Feel the spring





Fashion gone rogue

Blått som i denim


Solklart vårens övergripande trend. Det har man väl inte kunnat undgå, så mycket som nu finns ute och jag bara fullkomligt älskar det. Det jag saknar nu är ett par jeansshorts, klänning och en väst sen är min denim garderob fulländad. Eller vadå, fulländad? Man kan väl aldrig få fullt..
HM. Jeansskjorta , 149:- Jeansjacka 149:-

I'm in a good mood


Lugna kvällsaktiviteter igår parallellt med att solen lös hela förmiddagen får mig att må så här bra idag!
Weheartit

Classic and chic


Från förra helgens lager av tyll och motto, "more is more" sattsade jag på en något klassisk lock för fredagens tillställning. Det är alltid roligt att variera och överraska. Temat var i och försig seglartema men ack, jag har visst lite gränser trotsallt.

Fint folk kommer sent


Alla samlade på Lilla puben.
Anna, jag, Laura och Ullis. (Ur bild, Amanda och Tina.)



På Selvage.
Tina och Laura


Mingel och prövning av kläder.
Laura och Anna


Hemma hos David
och sedan byttans lokaler.

Mr Caj var vårt ultimatum och avsikten för vår utgång.
Men kvällen inledes så mycket tidigare. En briljant middag på Lilla puben avnjöts med tjejerna. Med nöd och näpe då det där med tider aldrig riktigt verkar fungera.. Däremellan hann vi med att befinna oss på Selvage, för lite skönt mingel och snygga kläder och även en snabbvisit hos David för att klockan sedan skulle bli dags.. Bli dags för att självfallet inta byttans dansgolvet. Och som vi gjorde det..  Det är något speciellt med Mr Caj.


it only gets better and better


Jag har gjort som vilken annan bakisdag idag och.. sovit bort den. Känns något sådär men vad gör man inte. Gårkvällen var slående!


Älskade underbara fredag


Freeeedag igen och jag har varit på sprudlande humör. Tina och jag har balanserat oss igenom hela Kalmar då de töat till tusen. Nu är jag påväg mot en utsökt middag med tjejerna. Ni får makprov av min nya jenasskjorta, mer imorgon. Jag lovar. Har en toppen fredag!

The Blues


H&M:s kollektion The blues finns nu i butik. Underbart och så vårigt. Jag råder er att gå till närmaste butik snarast möjligast. (Pengarna kommer imorgon!) Som vanligt kunde jag inte låta bli. Jag slank in där idag och kom ut med en kasse. Ni får se imorgon!


HM.com

Keep it organized



Always stay together


Idag har jag äntligen fått träffa Frida
igen och det var tusan så härligt. Framtids planer har spunnits och diskuterats och jag längtar till hundra. Vi är ett bra team!



SYTYCD


Onsdagen i sin helhet har bestått av
 September issue ( Filmtips för alla mode intresserade) och tjejhäng at my place. En hel drös med dansanta töser till middag och det blev även en sväng om på dansgolvet.  Nu ska kvällen fortsättas i dansens tecken då finalen av So you think you can dance går av stapel om exakt, 4 minuter.  

Tiden är dyrbar


Som jag redan förutsåg. Det blev en fin dag och är fortfarande. Jag gillar det här med att få göra vad jag vill och så som jag vill. Det passar mig. Men vem skulle det inte passa? De mindre bra är att tiden flyger iväg..

The sun is shining


Sol sol sol. Jag är så glad att jag kan börja gråta. Jag ska ta på mig mina solglasögon och njuta! Godmorgon på er föresten. Vi kommer få en ljuvlig dag, jag känner det på mig!  
weheartit

Drop dead gorgeous






Och snön ligger fortfarande kvar..


Jag drömde att snön hade försvunnit
och vaknade med en besvikelser.. Imorse väntade återigen mina boots på mig för att sedan ta mig domw town. Frukost väntade med tina och en hel förmiddag som inkluderade häng, serious talk, 3 koppar kaffe och en hel del skratt. Att vi båda utbrast "Kaka?" samtidigt blev droppen.



Tyll i flera lager


Lördagens stass i sin helhet. Kjolen tillsammans med tröja även den från monki, pumps från have2have och skärp från bikbok.


Saturday evening


Övre bild,
Tina & Anna. Nedre bild, Sofia tillsammans med bröderna Ottosson.


