Det ser ut att blir en färgstark dag idag


Godmorgon. Bortsätt från att jag har halsont och på något vänster ryggvärk så har morgonen börjat väl. Kaffe och frukost i soffan och morgonmys när det är som bäst. Öppning på Carlings väntar för dagen och ikväll blir det som vanligt ett par timmar på dansskolan. Jag gillar när det är mycket och när dagen är planerad går den så mycket enklare och snabbare. Om det hinns med, hörs vi senare ikväll!





Anytime with you


Luggen är klippt och jag är mätt och belåten. Efter frisören lunchades det på bibblan och snacka om att jag blev posetivt överaskad. Jag har aldrig ätit där tidigare men deras salladsbuffé alltså.. Dra mig baklänges vad gott det var och nu är jag alldes proppmätt. Nu är det lite kvalitéets tid hemma som står på schemat innan jag beger mig bort mot dansskolan för kvällens arbetspass. Take care!  



Fotografering mitt i stan




Det blev ett par timmars sömn efter föregående inlägg. Nu sitter jag här igen insvept i täcket och funderar på om jag ändå inte borde göra mig i ordning. Jag har vinterjackan i beredskap! Häromdagen när det fortfarande var härligt väder blev det en spontan fotografering. Enkelt och spontan men med en rätt flitig fotograf må jag säga. Lägger upp ett par bilder till sen. Nu måste jag se till att fixa iordning mig!



En blåsig tisdagsmorgon


Godmorgon! Jag våndas över att ens gå utanför dörren. Det är storm ute och jag är tacksam över att min klippa-lugg tid flyttades fram till lunch. REsten av håret låter jag vara kvar och kanske skulle jag se till att få så långt hår att en fläta kan träda fram.. Vi får se, mest av allt nu vill jag att att det ska bli bättre väder. Blåsigt är mysig när man är inomhus, värsta senariet när man själv ska bege sig ut i det..


Tjugofemte september


Helgerna brukar vara intensiva men denna lördag slår nog alla rekord. När dagen börjar med morgonpromenad klockan 7.00 så förstår ni nog vad jag är påväg. Några timmar senare väntade en utsökt hotellfrukost och en heldag på stan. Det blev en sväng på Carlings också och därefter en rejäl bunt med kassar. IKEA svängdes förbi och även stadsmissionen. Långpomenad senare på eftermiddagen, kinamat på kvällen och en rödvinsflaska som korkades upp men som knappt rördes. Klockan hann aldrig riktigt bli midnatt innan tröttheten kom. Men vad gjorde det, härligaste dagen på länge och jag somnade med ett leende på läpparna!  



Girls just wanna have fun


Emilia fyllde år i veckan och för att fira det bjöd hon hem oss för en riktigt tjejkväll i fredags. Ett gäng på sju tjejer samlades och det bjöds på middag och bra med skratt. Det var hur trevligt som helst och tjejigt? Ja ni kan väl bara tänka er.. vi kan väl säga så här att temat gick i rosa rätt igenom! Nu tackar jag för mig. En bit sömn skulle inte sitta helt fel!  


So little time, so much to catch



Jag vet att det här med intensiv update kanske inte är det bästa att föredra. Men ärligt talat är veckorna så fullspäckade och även helgerna att när jag väl få tid så passar jag på. Nu har jag tid. Nu passar jag på! Vi har mängder med skjortor på jobbet, det här är en av dem. Färgstarkt och oversize, det blir bra tack!  
Skjorta, Vailent 499:-



Hur ser ditt baksäte ut?



Jag kunde inte låta bli att knäppa en bild när jag upptäckte hur baksätet såg ut efter gårdagen. Ni kan väl inte säga att det inte ser bra härligt ut? Kassarnas innehåll är desutom ännu bättre..


PURE PERFEKTION



Ofantligt vackra bilder och en helt makalös fotoshoot. Sminkningen, kostymerna, modellerna. Ja, Hela konceptet är helt oemotståndligt.  

