Fredag på en måndg



Vad hade jag då hängt fram i fredags? Rosa klänning! Tillsammans med lockigt hår och guld skor. Jag gick inte in till hundra men det blev något av SATC tema över det hela trosallt. Det som saknas här på bild är dock ett halsband med mängder av prärlor, men jag tror att ni kan föreställa er!  
Klänning, Vila. Jacka och skärp, Bikbok. Väska, vintage. Pums, Scorett. Strumpor, Bikbok.

Lyxlivet i Kalmar




 
Fredagen som tillbringades med Kalmars 100 snyggaste tjejer blev som förutsagt en makalös kväll. Senare på byttan spreds kärlek hej villt. Cosmopolitn var kvällens drink och sådär kvart i två började vi på riktigt. Får tacka för en fantastisk kväll och tillställning!


Salongsberusad i biosalongen


Gårkvällen var precis i vår smak! Fashion, fashion och åter fashion. Humor, smakfullt och kläderna var to die for. Som om vi inte hade väntat oss något annat..  

Sex and the city


Stassen är framhängd, skorna är tillputtsade och sminket lagt. Ikväll är det Sex and the city tema i all ära. Nu vid 19.00 startas kvällen upp med mingel och modeshow sedan vidare för filmvisning och avslutningsvis fest på Byttan. And we just love it!

Hallå, det är liskom freeedag!



Vi har smystartat.
Mötte upp Sofia och Tina för ett par timmar sen för ett glas rosé och häng i solen. Stört skööönt! Det har bara börjat, och det har börjat bra!



Clothes, make up and dance


Ännu en fullspäckad dag är över och avbockad. Dagens skolschema har bestått av dans och modevisning. I kind of love it! Om skolan var såhär hela tiden skulle jag älskar den. Självklart skulle det vara för bra för att vara sant. Imorgon väntar prov och jag känner att natten kommer bli lång, lite för lång..  

Happy girl


Veckan är redan torsdag och helgen som kommer lär bara göra den bättre. Balen väntar med en veckans framförhållning och inom loppet av två veckor har jag tagit studenten. Livet kan vara allt bra ibland! 

Two days in paradise

Om jag inte varit på en annan ort
har jag minst sagt varit på väg till en. De senaste två veckorna har min vapendragerska, aka Tina och jag åkt buss i mer än 35 timmar. Poängtera att då är inte småsträckor inräknade så som tlill skola,jobb etc. Att man blivit stammis i ringarum kanske inte är något att skrya om? 

Direkt efter SM for vi vidare mot ännu ett äventyr. Hur är det kryssa? Vi vet svaret nu. Två dagar ute på de blå i paradiset.. För att fatta mig kort, det fanns inte så stor potensial av killar i jeansskjorta..   

You, me and the dancefloor.



Foto från 17/4 - 10


Jag älskar att dansa. Det finns inget som får mig lika lycklig som när jag står ute på scen. Från helgens mästerskap fick jag med mig hem en 7:e plats och en semifinal i paren. Resultat är ett helt annat lyckorus men tusan vad de ger mycket. Nu släpper jag dansen, bara så för en kort sekund. Vila och återhämtning kanske är underskattat trotsallt..  



The time is ticking


Tillbaka på orten jag en gång
föddes på men framför allt, jag är tillbaka på land. På ynka fem dagar har jag varit i Västerås på Disco SM, åkt buss, befunnit mig i Stockholm, varit till sjöss, kryssat, solat och badat och fått förbannat bra start på veckan! Ironiskt nog måste jag fara vidare. Jag har inte slutat skolan riktigt än om det så känns som det.. Vi hörs ikväll, det finns mycket mer att berätta!

Destination: Västerås

Vi är på plats. Vi har landat och det med besked. Hår håller på att våfflas, brun-utan-soldoften känns ända ner till lobbyn och ett hål i ozonlagre är påbörjat. Tävlingen som alla dansare har väntat på är inom räckhåll. Imorgon är det SM som gäller, vad som än händer. Jag hoppas att ni är med mig, fortsättning följer.. 



Never get enough of gold.


Mitt liv är nerpackat i resväskor, igen. Påsprång lär jag antagligen alltid vara.. Vila det får man göra när man är gammal och grå. Till helgen ska jag återigen befinna mig på annan ort. Klockan 15.00 gå bussen mot Västerås och de Svenska mästeskapet. Det är nu eller aldrig. Cross your fingers pepps!  

I will always live here and now


En skoldag, två intervjuer,
några minuters njutning av solsken, en middag, ett par timmar på dansgolvet och en resävska packad.. Tusan vad jag är glad över att jag föddes till tjej. Hur hade annars min planering sätt ut.. Jag ska fortsätta att stimma runt och bjuder på en bild från föreställningsveckan. Kan ju såhär i efterhand också passa på att tacka för alla fina blommor jag fick. Guldvärt!