Satan i gatan vilken kväll det blev i lördags. Började med tjejmiddag och rödtjut. Vidare för förfest hos Martin, nu mera känd som halv-åtta-martin. Härligt med lite nya (men även gamla) ansikten och hela kalmar dansade till musiken som spelades. För att sedan inta palacegolvet för andra kvällen i rad. En glimt från kvällen ger jag er. Min kamera låg på latsidan..

Den lilla vita


Ramlade in på monki i helgen och jag tappade hakan. Deras rea är fullkompligt galen, som ni alla kanske redan visste. Jag får väl vara efter.. Tyllkjol som från 400 gick för 50:- Lördagens outfit var spikad. Ni får se senare, nu ska jag iväg och träna!


Monki, 50:-


A colorful week

 
Jag lär ha en fullspäckad vecka framför mig. Ingen skola förens om en vecka, vissa kallar de sportlov jag kallar det hinna-träffa-alla-man-annars-inte-gör-och-hitta-på-så-mycket-som-möjligt lov. Som sagt, de kommer hända en hel del. För er som inte har ledig, önskar jag er en förträfflig trevlig dag på jobbet. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe!

Friday night


Det blev en rätt lugn söndag.
Städat, handlat, skrivit och skicka iväg viktiga papper. Precis så som jag hade tänkt den.. Det sista för idag och ifrån fredagskvällen. Rosetten gjorde succé!  


Fodral, HM. Jacka, Carlings. Boots, Dinsko. Halsband, Gina tricot. I glaset, röd vin.


Dress code: Black?


Fredagens klädval var varierande. Kreaktiviteten lekte för full mellan lack och läder, spetts och sött. Fast självklart härjade vi alla i samma färgområde (bortsätt från Kristin som ignorerade de totalt.) Det brukar ju bli så..  

För att se bilderna större och bättre. Klicka här

Dansanta tösar de dära






Vi börja där min så fabulösa helg startade. I fredags var det full rulle tillsammans med mina klasskompisar. Galen kväll som slutade med att vi alla intog dansgolvet och körde som om morgondagen inte fanns.

The party never ends


Godmorgon! Vilken helg det har varit.
Jag är långt efter när det gäller bilder.. men vad har man inte en söndag till när man är ledig. Det är sant, jag är ledig! Det jag hade tänkt att börja med är att ta igen mig med en kopp kaffe och kolla på en film. Tell you more later..

"Alla som inte dansar.. "

Fullt ös igår och kvällen sitter fortfarande kvar. Fråga: Vafan hände? Vem var det som kom, vem kom inte.. Haha. Nu försöker min mamma få mig att städa mitt rum (!) (Ja jag bor hemma och hon säger till mig när jag borde städa..) Jag fullkomligt vägra!  



A big red rosett

Fann mitt röda rosett diadem när kaoset och despration utspelade sig här i eftermiddags. (Anledning, "jag har absolut ingenting i min garderob..") Inte använt den sen Caj ställde till med kärleks partaj. Måste absolut ändras på, den åker  på ikväll tillsammans med detta. Ni får ha en toppen fredag!  

Abbey Lee Kershaw




Like a promise! Nu ska jag försöka att göra någoting åt mig själv.
Ett underverk? Vi börjar med en dusch och fortsätter med spackel sen får vi se vart det bär. Vad jag vet är, att ikväll bär det ut iallafall. Det är ju förtusan frdag igen!!!



Vogue Russia March



Ett av de finaste omslagen hit tillsAbbey Lee Kershaw är så makalöst vacker. Har mer bilder henne men förstås ligger de på andra datorn.. Låt mig återkomma, ni måste bara få se!

Ett väl förtjänat avbrott

Nu så, snaart klar med allt som behövts göras idag.. Nu hade jag dock tänkt att ta ett litet avbrott vilket inkludera dans och privat träning. Trävling säsongen börjar närma sig med stormsteg och den är lika viktig som skolan. Om inte ännu mer.. Ha en bra kväll!



Like the rainbow






To do or not to do




Godmorgon på er! Dagens att-göra-lista är i full gång.
Det som dessvärre prioriteras högst är att bli färdig med rapportskrivningen men de väger upp med en skön lunch och härlig läsning. Som sagt, det är väl lunchen som jag ser fram emot, inget annat.. Nu ska jag iallafall dra på mig danskläderna och fara till skolan för en lektion, dans. I love it!

