Three news in my closet1. Hängselbyxor. Second hand. Jag är förälskad men har ingen aning om hur jag ska matcha dem. Jag vill vara barbent men herre vad blek man är nu och som sagt vad kallt det redan blivit. 2. Basic linne. Gina tricot. Tunnt, mjukt och användbart till allt. 3. Flanellskjorta. Carlings. Äntligen kommer hösten och med den alla dessa underbara skjortor.Kommentarer
Postat av: Anonym

På vilken second hand handlar du på när du går in på second hand. Är det den i Kalmar vid kunskapsnavet? Alltid undrat om det är den enda, eller om det finns bättre.Du verkar vara en människa som kan allt med mode, tack på förhand.

2010-09-08 @ 22:41:22
Postat av: Louise

Heej. Om jag inte har tagit mig vatten över huvudet nu så vågar jag faktiskt påstå att det finns tre stycken secohnd hand-butiker som jag känner till i Kalmar. En ute vid söder centrum och som sagt mitt i stan och inte att förglömma - Vi har ju också Stadsmissionen ute vid berga(?) på Wismarsvägen 12 iallafall.Tyvärr har jag aldrig varit på den förstnämnda men dem andra får ofta ett besök då och då. Hängselbyxorna fyndade jag faktiskt inne i stan men annars har jag handlat de mesta ute på stadsmissionen. Där kan man hitta riktiga fynd vill jag lova!Tack snälla för det men jag skulle inte vilja påstå att jag kan allt. De finns hela tidne något nytt att lära :) Men det är något som jag brinner för och att det hela tiden förnyas gör det ju så himla spännande och härligt!

2010-09-08 @ 23:14:08
URL: http://radiosonggirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback