CHRISTMAS TIME | Love

CHRISTMAS TIME


God fortsättning alla! Själv så var det en snabbvisis hemma i Kalmar och tillbaka i Stockholm var jag redan på juldagen. Mellandagsrean drog igång dagen efter och vilken intensiv och rolig vecka det har varit på Åhlens. Julen däremot har varit rent utsagt magisk. En fantastisk afton tillsammans som kan klassas som en av de bästa. Till råga på allt verkar det som jag har varit lite extra snäll i år.. Tänka sig. Jag hoppas att ni hade en bra julhelg tillsammans med era nära och kära!


Dan före doppare dan

Nu har både Mattias och jag landat i varsitt hem i Kalmar. Efter jobbet idag bilade vi ner till nära och kära och nu har julkänslan infunnit sig till det totala. Imorgon är det årets mest magiska dag och jag ska ägna varje minut tillsammans med familjen. Jag tror inte att det kommer finns någon tid över imorgon så jag passa på att önska er en FANTASTISK julafton nu. God jul på er alla!


Rödluvan


I veckan tog Mattias och jag en afterwork.Nu kan vi äntligen mötas upp efter jobbet då mitt jullov infinnner sig. Förtillfället är även våra arbetstider i stort sett densamma. Vilket fantastiskt tillfälle att ta ett glas och en bit mat. Till råga på allt råkade jag köpa mig en julklapp från till mig själv, till mig själv. Jag önskade mig någonting rött och rött blev det. En kappe från H&M. Nu slog jag till utan en enda eftertanke och det gjorde jag rätt i. Det är jag och rödluvan nu. Det är jag som är rödluvan!

Röd kappa, H&M. Tights, MQ. Boots, DIn sko. Väska, Vintage. Halsduk, Åhlens. Handskar, Carlings.

Wishlist for SantaT

Tre saker jag har önskat mig i julklapp. Ett par schyssta sneakers. Tänkte mig något som är så färgglatt och bekvämt som möjligt. Ett par klackar to die for men som man kan trippa runt i en heldag. Någonting rött. Allt ifrån topp till tå. Vi får väl se vad santa har tänkt ut.. Nu är det bara två dagar kvar!  

Contemporary jazz

Efter baletten idag (som förövrigt avslutades underbart bra) fortsatte vi med Contemporary jazz med Wanda. En fantastisk koreografi som jag tänkte dela med mig av här. Med en ursel kvalitet hoppas jag ändå på att ni urskiljer någonting. Jag, är hon med vit tröja längst fram om ni undrar. Nu finner ni mig inte någon annanstanns än i soffan framför tända ljus och bredvid mannen jag älskar.Härligt fredagkväll på er!  

It's friday, fridaaaay
Woho. Äntligen fredag! Nu är jag hemma och vänder bara.. Det har varit en grym vecka på jobbet och imorgon väntar ännu en dag. Jag gick därifrån med ett leende idag och jag längtar tills imorgon! Nu skall träningbägen packas. Ikväll dansas nämligen sista balettlektionen och därefter väntar fredagsmys med käraste. Det är minsann något speciellt med fredagar!

Lighting candles

Julklappsköp, julmarknad och en och en annan kaffe. I måndags var jag helledigt och ängade hela dagen i stan tillsammans med fina Fanny. En kollega från jobbet och väldigt god vän. Vi gjorde hela min julklappslista och gick runt och njöt bland alla de tända ljusen mitt i stan. Julkänlsan börjar ändå infinna sig. Rätt mycket faktiskt!  

Klappart och klart

Helloj vänner. Vilken rivstart det blivit på den här veckan. Innan veckan är slut kommer alla klappar vara klara och Igår eftermiddag hade jag ett fantastiskt coachingsamtal med Ambra. Om drygt en vecka är det julafton. Jag har inte riktigt förstått det än..

My future goal

Vilken känsla det är såhär tätt inpå terminsslutet av Diambra. Vilken termin och utveckling. Varenda känsla har fått utspelat sig i danssalen och det är bara en sak jag har saknat under terminens gång. Att få stå på scen. Att få känna adrenalinet. Nervositeten. Som precis innan stegrar sig till 110 men när man väl sätter första foten på scen känns det som den aldrig varit närvarande. Snart är jag där igen. Snart ska jag stå på scen varje kväll. Det är mitt mål för framtiden. Nu ska jag ta vara på dessa två veckor och fokuserar innan ett långt jullov väntar!

Strålande jul | del 2