Like a big black hole


Det här med begravningar..
 Jag kanske lär mig se de vackra i det men förtillfället är det bara tomt. Svart och smärtsamt. För att bli någelunda mig själv igen tänker jag gå och dansa. Jag tror att jag gör rätt i det, eller vad säger du farfar? Jag har börjar dansa balett. Som du så länge trodde jag gjorde men idag då ska jag dansa street. All kärlek.



Do you need a hair cut?



Det var en tag sen jag var hos frisören.
Den största anledningen är balen men även att det är något härligt med att kunna vifta på en riktigt hästsvanns. Poängtera riktigt! Tror att jag var högst 12 sen sist.. Anyway, jag sitter och funderar över hur jag skulle kunna tänkas vilja ha håret.. Dessa frisyrer skulle inte bara kräva månader av tillväxt utan även ton av extensions. Jag funderar vidare.. Några förslag?  


Fashion gone rogue


Nytt i garderoben

Vad mycket fint det finns ute i butikerna nuBra för dem och mig. Inte så vidare bra för ekonomin. Tightsen hänger fortfarande kvar och om ni fråga mig så blir det bara snyggare. Dessa hänger helt klart i min garderob!  
Bikbok, 149:-

Lunch paus


Sitter här med arbete och papper upp över öronen. Rapportinlämning på fredag och jag är låångt efter. Snart kan jag inte tänka klart, dags att få i sig något att äta. Teatern var jätte bra föresten. Nu lunchtajm!

En bra start på dagen


Godmorgon på er!
Snön yrar fortfarande och jag har precis ätit frukost. Våffla och kaffe tillsammans med sex and the city, mums. Nu blir det snart en sväng ner till stan. Istället för skola skulle det visst bli teater, spännande. Vi hörs framåt lunch!
Inlägget kom visst inte upp förens nu.. skumt.

The heat of the desert




Ny måndag och ny vecka. Bäst att starta upp den med lite sommarkänsla och posivitet känner jag. Det kan vara läga så här dags nu. Hörde någonting om att kalmars plogpengar hade tagit slut.. Alltså dags för snön att dra sin kos och få hit lite värme.. De fantastiska fotografierna är från kinestiska vouge.


Happy Valentine


Jag har inte hunnit med så mycket annat
än ett par arbetstimmar på dansskolan. Men inte har jag missat vad det är för en dag idag. Lite sent ute kanske men vad tusan, dagen är inte slut än. Glad alla hjärtans dag på er alla! 

Weekend

Efter många timmars bussresa, himlan fina placeringar och tusentals discolåtar nynnandes i huvudet är jag tillbaka på plats. Sicken härlig och dansant weekend det blev. Hoppas at ni haft en bra helg!



NOTE: 4.00 Bus to dancecompetition


Ja, min fredag kommer då inte gå till historian. Det står danstävling och coach klockan 4.00 på mitt shcema. Därav min ofrifilliga frånvaro från stadens alla festligheter.. Men jag önskar alla som är ute och dansar er varma, njuter av drinkar och håller magin uppe, en bra natt. Jag är tillbaka om ett sisodär ett dygn men om några timmar är det Vallentuna som gäller. Än en gång, ha det så bra och håll stämningen uppe! Jag borde väl typ sova nu..


Can not get enough


Jag älskar ringar. Känns som om man nästan borde ha fått nog av dem nu.. så länge de hållt i. Men tusan det går inte. Hur fabolöst är inte det här?

Fashiontoast

Give me gold and a pair of shoes


Jag vill ha mina pengar där jag kan se dem. Hängades i min garderoben! Dessa förtjusande pjuks var de jag klickade hem och är det senaste tillskottet i min skogarderob. De gör sig helt klart bättre där än på mitt kort.

Have2Have

A cup of hot chocolate


Har krypit upp i soffan med en välförtjänt varm kopp choklad. Jag sitter och njuter av So you think you can dance och det tänker jag fortsätta med. Träningen gick förövrigt bra för mig del, skulle bara önska att man kunde nå upp till USA:s nivå. Aja.. Jag har införskaffat mig ett par glasögon till. Men det kanske ni redan lagt märke till.. Nu ska jag återgå till TV:n!  
 
 

Hem ljuva hem..

