Det här med rubrik alltså..

Dagen tappade mig redan på historialektionen när Hitler stod och skrek i TV:rutan och huvudvärken började smyga sig fram. Men som jag redan nämnde igår förutsåg jag denna hemska dag och hade, duktig som jag är, redan laddat upp med huvudvärkstabletter och annat bra-att-ha-grejer.  Framåt eftermiddagen gjorde danslektionen en hel del och dagen artade sig, nästan till att kunnas beskrivas som - bra! 

Drog in till stan en sväng efter skolan slutat, piggar alltid upp än. Kalmarmonki var helt okej. Klart godkänt! Jag kunde handlat massor, men som alla vet - studiebidraget kommer inte förens imorgon. Jag hatar att vara fattig student..

näe.. vet ni vad. Imorgon bär det av till Åmål. Dags att packa? i think so.

Håll tummarna för alla duktiga Kalmar dansare så ses vi om ett par dagar.

Ha det bra så länge!


Dagens outfit

Bilder från förr i tiden.. eller ehm ja.. från förra månaden typ? 

Ett stycke kavaj och tights, Gina Tricot.

Imorgon har jag veckans sämsta skoldag framför mig.. torsdag. Sämsta schema laggda dag ever. Fast jag är inte bitter. Tänkte förgylla min tillvaro med att ta en sväng på stan. (Poängtera: efter skolan! Jag är då inte den som skolkar.) Sola lite kanske och checka in Monki som tagits sig hit till lilla Kalmar. Ska vi slå vad om att monki blir Kalmars hetaste? Jag går och lägger mig om det blir nya Gina föresten.. som det antagligen kommer bli. Aja, jag tänkte faktiskt ta mitt pick och back och gå och lägga mig. Klockan ringer 6.15 imorgon. Sju ynka timmar.. usch min skönhetssömn blir bara kortare och kortare.

Dags att kila, natti!

I will be here again soon, promise.

Jag lever, tror mig. Lite mycket bara just nu..  Jag är tillbaka när ni minst anars det, Om jag gissa rätt redan senare ikväll men jag lovar inget. Ett sjukhelsikes stort svenskaarbete gör man inte på en kväll..

Håll ut. Snart kommer bättre tider. love


 

Det är få dagar och stunder, enkla och inte alls så märkvärdiga, som uppskattas. Ta vara på dem, det kan vara dem som är de viktigaste.Denna söndag började precis som alla andra dagar borde börja. Man vaknar utvilad och pigg! Jag var på strålande humör och frukosten smakade utsökt. Och när man trodde att det inte kunde bli så mycket bättre bjuds man på kinamat av morfärldrar. Det förgyller än söndag, helt klart.

Mätt och belåten for jag sedan vidare bort till Ika och barnen. Hanna var överlycklig över att träffa mig, Ika lika prat och skvaller galen och kalle lika sprallig! & att fara ut i pulka backen till att sedan komma in för en fika blev pricken över i:et.

Mitt humör hänger fortfarande i sig. En kvällsträning med United gjorde dagen till sitt esse och denna söndag slutade precis så bra som en sista lovdag alltid borde göra.  puss


Lyssna noga så hör ni nog skvallret. Det är tjejhäng på G.


5, 6 7, 8 sparka, kämpa, hoppa splitt , ge inte upp!

Rubriken talar för sig själv..

Det har varit träning hela veckan. Bortsett från ett litet lov i onsdags.. det för tjänade vi!


Gruppkoreografin är färdig. Den sitter väl sådär men den är färdig. Vi har tre veckor kvar att öva, så vi är banne mig i god tid! Vi börjar bli bra på sånt, att vara i tid - förr var det alltid dagen innan allt sattes.. anyway, vi mår bra, skrattar tillsammans och det är trotsallt det viktigaste. 

Det är verkligen dans fulllt ut nu. Jag lever dans! Jag andas dans! Nästa helg blir det regionstävling för dem små. Från klockan 12.00 på fredagen till 21.00 på söndag kommer jag bara att tänka dans.  Det blir att sätta sig på en buss till åmål med ca 50 andra småtjejer. Towsan och jag ska agera lagledare. We gonna rock.

Tävlingar för mig och United derra året börjar inte förens nästa månad.
14 mars, Eskilstuna
18 april, Falun
16-17 Maj, SM i Västerås.

Jag längtar så jag spricker. Det är det här jag lever för.


Dagens outfit

Heeej mitt vinterland..

Kavaj och tights, Gina tricot. Längre linne, Topshop.
Nitbälte, Only. Boots, Din sko.


I just have to show you these

 Just fabulous. So pretty, so chic. I'm just in love in this too.


Inget slår Topshop visst..


'Cause you give me something speciell.

Nu blir det dansinstitutet & musik som får förgylla min tillvara.

Ha en fortsatt trevligt kväll!Intresseväckande fakta och klagomål på en.. ehm rätt låg nivå.

