I can't wait.



Och så var mitt liv i full gång igen. Jag dansar mig igenom dagarna med ett sådan glädjerus i kroppen. Det är så fantastiskt skönt vad rörelser och musik kan göra för en. Förra veckan rivstartades med en grym houseworkshop, svidande vader efter baletten och det här är bara ett urval. En vanlig vecka ska ge 14 timmars träning, den här gav mer än 20 timmar. På 20 timmar hinns mycker med! Nu är det en ny vecka och en vecka som redan har fyllt min kalender. En bra vecka med anda ord!  


weheartit


My new bag




 
Om man kollar i kalender var det fem dagar sen sist, om jag känner efter känns det som om det var igår jag var här och bloggade. Men äntligen kan jag få visa er min nya väska! Väskan som har konkurrerat ut alla andra förstunden. Som jag tidigare sa är den riktigt behändig och perfekt storlek för alla de sakerna jag behöver ha med mig. Så som vitt och silver tillsammans slår aldrig svart och guld fel!

Väska,
Åhlens.

White and silver





Jag vill klä mig precis såhär! Helkostym i vitt och med en silver clutch kan vara den snyggaste matchningen jag sätt på länge. Då vet jag precis vad jag behöver länga pengar på nu!
Fashionsquard

Vårkänslor





Efter jobbet idag gick jag och sucktade efter vackra vårkläder och nyinkomna väskor. Det finns så himla vackra kollektioner som dagligen trillar in hos oss och jag är helt såld på Whyreds kollektion av väskor. Nu vill man inget hellre än att få se mer av våren, eller vad säger ni? Whyred får jag fortsätta drömma men man kan fortfarande hitta andra fynd mitt i reahavet och det är precis vad jag har gjort. En behändig och stilren sådan. Ni ska få se! 
  

En kärlekshistoria som bara börjat







Minns ni skolådan jag fick i julklapp? Skolådan som Mattias kom med i guldpresentpapper och som slagits in med extra omsorg. Vad som fanns i den ser ni här på följande bilder. Ett par skor med snörning, skyhög platå och träklack. Ett par skor från Jeffrey Campbell. Sen första skorna köptes är det bara början på en ren och skär kärlekshistoria.
Jeffrey Campbell Tardy Black

SOFIAS 25-ÅRS FEST





För att jag oturligt nog lämnade kameran hemma i lördags tog jag mig friheten att låna ett par (!) foton från Sofia. Här kommer ett urval men kika in på hennes blogg. Lika mycket mer finns att kika på. Det började med massvis med bubbel, bubbel och så ännu mer bubbel!




Finaste födelsedagsbarnet


Mange och Sofia.


Filip och Fanny

Storasystern Lisa.


Snygga Frida och Sara.


Sofia och Sofia på tårtan.


Stiliga killar.


Mycket glada tjejer


Ren och skär laganda i musikquiz.


Jon och Filip


Lisa och Emil


Sofia och Erika


Fanny och Ajje


KÄRLEK


<3

Purple trousers






Skinnjacka, Carlings. Stickat, Bikbok. Lila byxor, Rodebjer. Pumps, Jeffrey Campbell. Väska, Åhlens

RODEBJER






Innan jag fortsätter att röja här hemma tänkte jag visa mina fantastiska byxor från Rodebjer som jag fyndade på mellandagsrean. Älskar de transparenta tyget och så vet ni redan vid det här laget att jag är svag för utsvängda byxor. Jag köpte de svarta också! Bilder kommer på dem också så småning om.

COLORFUL






För att kunna fira födelsedagsbarnet ordentligtklädde jag mig i förbannat klara färger i lördags. På dansgolvet svängdes det i orange utsvängda byxor matchades med en topp som kan likna en palett av färger. Men vilken succé det blev och vilket omång det blev på dansgolvet. Ingeting slår färger i mängder!
Topp och Byxor, Weekday.

Something to celebrate





Att börja veckan med en ledig dag känns så himla givande. Saker och ting händer fortfarande i lägenheten och det är så himla roligt när ännu en pusselbit sätts på plats. Ikväll finns det förhoppningsvis även någoting att fira. Tummarna hålls så de spricker och lyckorsparkar har givits. Jag har gjort mig iordning och skall bara ge mig ut för en promenad med Eddie innan jag far in till stan. Ikväll är det en kväll för bubbel!
 

Birthday party





I lördags firades en 25-åring ordentligt. På riktigt, ordentligt och inte vilken som helst. Sofia strålande som aldrig förr och tillsammans firades hon av uppåt ett 50 tal vänner. Det var skyhöga klackar, uppklädda herrar, naket på tårtan och ett hett dansgolv. Ett dansgolv som spelade allt, dansades allt och som inte slutade förens morgontidning kom (för dem som har det förståss). Jag väntar med spänning på alla de bilder som togs. Jag lämnade helt över den biten för ovanlighetes skull. Jag väntar, ni väntar men jag vet att kvällen sent kommer att glömmas med eller utan bilder. Än en gång, stort Grattis Sofia och tack för en oförglömlig kväll!

