tvåtusen nio.

Gusch vad jag vill visa er alla bilder ifrån nyår - kvällens utsrysel, kvällen i största allmänhet.. Fast det är att tänka på vad jag själv skulle föredra.. för jag vill helt klart ha bilder hellre än text. Dock blir det en konsekvens för er därför att bloggandet råkar hamna halvt på is.. Jag tycker det känns lite halv konstigt att börja blogga om helt annat och sen helt plötsligt slänga in nyårs bilder.. Fast när man själv är så dum och inte tar med sig kameran får man skylla sig själv. 

Jag ska vänta tålmodigt, och ni så med! 

Nu blir det film och sen återkommer jag.

 


Trevligt sällskap, åt god middag & hade härligt mycket skumpa i kroppen. Det var så vi beredde oss för 09.

Härligt med skoskav och ihjälfrusen kom man hem vid fyra tiden på nyårsnatten och stupade direkt i sängs. Det är trotsallt  lite charmen med nyår.. Vem var inte kädd som om det vore sommar liskom? haha

Årets nyår blev att fira tillsammans med Frida och ett gäng av hennes klasskompisar. Kvällen började med middag och senare blev det att dra in till stan och därifrån vidare till fest. Det blev ett galet nyår mycket mer behöver ni inte veta!

Jag låter bilderna få tala för sig själva när de väl dyker upp här..Jag är nöjd, glad lycklig hela fadderullan. Kunde inte blivit ett bättre avslut på 08.

Tack alla som gjorde kvällen så lyckad och gott nytt år på er alla andra!


2008 - året som gått

Nu är det 2009.

Jag har aldrig tidigare tagit mig tid och sätta mig ner och summera året som gått. Därför kände jag att det skulle vara en bra start på detta året att faktiskt tänka igenom 08 och få ihop en summering.

Så, bered er på en resa tillbaks i tiden ..  


I Januari startade jag den här bloggen och kände att det här var någoting för mig, dansen och dåvarande pojkvän tog upp mycket av min tid. TV4 kom till oss på dansinstitutet och vi intervjuades och fick vara med på TV.

Februari

Vi i klassen hade uppvisning i Kalmarsalen
 och skämmde ut oss för all framtid, det var sportlov och Peter kom och hälsade på, jag lekte också för första gången "modell" och blev fotad av mamma ;D

Mars

Jag fyllde så mycket som 17 år och ingeting förändrades
.. årets första danstävling gick av stapel och formen var väl inte den bästa, jag var magsjuk och missade vår föreställningsvecka i skolan helt och hållet, mamma och jag for upp till stockholm - träffade kusin, Footloose och festade för hela slanten.April

Man började känna våren i luften
och solen kom smygandes från varje hörn, jag började min "hård"träning inför SM:et och skolan tog upp större delen min fritid.

Maj

Jag gick från helt blond
till att äntligen färga i mina svarta slingor igen, jag och min dåvanarande pojkvän firade ett år, det var spring break och lyckan var total, jag bloggade för fullt och började nu fylla bloggen med foton.

Juni

I juni var det äntligen SM i hovet, årets höjdpunkt - slutade med att jag blev 12:a bäst i Sverige, det blev också skolavslutning och en himlans massa studenter, jag började sommarjobba i tre veckors tid framöver och försökte ta vara på varje dag av sommarlovet.

Juli 

Jag umgicks med nära och kära
och i slutet av juli åkte jag ner till Skåne för att spendera sommarens varmaste dagar tillsammans med Peter. Det blev mycket fotande under den här perioden och jag fick äntligen mig walk in closet. 

Augusti

Mitt sommarlov avslutades med dansläger
i göteborg och därefter tog det slut emellan mig och robin, skolan började och allt var åter som vanligt igen.. 

September 

September är nog något av årets höjdpunk. Kunde inte börjat bättre med att det var inspark, jag och tjejerna drog till Stockholm för shoppning och Konsert med Coldplay, Frida och jag började träffas mer regelbundet, fotade en massa och United blev i hemlighet en grupp igen.

Oktober

Oktober är nog årets dansmånad. Låg i hårdträning och tränade i princip varje dag. Fast det gav resultat - månadens tävling och jag hamnade på en 2:a placering i singlen och tillsammans med Towsan på en 4:e. Dans kläder syddes hit och dit,  Peter kom till mig på höstlovet, kameran var i alltid med.
November 

Det var nu i november det gällde
- Uniteds första tävling efter återförenvingen och vi tog hem en 6:e plats,  klassen åkte på klassresa till Stockholm, twilight blev äntligen film och hade biopremiär och hösten kom väldigt för fort..
 December 

Dansen avslutades med den årliga dansavslutningen
i sporthallen, vi hade premiär med vår barnteater i skolan och slutresultat blev succé, vi slutade äntligen skolan och alla for väl därefter ut för julklapps köp. Jag fixade till bloggen som en julklapp till mig själv.  Julstämmningen kom efter mycket om och men men när väl julafton var här var det ingen som klagade.
Och så till verkligheten. Jag måste säga att hela året har gått med spidad fart.. 

Ett helt nytt år att se fram emot. Lära mig av mina gamla misstag, göra nya misstag och förhoppningsvis lära mig av mina nya misstag.. ehm äh nej, förhoppningsvis få ett lika bra år som 2008 varit.

Hjälp vad jag ser fram emot 2009.