Köpenhamns weekend TIVOLI




Det sista av Köpenhamnsbilderna blir ifrån när vi på lördagskvällen var inne på Tivoli. Helt otroligt vackert med alla dessa tusentals lampor och ljus. Det blev en riktigt myig afton som avslutades med middag och rödvin. Nu ska jag avsluta den här kvällen och krypa till sängs. Det är ju som sagt en dag imrogon, en stor dag! Godnatt.

Nytt år inspiration



Det är knappt så jag har insett att det är nyårsafton imorgon. Så här hade man ju kunnat se ut men det är faktiskt redan fixat och klart. Det här med framförhållning har aldrig riktigt varit min grej men imorgon åker långklänningen på. Som jag längtar!  
Bilder, Nylon via Columbine

T-shirt Store




En ny tischa har letat sig in i garderoben. Fick den av Mattias i julklapp och de sköna är att man skulle lika gärna kunna ha den ut-och-in också. Om man vill så att säga. Jag tror att det är precis det jag vill!

I hope that the sun comes soon again



Just nu är jag så himla sugen på att det ska bli vår igen. Imorse sken solen och bortsätt ifrån snön var det så himla inbjudande att trippa runt i ett par klackar..  Imorgon kanske jag trotsar snön trots allt och med en stöttande Mattias drar jag på mig ett par. Några timmar ska avklaras på stan hade jag tänkt mig!

Köpenhamns weekend part 2





För att jag kanske är den enda som inte är ute idag passar jag på att ordna med alla dessa Köpenhamnsbilder. Imorgon öppnas dörrarna och människans värsta sida visas.. Förra helgen stod jag bredvid världens längsta gubbe, hoppade i sängen, posade med skylltdockor, åt hotellfrukost och strosade runt bäst jag ville. Imorgon börjar julrean!  Jag kommer ha fullt upp så därför ta jag vara på tiden som är nu. Hoppas att ni alla som är ute få en riktigt bra natt. Nu ska jag sova!  

Köpenhamns weekend part 1



























Jag har svårt att hitta någon början från min och Mattias helg i Köpenhamn. Även att det bara var en liten resa över havet blev det ännu ett äventyr. Vi lyckas på på någotvis alltid få det vi gör spännande. Tåget upp kånglade så som kompensation (eget insiativ) intog vi första klass. Vi bodde jätte fint, var på stan hela dagen, åt gott, fikade gott och på kvällen var vi omringade av tusentals ljus inne på Tivoli. Vi börja med första bildkollaget! Köpenhamn är en fin stad.  

DEAR SANTA




Vad det känns bra nu så här efteråt. Alla verkar riktig nöjda och glada och nu är det tomt under granen (läs: likt ingen annan gran vi haft i huset tidigare. Den är nära på till perfekt). Jag fick minsann finfina klappar av hela släkten där exempelvis min fina morgonrock fanns, en störtskön ambansklocka och ett och annat klädesplagg. Det lär dyka upp på bloggen tids nog. Nu ska ännu mer julmat avnjutas!   
weheartit



GOD JUL


Mina nära och kära börjar sakta men säkert droppa in hemma hos oss men jag ville menst bara önska er en god jul. snart samlas vi alla runt Kalle Anka och ikväll väntar julmat. Hoppas ni får den jul ni väntat er!


HURRY UP



Godförmiddag. Jobbet kallar och med det några timmar tidigare än väntat. Jag känner på mig att dagen kommer gå fort. Ikväll firar nämligen Mattias och jag mini-julafton tillsammans. Jag kan knappt bärga mig!




JUL JUL STRÅLANDE JUL


Jag vet inte riktigt vart jag borde börja? Herre vilket FANTASTISK helg det blev i Danmark eller herre vilken GALEN start på veckan det varit.. Det är lättare med starten då den går att summera som så att nu är det verkligen affärernas högsäsong. Jag har adrig varit med om det tidigare och sicken stress julhandeln kan innebära men hjälp vad jag älskar det. Nu är det verkligen kunder från morgon till kväll i affären och där även jag befinner mig dessa tidpunkter. Imorgon börjar jag dock inte förens halv 2 och då tänkte jag ta allt om helgen. Den har verkligen varit fantastisk på alla sätt och vis!  

