Man kan aldrig ha för många kavajer


Jag kunde inte motstå att be om att få köpa ett av de plagg mina klasskompisar har skapat. Det blev även denna gång ännu ett tillskott inom kavaj fronten. Jag bara älskar den. Men försten, tror inte att jag har brytit på köpstoppet, jag har inte betalat den än. Men imorgon, då j'vlar! En bättre bild med kavajen på, får ni snarast möjligt. Nu måste jag bege mig, söndagskvällen ska avslutas i biosalongen! 

The party princess


Fanny, jag och Tina

Fia som redan började värma upp hemma.


I byttans lokaler.

Partysessorna. Tina, Fia och jag. (& C-H.. partysessa, jajamensan)  

CH och Tina



A lots of love to you.  

Nu börjar kvällen här lida mot sitt slut. Mormor for hem för ett bra tag sen men jag tror minsann att det blev en lyckad födelsedag för henne. Kvällen på byttan var som sagt även den en lyckad sådan. Lips, house och vinpimplande först hemma hos Fia fick oss sedan att vara på topp för all in på byttans dansgolv. Tusan vilken kväll det blev!  Jag måste även påstå att kameran höll sig varm den också. Här är ett gäng bilder, håll till godo!

Födelsedags firande

Gårdagen var sannslös. Att Mr Caj har varit efterlängtad är bara förnamnet. Nu är jag mitt upp i att fira min älskade mormor på hennes 80-års dag. Trerätters middagen är avklarad att nu väntar kaffet. Dags att bege sig tillbaka, släkten väntar å det även ett glas röttVi hörs senare!



Mr Caj is back in town


Vårt kära vinterland har återigen besökt oss och det med besked..
Snön ligger vit på marken och som om det inte skulle bli mer passade så naklas det after ski på bytten ikväll. Det är inte bara snön som återigen besökt oss utan även vår så efterlängtade Mr Caj. Det kommer bli magiskt. Förpep med tjejerna och sen blir det natten lång. Jag förvarnar er, det kommer ryka om dansgolvet! See you there!


It couldn't be better

Nu är det bekräftat.
Jag har världens finaste föräldrar. Min fredagskväll kunde inte börjat bättre!
weheartit

Sex and the City


Snyggt foto, snygg modell och accessoarerna men främst snygg klänning. Någon som känner sig manad att sy en till mig? Ni får bra betalt! Jag lovar, det är bara att höra av sig. Annars så har det varit en skön torsdag som till mesta dels bestått av dans. I och för sig gör väl iprincip alla mina dagar det.. Nyss kommit hem från ännu ett discopass! Konsekvenserna blir att en dusch måste infinna sig och det är nu. Känner mig något ofräsch och ännu ett sex and the city avsnitt lockar. Redan plöjt 3 säsonger, dags att ta en till. Sleep tight!

The fashion spot

Supernanny



Efter timmar med wii spelande och pussel
har jag äntligen fått slå mig ner i soffan. Onsdagskvällen har tillbringas i en varm lägenhet tillsammans med en 3åring som beskrivs bäst med citatet "Vi åker till Liseborg" och en 6 åring som älskar allt som har med sport att göra.

Vi är båda OS medaljörer i tennis, baseball you name it. Jag talar självklart om wii och jag har kommit att bli en grym spelare efter ett antal par kvällars barnpassning. Nu på hemvägen kände jag mig dock inte alls så självsäker. Jag körde bil i storm i en hastighet inte högre än 50km/h.. Jag är tacksam över att jag är här. Mitt hem har aldrig varit mer efterlängtat!  



Love drunk





Fashion gone rogue

Zebra

Ungefär en månad sen den här blev min.. Jag nämnde ju för ett tag sen att jag köpte tusentals klänningar under jul. Det blev kanske lite för mycket trotsallt men jag menar, hellre sen än aldrig. Jag har inte använt den än.. borde kanske komma på något att ha den till, tills imorgon. Tåls att tänkas på, nu blir det lunch!   

Säkert kort



Drog ett säkert kort i garderoben den här måndagen och körde på svart. I morse sprudlade inte precis fantasin och det är inget det gör nu heller måste jag påstå. Helt slut och tom i huvudet. Sicken start på veckan.. Nu kan det tusan bara bli bättre! Jag gör bäst i att sova, återkommer imorgon!  