Superstars in action



Grande finale i fredags. Mojjitos på Le Rouge och rosé, med jordgubbar (!) på Anglaís. Vissa stunder lever man fullt ut, likt dessa. We gonna allways be superstars!


Frågan är: Hur gör du ikväll?


Jag vet att det är onsdag och vad det innebär. Jag vet att byttan erbjuder en helt fantastisk roséonsdag.. Men planerna för ikväll är helt andra och jag tror ta mig tusan att de är de skönaste på länge. Film är hyrd och micron ska gå i ett. Film och popcorn, precis så ska jag spendera min onsdagskväll!

Give me flowers


Godmorgon! Sitter här med en kopp kaffe
och njuter av stillsamheten. De bästa är att dagen lär fortsätta i samma spår. Lugn och skönt, för omväxlings skull och jag börjar gilla det. Det var länge sen nu. Så här strosade jag runt bland träden och på Stockholmsgatorna i fredags. Det var också en väldigt bra dag!    
Jacka och haremsbyxor, HM. Linne, Carlings. Skor, Dinsko.

Back to basic


Vitskjorta kan vara bland de snyggaste basplagget. Jag har hållt på att leta mig galen efter en. Nu så är den hittat. Kommer från MQ och kostade mig 399:-  

Good times in life



Det blev ett snabbt stopp hemma hos Anna i onsdags. Därpå for vi ut i Stockholmsnatten och bemästrade Solidaritet. Dagen därpå var mycket stilla, häng på stan och eftermiddagskaffe på Langolo. Eftermiddag blev till kväll och kaffe blev till rosé. Spontanitet när den är som bäst och kvällen slutade i dimman på Sturecompaniet!  


Shoppi-shoppi!


Två nya haremsbyxor hänger nu i min garderob. De ta mig tusan lika snygga till convers som till klackar. Vad är inte bättre än fin och mjukisbyxa i en och samma. Som vanligt kunde jag inte rå för mig att välja så jag tog båda båda!  
HM 99:-/st

En dag i den kungligahuvudstaden




Långrandigt


Även jag har gått och blivit långrandig. Gillar dem skarpt och kunde inte låta bli att införskaffa mig ett par egna innan Stockholmsresan. Man får mils långa ben i dem!
Lindex

För bra för att vara sant..


åhoh, hur många dagar är det egentligen?
Tre dagars obefintligt bloggande.. Det är nära på rekord. Men jag har inte suttit stilla en minut för det har ta mig tusan varit en gaalen helg. Stockholm var som en dröm, idag stod verkligheten utanför dörren. Jobb, skolarbete och framförhållning. Jag har tusentals bilder att visa men ni får ha tålamod. Fast det finns ju en natt också..  



Stockholm baby, stockholm


Skoldagarna för denna vecka är över. Nu väntar ett par arbetstimmar på Carlings sen beger vi oss. En 6 timmars bussfärd mot huvudmålet. Haha. Stockholm kallar och vi kan känna toften av uteserveringarna, shoppningen och kvällarna ute. Vi är bara timmar därifrån nu!    

Do you have a blue blazer?


Jag behöver en skönhetssömn ut över den vanliga. Mycket som har fixats men också mycket som behövs.. Det får tas imorgon! Och föresten, en blå kavaj är kanske något att invistera i trotsallt..

Lyckoformeln








Foto: Evelina, Elin och Brita.

Föreställningsbilder från början till slut. Skaka rumpa frigör endorfiner som gör dig lycklig, ett gott skratt för länge livet och visste du att mörk choklad gör dig både piggare och gladare. Allt ifrån barnens ombekymmrade lycka till en kärleks historia!


Varje dag är fredag!







Vi starta upp måndagen med fredagens finaste folk! Man ska aldrig säga aldrig, bara för att man själv glömmer kameran finns det andra som kommer ihåg. Jon och Sofia var flitiga fotografer. Enjoy!

Beautiful morning


Vilken morgon..
Att vakna utvilad och pigg utan några som helst bivärkningar av kvällen innan är nära på paradiset. Hedan efter ska jag alltid gå ut nykter, klädd i gympadojjor och dansa konstant. Eller ja, det tåls att tänkas på.. Skönt var det iallafall!

Förra fredagens istället.


I fredags blev resultatet vit skjorta
och killer heels. Jag fångades dessvärre aldrig på bild så därför ger jag er förra helgens istället. Då körde jag på långkjol och skinnjacka!


"Vadå, måste jag välja?"


Även denna helg blev lyckado ch fullspäckad! Ottossons/Flobrants besöktens i fredags, innan tillställningarna på Le bytt drogs igång på allvar. Grym kväll med bästa musiken på länge! Lördagen startades upp i butiken för att senare avslutas på palatset. Min kamera har dessvärre uteblivit de senaste utgångarna.. Jag lovar, jag ska bli bättre på det!  

We just want to dance.