Om man vill vara fin så får man..


Igår drog jag på mig hatt och tänkte att jag inte skulle tillbringa så mycket tid ute därmed även besväret med lacktights. Snyggt blev det men de få minuterna jag var ute höll på att bli min död. Världesrekord i kallt? jo jag tackar.. Idag är det mössa, kängor och lager på lager som gäller. Om en timme går tåget! Dags att checka check listan. Later!
Skinnimitation, H&M. Pälsväst, H&M. Skjorta, Carlings. Tights, MQ. Boots, Dinsko. Hatt, Bikbok

En förväntansfull weekend


Det är äntligen fredag, fredag den 17 och med det innebär att Mattias och jag bara har några få timmar kvar här i Sverige. Vi tänkte ta lite tid för oss själva, äntligen och åka över gränsen till Danmark. En helg i Köpenhamn bara han och jag. Jag tror inget annat än att de blir helt fantastiskt!

Merry Christmas


Så här vid jultider blir jag alltid mitt rätta jag igen och sådär pysslig som jag en gång var, hela tiden. Nu finns det knappt tid eller ork men julen för med sig mycket bra saker. I veckan har jag suttit och gjort julkort till nära och kära. Riktigt fina blev det faktiskt och med varmchoklad och lussekatt kom jag i riktig bra stämmning. Nu är det bara klapparna kvar sen är allt fixat och klart. Hur går det för er egentligen?

Same but different



Det blev även en tröja i den här färgen också. Den var så förbaskad användbar och skön att det fick bli ännu ett inköp!
Tröja, Gina Tricot 199:-


Glömda men inte bortglömda



Gamla stockholmstreetsyle bilder som legat ett bra tag på min dator här hemma. Jag är en riktigt pingla på att samla på mig bilder och sen helt glömma bort dem.. Hejochhå. Men nu ligger de upp här och jag kan knappt sluta titta på dem.. Det finns så mycket snyggt nu!

Give me some inspiration






 
Foto, Vogue Tyskland

Det Nordiska mästerskapet



Trots att ingen medalj och inte heller någon finalplats infann sig, blev det en väldigt bra helg i kära staden Örebro. När en helg är fylld med dans och fantastiskt duktiga människor som man inspireras av kan liskom inget förstöra stämningen. Jag hamnade precis utanför semifinalen av drygt 70 dansanta tjejer från hela norden. Jag tror på något sätt att jag är nöjd men jag vill, jag vill mer! Det är just det att jag vet att jag kan mer. Nu lär ett behövligt break komma sen hoppas jag på att inget i vår kan stoppa mig.  





You are more than enough



Nu verkar allt vara i sin ordning. Det är dags att gå och lägga sig, som tur är vi ett gäng tjejer annars hade det ta mig tusan varit jobbigt att sova och vakna ensam.. Imorgon väntar dock det näst bästa av allt, hotellfrukost. Efter morgondagen kommer jag även kunna stava till dans i sömnen. Det kan jag väl i och för sig redan.. Önska mig lycka till. Godnatt och sovgott!
weheartit

Vacker som en dag



Tänkte att jag kunde visa ett av de senaste köpen jag gjort samtidigt som jag blir våfflad i håret. Slå två flugor i en smäll som man sådär klitchigt brukar säga.. Mitt köp blev en rosa långklänning. Vacker bli man. Nu gäller det bara att hitta ett ypperligt tillfälle för den här bedårande draperingen.. Jag tror möjligtvis att jag har ett. Nyårsafton. Mmm.. det tåls att tänkas på.
Långklänning, H&M 299:-

The last time for this year







Jag säger då det, det gäller att hänga med i svängarna. Road trippade genom landet idag för att komma till det slutgiltiga målet för det här året, Örebro. Imorgon väntar det Nordiska mästerskapet! Förhoppningsvis sista gången jag använder dräkten på fotona också, som i sin tur togs under EM. De har fört med sig tur men nu är det dags för något nytt. Jag ser fram emot imorgon!  

