Look forward to tonight


Veckan är ta mig tusan redan på onsdag. Ibland ska man ha flyt och dagen idag se ut att bli bra. Ikväll kan det även tänkas bli ett glas för Towe som äntligen fått fylla 18. Grattis fina du! Nu däremot väntas det lite frukost och sen en sväng in mot stan. Ett par ärenden och därefter direkt till jobbet. Ha en bra onsdag vetja!  
pic, don't remember..

Kommentarer
Postat av: Sofia Flobrant

Ta ett glas från mig till Towe också! Hur glad är hon;)?

Postat av: Iris

Jag vill lägga in en liten önskan om att du lägger upp bilder som passar ihop med dina texter. Modebilderna som du har känns inte som de bidrar något till inläggen

2010-09-05 @ 18:22:21
Postat av: Louise

Iris, jag kan hålla med dig om det till en viss del. Jag försöker för de mesta se till att bilden passar till texten och själva inlägget men ibland går det lite väl fort. Då kan de bli så att jag bara slänger upp en bild som passar i frägskala och som jag själv inspireras av. Jag är sådan att jag tycker inte om att läsa en blogg utan bilder och därför försöker jag alltid publicera en bild med inlägget. Så på ett sätt bidrar den till något iallafall, något fint att kolla på! Jag uppskattar jättemycket att du berättade :)

2010-09-05 @ 19:39:01
URL: http://radiosonggirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback