As Barbie and Ken

Färgglatt och mönstrat. Carlings har fått in mycket fint till våren
Jeans när det är som bäst. I all dess form och färg.
Galet snygg jacka med skinnärmar som Robin klär sig utmärkt i. Om jag ändå hade varit kille..
Det är redan onsdag och jag är grymt imponerad av hur mycket som faktiskt redan blivit avklarat. Dessvärre är det en hel del kvar.. Men inte att förglömma. Jag har inte berättat nog om helgens tillställningar. Lördagen spenderades i Carlings skyltfönster tillsammans med Robin. Vi agerade så att säga, livs levande skyltdockor. Himla festlig grej det där måste säga! Ni kanske fick en skymt av oss? Det kanske var just dig vi skrämde..


Summer beauty




Fashion gone rogue

The yellow touch

Jag fick inspiration av mig själv idag. Det är suveränt att kunna kolla tillbaka och se vad man satt ihop för outfits. Jag såg ut i stil med det här  idag men bytte ut den gula blusen till mina vita mockimmiation från Carlings. Ibland så finns inspiration närmre än man tror.. 
Jacka, H&M. Blus, vintage. Linne, Carlings. Tights, Bikbok. Skor, Dinsko

Härliga vårkänsla


Jag har varit på ett sånt sprudlande humör idag och solen väckte mig precis lagom i tid för att påbörja dagen i solsken. I ett fönster från holmgrensfik satt Tina och jag och beundrade alla fina och vårklädda människor och drack java så det stod härliga till. Hela dagen fortsatte i stan tills klockan slog eftermiddag! Nu måste jag dock återgå till en annan verklighet där skolarbete infinner sig. Later!

The garden collection




Klänningen från H&M:s miljövänliga kollektion kom ut i affärerna förra veckan och den gjorde sig minst sagt bättre i min garderob. Jag behöver mer färg. Jag var dock ute efter den röda klänning men jag var inte tillräckligt snabb. Den här fick duga lika bra, nu längtar jag till sommaren och stranden..


HM, 199:-

The goodiebag



Det här var det som jag vann hem i lördags. Alla tjejer drömsgoodiebag må jag säga. Det var alla möjliga produkter för hår och naglar. Perfekt! Dags att testa allting. Jag lär återkomma om det är något som toppar mina förväntingar. 


Från vänster uppifrån: Skydda håret mot värme. Balsam, shampoo och en flaska som förstärker håret. Hårfärg. Hårspray och mousse.

Nerifrån: Franskmanikyr. Bruk för tort och livlöst hår. Nagelborttagningsmedel. Tre småflaskor med olika oljor till naglarna. Nagelfil.  

Girl power



  


 


I lördags var det som sagt Ladies night på Palace.
En kväll som började med ett gäng tusan så härliga tjejer. Senare på palace bjöds det på drink, nagelputtsning, hårstyling m.m. En riktigt bra kväll som möjligtis slutade lite väl tidigt. Men jag gick då inte tomm hänt hem. Jag som aldrig vinner, vann den stora goodiebagen. Vad det var i den, får ni snart se!
Pics, mina och Sofias.

Egocentrisk


Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna det här men idag vakande jag med halsont och feber. Inget att föredra. Jag är då redan dötrött på det.. Men för att inte bli allt för negativ tänkte jag visa lördagens stass. Klänning och skinnpaj, sött och salt. Det är enligt min smak, absolut något att föredra. Nu ska jag återgå till min egna medicinering, sova bort det sjuka. Hoppas på att det fungerar.. Cross your fingers!

Skinnimitation, HM. Klänning, Gina T. Skärp, Bikbok. Leopardstrumpor, HM. Pumps, Tiamo. Kuvertväska, ebay

Vogue Russia | April 2010



Fredagens clubbande





Det har varit party sen fredagseftermiddagen. Dygnet runt med några timmars sömn emellan. Fantastiskt! Helgen inleddes exemplariskt med förfest tillsammans med goa grubbar och förträffliga kvinnor. Därefter fortsatte festen vidare till byttans lokaler för mingel och en och en annan runda på dansgolvet. Framåt småtimmarna, i en minimal studentlägenhet åts pizzor som aldrig förr och minnet var något borttom mina starka förmågor. Jag vann sista platsen i memorie, men det är väl alltid något!  




Weekend


Åh herre.. vilken fantastisk helg det varit. Ska sätta mig och lägga in alla bilder så snart som möjligt. Vi hörs snart igen!  

Ladies night



Jag hoppas att ni hade en bra fredag.
Som vanligt var det ett jäkla tryck på Caj och även på stan idag må jag säga. Hela dagen har jag i carlingsskyltfönster agerat levande skyltdocka. Bilder kommer i sinom tid. Nu är det på att igen. Ladies night på Palace och förfest hos min fina vän Sofia vänta. Keep dancing! 

Club Caj


Det är dags igen. Ikväll blir det att clubba med Caj. Som jag längtat! Missade förra gången så ikväll kör vi, som aldrig förr. Ses vi där?

Färgklick i det hela



 
En riktigt grym fotoshoot. Jag skulle utan tvekan ställt mig framför kameran i de där kläderna. Lite svårt att fixa dock då jag inte är något utav en modell.. Däremot ska jag imorgon göra något liknade men i ett helt annat stuk. Vi skippade kamelen.. och även kameran. Utan här blir det i verkligheten. Om ni tar en sväng förbi stan imorgon efter 12 någongång förstår ni. Kolla mot skyltfönstrerna. Ett speciell..

Natasha for vogue

Give me now


Jag skulle kunna sitta och kolla på den här bilden dygnet runt om jag så hade tiden. Men främst av allt skulle jag ge vad som helst för det där solglasögonen!

En himla härlig torsdag


Vilken dag det varit! Sol, värme och gott umgänge. Jag är nu hemma från en bra men sittades danslektion. Jag tog det lugnt för ovanlighetens skull.. Kvällen har även spenderats ute på Hansa city där det arrangerades modevisning. Bra med folk och snygga modeller må jag säga! Jag känner då vårkänslor i kroppen. Något som mer känns är pirret av nytt i garderoben. Något riktigt färggrant har fått ta plats, visar imorgon!   
 

Basic Basic Basic

Godmorgon. Carlings har fått in så himla mycket fint. Blandannat det här basic linnet, min mamma vet precis vad jag vill ha, eller kanske var det Sofia? En födselsedagspresent var det iallafall och den har redan används flitigt. 


Carlings, 299:-


Evening Beauty



Helt slut i både kropp som sjäj. Herre.. man ska aldrig känna efter alltså. Sömn är det ända jag behöver. Sömn och en dusch möjligtvis. Sen är jag på topp igen! Bara de positiva tankar får mig att känna mig mycket bättre.. pyskologi kan få en att gå långt! Godnatt med er. Skönhetssömnen kallar!
Fashiongonerogue

Cheap Monday


Är hemma och vänder nu. Jag ska matas och om möjligt powernap. Aerobicspass ikväll och därefter vidare mot dansinstitutet. Till de nya plaggen jag nämnde om igår. Ett par ljusa Cheap monday har nu tillkommit i min garderob. Jag behövde något ljust och dessa låg mitt framför näsan på mig!

Hello sunshine


Kvällen avrundades med jazz och nu är jag sådär smått trött. Imorgon är det högskolemässa hela dagen och jag har absolut ingenting att gå på.. Kul att de tänker på oss som vill dansa. På eftermidagen ska vi iallafall få se 1:ornas uppsättning av scenbilder. Spännande! Tillsist, jag var allting ifrån fashion idag men igår såg jag ut sådär. En del nytt på mig faktiskt, så ta det imorgon med bättre bilder! Sleep tight my friends, see you tomorrow.


Ett par solglasögon


Att pyssla har alltid legat mig varmt om hjärtat. När jag var liten var jag som värst, om man nu ska uttrycka sig så. Kreaktiviteten sprudlade dagligen! Teckningar, flätor, pärlar etc. Jag har hela vinden full! Iallafall så gick pysseltankarna igång dirket när jag upptäckte att jag hade några stenar över. Limm, ett par glasögon oh en minut senare var de, enligt min åsikt snäppet nsyggare. Nu får gärna värme och sol komma!


It's all about the details.



 

Godmorgon. Jag är allt ifrån fashion nu.. Klockan är förtidigt och jag sitter i stor kofta och tights. Det blir nog faktiskt inte så mycket bättre än så. Slutar redan vid lunch ändå och efter det blir det at träffa min sanna, för en härli eftermiddag tillsammans. Ni får ha det så bra så hös vi senare. Bilder från fashiontoast och streetstyle!   