Hemma och vänder iprincip. Än en gång sviker kollektiv trafikern en och man kommer hem sent, för sent.. Mat behövs fixas, skolarbete göras och en snabb power nap för att sen vara fit for fight för kvällens street lektion. Vi hörs senare!  



Tights and details



Godmorgon eller snarare god förmiddag rättare sagt.
 Hade tänkt att hinna med en runda på stan idag innan skolan tar sin början. Att börja vid halv 1 faller mig rätt bra i smaken. Jag behöver investra ett par tights. Gärna lite mer detaljerade, har ni några förslag? Vi får se vad affärerna har att erbjuda.. Ha en snöig onsdag!


tights, by Pierre Even


Simple the best

 For på stadens alla gator för ett par dagar sen. Jag måste då medge att jag har saknat det, mycket. Iallafall så blev det ett och annat klädersplagg och jag kammade hem denna enkla men gud så sköna tröja. I XL, stor som ett hus och den var min!

Gina Tricot, 249:-

Life as it should be


Sluta skolan vid 10.30. En väntande vän på Holmgrens. Härliga samtal som hoppar från ingenting till allting. Där jag kan vara precis mig själv.

Dagens outfit


Innan jag kryper till sängs, en dagens från denna vinterdag. När tänker den så efterlängtade våren komma med tö och solsken? Jag kan knappt bärga mig längre.. Nej vet ni vad, nu ska jag gå och sova!
Pälskappa, Vintage. T-shirt, Monki. Tights, MQ. Pjuks, Arnolds.

Sleep tight



Jag har  nu däckat i soffan helt kraftlös och trött. Träningen gick grymt bra och toppades med en snabbvisit av familjen Lönngren med kaffe och macka. Himla trevligt! Nu måste jag typ krypa till sängs snart. Det är omänskligt att börja redan kl. 8.10.. Sex and the city får vagga mig till söms.


Just an ordinary monday


Ännu en måndag är på sin plats. Skolan har inkluderat lunch och inga överansträngda lektioner. Att sitta och disskutera i två timmar, om kommande dansproduktion tar inte precis på krafterna. Nu ska det snart svichas om och bege sig mot veckans första träningspass. Hoppas att ni har haft en bra start på veckan!


Frost yourself




Det blev plajett, glitter och glamour som fick klä mig igår. Klänningen är från Bikbok tillsammans med transparant från koola anna och armband, de öste jag bara på!



Dancemovis and memories



Tillsammans med tjejerna blev det en lyckad och dansant kväll igår. Naturligtvis! Dansfilmer och gamla minnen spelades för fulla muggar parallellt med att den så förskräckliga melodifestivalen gick av stapel. Men ack, ljudnivån från sex tjejer överröstade då helt klart melodilåtarna och vann överlägset. Tack tjejer!



Me heart dance & .. coffe


Nu är jag äntligen hemma och på plats.
 Så hur har det gått? Kan väl inte säga så jätte mycket men jag är kanske trotsallt bara en dansare. En jäkligt bra sådan men vet ni vad, jag nöjer mig med det. Jag har haft otroligt kul idag, träffat massa med härliga människor och många som jag tror verkligen har "det" i allt vad själva begreppet musikal innebär. Musik, teater och dans. Nu ska jag mysa ner mig i soffan men en välförtjänat kaffe. Jag har haft så ont i huvudet hela dagen.. Jag har väl ändå inte blivit beroende på riktigt nu?



Pink ladies is back

Godmorgon! Nu har jag sjungit upp (!) och är redo för en dag utan dess like. Jag ska bryta mina principer och gå och sjunga för glatta livet. Audition för Grease här i Kalmar står på mitt söndags schema. Jag har legat i hårdträning hela veckan med sångövningar etc. Men jag är sannsad.. och grymt nervös. Dagen beräknas sluta runt 18.00, önska mig lycka till så berättar jag mer senare. Bäst att att gå och sjunga en sista gång!  



I have a good feeling about tonight




Duschen var behövlig och nu sitter jag i sängen,
igen.. Det är dags att dressa om från handduk. Frågan är bara till vad? Det är nämligen dags för att än en gång dra igång med dansfest. Ikväll är det till systrarna Larssons det bär till. Bäst att sätta fart, jag tror att jag har ett klädförslag som skulle kunna lyckas pricka systrarnas Dress kode: Sexigt.. Have a good night!