Fabulous dresses




Det här var nog det mest konstigaste och mest underbaraste jag någonsin sett. Jag är fashinerad och fundersam. Bal matrial? Jag lovar att jag hade varit själv om att ha en sådan..

Fotografier, Fashion gone rogue

Sunday work

5 timmar på dansskolan är avklarat. Barndansen har dragit igång och nu kan allting hända. Idag skapades kaos då två grupper dubbelbokats andra dagar brukar det gå så smidigt så.. Alltid lika spännande och se vad söndagen har att erbjuda. Nu är det lite förtjänat soffhäng som ligger framför mig med en kopp kaffe och bok. Hoppas att ni haft en bra söndag, so far!

Last night



Lugn lördagskväll för min del. Orsaken är att jag ska upp tidigt och jobba imorgon.. Ingen bra kombination. Men det här kan ha sina fördelar också så som glassa i soffan, äta chips och dip och kolla på sex and the city långt in på natten. Det är just precis vad jag ska göra nu!  


Kavaj, mammas gamla. Linne, Gina T. Kuvertväska, MQ. Tvåfärgade strumpyxor, Lindex. Pumps, Tiamo


A fabulous evening






Verkligen en toppen kväll igår!
Tack alla för att det alltid blir lika lyckat. Kvällens citat: "Förstår inte killar när de inte har potential att ragga på oss?" Vad bra livet kan vara ibland! 



A cup of tea


Fredagsaftonen blev som alltid lika förträfflig. Det blev byttans lokaler som blev kvällens stopp. En alldeles lysande kväll som dansandes ända in till småtimmarna. Kom in lite senare vett ja! Bilder finns det gott om och som man bruka säga, en bild säger mer en tusen ord.. Nu har skolådan för länge sen plockats fram och det blir ännu ett underbart avsnitt med te och annat dagen-efter-gott.
pic, weheartit

Thanks god it's friday.


Vinet är upphällt, kläderna är framlagda och sminket är på. Jag är redo för en tusan så galen kväll. Jag känner det på mig. Äääntligen är det fredag!

Vogue



Vogue Paris feb 2010 cover

Time to dance


Morgonen började med sovmorgon och goda nyheter. Många av mina kurser är avslutade och betygen, de är bra! Nu ska kvällen avslutas likt som alla andra kväller har gjort den här veckan. Energin är på topp efter ett x antal timmar sömn här på eftermiddagen. Men nu vill jag bara få sätta min kroppen i rörelser!

Dagens


Jag kan typ inte klaga på skolan.. Mitt nuvarande schema är slappt, innehåller sovmorgon och inga överansträngda lektionerDe bästa av allt, det kommer fortsätta så här. Nästa vecka börjar äntligen vårterminen och jag skulle nästan kunna dra på att säga att schemat blir ännu bättre. Många av förra årets 3:or gick iprincip konstant i mjukiskläder. Vi kan förstå dem nu men kommer jag göra det? Mycket tveksamt. En ny dag ger ju mig ännu ett tillfälle att få sätta ihop en outfit! Detta blev det för idag och innan jag gå och lägger mig. Ett stort grattis till steff, som äntligen fyllede 18 idag!


Hemska väder försvinn!

 


Kan det bara sluta att snö/regna, snälla?
Verkligen det värsta vädret och det gör att jag bara mer och mer längtar tills våren kommer. Tänk vad man kommer uppskatta lite solljus och när man se snön töa och knoppar som börjar komma. Det känns ju faktiskt som ljus år tills man få gå med bara ben liskom.. Nu ska jag iallafall ut och trotsa ovädret!  Streetträning väntar och jag är tacksam över att jag har bil!  



Danceaholic


Det är bara tisdag och jag har timmar av dans bakom mig och ännu fler framför mig. Jag bara älskar det! Balett avklarades i skolan, i eftermiddags var det yoga och för ett tag sen kom jag hem från kvällens sista. Tina håller ett underbart jazz och modernt inspirerat pass på dansskolan. Nu väntar duschen och en skön säng! Imorgon väntar ny dag och ännu mer dans. Tror inte för en stund att jag kommer att tröttna.. Det kommer jag inte, det kan jag lova!   


