All in and all night long


Vilken fredag det har varit
och bättre kommer det blir. Och nu är jag framför allt redo. Det nalkas clubbing med Caj. Det vet ni redan vid det här laget! Men mitt festhumör är på topp och ingen kan förstöra eller ta ifrån mig det nu. Oh jag kan knappt berga mig..  Let's rock.  OBS: Glöm inte sparkdräckten..  Vi ses på Byttan.


A lovely Friday to look forward to

 

Mer än halva lovet har gått och jag känner verkligen inte
för att återgå till det normala. Tack och lov för att det naklas festligheter ikväll. Dagen har redan tillbringats tillsammans med kusin på kalmars gator och en snabb fika med Frida. Nu är det en del saker som måste uträttas innan kvällen tar sig i akt. Det där med att planera brukar annars vara min grej.. Vi hörs senare!
pic, jakandjil

Yellow


Sköna fina torsdag.
Solen har visst fått förvana att vara närvarande och till och med väcka mig på morgonen. Underbart! Har befunnit mig på dansskolan för en del förberedelser och träning med Tina här nu i eftermiddags och sen bar det av för att hämta kusin i simhallen. Nu är det en skön hemmakväll att se framemot!


Blus, Vintage. Klänning, Second hand. Skärp, Bikbok. Väska, Gina T.


Jag har gjort ett eget hål i ozanlagret

Precis kommit ur från duschen och borde snart blåsa håret. Alltid detta bestyr.. Skulle inte bara håret kunna lägga sig precis som man vill? Rakt, fint och sådär spontant fluffigt? Ne, inte det ne.. Jag får väl helt enkelt ställa mig och blåsa håret. Sedan platta det och spraya. Tupera lite och sen lägga i vax. Kamma till det och spraya lite till. & till sist lägga glansspray på allt och spraya en sista gång..


Pic, thefashionspot


Inspiration när den är som bäst.


Ett gott skratt blev det minsann när jag i all hast ramlade in hos Tina. Jag kan inte mer än bara hålla med föregående talare. Ojoj. Som sagt jakom ihåg vart ni hörde det..


Ett måste: Klär dig i något rött


Det blev en sväng in till stan i förmiddags.
 Jag är ute efter något rött. Det är nämligen Club caj på fredag och temat är kärlek.. Vem f'n valde färgen röd?  Jag föreslår svart till nästa gång.. Kalmar har ju inte enda snygg accessoar i färgen röd. Att man alltid ska få ta tag i saken själv.. Rött tyg, tyll och ett diadem är alltså det jag tillslut kom hem med. Vad "något rött" blir får defineras på fredag.



Halloween shoes




Vogue Paris November 09.  Shoes Guiseppe Zanotti.

Dagens outfit





Tisdagseftermiddag och jag har precis tagit en dusch (efter en spontan träning) och fått i mig lite mat. Nu ska det bli en sväng in till stan. Kvällen ska spenderas med min fina vän Ida. Lite onsdags mys och kvalitéets tid när den är som bäst.

Lårhögt eller inte lårhög?

För mig är svaret självklart. Hösten är här och äntligen har jag hittat höstens ultimata plagg inom sko fronten. För en billig penning också. Det är inte klokt och jag bara älskar de. Ska det vara så ska det vara lårhögt! Hela dagens outfiten får visas i eftermiddag. Nu hade jag tänkt mig att ta bilen och köra mot obestämt mål. Föresten så var det jätte mysigt hos Hanna. Hon ska visst börja spela hockey.. pust jag har visst inte lärt henne någonting.


Skopunkten 399:-

 

 


The end is just where we started


Kvällen(s bloggande) får avslutas som den började. Tänkte att jag kunde gå och göra något lite mer vettigt. Vad nu det skulle vara liskom? Vad jag vet är att imorgon ska jag hälsa på min lilla tjej. Hade tänkt kolla vad lillasyster Hanna har haft för sig för bus och upptåg. En 6 åring är alltid lika spontan. Jag borde nog bli lite mer som henne..