It's a Cosy time we are waiting for


Nu är jag äntligen hemma igen och det känns skönt. Just nu är det faktiskt precis här jag vill vara. Det slog mig  att det är höst nu och tror det eller ej men det känns mysigt när det blåser utanför dörren. Hösten är inte längtad men lite smått välkommen är den nog trotsallt. Ni ska få allt om helgen senare men nu ska jag tända värmeljus, göra mig en kopp choklad och mysa.


weheartit


MALE




Det är inte ofta jag ger mig på det här men nu har jag samlat på mig en hel bunt bilder. Några manliga läsare kanske.. Pass på, nu är det manligt ända ut i fingerspettsen så låt er inspireras. Enjoy!
Jak&jil



Joakim Von Anka och jag


Krimskrams. Man skulle kunna se det här som guld och fokusera på guldpatierna. Guld får mig utsökt att tänka på pengar. Pengar vill man alltid ha mer av och får mig att tänka på lön. Och satan i gatan, vilken dag är det idag? Lönedag. Det är fredag och lönedag. Kan det bli bättre? Nu bränner det i fickan..  




DAISY by Marc Jacobs



Dt finns inget värre än att inte hitta någon parfym man trivs i. Jag har allt för länge hoppat från parfym till parfym och haft oturen att köpa de som inte sitter. Marc Jacobs parfym Daisy är nu mera min favorit. Doftar gör den bralänge och det gör ju inget att själva flaskan är vacker i sig. Perfekt om ni frågar mig!  




"Hej, jag heter louise vad heter du.. ? "


Jag har fått påbackning. "Varför bloggar du inte?" eller i stil med "Hur går det med bloggandet egentligen". Jag tar det som något posetivt för det betyder att ni gillar det jag gör? Att ni möjligtvis sakna en daglig läsrutin?  Det är så svårt att avgöra när kommentarsfälten var eviga dag står tomma. Om ni har någon synpunkt eller bara vill säga hej, skriv för tusan. Det är roligare med en öppen dialog och framför allt så har ni ett rejält försprång. För ni vet vem JAG är men jag har ingen som helst aning om vilka NI är..



TUESDAY


Tisdagsförmiddag och kaffet är bryggt och klart. Dagens to do för min del är att jobba, som för så många andra. En runda på stan innan dess skulle absolut inte sitta fel men jag vet att det bara resulterar i att jag spendera pengar. Därför tänker jag ta min kopp kaffe och mysa ner mig i soffan för en stund!
Jak&jil



We dance to the beat


Helgen har varit i full gång enda sedan i fredags då Caj leveredade riktigt bra i rejält blåsväder. I lördags andades jag in vid halv 10 och vid 7 när vi alla landade för dansfest andades jag ut. Kvällen dansades bort och forsatte in på söndagsmorgonen då barndansen är i fullgång. Nu sitter jag och planera upp kommande vecka. Den som faktiskt redan är påbörjad.. Något som ska ses till är att jag matcha så här något dag. Riktigt grymt det där med jeansjacka och väst alltså. Hoppas att ni har haft en bra start på veckan!



The big shoe issue


Då var höstens stora fråga och problem löst. "The big shoe issue". Fjolårets jodphurs ser minst sagt använda ut och det grämer mig att jag inte köpte ett par rejäla från första början. Nu är de förstnämnda slängda och dessa från Vagabond, har tagit plats på skohyllan nu. Förhoppningsvis även för ett par säsonger till. De första jag fick av dem var skoskav men ge inte upp, de kan möjligen vara de bekvämaste skor jag köpt.   
Jodphurs, Vaganbond 1400:-



Strike a pose


Måndagens pose för morgonen har varit utsträckt-i-sängen-posen. Vid halv tolv kände jag och min kropp att jag var tillräckligt utvilad.. Vid halv 12! Vet inte när jag senast sov så länge men skönt var det iallafall och möjligen behövligt. Nu ska jag dock se till att lite hemmabestyr fixas och andra småsaker som behövs styras upp. Later!  



Hey leo, I kind of like you!



Det blev höga klackar som fick matcha byxorna samt ett basic linne och mockimitations jacka. Byxorna gör ju sitt så att säga så så mycket mer behövdes inte. De börjar även bli väldigt mycket hår..  
Jacka, Carlings. Linne, Gina tricot. Byxor, Bikbok. Pumps, Nelly.