Elle UK February 2010


Natalie Portman by David Slijper

Leopard

Om morgonen beskrivs som lugn är det raka motsattsen till vad min kväll varit. Träningen för ikväll bestod av aerobics och det var fullkompligt galet. Ett av de bästa aerobicspassen jag hållt. Nu har jag däckat i soffan för länge sen, ny duschad och uttorkad. Gee mig vatten!  Men nej, vi hörs imorgon! Nu är de inte paus längre. Ni vet vad jag talar om..
fashiontoast

Jag Gillar Oss


Efter en timmes lektion som enbart infattade betygsnack begav jag mig mot Holmgrens. Morgonen tillbringades med Tina vännen och lunchbesök av Fia. Likt Tina sa, morgonen blev till eftermiddag. Tiden bara flög iväg! Veckans planer är lagda, gossip har utbytts och vi hann med att bara vara!

Hundreds of photos

Nu här på kvällen har jag inte haft så mycket för mig. Jag har för det mesta dels suttit här faktiskt..  Men tiden har ändå runnit iväg och jag har hittat så himla fina bloggsajter och foton blandat med vårens kommade plagg. Min mapp med inspiration har bara på några timmar blivit kaotisk. Därför har kvällen som gått spenderats med att rensa och lägga allt i olika mappar istället. Nu känns det bättre.. Mer ordning och reda och ni kommer att få se så mycket fint inom kort!
pics, weheartit

Orange

Dagens träning är avklarad. En nybörjar kurs i disco har hamnat i mitt ansvar och det känns bra. Nu ska jag få dessa att dansa av glatta livet. Själv dansar jag alla veckodagar som finns och har kommit underfund med att våra veckor har för några dagar. De räcker liskom inte till.. Söndagen har annars ägnats åt lite städning och inhängning av kläder. En "klädhäst" är väl på sätt och vis till för att visa ens finaste kläder. Fast efter en vecka tycks liskom hela garderoben hänga och ligga lite överallt. Jag förstår aldrig varför..  
trendycrew.com

Why just take one pair?


Jag tänkte väl lite så här, att när jag ändå var igång varför inte köpa ett par till? Jag menar, ett par svarta blir ju aldrig omoderna och de går att använda till precis allt. Ingen onödig invenstering liskom. Nu har jag tre stycken att välja emellan, mina gamlar går ju fortfarande att använda. Jag talar naturligtvis om glasögon!

Topshops lookbook 2010


Parisienne - Flörtigt, feminint och roligt

Saloon - Känsla av vilda västen och volanger  

Meadow - Beiget, sött och blommigt

Downtown - Sportigt parallellt med lyx

Topshop har delat in sin vår och sommar kollektion i 4 olikaDet är snyggt, varierade och sommrigt. Dock trodde jag nog mer på något ljusare färger.. Fast det här passa mig mer i smaken om jag ska vara ärlig. Jag hittar favoriter i alla kollektioner jag!  
För mer bilder: Tophshop.com

Fashion


Ny almanacka kom på posten häromdagen. Den var efterlängtad! Nu är det en hel del som behövs fyllas i och kommas ihåg. En eftermiddag med skön läsning och planering!

Black white gold


I teorin är klockan snart halv 11. För mig känns den snarare vara runt två. Inte för att jag har gjort något ansträngt men jag är döds trött.. Därför får det blir en bild från någon dag av veckan som gått. Smycken, 
a girl's best friend.
Tänk vad mycket det kan göra!   

Contrasts

Galet snyggt och elegant! Jag har inte tidigare tänkt på att det kan vara så grymt snyggt med en enorm stickad kofta. Elegant med stickat, jag gillar det. Vi talar om kontraster!
Pic, Karla's closet

Things to do


Försöker få ihop alla foton som ligger huller om buller
här hemma. Allt mellan heimmel och jord och jag borde verkligen få in allt i ett fotoalbum. Mitt kösksbord liknar det på bilden.. Men det får vänta bara en liiten stund till bara. Nu blir det nämligen en kopp kaffe och flashdance. Ha en bra fredag!
jak&jil

Now or never

Jag är totalt slutkört. Det finns inga ord som kan beskriva hur skönt det var att få komma igång igen. Främst att få dansa disco. Längtat efter det hela lovet och det var en total befrielser. Nu måste jag verligen upp i duschen.. Innan jag går, här kommer en närmare bild på glasögonen. Jag vet inte vad ni säger, men jag gillar dem bara mer för varje gång jag ser dem!  

