Dagens outfit


Det blir en dagens idag med.
Två på raken är inte dåligt. Stan och fika idag om sommarens troliga sommarjobb. Statis i svensson svensson, kanske inte någrat att skylta med. Vad vet jag.. Fikade var jag och gjorde iallafall och hårt träning med United har det också varit. Nu är det Lie to me mina vänner. 


Skjorta, Minki. Jeans, HM.

Dagens outfit


Ännu en vecka påbörjad! Och himlans mycket planerat. Tack och lov är nationellt skriftligt i engelska avklarat. Bara några 100 skolarbeten kvar sådär.. Så tisdagen har spenderats till större delen i skolan, men en sväng på stan blev det och ikväll blir det träning. Det känns skönt!
Jacka, Carlings. Kofta, Second hand. Linne, Topshop. Skärp, mammas. Leggings, Gina T. Skor, scorett.

Sju underbara tjejer under ett och samma tak. Unitedkväll kallas det!

Lördagskvällen tillbringades med de allra härligaste tjejerna. De nalkaeds Unitedkväll. Vi firade också kvällen till ära vår nya medlem. Vin, skratt och mycket dans blev kvällens huduvingredienser. Och att man vid 5.00 somnade till Sex and the city, var precis det där lilla extra. Tack  tjejer för en lyckad kväll, igen. Vi kan aldrig misslyckas!

Dagens outfit - Fredag

 Man kan aldrig ha för kul!  Jag är ett levade bevis, haha.

Linne, Cheap Monday. Kjol, Monki. Skärp, Sisters. Två färgade strumpbyxor, Lindex. Pumps, Indiska (Kap!) Väska, HM

Jag tror att ni vid det här laget vet vart ni kan hitta mig..

Det är redan söndag.. herregud var tar dagarna vägen. I fredags hamnade vi ute på vischan men ack sicken kväll. Jag tror inte att ni blir förvånader om jag säger att jag befann mig till största del på dansgolvet, haha. Det är där allting händer, jag lovar er!

Party tonight


Tjoho! Nu är jag hemma för en snabbvisit. Allt är packat och klart! Nu saknas bara lite mat i magen, sen bär det av till träning och vidare för party. Jag är så redo man kan bli. Känner på mig att det kommer bli en hel galen kväll. Vi hörs imrgon, Seya.

Man skulle haft någon av dessa heltokiga skorna på fötterna ikväll.. det skulle vara något vill jag lova.

Behind the scenes





Hårmodell för en dag. Nästan så man skulle kunna vänja sig.. nja det blev iallafall stora förändingar, mycket skratt och en himlans trevlig dag. Tack!


Dagens outfit

35 engelska glosor och jag är helt slutkörd i huvudet. Jag tror att jag ger upp nu! Det har varit en härlig onsdag idag. Nu tänkte jag vandra upp till garderoben, få lite avslappning i min annars så stressiga vardag. Det är mycket nu! Men med god planering överlever jag nog det här med ska vi se. Nu undrar jag mest bara på vad jag ska ha på mig för skor imorgon..

Linne, Calings. Byxor, Cheap Monday. Jeans jacka, Gina T. Pumps, Scorett. Väska, Wedins. Halsband, hemma gjort.

The blond girl is back in town

Jag är BLOND! Möjligtvis ser det kanske inte så radikalt ut men det känns annorlunda. Jag har nämligen varit hårmodell hela dagen. Ganska trivsamt faktiskt. Mycket väntan men oj så skönt det är att bli ompysslad! Vad tycks?

Secrets


Godmorgon!
Ännu, en kanske inte så strålade dag, men vi hoppas på det bästa! Idag har jag bara hemligheter för mig.. Ingen skola för min del! Jag säger bara, ta en sista titt så hörs vi kväll. Ha en bra dag!

Tröja, HM. Väska, Gina T. Smycken, Lindex. Klocka, seiko.