Sneak a peak


Helgalna byxor ifrån bikbok. Köpte dem för ett tag sen och drog på mig dem i fredags. Som att gå runt i ett par pyjamasbyxor. Antigen gillar man dem eller inte, jag älskar dem! Ni får en bättre bild vilken minut som helst..




Cute messenger



Weheartit

Tonight it's time to party, but the question is, what should I wear?



weheartit


BAGS TO DIE FOR

 
 

Jag har aldrig fastnat för väskor. Försökt, det är något jag gjort men de har aldrig blivit en lika stor passion som för till skor. Man säger ju att en väska berättar lika mycket om sig själ som ett par skor gör. Så det kanske är just så, man blir en typisk väsk-tjej eller en typiskt sko-tjej men aldrig riktigt både och. Sko-tjejer eller inte dessa väskor är to die for..  

Det går inte jätte bra (just) nu


Missade bussen, trött, hungrig och kanske så har jag redan lagt upp den här bilden tidigare.. Ibland går det bra, inte riktigt nu bara. De ironiska är att jag sa förra veckan att jag älskade torsdgar. Uppenbarligen kan de gå lite upp och ner. Men det är väl inte mer än mänskligt. Nu är det bara att bre på leendet..

Jäkla sömntuta


Föregående vecka slutade som den skulle och denna vecka började.. tidigt. Morgonmöte på Carlings men oj så bra man kan ha det redan vid 8.00. Med en kaffe i handen förstås! Jag skulle önska att jag var den morgon-pigga-typen och i vanliga fall kunde gå upp så här och vara utvilad. Tänk så pass mycket längre dagen bli. Önska kan man ju, för så här ju inte riktigt fallet för mig. Alls.. Den tidiga uppgången börjar till och med kännas nu. Herre gud, dags att sova och inta en nya dag!
weheartit


Just forget the time and lose yourself in the moment


Hur är det man brukar säga? "Tiden går fort när man har roligt". När man inte ens tänker på tiden borde de var resultatet av en riktigt lyckad helg. Skivan i fredags blev otroligt trivsam med en mängd skaldjur och dans. Lördagens arbetstimmar gick i rasande fart och en runda på stan gjordes. På kvällen avnjöts middag, vin och en utsökt hemmagjord äppelpaj. Bara bra saker det dära!   



Monday beauty | Valentina Zelyaeva














fashion gone rogue

Den årliga skivan väntar


Nu ska jag bege mig till dansskolan och mot de få arbetstimmarna för idag och sen ikväll blir det äntligen kräftskiva för hela slanten. Hela hemmet har förvandlats om till ett stort bord fullt med kräftor och pynt lite här och där. Det ska bli himla spännande, framför allt över att jag inte alls är så förtjust i kräftor. Men de är väl ändå sak samma? Ha en förträfflig fredagkväll!  



Fårskinnsjackan



Inte nog med att leoparpälsen fick sällskap av en päls. Nu har båda två fått sällskap av ännu en vinterjacka. Jag är helt hopplös och totalt förälskad. Vad tycker ni om den?


Jacka, Carlings 899:-



THUMBS UP


Somnade på soffan igår och vaknade inte förens vid halv 11 tiden idag. På något vis hade jag ändå tagit mig upp för trappan och in i mitt rum. Vilka konster man gör i sömnen! Nu i vaket tillstånd har jag precis fått i mig lite lunch och ska snart bege mig mot Carlings. Senare ikväll väntar träning för min egen del. Det är inte klokt vad jag gillar torsdagar!