Inspiration



Ni får lite skön höstinspiration som liskom glömts bort ( men bilderna är så vackra..) medan jag kör och hämtar Fia. För vår del blir det att daaansa. Later!
Don't remember

Pilot




Idag såg jag väl ut något i stil med det här. Gillar att en av mina lärare gav mig komplimang "Du är alltid så fint klädd, kul att kolla på" Man tackar! Annars så hoppas jag på att ni ser något nytt..    
Jacka, Carlings. T-shirt, HM. Tights, MQ.

Dance with somebody


Whoo, förstår ni att vi redan är inne på dag tosdag.
Det slog mig idag att veckan är snart förbi och det i sin tur innebär att det snart är helg igen. Är det inte underbart? Idag har jag dansat hela dagen och ikväll startar äntligen discoträningen upp. Ännu mer dans.. Dag torsdag blir då tusan bara bättre och bättre!

Kvällen är räddad, eller?

Nu har jag ett antal paradise hotel avsnitt framför mig. TV:n har så att så att säga varit upptagen, thanks god for internet. Som de på tv6 play utrycker det själva, 4 avsnitt i sann maraton anda. Jo jag tackar, jag vet hur jag ska spendera min kväll, vet du? Förörvrigt har onsdagen gått i en speedad fart. Jag hann liksom aldrig få något intryck. När man vaknar av ett ryck och upptäcker att man har försovit sig, faller liskom ingenting till rätta sen. Nu ska jag iallafall sätta mig i lugn och ro med en kopp kaffe och känna mig otroligt smart, och vacker!

New glasses


Mina nya fina glasögon.
Fick höra att det äntligen var färdiga igår. Det var på tiden att införskaffa sig ett par nya.. Ni få se dem på snarast!



Tweedemode



Tre av mina klasskompisar
har gjort ett UF företag som projektarbete. Deras arbete har, om jag förstått det rätt, gått ut på att sy om och fixa till "alldagliga" kläder. Kollektion kallar de, Sequin en Ritzen. Nu ligger alla plagg ute för att säljas. Ta en titt vett ja. De har gjort ett galet bra arbete!  
Tweedemode

Morning Beauty



Godmorgon! Som jag uppskattar sovmorgon, jag känner mig ju nästan utvilad. Just nu sitter jag invirad i en filt och dricker kaffe. Framför mig har jag dans och sen en väldigt lugnt tisdag. Det känns liskom helt okej för min del. Nu blir det snart lunch!

Natalia Vodianova by Steven Meisel

Monday


Jag drog på mig min vita fusk päls idag. Vart har den legat hela vintern liksom? Fick även användning för mitt lilla smyckekap från glitter. En guldbrosch med hängsmycken, syns knappt på bilden men ni ser den bättre här. Jag gillar den skarpt. Detaljer är altid något att föredra!   


Cool trousers, Cool girl


Måndagen är tillbaka men jag må säga att den bara har för gott med sig. Jag kommer nog inte kunna hålla mig så länge till.. visar imorgon! Iallafall, så har ett träningspass med aerobics avklaratas och nu känns duschen ett lockande alternativ. Morgondagen ser ljus ut! En danslektion vid halv 2 till 20 i 3 och där var min skoldag slut. Underbart! Nu blir det verkligen duschen.   
Jak & jil har som vanligt fångat inspiration på bild.

The big question


Studentmössan är prövad och köpt
. Då var det bara de här med balklänning också.. Nu står jag inför det stora valet och frågan: Hur tusan ska den ser ut? Stor och puffig? Kanske inte riktigt jag. Slimmad och enkel? Jag har väl ändå aldrig varit enkel. Röd eller vit, eller varför inte blå? Jag kommer aldrig kunna bestäma mig..  