Weheartit

Come on girl

Det är redan eftermiddag och vad har jag åstakommit denna dag? Ingenting, absolut ingenting. Om jag inte legat i sängen har jag suttit här i soffan som jag nu tilbringat de senaste timmarna i. Jag borde sätta fart.. Kvällen ska då inte tillbringas hemma bara för at jag inte gjort något på hela dagen. Vi börjar med en dusch!



Det här med datorväska

Mitt stora dilemma är nu 
att hitta den ultimata datorväskan. Jag har insett att det är stört omöjligt att få en snygg under femhundra lappen. Är det inte då bättre att slå på stort? och då menar jag rejält. En 500 hundra lapp hit och dit.. En Otto från Sandqvist skulle inte sitta helt fel eller varför inte en väska från tiger? Dags att börja spara redan nu.. Fast vet ni vad, jag tror att jag har hittat den ultimata lösningen. Det bästa av allt, jag skulle kunna vara ensam om det. Låt mig återkomma!


Nytt från Monki


Gårdagens förmiddagshäng på stan resulterade i ett antal fik & lunch stopp men även ett par shoppninginköp. På monki införskappade jag mig denna tisha. Jag tror att det kan bli riktigt bra!

Monki, 250:-

Ett par skor? Ja tack


Är de inte fullkomligt bedårande?  Vinrött är en av mina absoluta favoritfärger. Ett par mockapumps i vinrött. Det hade jag då inte tackat nej till. När skulle jag i och för sig tacka nej till ett par skor?


Snö och solsken


Jag brukar för det mesta dels klaga på snön men när jag vaknade idag och möttes av snöklädda träd och sol kunda jag inte annat än att smälta. Jag är hemma själv och funderar på att faktiskt spendera hela dagen i sängen.. Fast tror att mamma och jag skulle ta lite kvalitéets tid. Det behöver vi. Vad jag annars är i ett stort behov av, är en kopp kaffe och det är nu!

The white beauty


Kan ni tänka er. Denna fina HP 12 tummare stod pappa med i dörröppningen häromdagen. Studentpresent kallade mina föräldrar det.. Jag kallar det kärlek.

in my heart

Vilken vänding livet ta utan förvarning. Det som man tror är bortom räckhåll finns plöstligt precis tätt in till. Mer tänker jag inte ta här. Jag vet trotsallt att det lär bli bättre såhär, men kanske inte för oss..  


 

 


What's that sound? It's sound of my shoes.

Som sagt, dessa klackar är kanske de som skall få fira
min bemästring av tre veckors köpstopp. Jag vet inte vad ni säger, men på något vis måste det ju iallafall firas. Och vad är inte bättre än att klicka hem ett par skor? Min åsikt, de är perfekta. Valet är redan gjort..


Will be back in a minute


Helt utslagen efter en minst sagt lyckad streetlektion.
Dusch är på ingång sen ska jag visa er något som kanske klickats hem för att fira köpstoppen.. Sa jag kanske? Och innan jag glömmer det. Grattis till Frida som fyller 19 idag! See you soon..



Let's kick some ass

Nu är det dags att bege sig på dansinstitutet. Street står på kvällsschemat. Jag ska inta golvet som om jag inte gjort annat än varit gangster hela mitt liv.. Yo, let's kick some ass!

Streetstyle






Det fortsätter att vara kallt och j'vligt.
Jag är nog inte själv om att vara trött på det.. Men galet vad mycket snyggt folk det finns ute i kylan. Streetstyle fånga en hel del på bild, enjoy!

Friday night

Det är redan tisdag. Jag är ett x-antal par dar efter. Jag som aldrig brukar vara sen.. Anyway, kavajen åkte på till fredagens tillställning. Tillsammans med kostymbyxor från lindex och linne från cheap monday. Nu är tanken att jag ska sova men ett sex and the city avsnitt hinns med. Det gör det alltid!

Surprise


Min ofrivilliga frånvaro har berott på komplikationer
med internet anslutningen.. Problemet till varför det ens har uppstått får ni förhoppningsvis se imorgon.. Jag har så att säga haft överseende med det hela. Men nu fungerar allt och jag är överlycklig! En liten vink: Det har att göra med att mina föräldrar är väldigt väääldigt bra. Ni får se imorgon!