Birthday morning | part 1

Jag har sedan ett par veckor tillbaka planerat Mattias födelsedag. Jag gillar det där med överraskningar men jag är hemskt dålig på att hålla något hemligt för någon jag annars berätta allt för.. Jag har allt för många gånger varit nära på att avslöja vad som komma skall. I tisdags fick jag äntligen sätta min dag i verk och 9 kuvert och äventyr väntade älskling. Första kuvertet öppnade han här hemma och instruktionen om att "var klar till klockan 9.00" klarad han utmärkt. På Packhuset började vi vår morgon med stans bästa hotellfrukost. Därefter flöt dagen på sådär bra som man aldrig vågar hoppas på. Här kommer de första bilderna.

By the way

Jag fick världens finaste present av Mattias på vår dag. En berlock till mitt Tomas Sabo armband. Ett M som nu hänger tillsammans med mitt L. Nu är vi tillsammans vad som än sker. På tal om presenter, karln i huset fyllde år i tisdags. Det blev en heldag full med presenter och överraskningar och ett gäng med bilder. Stay tuned..

FOREVER YOU AND I
Det är sommar och minisemester och varje dag bli ett äventyr. I måndagskväll åkte Mattias och jag över till Öland. Vi njöt av varandras sällskap och såg hur solen flöt samman med vattnet. Samtidigt firade vi 10 månader och kom underfund med att vi kör en månad till, och en till, och en till..

PRE BIRTHDAY PARTY

Igår stod Danielsson och Hesselrings dörr på vid gavel. En lite förtidig födelsedagsskiva var gången då Mattias fyller på tisdag. Inte 20 och inte heller 25. Utan hela 26 år gammal blir han, min fin fina karl. Tyvärr fångades självklart inte själva födelsedagsbarnet på bild men jag lovar att han kommer att vara på alla bilder om två dagar. Jag vet inte vem av oss som är mest exalterad.. Han eller jag? Jag älskar nämligen födelsedagar och har så mycket pågång att jag snart spricker av alla dessa hemligheter! Det blev en bra fest iallafall och alla verkade nöjda. Nu väntar vi på att det ska bli tisdag och den riktigt födelsedagen. Hoppas att ni hade en bra helg!  

Från målafärg till möblerat
Godafton. Hur står de till i regnet? Vi kom nyss hem från teater i Bastionen och regnet har öst ner. Något som vi börjar bli vana vid.. Tack och lov blev inte så värst blöta tack vare regnponcho och skrattat det har vi gjort hela kvällen. I förmiddags uträttade vi ett par ärenden och hem kom vi med ett beslut om ett soffköp. Den kommer bli perfekt. Här kommer lite mer bilder ifrån vår kommande lägenhet. Man kan inte göra annat än att älska utsikten från vardagsrummet. Eller vad säger ni?  

Den blåa skjortanNu ska vi ut på några småärenden. Dagen till ära hade jag gärna burit den här kombon. Mycket fint med blå skjorta! Nu bilr det minsann ett tillägg på önskelistan! Hejsvejs.

VOGUE PARIS


Den vackraste, kreaktivaste, inspirerande tidningen jag alltid vill lägga pengar på men som jag ibland aldrig få mig att gör. Ögongodis finns det gott om men det är ju menat så att en tidning ska man ju faktiskt läsa. Kunna läsa.. Då var det ju det där med franskan.. Varför lärde jag mig aldrig franska i skolan? Jag förstår ju förtusan inte ett ändå ord. Fråga till er: Vad läser ni vanligtvis för tidningar?

Summer love


I tisdags var det rena hakuna matata. Jag var faktiskt ledig en hel dag och solen lös för en gångs skull. Det ända vi gjorde på förmiddagen var bara att leta rätt på den.. Vi hittade den på Kattrumpan där vi iprincip började och låg där tills den började gå neråt igen. Det där med sol har vi ju inte precis blivit bortskämda med..  

Verkligheten

Mattias börjar jobba på nytt jobb i slutet av augusti. Vi flyttar inom ramen om tre veckor. Jag har kommit in på två skolor av tre och i höst kommer jag gå på en av de dansutbildningarna. Vi har köpt lägenhet! En tvåa i Hässelby Strand och vi båda är helt uppöver öronen förälskade i den. I höst går vi från Kalmariter till Stockholmare! Det var nog allt..

Back to work

Efter en veckas ledigt var det idag dags för att återgå till jobbet. Vi är mitt upp i rean och mycket mer kommer fram över. En annan rätt omskakande händelse är att Mattias systemkamera har gått i backen och mitt hjärta är brustet. Inom en snar framtid måste den ersättas men det finns så mycket annat att lägga pengarna på just förtillfället. Under de dagarna jag inte suttit här har det sannoligen hänt många nyheter..

Turkost

Just nu finns det inte riktigt någon annan väska som ligger i fas så som den här. Det är min egna färgklick i vardagen. Samtidigt som den lyser upp varenda tråkig oufit får den mig att minnas hela vår New York resa om och om igen. Satan i gatan vad vi båda längtar tillbaka dit.. Sa någon om en restresa? Om det ändå kunde vara så bra..  
Väska, New York

Balloons and happy faces
Det har visst inte fungerat det här. Inte alls så som jag hade hoppats.. Från båda hållen har vi mer och mer flytit ifrån varandra och innan jag satte mig här visste jag faktiskt inte om det någonsin skulle fungera igen. Men vem fan är jag om jag sluta hoppas. Ni är några fantastiska själar som fortfarnade har hoppet kvar och dyker in här var och varannan dag. Det tackar jag för! Jag har faktiskt saknat att skriva. Att blogga. Att få träffa er.