Sneap a peek


Midsommarklänning som jag inhandlade dagen före själva aftonen. Jag föll helt pladask för mönstret. Ni får se hela klänning imorgon!

Det ska vara runt om någon frågar..



Jag gillade dem på tjejen i förra inägget, jag gillar dem desto mer på mig. Äntligen har jag fått tag på ett par sådana här brillor. Runda och tokhärliga, precis i min smak!


I kind of like these sunglasses..



Jak&jil

The summer weekend


Söndagen är kommen och helgen börjar så smått lida mot sitt slut.. Men vilka dagar det varit! Strålande väder och en himla härlig midsommar som tillsist blev uppstyrd med god mat och fantastiskt umgänge. Bildbevis finns det gott om, jag ska bara se till att få dem. Stay tuned!  

Midsommarafton

Klockan är redan förmiddag och som sagt, det är mycket som skall hinnas med. Tanken för resten av dagen är att lapa sol så gott det går nu och bara njuta. Midsommaraftonen har dock varit något diffus hela veckan men nu bär det av till vänner och bekanta. Glad midsommar på er!



Stressig förmiddag..





Säg hej till ännu en midsommarafton! Solen gömmer sig bakom molnen men jag tror att det kan bli bra. Just nu är jag bara mitt upp i allting och stressar runt.. Jag bjuder på bilder från en annan härlig dag i parken. Strax tillbaka!   
Bilder, Tinas

Öltjej eller inte, men vafan..




Tisdagsmötet på Carlings. Jeansprovning och en och en annan öl. Mitt mål, eller snarare mina kollegors mål är att få mig att dicka öl.. Jag hade givits "nybörjar" ölen, den ljusaste och av ren beslutsamhet slank en halv öl ner. Jag tycker att det är en början iallafall. En hel kanske trotsallt kommer ner efter sommaren.. Öltjej eller inte, jeans povandes det, mycket skrevs upp och jag föll för våra egna Fuzzy jeans. När är inte jeans snyggt liskom?


Sommarväder och solglasögon


Dra mig baklänges vilket väder. Helt perfekt när städningen är slut för denna vecka och en runda på stadens gator väntar. Nu börjar man äntligen känna att det är juni!

Ett måste att ha i sommargarderoben

Jeansvästen, en bättre investering får ni letar efter, jag lovar. Den passar till precis allt. Långklänning på kvällen som till jeansshortsen till stranden. Ni såg den på i förra inlägget. Den kommer självklart från Carlings och ligger nu på sommarrean. Pass på!  
Jeansväst, Carlings 399:- NU 50%

Systrar i leopard


Bra tisdagskväll som inkluderade jeans och öl(!) mer om det imorgon.. Det här är bild ifrån Carlings men i lördags när Fialotta och jag jobbade tillsammans. Vi hade inte bestämt i förväg, jag lovar..  

En snabb update!


Tisdagen har rullat på bra.
 Effektiv dag på jobbet och nu ska bara lite middag fixas sen väntar personalmöte på Carlings. Later!  


Jakandjil


163 centimeter lång, eller borde jag säga kort?

Jag har alltid ansett mig lång. Jag har alltid kännt mig lång.. Jag menar, 163 centimeter är väl ändå inte så lite och när jag får på mig klackar blir jag iallafall minst 10 cm längre. Men jag har insett att jag är kort. Jag vet inte riktigt hur jag känner för det.. Haha. Vad som har blivit långt och för att byta samtalsämne, är mitt hår. Jag kan nästan påstå att jag har långt hår, nästan. Men det är iallafall nått och det gillar jag!

Tisha, Carlings. Väst, MQ. Tights, trashat själv. Pumps, Monki. Väska, Beyond retro

Kvällskaffe och överskottsenergi


Kvällskaffet är upphällt och jag sitter och njuter av att inte göra något speciellt. Något rastlös är jag trotsallt.. Dum som jag var (det kändes bra för stunden) la jag huvudet till rätta i soffan förut och somnade ifrån verkligheten i en timme. Nu sitter jag här klarvaken och spättsa på det med en kopp kaffe.. Ironiskt. Det ska bli intressant och se när jag somnar ikväll. Klockan ringer nämligen 05.30 imorgonbitti, någon som vill byta?  



Fashion is not something that exists in dresses only.



Vackra Rose gör en aldrig besviken. Det var ett tag sen jag var inne på hennes blogg men nu är jag uppdaterad och inspirerad ända upp till tänderna. Hennes bilder är helt fantastiska, gå in och kolla själva vettja!   
Sea Of Shoes

Just keep going on


Och jag tror minsann inte veckan kunde börjar så mycket bättre. Min första runda i spåret efter de rådande uppehållet från dansen.. Vilken känlsa, vilken befrielser. Det har varit skönt att ta det lugnt ett tag men som jag saknat att träna. Imorgon blir det en runda till, och övermorgon, och i överövermorgon.. Möjigheten finns, för nu när jag väl ha börjat igen kommer jag inte kunna sluta!  