Personligheten sitter på fötterna

Skor är så mycket mer än bara ett par skor. De säger vem du är. Jag ska lägga handen på hjärtat och vara helt ärlig. Jag bedömmer en person helt på skorna. Hur många gånger har man inte avvisat en person med dålig skosmak.. "Ser han okej ut? Ja rätt så. Skorna då? äh.. Hejdå!" Själv valde jag att köpa dessa häromdagen. De liskom föll mig rätt bra i smaken!


Din sko, 399:-


New week!


Måndagen startades upp med en brunch med Tina. Över en kaffe kan mycket planeras och berättas! En förträffligt bra start på dagen. Borde göras oftare. Nu ser dagen rätt dimmig ut.. vad jag vet är att någon timmes träning måste avverkas ikväll annars ska jag nog göra något som känns väldigt utanför mina ramar. Ta de lugnt!

Pannband (?)/ huvudbonad Lindex, 149:-

Good evening people

Härliga söndag! Barndansen gick som en dans. Städning av rummet och upphängning av nya inköp och Wook som står och osar från spisen. Tusan vilken dag och stämingen är på topp bara för att det verkligen är höstlov nu. Veckan framför mig ser bra ut. Väldigt bra!
Pic, seaofshoes

DESTIONATION: Dansskolan

Morgon kaffet har slunkit ner
och nu är avfärden mot 5 timmars dans är bara en bil längd ifrån. Efter inte en så precis sliten kväll igår ( som för vissa andra.. inga namn nämnda) så är humör på topp faktiskt. Kan kanske beror på att meningen "snart höstlov, snart höstlov" ekar konstant i huvudet eller är det helt enkelt så bara att jag älskar att dansa. Hoppas ni får en underbar söndag!

Saturday


Gaah, alltså det här var nog bland det snyggaste jag sätt på vääldigt länge. En klocka. Som ett skärp. Jag vill ha!
Pic, Harper and Harley

Bling, bling

Här är mina senaste, eller snarare gårdagens smyckeinköp. Att göra en visit inne på Lindex nu för tiden är livsfarligt. Behov behövde tillfredsställas och att allt detta skulle med hem var inget snack om saken. Smycken, nitar och bling bling. Fina grejer det!

Confessions of a shop alcoholic

Det blev ett par påsar idag. Ett par för många kanske? Nej! Det går inte att tänka så. Hellre ett par skor för mycket än ångest över något som aldrig blev köpt..  Hansa City var det alltså som hade premiäröppet idag och gjorde att pengar spenderades. Fantastiskt! Show you more later. Now: Ett glas vin.

Do you like it?


Något nytt i garderoben som helt klart tillhör höstfavoriterna är de Midjehöga "kostymbyxor" från Lindex. Helt underbart sköna och riktigt snygga. Bildern gör dem inte helt till sin rättvisa. Lägg 399:- och de är dina!

ES07C; Kodknäckar gänget

Då var de det här med klassfotot. När alla andra ändå är igång kan jag lika väl visa vårt också. Kan ni tyda vår så genomtänka kod? Vi saknade nämligen en och inte glömmer vi henne inte..

Rock Chic Girl


Idag måste jag faktistk medge att det verkligen blev mitt i prick. En balans mellan sött och salt. Det som jag alltid vill uppnå, vad det än gäller. En skön och härlig blandning.  Idag blev det klockrent!


Vit längre tröja, HM. Väst, Vintage. Rosett, Monki. Jacka, Only. Tights, Lindex. Boots, Din sko.


At the bus is where I can breathe

Idag är det rosett invigning. Precis som Ali men jag föredra nog att ha min i midjan.. Igår fannas det ingen paus om man inte räknar med de 20 ljuvliga minuterna på bussen. Idag ser dagen lite lugnare ut. Skolan börjar om drygt en halv timme. Frukost måste ätas och danskläder måste packas, sen är jag fit for fight. Ha det!