The new black bag

Jag som suckade efter "pussmuns väskan" fick nöja mig med den svarta miniväskan. Men den svarta är häftig också. Inte lika häftig men helt okej.  Nu kommer Arnel och förgyller mina måndagskväll. Vi hörs!
väska, Gina Ticot 199:-

Let us dance








Nu är jag nyduschad
och sitter och myser med en kopp kaffe i  handen. Träning gick bra, lite stelt men alltid lika härligt att dansa. Gårdagen då.. gick inte precis som förväntat. Nu är det bara att se fram emot SM. Tre stenhårda träningsveckor kvar! Men Towsan och jag tog oss iallafall till semi nu i helgen, det tåls att talas om.

En hel del bilder blev det.

Vem kan det vara som ligger nerbäddad i soffan och zappar mellan kanalerna..

Det känns som om en ångvält har kört över mig. Att åka på discotävling är allt ifrån att dansa på rosa små moln. Det är hårt, det är brutalt det är allt från verkligheten du kan komma. Ni kanske inte tror att 1,30 minuters dans, gånger sisodär 5 runder är så jobbigt. Inte heller att 12 timmars bildfärd är så jobbigt.. Jag säger bara, testa! hfm, exakt! idag får jag gnälla lite.. idag får jag känna mig mörbulltad.
.

.


Mer uppdatering senare ikväll. Nu ska jag iväg och försöka få min kropp i rörning, verkligheten stannar inte upp för jag varit på tävling. Ikväll står streetträning på schemat. Ingen lugn stund för min del.


Disco fever


Hårpsrayet är nerpackat
, hela beautiboxen fullproppad med smink och discodräkterna hänger och bara väntar på att få komma ut på dansgolvet. Tror det eller ej men tävlingen kommer sändas via webb TV. Något som intresserar er? KLART att det gör!  klicka här  för att komma dit. Imorgon beger vi oss. På lördag dansar vi för SM.  

Dagens outfit

Nu är jag mätt och belåten, pappa har ståttför middagen ikväll och idag serverades det spagetti och köttfärsås. Nu ska jag bege mig mot dansinstitutet. Träning och de sista justeringarna inför Falun! Ha en fortsatt bra kväll.

Kavaj, Gina tricot. Linne, Åhlens. Jeans, HM och sneakers.

Ett par nya (möjligen inte ett par så äkta) skor


Ett par oäkta coverse. Inget märke på insidan av skon, inte heller all star märket bak på hälen. Ett par riktiga fejk helt enkelt.. usch säger kanske vissa av er. Jag säger, varför inte. De kommer ändå bli skitiga och väl förstörda efter sommarens alla äventyr.  99:-  Ett riktigt kap!

Långben


Jag föll pladask. Disney har alltid varit något av en favorit, och vem har inte gillat långben liskom, haha
T-shirt från HM. 149:-

We look into the mirror and we gonna always see us together


 


Dagen outfit + gäst


Två flugor i en smäll. Två av priset av en, ja kallar det vad ni vill.. det blev två idag iallafall!

Louise, jeansjacka, Gina tricot. Linne, topshop. Skor, HM.
Frida, T-shirt, Thailand. Kjol, Åhlens

Vissa vet att dom är starkare tillsammans än andra.


Tjollahopp! Idag har varit en sån där dag då allting har varit tipp topp. Sovmorgon och kaffe på sängen. Frida och jag tog  heldag på stan med massvis av shoppning och lunch ute i det gröna! Jag fick till och med födelsedagspresenter där av min så söta hellokitty klubba.. så internt, haha.  Senare på kvällen bestod middagen, till min lycka av utsökt lax och för att kvällen skulle avslutas på bästa möjliga sätt, har det varit ännu en träning med tjejerna. Jag är pigg, kommer inte kunna sova på ett tag. Strax tillbaka!

Jag har paxat!


Titta!
vad gina har fått in för helt underbara väskor. Äckligt jobbigt, om ni frågar mig. Jag vill ha alla, speciellt "pussmuns väskan" men heey, jag kommer inte vara ensam precis..



Dagens outfit


Leggings och väska, Gina T. Boots, dinsko och brills bianco.