Det är sportlov mina kära vänner. Ja, iallafall för er som precis som jag, fortfarande går i skola..  Jag är svinlande glad. Ett lov var absolut nödvändigt!  Fast vintervädret kom ju också jäkligt lägligt, not. Mindre nödvändigt faktiskt..

Men jag ska väl inte klaga. Ett sportlov blir väl inte riktitg ett sportlov utan snö..kul för dem mindre liskom! (ett försök till att låta vuxen.)

Jag har iallafall redan veckan inplanerad i minsta detalj. Bussy woman!
Det är väl så det ska vara på ett lov? Man ska  hinna med så mycket som möjligt, haha.
Nu när man är  l e d i g..


För er som är intresserade kommer jag idag åka buss sex gånger. Uppskattad fakta, i know men lite roligt, visst?  Redan åkt fyra gånger! Var hos tandläkaren idag tidigt på morgonen. När jag åkte därifrån var min mun på sne, bedövning är inge vidare. Därefter åkte jag in till stan igen för att umgås med frida hela eftermiddagen. Och nu ikväll blir det träning med United. Det är tur att jag faktiskt uppskattar att åka buss!

Nu måste jag få i mig lite mat.

tjollahopp!

We sing happy birthday to you and may all your dreams come true.


© Louise Hesselring

Inte trodde jag att det skulle bli så här bra.

& så var det de här med alla hjärtans dag. Man får väl ändras sig va?


Dagen är väl inte så pjåkig.. trotsallt.
Känns skönt att man upskattas.

Tack!

Godförmiddag, får det vara ett gelehjärta efter frukosten?Heeeej.

Lördag igen. Jag är utvilad och pigg. Sitter och dricker kaffe och har en macka i handen. mums!

Glad alla hjärtans dag försten..


Hoppas ni alla små gulliga mysiga och söta par får en otroligt mysig dag tillsammans.. Jag ska banne mig fira alla hjärtans dag på mitt allra egna speiella vis.Nej, men jag är inte bitter.

puh..nej vet ni vad. Nu blir det att fara till dansinstitutet snart. Jag ska fira alla hjärtans dag med träning.Den trettonde, but who cares? thank god it's friday.

Lugn fredag med Let's dance och trevligheter. Det är okej för mig. Det fungera liskom.. När man slutar vid halv 5 på en fredag förstör det också allt. Man är liskom inte så värst pigg på att göra någoting där efter.. stress stress och åter stress.

Fast utgång lockar, såklart det gör. 17 år och 11 månader och är ingen vidare roligt ålder. Så nära men ändå såå långtbort.

17 är faktiskt en väldigt, otroligt, onödig ålder.


Vecka två och sen var det helt plötsligt sportlov..

Hej!

Vad kom all denna snö ifrån?
Vart tog mitt efterlängtade vårväder vägen.. besvikelser.

Så de senaste dagarna har bara varit att slänga bort tygskorna. Kul att man ena dagen också hade planerat in pumps, aha  men trodde jag ja, där förstördes hela outfiten liskom.. & now way att jag fryser fötterna av mig. Därför har det bara varit att dra på sig boots och uggs. Ni vet nog själva hur det varit.

Nog om vädret. Det är som det är.. Fast jag vet inte om det är jag som står still eller om det är veckorna som verkligen bara rusar iväg. Känner inte ni också så? Vafan tar veckorna vägen liskom. Började för fem veckor sen men känns som om det var igår jag satte foten för första gången i skolan efter jullovet. Och nu är det plötsligt sportlov. Men inte klagar vi. Nejnej, men att minnas vad man hunnit göra på de månanderna är kanske något att föredrar bara.. eller är jag för petig?

Vad jag kommer ihåg iallafall är att Lillebror fyllde år i onsdag. Firade honom med att gå ner till pizzerian, han gillar sånt. Släkten kommer på lördag. Annars så fick jag 31 poäng på mitt matte prov, 19 var godkänt. Gratta mig gärna! Och så har det varit stenhård träning och inte att förglömma;  säga adjö till soffan. Hon drar till thiland nu i sidodär 17 dar, jäkla unge. Fast jag hoppas du får det förbaskat skönt, kommer saknar dig.

Jag vet bara inte riktigt hur jag ska mäta mig med din solbränna när du kommer hem..

Ett solarium skulle passa mig bra nu, någon?

Dagens outfit


Enkel vit tröja, MQ
Jeans, Gina Tricot
Boots, Din sko
Skinnjacka, Only
Halsduk, Gina Tricot

Lägesrapport
I helgen har jag haft för mig följande:
- Tränat disco
- Haft huset fullt av vänner från Karlskrona, till hela familjen. Jättejätte trevligt. Att vi bara träffas sidodär en gång per år märks inte.
-  Såklart haft barndans, likt alla andra söndagar.
- Och tillsist, tränat street.

Helgen rullade på som ett ånglok..

Idag har jag, som jag gav sken om igår, haft min första körlektion på körskola. Det gick jätte bra! Jag är så duktig! ( lite positivitit feedback uppskattas alltid) Nästa gång blir det ren Eco driving lektion. Jag väntar med spännning.