Pic, Modellen Ali Michael  från Jak&jil

Dagens outfit

Dagens. Älskar höstens alla färdger! Tisdagen börjar lida mot sitt slut. Allt detta mörker, man tror ju att klockan är så mycket mer. Tack vet jag värmeljus men jag tänkte faktiskt redan ta min bok och lägga mig i sängen och läsa. Visar er andra påsen imorgon. De som väntar på något gott.. sov gott!
Jacka, Carlings. Fuskpäls, Monki. Längre tröja, Carlings. Kavaj, Gina T. Ormskinn, Lindex. Boots, Din sko

Mimmi pigg rosett


I ena påsen föjde mimmi piggs rosett med hem. Monki har galet med snygga accesoarer just förtillfället där bland annat rosetter är i stort fokus. Monki har alltid gillat rosetter, det gör vi med!
Rosett, Monki 80:-

Något att underhålla sig med på skoltid iallafall..


Tisdag tisdag och så åter tisdag. Förgyllde morgonen med att åka in till stan. En take away kaffe och två påsar med till skolan. Dyk in här i eftermiddag så får ni se vad det blev! Nu borde jag återgå till skolarbete. Svenska lektionen tar visst aldrig slut..

Spring 2010 by Monki


När jag ser dessa gör det att jag nästan längtar mer till våren än när jag steg upp i morse och klev ut igenom dörren.. Monki är det. Kommer till en affär nära dig den här våren!


pic, LinnGustavsson


Veckan startas upp med en outfit

..närmare bestämt fredagens, på en måndag. Men vad gör det? Bilder från Tina. Skolan är slut för idag och nu är det bara att tagga inför träning ikväll. Men först väntas det avslappning i soffan med en kopp kaffe och film. Later!
Jacka, vintage. Jeans, Cheap Monday. Boots, Din sko. Väska, Beyondretro.

Happy birthday, Happy birthday

Gårdagens firade av Kajsa blev tusan så lyckat! Tjejen fyllde äntligen 18 och bjöd till det med planka och ett härligt avslut på lördagen. En fest kan inte bli så misslyckad när det finns en hel hög med danstjejer. Tack Kajsa för en riktig lyckad kväll!

En något intensiv söndag med bla en ny vinterjacka och dans

Min söndag skulle bli intensiv och jaa, det har den varit. Jag tycker verkligen att fler borde tro på horoskop.. Men det är en annan historia. Efter en rätt kass sömn (gårdagens bivärkningar, mer om det senare) var det bara att ta på sig de glada humöret och se fram emot 4 timmars barndans. Därefter var det att styra kosan mot middag hos farmor och farfar! Nu är jag hemma och här efter, om cirka en timme väntas det en timmes ragga. Förövrigt så är min kamera tillbaka på banan igen så jag passar på att visar er en av mina nya vinterjackor. Den används flitigt!


Jacka, vintage


Dance like nobody watching you

In action. Gymnasimässa = enbart visa upp det vi i dagsläget håller på med men.. Det gäller att gå in för det till 110% och ja.. vi är rätt bra på det. En av våra alla specialiteter! 



Gymnasiemässa 09


Lördagsförmiddagen har tillbringats i skolan..
Den årliga gymansiemässan har varit igång och vi gjorde vår allra sista. Vi visade upp vår streetdans som vi har legat i med och jäklar vad vi körde. Foto och annat kommer senare. Nu måste kroppen laddas om, duscha och spackla mig sen är det utgång. Ikväll är det 18års fest!


 


Friday, again? Yes it's


Så var det äntligen fredag igen!
Redan avnjutit en fika med Tina vännen och tillsammans drog vi snabbt igenom kalmars gator. Ringar blev det för oss båda och Tina fann en vinterjacka. Ikväll hade vi tänkt oss att verkligen ta ut alla svängar vad det gäller fredagsmys. Idol står i första hand som kvällens underhållning, vad som komma skall sen är ännu oklart. Nu måste jag duka och sen ska det mjukstartas här hemma, middag med familjen! Ni får ha en fortsatt trevlig kväll.