Blue sky and silver heels





NU vet jag precis vad jag önskar mig. Den absoluta  perfektajulklappen! Ett par av dessa klackar. Ett par Jeffrey Campbell. Någon? snälla..
Fashion squad

Det är detaljerna som gör allt




Gina Tricot fick mig att stanna till härom dagen när jag fick syn på den här tröjan. Det är precis en sådan jag har letat efter ett bra tag. Enkel och kort men med en detajl, i det här fallet med de så omtyckta armsbågsmarkerade lapparna. De är nog höstens snyggaste detalj! 
Tröja, Gina tricot 199:-



Two more bags






Dessa väskor kommer också från den så uppskattade källaren. Svartblå och vintage. Väskan till höger är lite av en favorit för tillfället. Fina grejer!

DAGENS







Så här far jag omkring dagen till ära. Öppnade på Carlings och jobbade fram tills 13. Himla härlig tid! Nu är jag hos Mattias för en snabb lunch innan dansskolans träningstimmar drar igång. Vi delar förövrigt en hel del kläder med varandra. Den här tröjan tillexempel. Den köpte Mattias i söndags, idag är den min!  
Tröja, Carlings. Tights, MQ. Boots, Scorett. Halsband, Glitter NYTT!


Good morning kiss




Jag är rätt sådär nyvaken och halvsnurrig. Mattias begav sig till jobbet för ett par minuter sen. En hejdå kyss och så började allt precis så som det ska. Han är fin han. Jag ska försöka ta mig ifrån sängen och se till att även jag kommer iväg. Lite Carlings, lite dansskolan. Bra tisdag!

Weheartit

Party like dancepeople



Efter dansavslutningen var det slut för många. Men för andra, typ för oss hade kvällen inte ens börjat. Vi skippade allt var förfest heter och vid halv 12 drog vi på oss partyhumöret och körde fullt ös, direkt. Dans, vin, sång, skratt ja gud vet vad. Klockan slog morgon innan Mattias och jag kom i säng. Men vad gör det, satan så bra kväll blev det!
Foton: Fannys. egocentriskt.blogg.se

You, me and the dancefloor


I lördags var det åter igen dags. Den årliga, minst sagt fantastiska julavslutningen var på sin plats. Det här året även som mitt debut år som lärare och med ansvar för ett antal grupper. Magiskt! Samtidigt befann jag mig mitt på dansgolvet som rutinerad dansare och där jag älskar att vara. Dansskolan firade även 20 år och med det bjöds det på en Jublieumsshow på kvällen. Riktigt, riktigt bra och att vi på dansskolan har grymma dansare är inget at snacka om!  


RINGAR




Nya ringar på finger fronten. Det är himelsk vad mycket fint man kan hitta i mammas vän, Annelies källare. Leopardpälsen är tillexempel därifrån och nu detta. Det finns rätt mycket mer och de lär komma upp här. Vad som också kommer strax är en uppdatering ifrån helgen.

Med ett gott syfte


En tygkasse med Lanvin's illustration hängde framme vid kassan när jag skulle betala på H&M. Den slank ned med mottot "varför inte?". Pengarna verkade ju även gå till UNICEF och jag fick en rätt snygg kasse.

Tygkasse, H&M 29,50:-

FASHION SQUAD



Så jäkla skön tjej! De där byxorna är ju bara rent av galna och klackarna skulle jag ta mig f'n dö för. Godmorgon på er föresten. Jag är ledig fram tills ikväll och tänte stara dagen med morgonträning, känn på den ni!


Flanellskjorta





Skjorta från herrsidan på Carlings. Älskar de markerade armbågarna och färgstrukturen. Att det än en gång är flanell gör mig ingenting. Det är just det som är så himla bra med vintern. Jag kan mig nästan komma och säga att det är mitt favoritmatrial. 

Skjorta, Carlings 599:-

Mariana Idzkowska


 

 

 

 


Fashion gone rogue

Första ljuset tänt


I söndags var det första advent och vi firade det med middag och första ljuset tänt. Idag slog kalendern över till 1 december och med det bara 23 dagar var till julafton. Dra mig baklänges var fort det går.. Dags att börja planera alla klappinköp och vad man själv önskar sig.. Vad önskar ni er?