Hello sunshine

En lycklig Louise vaknande idag med solen i ögonen. Klockan 19 igårkväll fick jag nämligen mejl om att jag gått vidare till andra omgången. Det blev en tidig morgon för mig och dagen bjöd på balett och modernt. Imorgon väntar jazz och street och därefter får vi höra om tredje omgången. Det är så spännande och kittlande i hela kroppen. Nu behövs lite sömn för att morgondagen ska lyckas!

Midsommarafton
Årets midsommarafton firades ute på Oknö tillsammans med Mattias släkt. Jag klädde mig i vitt från topp till tå. Med allt vad midsommar innebär så som nypotatis, tårta och kubbspel blev det en riktigt lyckad afton. Det spelades långt in på natten så som kort som annat och vi promenerade vid havet och njöt och kvällssolen. Nu känns det som om sommaren kommit på riktigt!  

The first day

Det har gått några dagar sen sist.. Jag hoppas att ni alla mår finfint. Själv har jag firat en fantastisk midsommar och igår tog jag bussen upp till Stockholm till min kusin Cissi. Min tredje och sista audition är igång och idag var första omgången. Om de vill sig rätt kan två veckor få tillbringas här. Jag klagar inte. Vädret är helt strålande och i eftermiddags hann vi även med att lapa lite sol innan det var dags för att laga middag. Nu är det snart dags för att få lite sömn. Vi hörs vidare!  

Weekend


Efter en riktigt långledighet kom jag tillbaka till fyra heldagar på jobbet. Jag var nära på att ramla av stolen när jag såg vad fint det var och att i stort sätt hela butiken är på rea. Ni som inte varit på Carlings än bör gå dit. Jag tror faktiskt jag kan lova att ni lär inte bli besvikna. Hela helgen har med andra ord tillbringats på jobbet men det hindrade inte oss att få till en utgång lördagskvällen till ära. I söndagskväll var vi även ute i Smedby där mormor och morfar bjöd på middag. Väldigt bra helg måste jag säga. Idag är både Mattias och jag lite trötta. Skillnaden är att jag är ledig och han jobbar.  

Studentskiva

Nu är vi hemma efter en heldag ute på galej. Hängt på blommor, hängt på Krögers för att se alla lyckliga studenter i stan och varit på en riktigt lyckad skiva hos Towsan. Hon var så fin när hon sprang ut i klänning, tårar och ett stort leende på läpparna. Camilla knäppte en bild på oss alla i folkmassan. Sabina, jag, Sophia och så älskade Towsan. Fina, det är vad ni är!

SALE, SALE, SALE

Tadaaaah. En bloppis vid sidan om har tillkommit! Nu tänkte även jag försöka sälja av lite garderobsvärmare i hopp om att de blir era guldkorn. Ta en titt vetja!

Dress issue

Ibland, typ alltid skulle jag vilja ha en städerska här hemma. Jag förstår inte hur jag bär mig åt men när jag väl ha plockat in alla kläder så är de alltid svårare at hitta något dagen därefter. På så vis river jag ut allt, igen.. och där är en ond cirkel igång. Nu är det lika stökigt som när vi åkte.. Men idag handlar det om fin fina Towe som tar studenten idag. klockan 14 tänkte Ssbina och jag stå längst fram och skrika på henne. Jag ska bara hitta något att ha på mig..
weheartit

European Disco dance Championship 2011

Back to Sweden
Hej Sverige! Då var vi tillbaka efter fem dagar i Polen. En något kortare summering. Det blev en fantastisk resa tillsammans och att gruppen placerade sig som 7:a i Europa är vi helt berusade av. Själv blev det ingen placering men vilken härlig känsla det var att få gå in på golvet och äntligen få visa vad man går för. För Towe och min del placerade vi oss på 23 bästa av ca 65 andra par. Det kändes som en seger bara det! Vi bodde långt åt fanders, lärde oss att ute på landsbyggden kan ingen engelska, skaffade oss en egen privatchaufför, shoppade i ett gigantiskt shoppingcenter, åkte city tour runt, fick se allt från landsbyggd till Polens vackra stad Krakow, varit i tre länder på en och samma dag och mycket mycket mer. Det finns som alltid mycket bilder och det kommer så småning om!  Chic Easy Pieces

Fahion gone rogue

UPP & NER

Det här med framförhållning har aldrig riktigt varit min eller Mattias bästa sida. Ni kan ju tänka er hur vi blir tillsammans..  I eftermiddag åker vi och medan Mattias är på jobbet tänkte jag att jag kunde göra.. Allt. Och lite till. På en och samma gång. Det ser ut som ett bombnedslag men jag har som sagt några timmar på mig. Då var det dags att hämta tvätten också!   