Love takes hostages and gives them pain




Det var alltså idag som jag skulle dö av ett trasigt hjärta, falla hjälplöst ihop.. Mitt hjärta har brustit hundra gånger om. Gjort ondare för varje gång. Kärlek är vackert men olyckligkärlek är allt ifrån vackert. Det finns inget i hela världen som är lika vackert som detta..
Shoes, tanjaslondon

Vänner i alla väder.. Idag var det blåsväder

Fytusan. Nu kommer jag känna mig handikappad
.. Mina kamerasladd har gått åt skogen. Tur i oturen att det bara var den och inte hela kameran, men ändå..  så typiskt och så himla onödigt! Framöver få jag överleva på internet bilder.. Iallafall, att träffa Frida efter lunch var lika trevligt som vanligt. Varmchoklad hos Nilssons och vi satt där och babblade tills vi både glömde bort tid och rum. Hon är allt bra hon, hon den där Frida!
Det går ju alltid lika bra med gamla bilder också..

Lazy morning

Godmorgon!


Ska snart krypa
upp i sängen igen. Kaffet är kokat och klart och nu är det bara jag som fattas. Detta kallar jag en skön start på dagen! Måste förbereda mig brutalt inför att öppna dörren..
Pic: knighttcat

En dusch som inte skulle sitta helt fel och huvudet fullt med tankar.

Nyss kommit hem från ännu en kvällslektion med street. Det är alltid lika härligt efter jag dansat. Under tiden för den delen med. Nu är duschen väldigt efterlängtad och jag måste fundera ut morgondagens klädval.

Hörde något om storm? Fast det förstås, imorgon består dagen enbart av dans och en eftermiddags fika med Frida. Skön torsdag med andra ord! Klädvalet får går därefter också tror jag.. det återstå att se. På återseende mina vänner.

Helt klart en ovanlig sko..

Det har tillkommit en sko i mitt rum. Närmare bestämt en skostol. Jag fick den som överraskning och smällde av när jag fick se den. Jag är helt förälskad i designen och i den som tillverkade och skissade hela idéen. En helt klart lysande idée. Finns 6 exemplar i Sverige. När man får chansen att slå två flugor i en smäll så tar man den. Exakt vad designen gjorde. Det är en sko (bara i några storlekar för stor), en stol och exakt den sista pusselbiten som fattades i mitt rum. Just perfect!


Här gäller det att hålla i sig hårt!

Jag är verkligen tacksam över att ni hittde hit idag och inte blåste bort. Herre jesus alltså. Jag höll  ordagrant på att blåsa bort idag. Öppnade dörren och flög nästan av trappan. Vintens ultimata jackor är reda köpta men upplagda på vinden.. Måste visst kila upp dit tidigare än vad jag trodde!


Pic, Le love


Some clothes to show




När jag ändå är igång och visar nytt så passar jag på att ta det som köptes för ett bra tag sen. Som vissa kanske minns så var det halva priset på Carlings. Tre klädersplagg överraskade min mamma mig med. Och hon träffade mitt i prick med alla tre (med lite hjälp av Sofia kanske..) Ponchon är helt klart en favorit!


Poncho, 499:- Skjorta, 399:- Tröja, 299:- och så HALVA PRISET på allt.


HM Exclusive


Ja, jag kunde alltså inte motstå att klicka hem klänningen från HM:s höst news. Jag ångrar det inte. Klänningen är helt fantastisk och ännu snyggare i verkligheten. Helt perfekt till alla höstens väntade fester!

Asymmetrisk klänning, HM 699:-

Plötsligt händer det..

Godmorgon. Var uppe i garderoben nyss och kom på att jag har en himla massa kläder att visa er. Idag kommer också något riktigt efterlängtat på posten. Jag råkade visst klicka hem något.. Vad det är får ni ser ikväll! Nu ska jag sätta på lite kaffe och slå mig ner i soffan med en bok. Kvalitéets tid när den är som bäst! 


pic, jakandjil


Just another monday

Skulle vara spännande och få någon sorts statistik på hur många det är som åter igen klagar eller iallafall på pekar att det är måndag igen, en helt ny vecka - med nya möjligheter.. Ja det vanliga ni vet? Det skulle jag tycka var intressant.. Och inte ska väl man bryta ett vinnande koncept, vi kör på, "ny-star-på-veckan-snacket.