Empty city

Hej! Idag har jag varit inne i staden och vandrat med några av mina vänninor. Det skulle blivit fika men ingen hade sagt något till oss att det var röddag idag.. typiskt. Men det var trevligt ändå! Gick ut och sprang när jag kom hem och nu är jag nyss hem kommen från tränings pass med united. Tävling på lördag! Nej men vet ni vad, duschen väntar på mig, och jag längtar efter den.

Sex and the city

Tänk om det ändå kunde vara så här bra. I natt blir det marathon, det är rätt bra. Hela boxen åker dessvärre hem till stockholm imorgon, inte så bra. Någon snäll själ som skulle tänkas kunna köpa den här till mig?

Glad påsk

Nu ska jag snart iväg på picknik med hela släkten. Vi ska leta påskägg och ta vara på solen. Därefter blir det påskmiddag med alla dess godsaker. Hoppas ni får en härlig dag. Glad påsk på er!
Fler bilder från tosdagen, mitt på dansgolvet.

Utgång - tema påsk

Förfestbilder från gårdagens utgång. Kristin har alla vackra dansbilder..  Mina vänner stod för utkläningsbiten, jag stod för dansandet (som vanligt) Arnel var mannen i vår skara och allt blev precis så där bra, som en kväll alltid borde vara. Men att det skulle göra så j'vla ont i fötterna mot slutet av kvällen, var det ingen som hade räknat med. Allra minst jag!  Men vad hade jag förväntat mig med 12 cm högklackat..
Från Kajsa och Miras kamera. Ni är bättre fotografer än jag..

In the city

Wow, dagen har bara rusat iväg.. Återträff med gammal bekantskap har varit på schemat idag. Fikastund, mycket prat och en himlans mycket skratt. Härligt att se dig igen Robin!  Därefter blev det en city runda med min kära vän Arnel. Ikväll skulle det varit träning men istället blir det Lie to me och som vanligt, kaffe! Godkväll.

The summer is near



Ännu en skoldag slut.
Jag har nog banne mig solat mer i skolan än jag gjort nytta. Sånt gillar vi! Nu blir det en kopp kaffe och sex and the city


Just can't get enough


Måndag igen redan. Helgen går alldeles för fort. Fast det förstås, dagen håller redan på att gå mot sitt slut..
Idag var jag iallafall på stan innan skolan. Jag vill köpa allt. Positivt för mig, negativt för min ekonomi.. suck. Nu ska jag sova. & drömma om.. skor!

Foto Kristin. Från stockholms resan

Dancing Queen






Helgens event i bilder. Jag tror aldrig att jag tidigare dansat så mycket som i lördags.. I can dance all night long. Helt galet och en himlans härlig kväll. Tack alla. 
Steffs pics

Det nalkas vår och årets första grillning








Det känns nästan lite för bra? Fint väder i en vecka, humöret är på topp och alla i min omgivning verkar hyfsat lyckliga också. Lite väl bra för att vara sant.. (?) men inte ska jag klaga! Det är nu som man mår som bäst. Idag blev det picknik och grillning på ängen med solen som värmde. Olivia som var rätt stolt över att få köpa ut cider, sanningar som helt klart stannar på ängen och en himlans massa skratt. Tack tjejer för en stört härlig kväll! Det här är bara första av så många fler.

A day to remember



Vackert väder, blå himmel, sol och så tillbringat dagen tillsammans med dem bästa. Jag har varit rätt nöjd idag. Nu är jag bara trött.. Skolan höll på onödigt länge, missade fem minuter av SATC, straffbart? Kom hem från träningen för ett par timmar sen. Nu tänkte jag bege mig till sängs. En annan solig dag imorgon men spännande event på gång. Godnatt!

United, så mycket kärlek.

Wtih the golden hair



T-shirt, carlings väska+jeans, gina och solisar, bianco

Idag blev slutrestultat så långt ifrån vad det egentligen skulle varit. Klackar mot tygskor.. vad tänkte jag? Men hey, visst blev det helt okej!?

Update later



Det är brådis och som vanligt är jag sen. Men jag ville bara pass på att visa era mina nya pumps. Från HM 398:- Det uppdateras iallafall på skor sidan. Jag däremot uppdaterar mer ikväll. Nu blir det en sväng om på dansgolvet!