Back on trackEtt ofrivilligt bloggstopp. Ett rena rama cirkus och ett sportlov som Mattias uttryckte såhär om  "Jaha Louise, du har haft lov men inte har jag träffat dig mer för det.." Det har varit tidigare morgnar och sena kvällar. Dansskolan har som sagt haft lov men med har jag haft tid till att träna själv och inte blir det så mycket tid över till annat.. Idag är det nämligen dags för att än en gång bege oss ut land och rike runt för att tävla. Denna gång är det till Helsingborg vi far för att imorgon inta dansgolvet. Som jag längtat!RINGS 4 ME

Det är inte bara nya kläder som har klätt mig de senaste dagarna utan även dessa finfina ringar. Jag älskar att kunna smycka enda ut till fingerspättsarna och känna att det på så vis aldrig ta slut på detaljer. Ju större desto bättre!
Ringar, Gina tricot och H&M

I still love LEO
Jag är (fortfarande) sannslöst såld på djurmönster och dessa tights är nog de snyggaste jag köpt. Det sitter som en smäck och ha den där hödamidjan jag gillar. För bara 199:- blev de mina också, det kan ju ta mig tusan inte bli bättre!   
Tights, Bibkok 199:-

Hurry upDet går fort nu. Haft en liten paus emellan mina arbetspass. Slängt i mig lite mat och hunnit sitta 5 minuter i soffan. Hittade dessa bilder i all hast också Och tusan så vackra och inspirerande! Om drygt en timme är det dags att vara på plats på dansskolan igen. Nu ska jag till polisen! Hejsvejs.
Jak&jil, stockholmstreetstyle

It's time to hit the floor


Det är veckan innan sportlovet och det är lika mycket dans, om inte mer. Det är kvällspass, det är eftermiddagspass, det är disco, det är street, det är planering. Det är till och med morgonträning. Om en vecka är terminens första discotävling för min egen del. Att det är konstant träning, är kanske inte är så konstigt..

Vogue March | Australia
Valentine's day


Det är svårt att undvika att vara lite extra kärleksfull en sån här dag. Kärlekens dag.. Det är oehört lyxigt och dyrbart att ha någon som få en att le varenda eviga dag och samtidigt vara den som man möter det första man gör på morgonen. Jag är lyckligt lottad. Över att du är du Mattias och att jag är bara din!

Sommarinfluenser
Jag försöker att inte tänka så mycket på sommaren men det är svårt när det sprudlar av så fina sommarplagg och accessoarer. Jag menar, tänk den här tischan tillsammans med ett par högre jeansshorts, bruna boots och hatt. Den finns nog fortfarande kvar på H&M för er som undrar men i min garderob har den hängt ett tag och jag är rädd att den får hänga där ett bra tag till..   

I just wanna danceLikt vilken annan söndag som helst har eftermiddagen spenderats på Dansskolan. Ett par arbetstimmar har dansats bort tillsammans med väldigt fina elver. Duktiga är de också minsann! Jag tro mig känna att träningsvärken börjar leta sig tillbaka igen.. Allt är i sin ordning. Nu ska Mattias och jag snart bege oss mot Maxi för att storhandla. Intensiv söndag, jo jag tackar jag!

Gold and silver

SmyckeshandDen perfekta smyckesförvararen är en smyckeshand. Jag har letat mig förbrilt efter en och av alla ställen hittade jag den i en prylbutik på Öland. Näramre bestämt på Ölandköpstad. Vad är oddsen? Samtidigt som man kan hänga upp halsband och ringar blir själva handen en detajl i sig. Vackert! Ni ska få se den full med mina smycken senare.

New YorkDet är bokat och klart. Jag kan knappt förstår det! Om drygt 2 månader flyger Mattias och jag till New York. NEW YORK! Påsken 2011 kommer slå alla tiders och den har aldrig tidigare varit så efterlängtad! Jag vet att det kommer bli magiskt.. 

Fashiontoat

Streetstyle
Stockholmstreetstyle

Did I mention that I like jackets?
Jag lovade mig själv den här vintern att inte inkasera i någon mer vinterjacka. Hallen översämmar ändå med pälsar och trångt som katten är det. Visst så räcker det med de jackor jag redan äger.. Men när jag senare hittade de här två för ett rätt så ordenligt överkomligt pris (!) bröts mitt löfte på mindre än en sekund. Dessa fick den sista lilla millimetern i hallen, nu vet jag inte hur jag ska få plats med fler.. Men nöjd, det är jag!    
Coat, H&M 699:- 150:-.  Jacka, Bibkok 799:- 175:-

My own special wish list


 
Hatt, check! Smycken, check! Önskelista: Vittfodral, tischan på sista fotot, brunbränd kropp, mera smycken. En motorcykel..
Källa, Fashion gone rogue.

VÅRKÄNSLORVilka vårkänslor jag fick idag när termometern stod på 7+ och solen tittade fram. Bortser nu helt ifrån att det blåste så man sjäv iprincip höll på att flyga med.. Jag såg ett litet, litet ljus för att jag snart kan få användning för dessa skönheter!

Det är omkring dig som inspirationen finnsDet finns så mycket vackert folk nu att jag håller på att ramla av stolen. Ju mer solen tittar fram desto mer inspirerade blir vi själva och framför allt för varandra. Det finns inget bättre än att hänga på stan och kolla på folk. Streetstyle fångade den här tjejen med världens snyggaste hand full med smycken, hur snyggt?  Jag ler extra mycket åt att ringen på fingret liknar en som jag köpte idag.

BLACK

En snygg tischa från Weekday. Med lite extra häng och tyg på ena sidan (som kanppt syns på bilden) blir den snäppet snyggare än en vanlig simpel t-shirt. Jag gillar den skarpt!   

Just a few more winterdays left..


Godmorgon. En ny vecka har påbörjats om man fortfarande kan säga så. Det är ju förtusan mitt i veckan redan.. Kalendern har till råga på allt hunnit slå om till februari. Just a few more winterdays left.. Hoppas jag iallafall! Om dryg 2 timmar ska det bli morgonträning med Towe och senare i eftermiddag väntar ett par timmar på dansskolan. Jag ligger nog kvar här ett tag till och det förvånar mig inte ett dugg om jag råka tar ett par minuters vila till.. Ni får ha en bra onsdag!