Alltså ännu en måndag att bocka av
, det börjar närma sig höstlov mina vänner. Lovely! Den här veckan började med prov så tror bara att den kan arta sig till det bästa.. Nu däremot tänkte jag ta tag i lite skolarbete, later!  

En helt slutkörd Louise från lördag kväll. Med hela skalet borta av make up, lösögonfransar och tillfixat hår.

Let's Move Cup


Ny start på terminen och premiär för ny discodräkt. Äntligen!


En helg att lägga på minnet. Att få tävla igen var helt underbart och känslan av publikens alla blickar och musiken som dånar är ljuvlig. Hotellsängen och kinamaten efteråt satt ju inte helt fel heller.. Det var nog det ljuvligaste på hela dagen. Haha. En 5 timmars bilfärd hem idag gjorde faktiskt ingenting. En härlig färd hem med mycket skratt! Resterande av dagen har spenderats i soffan med tända ljus, kaffe och en hög med plugg, men vet ni vad. Det har inte gjort någonting..

I can actually call me a real superstar

Jag berättar mer om helgen ikväll för just nu är jag helt mållös. För det första, äntligen har jag fått min discokula som jag såå längtat efter. För det andra kunde inte hösten tävlingsperdiod börjat bättre. Jag fick åter ställa mig på första platsen och äntligen..  ÄR JAG I SUPERSTAR!


Med bara lite jävlar anama så..


.. och titta, det mesta fixade jag faktiskt! Jag kunde till och med klämma in en promenad.. fråga mig inte hur. Inatt (imorgon morgon, hur man nu ser på saken..) klockan 04.00 åker jag till Eskilstuna. Helgen kommer tillbringas på dansgolvet och på hotell. Lovley! Nu ska jag upp och sola mig utan sol och sen får jag visst bocka av två till på listan. Let's dance now!

Come on, say after me: DISCO!

Höstens första discotävling väntar till helgen
, Alltså så ligger träning som första prioritering den här veckan. Lösögonfransar och en extra spraybruk är inköpt och glitter, det finns det i mängder av. Taggad? Som faaaan!

Thursday morning

Ännu en torsdag och kaffet känns bra i handen. Huvudvärken är här och spekar nämligen.. En rätt lång dag framför mig men något att se framemot är en runda på stan i eftermiddag. En vit och stor halsduk, massa stickat och kanske möjligtvis hela rummet här över skulle ju inte sitta helt fel.. Have a nice day!

Sleep well my friends

Vad är det som vissa människor kalla fritid? Jag har fullt upp dygnet runt 7 dagar i veckan. Missförstår mig inte nu, jag älskar det. Men ibland undrar jag bara när jag ska kunna sätta mig ner och känna, ingenting.. Fast när man väl gör det njuter man väl förstås ändå inte.. typiskt. Vi lämnar det. Ny tröja från Gina tricot. 199:- så jag kunde bara inte låta bli. Nyförälskad och ni kan väl nte mer än bara hålla med, visst är den härlig! Nu väntar duschen och sen sängen. Sovgott!


Make up store

Jag har äntligen unnat mig lite nytt på sminkfronten. Make up stores produkter är helt underbara. Kändes riktigt kul att sminka sig morgonen därpå men vad tror ni händer.. Det första jag gör är att tappa rougeen i golvet. Hjälp vad vi älskar när det händer sånt..



Simply the best

Jag tror aldrig att jag kommer tröttna på trashiga jeans och pumps. Hur snyggt är inte det här liskom?

pic, Jak&jil

Room make over: After

Thadaa, här är mitt älskade nya sovrum! Sängen fick dessvärre ställas mot sneväggen. Mer plats men ack så skönt det var att sova i mitten av rummet. 1. "Klädhäst" Mina kläderna får bli en inredning i sig. 2. Byrå som alla mina smycket, böcker och överflödiga grejer kan vara i. Slutsatts: Ett rum som spelgar mer mig själv!