Gårdagens

Då var alltså den lilla ledighet man fick redan på väg att gå mot sitt slut. Det är frustrerande vad fort det ska gå när man tillbringa dagarna precis så som man vill.. En morgondag väntar på en alltså, så det är väl så dags att bege sig uppåt och sova.  Jag tror faktiskt inte det kommer bli några problem. Föresten, bloggen och jag firade 2 år igår. Kan ni förstå, två år. Tiden går som sagt fort när man har roligt! 
Klänning instoppad, Gina Tricot. Kjol, Monki. Skärp, Bikbok. Boots, Din sko.

Last night's b-party










Tack för igår! Hade verkligen en toppenkväll. Vi kan lisom aldrig misslyckas!


Idag finner ni mig i soffan


Jag är dagen efter sjuk.
Gårdagen satte verkligen sina spår må jag säga.. Hela dagen har i stort sätt sovits bort, bortsätt från det avbrott då jag höll i ett aerobics pass på morgonen. Det är en hel vetenskap hur jag kunde ta mig upp.. Nej vet ni vad, det får verkligen blir soffan heela dagen men man får ha sådana dagar också. Och föresten, det var grymt igår. Kommer mer senare!


Pic, Tinas

 


All in


Jag har varit igång enda sedan klockan 10.00 idag på morgonen.
 Planering inför kommande danstermin och koregrafi har satts. Nu är jag i stort behov av en dusch inför kvällens event. Fina Sofia hade anledning att annordna fest då hon i torsdags fyllde 23. Perfekt! Inflyttningsfesten var något utan dess like och mycket omtalad. Ikväll har vi något att försöka slå. Och SOM vi ska göra det, all in peoples!


Jak&Jil


Back to the reality

Då var alltså allt igång igen och det märks redan av. Att det skulle hinnas med att blogga igår var näst in till omöjligt. Helt slut efter att återkommit till verkligheten slockande jag i soffan och vaknade inte förens det var dags att ge sig av igen. Kvällen tillbringades nämligen tillsammans med danslärargänget på västerports spa och relax. Terminen startades upp med jacuzzibad även ansikts behandling, plockmat och ett glas vin. Behövligt och gud så underbart. Det är alltid lika härligt att träffas utanför dansskolans väggar! Nu är det tack och lov lite ledighet igen. Två dagar och jag vet redan att det kommer bli bra!  



Monki


Egentligen borde den här kjol köpts för hur länge sen som hellst. Förstår inte riktigt varför jag har skjutit på det så mycket som jag gjort, då jag har kollat på den ett x-antal per gånger. Nu var det dock äntligen slutkollat och jag tog mitt förnuft till fånga och köpte den. Fick den någon peng billigare också, så det var väl kanske värt att vänta..   

Monki, 400:- 200:-

Right or wrong

Det går lite förfort ibland. Borde ha som rutin att gå igenom mina inlägg innan jag publicera dem. Men tiden räcker inte till ibland. Tack anonym som påpekar mina skrivfel.. Det är väl bra antar jag.  

Kavajer


Alltså det här med kavajer.
 Jag bara älskar dem. Tror att jag har uppåt 10 kavajer som hänger i garderoben. Dock är alla i en övervägande färg. Tror att ni själva kan komma underfund med i vilken.. Något mer utrycksfullt och spännande skulle jag inte tacka nej till. Dessa skulle mer än gärna få flytta in!



Dagens outfit

Var uppe på vinden för ett tag sen och fann den här vinterjackan. När det gäller mitt minne angående mina kläder är det inte alltid det bästa. Fast vad är bättre än när man hittar något som man glömt bort att man har, som man till och med kan använda. Jag körde på svart från topp till tå idag och den passade perfekt!
Halsduk, Gina T. Byxor, Lindex. Handskar, Carlings. Skor, Din sko. Väska, Gina

Miljövänligt från H&M



Jag har redan sagt det men det må vara tusan så snygga kläder i vår.
H&M har gjort det igen, än engång(Ni kommer ihåg byxorna, jag får lägga till den röda klänningen och den längst till höger.)  Den här gång ger de ut en miljövänlig kollektion. Sommrigt, miljövänligt och inspirerat av trädgården. Nu längtar jag bara mer tills snön börjar töa. 