Bild, Instagram lisanylander

Sextonde januari





Godförmiddag. Datorn har krånglat sen i förra veckan och idag har jag fått vänta hela förmiddagen på att den ska starta upp. Det känns som ett oroväckande varningstäcken.. Nu är den igång i vilket fall och en ledig mångag kom väl till pass. Helgen har varit fullspäckad med både jobb och familjebesök samt en hejdundrade 25-årsfest och den fanatstiska föreställning Svansjön. Jag ska berätta mer men nu behövs det en kopp kaffe i vintervädret. Vi hörs snart! 



Med förhoppningar om att det här blir ett bra år..






En orange skinnkalender. Man frågar sig, hur svårt det kan vara egentligen? För j'vla toksvårt faktiskt.

Bakgrund:
 Jag har alltid haft någon sorts förkärlek till kalendrar. Det finns något visst med att varje år får köpa sig en ny och med det chansen att än en gång välja mellan modell, färg, material och redan då får lite försmak på hur året kan tänkas bli. Det här året var jag fast besluten att det skulle bli en orange skinnkalender. Punkt slut.  

I somras köpte jag mig en. Hör och häpna, jag var ute i god tid. Jag hade förhoppningar om att den skulle bringa tur med sig till slutet av året men tji fick jag när jag öppnade den. Bokfan började ju inte förens 2012. Såklart.. Illa kvick lämnade jag tillbaka den. Av princip sak och besvikelser. Ren idioti! Jag har letat mig blå efter en sådan till det här året och självklart har alla andra tänkt desamma.

Inte trodde man att det kunde vara så svårt och med lite hjälp kanske det inte var det heller.. Jag hittade en på NK men jag har överseende med en internationell kalender och inga namndagar. Vem behöver namnsdagar? Jag har min orange skinnkalender och det är bra nog. Tack!  

En söndag här omkring





Så har dagen med en efterlängtad träff med Frida överått till kväll och Mattias klev precis in genom dörren. Som den gamla goda tiden fördrev Frida och jag förmiddagen på Nilssons med en kaffe i varsin hand och mer att prata om än vad det fanns tid. Fint var det och efter det tog jag en tur med bilen. Bilen som inte har rörts på kanske tre månader och med det en körning som absolut inte underhållts. Men vilken åktur det blev. Klart att jag inte glömt bort något. Jag tog en omväg, bara för att!
Fashiontoast

Mint och orange




Jak&Jil

Slutdestination: Kalmar





En väg. Två individer. Ett gemensamt mål. Lyckan som infinner sig när man känner sig som hemma igen är en underbar känsla. Ett längre besök var inplanerat efter den korta visiten vid jul. Det känns väldigt bra nu. Väldigt.

Thank you Santa





Ljuslykta, Hårprodukter från Paul Mitchell, Scott Schumans bok The sartorialist, Make up store, Parfym från Marc by marc jacobs. 
 


Här är lite av vad jag fick i julklapp. Jag tänkte att när jag ändå vad igång och visa glimtar från året som gått kan jag passa på att visa lite som tomten kom med. Jag har tydligen varit väldigt snäll iår.  Utöver det här fick Mattias och jag även en Matberedare och ett fint toastjärn. Allt från skönhet till praktiskt till heminredning!

Men det bästa av allt var ändå.. Kan ni se vad som döljer sig i den rosa skolådan?

2011 in pictures || Part 2







2011 in pictures || Part 1





Wow! Det är knappt att jag har insett att det slog om till 2012 i helgen. Ett helt år har passerat. Det har varit ett av de mest händelserika och underbaraste året i mitt liv. Tänka sig, jag har rest till andra sidan jorden, fått uppleva så himla mycket nytt och haft så fantastiskt roligt. Jag kan knappt vänta och se vad 2012 ha i bredskap men tills dess, här kommer första delen av en lite resumé av 2011 i bilder.

Årets största fynd





Bland så mycket färger, mönster och skepnader så faller ögat ständigt efter något som glittrar. Jag tror att jag har gjort mitt störsa fynd 2011 med att ha hittat den här paljettskapelsen. Jag menar, finns det något som inte går att göra med den här. Sätt fantasin i flöde och du kan nog hitta tusentals sätt att använda den på.  
Paljett, Beyond retro

New Year's celebration





Årets sista dag bjöd på allt som vi hade önskat oss och inte att tala om vad året själv har bjudit på. Nyårsfesten firades ute i skärgården med både nära och nya vänner. Ett fantastiskt gäng på ett tio tal personer samlades under ett och samma tak för att fira tolvslaget tillsammans. Det bjöds på tre rätters, tävlingar och mycket skratt. Självklart forsatte natten på dansgolvet och hela kvällen genomsyrades av paljett. Vilken kväll det blev och vilken början på det nya året!


HAPPY NEW YEAR!




Årets sista klädval blev en överdos av guld och paljett. Beyond retro lät mig glittra som en discokula och de transparenta byxorna är från Rodebjer. Vilket jublande och magnifikt avslut det blev på år 2011. Gott nytt år på er!

Chanel look alike




Den här Chanel liknande jackan invigdes på julafton tillsammans med klänning från Zara och uppsatt hår. En användbar modell som även passa utmärkt till ett par jeans. Ni hittar den på topshop.