Det är dags igen! Kläderna ligger utspridda över hela golvet och ansiktet är ännu inte fixat.. Ikväll blir det dans. Så mycket dansa att Tina och jag starkt funderar på att ha gympadojjor. Vi får med andra ord inte nog. Gårkvällen på byttan var sannslös och ikväll hoppas vi på att det minst bli lika bra!

Mr Caj invites You tonight


Det här passar väl inte riktigt in nu
, men när har orange någonsin passat in? Kvällen ska ta mig tusan firas iallafall och det med pompa och ståt!

Take a look backstage





Jag är en i känslomässig berg-och-dalbana förtillfället. Under föreställningarna går det ett sånt lyckorus i hela kroppen. När jag slappna av kan jag knappt hålla ögonen öppna. Det är med blandade känslor jag ser fram emot sista föreställningen imorgon! Men jag ska ta vara på varenda sekund av det!

I can't wait until tomorrow.


Jag längtar redan tills imorgon.
 Framför oss ligger nu fyra föreställningar och väntar. Efter dagens feedback och positiv kritik gör sig morgondagen bara mer lockande. Nu är det bara de roliga kvar!  

Vogue Russia May 2010



Vacker, vackrare, vackrast. Galen fotoshoot och jag menar, hur underbart vacker är inte Anabela Belikova. 

Fashion Gone Rogue

Vad läser du för någonting?


Jisses vad jag har tappat det här med böcker. Det enda jag läser nu för tiden är tidningar.. Finner ingen ro längre att sätta mig ner och läsa en bok.. När jag var mindre var det flera stycken i veckan. Det får kanske bli nästa mission, i sommar typ..  

Godmorgon på er alla!


Godmorgon! Frukosten är framdukat likt, tidningen och laptopen. Mycket skall hinnas med så här på morgonkvisten. Snart är det än en gång dags för en dag att rulla vidare. Ni får ha en bra onsdag!


Min lista börja bli full..


Jisses vad mycket fint det finns nu. Soffhänget har resulterat i att en mängd med olika sidor besökt. Jag skulle behöva en smärre förmögenhet om jag ska kunna köpa allt som finns på jag-vill-ha-nu-listan!

How to do nothing


Jag kurat ner mig i soffan och tänker inte flytta mig här ifrån. Att det kunde vara så här skönt att inte göra någoting, hade jag aldrig kunnat tänka mig.. Jag ska ta och hämta mig en kopp kaffe och fortsätta med att inte göra någoting!

Make your own steps


Ens kropp klarar av mer än vad man tror
men nu är jag ta mig tusan helt slut. Egentligen ska man inte känna efter men att inte slappna av går inte heller.. Dag tisdag slutade tack och lov i nerförsbacke. Danserna har repats, musik och ljus är klart och ett publikgenomdrag har genomförts.

En del frågor har kommit upp angående föreställningen. Är ni sugna på att gå? Föreställningen kommer att vara i Jennys lokaler på Kagg - i Energihallen. Hör av er till mig! Torsdagen den 6/5 klockan 13.00 eller 19.00 finns det plats kvar. Ni är hjärtligt välkommna! Föreställningen är omkring 50 minuter, film och korttagningen är tillåtet och allting är gratis.


Louise Hesserling
Mob: 0703859434
Epost: [email protected]  

Det börjar doftar premiär!

Godmorgon. Skola 8-17 idag, varje dag den här veckan faktiskt.. Premiären börjar närmar sig! Vi ses antagligen lite då och då, typ inatt.. Men håll utkik, jag har hunnit att shoppa förra veckan. Fråga mig inte hur, men det handlar om prioritering. Nu måste jag kila, ha en bra måndag!


Obs! Kläderna köpte jag för flera saker men först och främst till föreställningen. Självklart är allt kvar i skolan.. Håll ut ett tag så återkommer jag!


Valborgsmässoafton









"När man är ute känns ord överflödligt. Kroppsspråket säger allt."

En intensiv helg


Uteservering tillsammans med fina människor. Bella, Sofia och Jon.

Man säger "jag ska ta det lugnt ikväll" så håller man i en shot ::PPpp:pp:ppp:P

Fossingar i poolen men mer än så blev det inte..

Årets majbrasa!



Fredagen och valborgsmässoaftonen firades på Le bytt. Vi firade in våren med premiär för Byttans uteservering. Rosévin, infravärme och kvällen blev till en av dem bättre. I lördags skulle det blivit sol och poolhäng. Men med grå himmel infann sig iställt filmmys. På kvällen, med nära och kära kunde iallafall årets första grillning genomföras!

Idag har det årliga klubb mästerskapet tagit plats. En mängd med duktiga dansare har fått sätta sin första fot på tävlingsgolvet. Fantastiskt att se! Nu har jag tagit plats i soffan och tänkt ösa på med bilder från helgen. Wait and see!

 


Ansiktsboken..


Alltså ja.. Jag fick mig ett ordentlgt skratt när jag loggade in på facebook imorse. Mina statusuppdateringar stod försig själva. Förklaring och det med två ord: facebook rapad!