H&M


Coffe pause

Det blev en fin runda med päronen idag. Slutade med att vi hamande på IKEA i ett antal par timmar. Det är sanslöst vad mycket det finns och hur länge man faktsikt kan gå där. Jag älskar garderoberna och alla dessa fantastiska förvaringar. Nu skulle jag helst bara vilja flytta hemifrån och inreda!

T-shirt



Det här är nog bland den skönaste t-shirten jag äger. Ett bra tag sen den köptes men så värd att visa. Att den också bara kostade mig hundra kronor var sanslöst. Lovely
H&M 99:-

Det närmaste till en filmrecension


Med blandade recensioner och beskrivning
med citat så som "Filmen alla kommer att se men som som alla ångrat att de såg" gick jag trotsallt in och satte mig i mörkert. Jag hade med detta inga förväntningar alls men tror det eller ej, jag avnjöt en fantastisk film. Jag måste faktiskt säga att Avatar ångrade jag då inte att jag såg, sådeså!   
pic, Le love

A good start in the morning


Det har varit lugnt när det gäller träning här nu på lovet.
Behövligt men ack så frustrerande. Idag startade jag därför upp morgonen med ett rejält träningspass. Var det underbart eller var det underbart.. Det finns inget bättre än att få röra sig. Om en vecka drar allt igång som vanligt igen, som jag längtar!



Den lilla vita


Den lilla vita borde vara ett ultimatum likt den lilla svarta i garderoben. I min garderob har dock de svarta klänningarna ett regält förspång (jag tror inte att jag är ensam om det..) men det här är det senaste tillskottet. Det börjar arta sig!
Bikbok, 499:- 249:-

Stockholm streetstyle

Tjejen kommer från paris. Kort och gott, det är perfek. Topshop skorna, lilla vita, väskan och så pälsen.. ååh. Kan vi helt enkelt bara säga att jag vill ha allt och se ut precis så här?

Isprinsessa





Vilken söndag det blev. Bitande kyla men otroligt härligt med sol och lite utomhus aktiviteter för en gångs skull. Skridskor blev det som aldrig förr. Till en början var det något ringrosstigt men vad hade jag väntat mig.. Tack och lov ramlade jag aldrig vilket jag trodde att jag skulle göra och tillsist såg det riktigt bra ut. Jag for fram likt en isprinsessa.. ehm, hur man nu ser på saken. Rolig hade jag iallafall och ordentligt ont i fötterna men det var det värt!  

Sunday


Godmorgon!
 Äntligen vaknar man av att solen lyser på en. Dessvärre är det väl ett antal för många minus för min del. Jag skulle väldigt gärna se att sommaren kom.. nu.  Idag hoppas jag iallafall på att jag får åka skridskor. Eller åka och åka, det är väl att ta i. Jag vet inte hur länge sen det var jag stod på ett.. Men roligt ska det bli! Vi får väl helt enkelt se hur det går, bildbevis kommer att infinna sig. Ha en bra söndag!

Dagens outfit


Det har varit en lugn lördag rätt igenom. Mamma och jag lämnade huset för att ta en fika tillsammans. Alltid lika uppskattat! Annars så har jag varit hemma och kvällen kommer att fortsätta spenderas här. Antagligen i soffan och som jag längtat efter det. Nu sitter jag i stor t-shirt men annars så spatserade jag runt i detta idag. Nu blir det kaffe!
Jacka, Carlings. T-shirt, HM. Tights, MQ. Boots, Din sko. Smycken, HM och lindex

Back to basic


 Fann dessa två linnen på Carlings. Hel bra tyckte jag och köpte båda två. Basplagg får man aldrig för mycket av. Enfärgade men med något liten detalj. Det gör dem direkt mycket mer spännande. Skynda att fynda!  
Grått linne med öppen rygg, 199:- 99:- Vitt linne, 199:-

2010



1 2. Nyårs maten 3. Värdparet Ida och Erik 4. Tjejligan 5. Firade ännu ett nyår med Towe utan att vi planerat det! 6 Party. 7. Dancing queens.

Tvåtusennio


Det är härligt och se vad mycket som hänt på ett år. Man inser inte det förens det tar slut. Man hann ju faktiskt att göra en hel del bra saker. Där här blir sista från 2009. Nu finns det bara att se framåt! Hej 2010..   


Happy new year!


Hoppas ni alla hade en underbar kväll och en bra start på det nya året!