Time to hit the floor, again.
Nu väntar bara en färd mot trekanten sen är vi hemma. Därefter väntar det sista träningspasset innan vi beger oss mot Polen. Nu är det dags att fokusera på nuet och låta framtiden forma sig själv. Kommande vecka far vi ut i Europa för att tävla för Sverige. Tävla i Europa Mästerskapet i Disco. Förra gången åkte jag själv, nu är vi 9 stycken tjejer och sammanlagt 23 stcken som åker från Kalmar. Jag tror att det här kommer slå allt!

TILLBAKA HEMÅTNu är vi påväg tillbaka till det håll vi kom från i lördags. En helg i Stockholm har gjort susen och vi har inte gjort så mycket mer än solat, hängt på balkong och kollat en och en annan lägenhet. Jag har i och för sig försökt dansa mig in i min kommande framtid. Efter en heldag var jag där på kvällskvisten helt slut som artist. Vilken dag det kom att bli. Det är dansen jag lever för och jag är så himla spänd på att få höra resultatet. 

It's never too much

Nu har jag tagit lite ledigt och insåg nyss att det är rejält. Inte förens om 10 dagar är jag tillbaka. För att fira detta blev det att starta morgonen på bästa möjliga sätt och det med brakfrukost på First hotell. Det hade kunnat räcka men såklart, när det gäller oss så gör det oftast aldrig det. Vi är nu på Ropad trip med destination Stockholm inprogrammerat som slutmål. Helgens ska tillbringas i Huvudstaden. En spontan avkoppling tillsammans på annan ort och en auditon för min del. Det här kommer bli hur bra som helst!

Friday night

Satt och njöt en ynka sekund i kvällssolen igår. Hann inte så mycket mer efter en riktigt lyckad dag på jobbet. Ett par kompisar, en trappa ner kom en trappa upp och vi njöt av ett par glas tillsammans. Det blev tacos, lite fotboll (inget jag bestämde..) efter det Big brother och allmänt skitsnack. Bra fredagkväll som idag inte hade någon konsekvens. Det tackar jag för!  

Details

Klänningens baksida. Helt förälskad i den fina skärning på ryggen.Blommigt, blommigt, blommigt.

FLOWER POWER


Som jag har längtat efter den här sommaren. Värmen och kvällarna och alla de fina klänningarna. Den största skillnanden av dem alla. De fina klänningarna som man kan vara barnbent till. Allt blir så mycket finare då. Den här blommiga skulle jag kunna ha på mig hela sommaren om det så gick. Jag fyndande den såklart i New York!   

Andra juni

En helt vanlig torsdag för vissa. För andra Kristi himmel, finaste dagen hittills och en och annan födelsedag. Grattis finaste Sabina på 25-års dagen! Att jag skulle jobbde ett par timmar idag gjorde mig faktiskt ingenting. Jag hann lapa sol vid frukosten och efter 4 timmar på Carlings for Mattias och jag ut till Smedby där det väntade grillat. Familjmys och några solstrålar till att njuta av. För vår del blev det en torsdag ut över det vanliga!  

En dag kanske man hittar den rätta.

För att snabbt poängtera, så att det inte bli några missförstånd kring rubriken. Det här inlägget kommer att handlar om skor och ingenting annat. Då var det sagt och jag gå vidare med - Tro mig när jag säger att jag ha letat förbrilt efter den "Perfekta-svarta-skor". Det är aldrig lätt att hitta den rätta då man på vägen har funnit så många krav på den att det tillsist är näst in till omöjligt att finna, just den rätta. Men tillsist då, så stötte jag på den här skönheten på New Yorks gator. Den är klassisk men något grövre vilket jag gillar. Tillsvidare får den stilla mitt begär. Jag tror nämligen att man aldrig kan sluta leta.. typiskt.

Our future, My future

Jag har varit uppe och vänt i Stockholm över helgen. Mitt nya hem så småning om. Jo, ni hörde rätt. I sutet av sommaren flyttar älskling och jag upp. Mattias har redan fått jobb och för min del håller verkligheten och framtiden på att öppna sig nu. Min första audition var i helgen och fler därpå kommer. Nu är det min tur att ta dansen ett, om inte flera steg längre. Nu är det dags att äntligen (förhoppningsvis) få utbilda sig till dansare. Till helgen ska vi upp igen och önska mig lycka till. Det är det här jag alltid drömt om.


Mysfaktor No.1

Tro mig när jag säger det. Jag har hittat den perfekta koftan. Härligt mjuk och fantastisk att kura in sig i. Nu kan det vara nära på till för varm att ha på sig den men på sommarkvällarna kommer den med all sannolighet bli passande och till hösten kommer den höja varenda outfit. Ett året omplagg i garderoben är en investering, ingenting annat!