Annars så har måndagen som vanligt bestått av en matte lektion. Drev runt på stan en runda också med mamma, där av jeansen men också födelsedags presenter tll min kära lillebror. .. oh herre han blir 16 på onsdag.

Tiden går, och det gör det här också. Arnel har varit här hela kvällen. Han är bra han. Allt är på topp just förtillfället, nu saknas bara våren.

Time to go, en dag imorgon också.

Vårens kommande favoritplagg, helt klart!

399:- på Gina Tricot


Jag älskade dem redan innan de kom in på Gina T. Nu har jag dem i min garderob. Och jag lovar er, de kommer inte ligga där många gånger.

De kommer sitta på mig varenda dag framöver.

Det är mycket som har hänt

..men jag måste faktiskt bege mig till sängs.

Min skönhetssömn är  viktigare än någonsin idag då imorgon är min första lektion på körskolan! Förstår att jag är/kommer vara super nervös. Klockan 11.00 imorgon gäller det.

Wish me luck.

Godnatt

Monki

Ge mig mera monki!

Det är ljust, det är gulligt gemsides med svart och rockigt. Vad väljer du?
 
Och när var det nu affären skulle ta och bege sig mot Kalmar? Februari? Det är det nu, så tycker allt de borde skynda på lite.. Jag ska stå först i kön när det öppnar.

Den ljusa jeansjackan ska jag bara ha, perfekt till våren.

Shoes are fun to buy. You don't have to diet to fit into them and you can sit down while you try them on!


New shoes. Tiamo 650:- från scorett.

Vecka 7


Att veckan har gått fort
, är inget och snacka om. Imorgon är det redan torsdag. Dagen innan fredag, det är rätt okej. Imorgon börjar man nästan känner helgen inom säg. Det är det som är så bra med torsdagar, två dagar kvar till helg.

Jag ska ta en kopp kaffe som jag vanligtvis brukar göra här nu på kvällskvisten såhär. Har inte så mycket mer att säga.. Made in Sweden står på TV schemat för min familj. Det låter bra för min del.

Later!

Det är ingen vanligt dag idag.

Min närmaste, galnaste och helt klart bästaste vän fyller år idag.

Världens bästa Frida fyllet 18 år!

Satt på förmiddagen idag och kollade igenom alla dessa bilder och videoklick vi tagit tillsammans genom åren. Hade en tanke om att lägga upp några videoklipp  här på bloggen för att gratta dig och se till att ge dig och alla andra ett gott skratt. Dock sprack den ideen. Jag måste inse att jag inte är tillräckligt teknisk. Så vi får nöja oss med bilder sålänge!

Vår resa började på högstadet. Att vi har hunnit med en himlas massa grejer där efter det är inte något att snacka om. Det var du och jag inne på toan som kunde stå i timmar och ta kort på oss själva i spegeln.

Frida är 36 dagar äldre än mig och i sättet har hon alltid varit det också. Mogen för sin ålder. En tjej som vet vad hon vill och som tänker på allas bästa.  Vi är som ett gift gammalt par, haha. Fortsätter varandras meningar, tänker samma saker, you name it. Frida en man kan lita på i alla väder.

Det jag vill komma till Frida är att jag är så glad att du finns. Du är det finaste jag har.


   

 Grattis Frida!

I vissa fall kan till och med måndagar vara uppskattade


Skön kväll med rätt lite att göra. Tog vara på tiden och gjorde det jag tycker bäst om. Äta äppel paj samtidigt som jag bläddrar igenom elle, spelar the killers på högsta volym och redigera gamla foton. Nu tog jag mig lite annan kvalitéets tid också och klickade upp internet och bloggar.

Jag är förvånadsvärt pigg och glad. Imorgon är det resurs, jag måste plugga matte - fast det gör inte så mycket. På onsdag ska jag träffa Arnel och bara njuta av att vara tillsammans med den bästa i världen. I veckan fyller Frida 18 år, jag ska på "modevisning", få träffa Viktor och Jonathan och träna tills jag spy.

Jag är fruktansvärt lyckligt lottad.

HM spring/summer


I'm in love - HM:s vår och sommar collection är underbar.

Och jag som inte har längtat så himlans mycket efter sommaren får fullkomligt spelet nu.

Jag vill ha sommar. Jag vill klä mig fräscht och luftigt!  Jag vill gå ut och bara ha sandaletter och klänning på mig. Jag vill gå på stan och köpa upp alla mina pengar och få så mycket mer för pengarna än vad man få på vintern.. Jag vill känna sommarbrisen i håret och springa runt på stranden och känna solens strålar på kroppen. Sommaren ger så mycket mer.. av allting.

De svarta sandaletterna, bikinin och skräpet kommer i paket om några veckor, den bruna väskan hoppas jag mig införskaffa på onsdag ( om den kommit ut i butik än så att säga) och allt det andra.. ja, de känns ju också väldigt önskevärt.