Cause we will dance all night long

 



Vilken helg det blev trotsallt. I fredags låg jag förvånadsvärt sjuk med en sväng av feber och halsont. Det blev inte så mycket mer än soffhäng och dagen därpå kände jag inte för någonting. Men efter en arbetsdag, en powernap och ett samtal från min vapendragare var en hemmakväll inte alls lika lockande. Snabbt klädombyte, rosé och vi var redo för natten.. Än en gång dansade Kalmar!

Daria Werbowy & Lily Donaldson




För att förse tillvaron med lite färg. Helt fantastiska foton från fashion gone rogue.

Lazy sunday


En sådan stillsam och lugn söndag som det har infunnit sig idag var länge sen. Händelselös är bara förnamnet.. För att piggna till något tänkte jag förse mig med en kopp kaffe. En promenad hade ju inte heller varit fel..  

Behind the scenes


Få se nu, det här var i onsdags och som det vanligtvis bruka se ut när det fotas här hemma. Klänningen kommer ifrån bikbok. Den är guldkornet i min garderob för tillfället.

Anna-Maria | Vouge China June


Anna-Maria Jagodzinska.
Foton från Fashion gone rogue

Något tveksamt och något nytt


I garderoben infinner sig nu en vit väska. Mest för att jag behövde en liten och vit till studenten. Funderar på om den kommer användas mer.. Linnen däremot hänger på klädhästen och känns som ett sådär härligt strandlinne. Frågan är bara, när man ska få åka till stranden?
Väska, Åhlens 199:- Linne, Carlings 199:-

En veckan kan gå fortare än vad man tror


Satan i gatan vad mycket det varit den här veckan. Precis så det ska vara men de lär bli en konst att hinna med allt i fortsättningen. En rutin kanske infinner sig snart trotsallt. Igår slutade städningen för den här veckan, idag ska jag snart avverka ett par timmar på Carlings. Men vet ni vad, det känns som om det var måndag igår men 4 dagar har gått och idag, idag är det äntligen fredag!  

Dewi Driegen | Vogue Mexico




Vogue Mexico

It's all about the detials


Väska, klocka och smycke. Väskan är helt för sig själv. Den blev till ett riktigt kap från tradera. Klocka hittade jag i mammas gamla smyckskrin. Det är där de riktiga guldfynden finns. Tillsist ringen, som egentligen inte är någon ring utan en knapp. Det är inte klokt vad mycket fina knappar det finns. Gå in i en tygaffär, jag lovar ni lär inte bli besvikna. Det bästa av allt, knappar kan man göra så mycket mer med!

Och här med har arbetslivet tagit sin början. Från och med idag!


Det börjar bra må ni tro. Härlig måndag som faktiskt har gått väldigt smidig och inom loppet av ett par timmars sömn närmar sig en ny dag. Imorgon tar nära vänner äntligen studenten, det ska firas. Bild från i fredags innan vi sprang ut!  

Leopard mönstrat

Jag hinner knappt visa allt jag har i kameran och inte minst i garderoben. Ny leopardtisha från Carlings. Stört skön och tillräckligt lång för att köra som klänning.

Carlings, 249:-

Så här ska man ha det när man har det som sämst!

Efter helgens minst sagt hårda kvällar och brist på sömn har jag idag varit en sliten student. Men kan ni tänka er, söndagen har varit helt ljuvlig. Tror det eller ej men innan klockan slog 12 hade Tina och jag intagit stadspaken. Parkhäng och sol hela söndagen var pricken över i:et och med trevligt sällskap och värme såsades sådär 4 timmar bort. Stört härligt och nu väntar en välbehövlig säng!



Some crazy people!


Bilden där ingen fick till det.. eller, där alla fick till det egentligen?Ifrån onsdagens klubbande fast vet ni vad, det är samma personer som tillsammans körde all in igår också!
Pic, sofias

I just say POW!


Igår körde Kalmars snyggaste pre-party hos Lundh. Rödvins pimplande och ett par timmars skvaller fick oss sedan att bemästra Sommarclubens premiärfest. Det var bra drag, grym musik och positvit överraskad det blev jag faktiskt. Men som man säger, det blir väl hur man gör det till. Ingen kväll är en misslyckad kväll!   

It's getting late, but I don't mind


Det känns bra nu. Sommaren väntar med så mycket härligheter och inga konstigheter både natt som dag. Jag ska dock så som många andra försöka få ihop arbetslivet med allting annat. Imorgon börjar det, men vet ni vad? Det känns faktiskt helt okej. När morgondagen väl börjar är det bara 4 dagar kvar till nästa helg!

För jag har tagit studenten!!!




FYFAN vad bra jag är! Vilken dag, vilken kväll. Ett bildmedley ifrån när vi sprang ut i fredags. Jag kan knappt sätta ord på hur jag kände och känner. En bild säger däremot mer än tusen ord. Men lycklig, det är jag!  


Från och med imorgon..


.. ska jag dansa mig igenom livet!
 Imorgon händer det verkligen, imorgon är det på riktigt. Imorgon tar jag äntligen studenten! Jag känner redan lyckoruset fara i hela kroppen. Förväntasfull och lycklig kommer jag att springa ut med ett leende på läpparna, det kan ni räkar med!



