A red kiss from me


Svart, vitt och grått. Det är, måste jag säga, en riktig lyckad färgkombo tillsammans. Jag älskar att jag hittade min bortglömda vita mocka jacka igen. Den gör sig riktigt bra! Desutom finns det inget bättre än att färgsätta läpparna.

JAK&JIL

New York - The Lion King

Sista kvällen vi hade i New York klädde vi upp oss (så gott det gick, det gick inte riktigt ihop med kavaj och 25 grader) och fångade kvällen med att gå på musikal. På Broadway. Vi såg Lejon kungen och jag överdriver inte om jag säger att det är nog det bästa jag någonsin kommer att se. Jag grät när det började, jag grät när de sjöng, jag grät i slutet. Ni förstår vad jag vill komma till, glädjetårar rann iprincip hela tiden.. Helt fantastisk från början till slut. Jag hittade en "sneak peek" från showen. Kolla på den! Jag lovar er, ni lär inte bli besvikna.     

New York, part 4


Black brogues

Det blev självklart lite. En hel del. Ganska mycket shopping i New York, faktiskt.. Jag hade ett par prioriteringar framför allting annat, annars vet jag inte hur mycket som kunde ha följt med. Det som stod högst upp var ett par Brogues, "gubbskor" och visst hittade jag mig ett par. Ett par perfekta! Jag hade inte väntat mig någonting annat. Vi var ju som sagt i New York. Staden som har allt och lite till.

DISCO SM 2011

I helgen var det de Svenska Mästerskapet. Som jag längtat efter att få stå på dansgolvet igen. Mattias följde med för att se Discodans på högnivå. Och visst blev det så. Tillsammans med drygt 60 Kalmardansar tog vi hem priset för bästa dansskola. En hel hög med förstapriser fick vi med oss hem. Själv hamnade jag på en 10 plats i Sverige och i paren tog Towe och jag en semifinalist plats. Lyckad helg tillsammans och omringad med människor som älskar dans lika mycket som en själv!


New York - Boat trip
Jag fortsätter att visa glimtar från New York. Jag vill inte glömma bort någonting och på det här viset upplever jag det än en gång. Är det inte underbart. Vad gjorde vi utan kamera förut egentligen?

Ett dimmigt Manhattan.

Frihetsgudinnan. Den är både mäktig och obeskrivligt stor.


Brooklyn Bridge. Vi nöjde oss med att se den från båten.  

Ellis Island. Dit alla immigranter ankom när de utvandrade till USA.

Så ni vet vad som sker..Det är så mycket fint som händer och inom kort far vi till Polen. I polen kan det vara så att jag, och Towe och jag kommer tävla om platsen som europamästare i discodans. Innan dess är det de Svenska mästerskapet och det fina vädret kom nyss ja. Jag tog en heldag ute i Smedby idag och tog igen mig ute i solen. Så ja, det är mycket av allting så vi hörs väl lite då och då framöver. Inte hela tiden och kanske inte dagligen, men att vi kommer höras. Det är jag säker på!

New York, part 2

Morgonen därpå vakade vi med solsken. Vi hittade ett favorit frukostställe som vi åt på de flesta mornarna. Vad kan stara morgonen bättre än amerikanska pannkakor och jordgubbar. I födelsedags present gav Mattias mig "Sex and the city turen". Efter 3,5 timme hade vi sett ca 70 filmklipp från serien och dess inspelningsplatser, ätit muffins, stått på samma trappa som Carrie och Mr.Big gjorde kvällen innan bröllopet, druckigt Cosmopolitan och fått se New York ännu mer. 

New York - första intrycket

Klockan ringde oförskämt tidigt lördagmorgonen den 23/4 då hela vår resa var pågång att börja. Från kastrups flygplats och nio timmar senare tog ett plan oss till New York och helt plöstligt var det förmiddag igen. Vilken atmmosfär, vilken stad! Första dagen var vi ordagrant uppe i ett helt dygn och tog in så mycket som vi bara orkade. Vi gick på gatorna, såg alla skyskrapor, var vid rockefeller center och fick en skymt av Time square. Omedvetna om hur mycket mer morgondagen skulle ge gick vi och la oss överväldiga och otroligt trötta.   

"The big apple"
Det är här jag har varit.
Det är här jag fortfarande är.. Tidsskillnaden gör sig fortfarande påmind. Över påsken tillbingade Mattias och jag de bästa dagarna i USA, New York. Det finns så mycket att berätta och hundra tals med bilder att gå igenom och visa. Först ska jag bege mig tillbaka till verkligenheten. Och det ska jag minsann göra på bästa sätt med att ta på mig dansskorna.