Pure beaty


For in till stan en sväng i förmiddags för att möta upp Frida. Över en kaffe på holmgrens satt vi och funderade och planerade över hur våren kommer se ut. Jag tror det kommer bli bra! Nu är jag hemma och vänder iprincip för jobbet väntar och ett par timmar på dansskolan ska avklaras. Ni får en vacker bild på Rumi och jag dra på mig mina mindre modeinriktade streetkläder. Något jag också gör är att jag ser framemot ikväll!
fashiontoast



PÄLSVÄST

 



Pälsen följer med hösten och vinter även detta året och jag misströstar verkligen inte. Ni minns väl min leopardpäls? Den blev fjolårets bästa gåva och som jag använde den. Jag längtar tills jag får ta ner den från vinden. Nu har den fått sällskap mer än konkurrens vill jag säga, av en pälsväst. Och precis så, över skinnjackan kommer jag använda den.
Pälsimitation, H&M 499:-



Look at the sun, how it shine for you


Godmorgon! En kopp kaffe har precis blivit bryggt och solen lyser sådär härligt. De känns som om höstkläderna får vänta ett tag till och det känns rätt bra trotsallt. Men tror det eller ej så har jag haft något av vad man bruka kalla framförhållning. Ni ska få se!  
fashiontoast



Kate Moss | Vogue UK september




Vackra, magnefika och sannslösa Moss. Hon har alltid varit en inspirationskälla och när jag såg dessa bilder från vouges septembernummer föll jag direkt. Det finns verkligen ingen som Kate och hon levererar om och om igen. Helt slående vacker om ni frågar mig!
fashion gone rogue

Three news in my closet



1. Hängselbyxor. Second hand. Jag är förälskad men har ingen aning om hur jag ska matcha dem. Jag vill vara barbent men herre vad blek man är nu och som sagt vad kallt det redan blivit. 2. Basic linne. Gina tricot. Tunnt, mjukt och användbart till allt. 3. Flanellskjorta. Carlings. Äntligen kommer hösten och med den alla dessa underbara skjortor.



Let's start the week with streetstyle






stockholm-streetstyle



Barbent eller inte barbent?


Jag vill fortsätta vara barbent en liten stund till. Gärna ett par månader.. För visst är det så mycket snyggare än att dra på sig ett par strumbyxor. Men när blev det plöstligt så här kallt, så här fort? Dessa foton togs för lite mindre än en månad sen och nu har jag iprincip inte haft shorts sen dess. Jag vill och jag funderar starkt på det.. 



THE FRIDAY NIGHT


Överst på bild Sofia och nedre Emma.

Det är alltid lika skönt när veckan tar helg och man får slappna av något. I fredags var Caj som sagt här och besökte oss. Kvällen började hos Emma som vet hur man göra livet mer spännande. Med tanke på att hennes trappa upp till lägenheten är nära på livsfarlig så höjdes kvällens nivå inte bara en grad. Ett härligt gäng på sex personer satt och pimplade vin och hade det väldigt bra. Väl på byttan fortsatte kvällen på bästa möjliga sätt. Det är skönt att man har fina vänner kvar i Kalmar!




WEDNESDAY'S BIRTHDAY CELEBRATION

 

De bästa med att gå ut en onsdag är att det mitt i veckan känns som helg. De mindre bra med att gå ut en onsdag (i kalmar) är att för det första) det finns inget folk. För de andra) det finns inget oekj ställe att på till. I ett hav med färgglada drinkar tycker man ju att vallen borde bli the place to be. Men det blev aldrig riktigt så.. men jag ska inte förstöra kvällen nu. Onsdagskvällen förgylldes ändå, med mycket ironi och skratt!




Jag tänkte ta allting från början..


Det blev som sagt ut och svira redan i onsdags och vilken natt det blev. Det blev en onsdagsnatten utöver de vanliga. De finns bildbevis, wait and see!



Clubba with Caj

Den här veckan har gått så fort att jag knappt hunnit med. Tyckte att det gick fort fram till att bli onsdag men sådär, nu är det till och med fredag. Jag har galet mycket att visa men ikväll är Caj återigen på besök och helgen har mer att erbjuda. Något som är säkert, är att vi kommer synas på söndagkväll! Den som vänta på något gott..


Look forward to tonight


Veckan är ta mig tusan redan på onsdag. Ibland ska man ha flyt och dagen idag se ut att bli bra. Ikväll kan det även tänkas bli ett glas för Towe som äntligen fått fylla 18. Grattis fina du! Nu däremot väntas det lite frukost och sen en sväng in mot stan. Ett par ärenden och därefter direkt till jobbet. Ha en bra onsdag vetja!  
pic, don't remember..