"We no speak americano"


Grym gårkväll som dansades
långt in på småtimmarna. Jag har nog ta mig f'n de härligaste vännerna man kan ha. Jag säger då det, lyckligt lottat är man. Så hög som Volymen var igår har den aldrig varit innan!

De tre musketörerna


Nu kör vi igen. Duschen väntar och ikväll ska återigen musiken höjas. Den här gången skall Volymen går upp till max! Vi ses på dansgolvet!  


Livskvalitée


Igår blev det tisdagshäng med sleepover hos Flobrant. Tina, jag och Sofia kröp upp i soffan och tillsammans med vin och snacks, avnjöt vi en härlig kväll med film och bara uppskattade varandras sällskap. 

Can't get enough


På fötterna idag sitter dessa nya pjuks från Monki. Monkis sommarrea är i fullgång. 75% rabatt och kvar blev knappt en hundralapp. Se det som ett tips!

Vacker som få



En bild säger mer än tusen ord. Rumi är min dagliga inspiration, det har jag nog sagt tidigare men det tåls att sägas, om så tusen gånger till. Stilsäker, eligant och så himla vackra fotografier. Här kommer en dos av henne igen, byxdressen får mer än gärna hänga i min garderob.  

Everything starts at 3 o´clock


Vilken positiv livssyn jag hade sådär på morgonkvisten tidigare, haha. Det skrattas bort nu och efter några timmars sömn, mat och i goda vännerslag har måndagen artat sig. Och för att bättra på stämningen ännu mer. I lördags kördes det all in på Vallen. Första gången för i år för min del och det blev en bra kväll! Få kort togs men dessa personer råkade hamna mitt framför kameralinsen.  Visst se de rätt stiliga ut..

Breakfast and a piece of sleep


Det är måndag.. Säger det ändå inte allt? Jag är som insvept av ett täcka ifrån helgen.. Vad jag behöver är regäl frukost och en dos sömn. En powernap innan klassen möts upp för idag? Solklart! och ja, måndagen blir ju inte lättare när man inte möts av solsken. Frukost var det ja..    
Fashiontoast

Studentbalen 2010




En bal på slottet slutar inte alltid som man tänkt sig.
Det började på byttans uteservering, välkommsdrink och mingel på borggården, fina tal och god middag inne på slottet, en något förhögljud klass och dessvärre en musiksmak som var något i särklass.. Där kvällen startades upp avslutades den även. I våra balklänningar dansade vi runt på Club Cajs grand finale, men som vi gjorde det!



Prom queen



Slottsparken, fotoshoot och kalmar slott. Balen i fredags var fin på många sätt. Klänningen som ni ser blev i färgen svart med en tvist självklart, röd ros och bar rygg. Jag har aldrig känt mig så här vacker!  
Design, jag. Klänning, uppsydd av Sebastian Löjdkvist. Hår, Studio zara av Liz

Rehab i solen


Iprincip varenda timme av den här
 helgen har tagits till vara på. Att vandra i soluppgång är dock något i särklass men med andra ord har ytterst få sovtimmar infunnit sig.. Jag tänkte vänta på dygnet och se till att få ett par timmars sömn iallafall. Bakslaget efter två dagar börjar sakta men säkert kännas.. Hej solen, nu sover vi en stund tillsammans!


Vad är en bal på slottet..



Förra året var jag i slottsparken och kollade på fjolårets treors bal. Sanna var en av dem. I söndags var jag och kollade på Frida, Robin och Arnels. Idag, idag är det min tur. Håret var och fixades i morse och nu är även sminket lagt. Jag känner mig som en prinsessa. Solen skiner och allt är nära på till perfekt! Kan ni gissa vilken färg det blev på klänningen? Om inte, kom förbi och kollar vettja. Klockan 15.00 är vi på plats i slottsparken!

Sleeping beauty


Det blev en mycket stillsam och lugn afton för min del ikväll. Funderar på att försöka få mig den där skönhetssömnen och faktiskt bege mig till sängs, nu. Imorgon väntar nämligen möte på morgonkvisten. En säng kan om möjligt vara på sin plats med andra ord. Det får bli så. Imorgon hoppas jag även på att solen håller i sig!   

Summer feeling



Äntligen börjar Kalmar stad sakta men säkert leva. Solen skiner nu om så bara för en sekund men snart är  sommaren här. Jag längtar efter en fullproppad stad. Jag längtar efter solbrända ansikten och att få gå barfota i gäset. Jag längtar efter en skön sommarkväll och att möta leende människor vart man än gå. Men det närma sig nu, jag känner den. Sommar känslan. Snart är den här. Sommaren och som jag längtar! 

25-års firande & middag




En viss Per åldrades i helgen, nära på 25 fantastiska år. Han ställde till med en utsökt middag i lördags och en kväll som sent kommer att glömmas. Tack Per!  

Det är lunch, så lunch!


Först och främst
, veckans första dagar har varit mycket bra. Det enda som saknades var väl solen som lyst med sin frånvaro.. Idag däremot är det varm och redan onsdag.. Dra mig baklänges vad tiden går fort. Sista skolarbetet har suttits och gjort nu på morgon.. nu är jag snart fri. Så förb'nnat fri!