Room make over: Before

Jag har varit inne och snuddad vid ämnet förut. Min renovering av mitt så kallade "flickrum" som en så gärna ville poängtera är färdigt och helt underbart. Men först ger jag er, en blick före allt.

Dagens outfit





Det var länge sen det var så här svårt att kliva upp ur sängen.. Måndagar är alltid svåra. Därav klädvalet också. Måndag är liskom svåra rätt igenom vad det än gäller. Att komma upp, hitta inspiration, ork.. ja ni känner väl igen er!


T-shirt, HM. Sjal, second hand (Ny!) Tights, MQ. Skor, euro sko.


Partyväskan nr°1



 Hittade den här väskan häromdagen. Svarta vanliga väskor kan slänga sig i väggen. Jag blir bara glad av att se på den här. Skippa de vanliga väskorna och lägg krutet på något som sticker ut istället!


Accent, 249:-


High heels

Fredagens "basic stass" stod både jag och Tina för. Det börjar bli något av en tradition, det är ju inte precis första gången vi klär oss lika.
Jag: Jacka, Carlings. Svart klänning, Gina T. Kuvertväska, MQ. Pumps, Scorett. Handskar, Carlings
Tina: Klänning, Tiger. Jacka, HM. Kuvertväska, MQ. Pumps, Scorett

We look so good together!


Fanny, Jonas och Soffan



Toalett och spegelbild på Byttan. Ett måste..

 

Oj vilken fredag, vilken kväll. Det är så galet fatanstiskt skönt när man inser att det är helg och att den ska firas på bästa möjliga sätt. Gårdagen var stört härlig och det var bara att gå All in, like always. Härligt trångt och fullsmockat med folk på Byttan precis så som det ska vara. Club caj, var med andra ord riktigt lyckat! På återseende mina herrar.

Algutsrums höstmarknad

I fredags befann jag mig som alltid på Öland vid den här tid punkten. Det var Algutsrums höstmarknad. Jag har gått på marknad så långt tillbaka jag kan minnas. Det har kommit att bli en härlig tradiotion med måsten som kroppkakor och munkar.


Förut kunde pappa och jag gå i timmar och jag älskade att komma hem med vagnen full med leksaker. Nu blir det mest bara själva känslan och kanske någon enstaka grej. Men vad gör det? Grejer älskar man för stunden, marknad kommer alltid finnas i mitt hjärta. ah, så klyschigt, haha men jag gillar det.


Dagen var iallafall väldigt trevlig och den blev bara bättre, wait and see..


From the beginning my friends

För att helgens bilder får vänta och allt där emellan
. Igår var det utgång med alla ingredienser men vi måste börja från där jag lovade ( den som väntar på någon gott.. ) och modevisningen i torsdags är vårt första stopp! En helt underbar dag som bara blev bättre och bättre & att se att modevisningen blev en succé blev pricken över i:et. Alla modellerna var super duktiga och gjorde sitt allra bästa. Ett leende på mina läppar fanns under hela kvällen!

Here we go again!

Wow, det är mycket nu.
Klart att det är mycket, (när är det inte det?) det är ju freeedag! Ikväll är det byttan och Club caj premiär. Stass kan stavas, basic. Den lilla svarta fungerar alltid. Show you tomorrow! Nu ska ansiktet spacklas och sen blir det först ett stopp hos Lundh/Gustavsson innan kvällens event! Yeah, here we go again!

A long fashion day

Jag är supertrött och har satan så ont i fötterna ( pumps i 12 timmar är inget att rekomendera) Dagen har varit lång.. Modevisningen gick galant och jag är så glad och stolt. Superkul att få jobba med alla dessa härliga människor! Nu väntar bara en efterlängtad säng så har dagen nått sitt esse. Berättar mer om modevisningen imorgon!


Pic, Emma watson från Jak&jil