Ingen tygpåsar här inte..


Äääntligen! Släng tygpåsen, nu har jag äntligen fått hem datorväskan jag budade hem för sådär två veckor sen. Som jag längtat och som den gjorde succé här hemma! Den var så mycket snyggare i verkligheten. Hedan efter kommer ni se mig med dator hela tiden!
Ebay, 299:-

Fashiongonerogue





Gift cards





Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Men tror inte att jag inte uppskattade allt som gavs, för naturligtvis gjorde jag det. Bilderna passade bara inte riktigt in. Här kommer iallafall ytterst lite från igår. Suveränt påhitt det där med presentkort! Ingen kan säga åt en att pengarna borde användas till något annat! Men den bästa presenten var faktiskt ni.. Dubbelt så många som var här och besökte, jag borde nog alltid fylla år.. Välkommen in i värmen!

Show you more soon

Hej! Jag har tusentals nya saker att visa er. Solgalsögon, shoppning och äntligen en datorväska. Men först tänkte jag bara ta de tacksamma tillskotten som blev igår! Strax tillbaka..

The look


En kväll vi sent kommer att glömma. Man mår som man förtjänar idag och efter sex timmar på dansskolan kan jag helt ärligt få kalla mig sliten. Tjejförfest med alla fårgor och svar vi-inte-visste-om-varandra. Vidare för modevisning och ett par timmars dans på Palace. Kvällens röda tråd blev sanning och konka. kvällen slutade även där den började, om inte ännu bättre!
pic, Tina

Nineteen


För att idag är det ingen vanlig dag.
För det är min födelsedag! Det känns förbaskat bra faktiskt. 19 år klingar bättre, är närmare 20 och känns faktiskt mer passande. Tack alla så hjärtligt för fina sms och presenter. Och tack för igår! En makalös kväll och ett tusan så bra 12 slag!

Leopard


Jag kunde inte låta bli att köpa dessa.. Urgulliga leopard sockar som kommer piffa upp vilken outfit som helst. Jag gillart ,vad tycker ni? Om svaret är positvit, hittar ni dem på H&M. 30:-

Down town


Jag sov bort hela kvällen igår. Så sköönt! Nu är jag utvilad och nyduschat. Ska möta upp Miss flobrant för en lördagseftermiddag på stan. Senare ikväll blir middag och firande. I natt går det förmodligen i samma spår! Later  

Look of the day

Här kommer en helbild på dagens. Det blev en svart/vit dag rätt igenom. Linne och jacka kommer från Carlings. Kostymbyxorna är först och främst, nog ett av de bästa köpen jag gjort. Från Lindex och bootsen från Din sko är även dem välanvända. I kind of like it!


Två nya guldkorn


Fyndade dessa två kuvertväskor på ebay. Kanske något simpla men älskar den vita och den blå/svarta är i ett sånt bra skick. Märket på de båda väskorna är, Lerac de capucine. Någon som vet någoting om märket? För jag har då aldrig hört talas om det.. Fina är de iallafall och kommer komma väl till pass!


Back and white


En skön eftermiddag med mamma på stan. Det enda som drog ner det var fönstershoppandet. Det är nära på självtotyr att gå på stan utan pengar.. Tack och lov för att det här inte är någon vanlig helg. Two days left..


Jakandjil



Ett snabbt konstaterande:
Väskor är underskattade. Det är ju faktiskt ett stycke guldkorn som man går och bär.  Jag har införskaffat mig tre stycken ny. Visar er ikväll!


Jakandjil


Friday morning


Godmorgon på er! Ingen sol idag inte.. kunde annars blivit en väldigt bra start på dagen. Jag inser att vi har blivit jäkligt bortskämda med den där solen.. Attans, nu får det snart ta och bli sommar alltså! Anyway, skolan väntar och därefter blir det nog en fredagsrunda på stan. Alltid lika härligt! Nu måste jag få i min frukost, vi hörs senare!  
jakandjil

Full of energy

Jag tror att många vid det här laget känner mig och redan vet hur kvällen slutade.. Precis! Här ligger vi inte på latsidan inte, sån är inte jag. Disco blev det och tusan va skönt det var att ha tillbaka Sabina. Nu är en dusch välbehövligt. Imorgon är det fredag!  Vad som händer då, återstå att se. Sleep tight!



En grym torsdag..



..på många sätt och vis. Nu är jag nerkurad med en kopp choklad i soffan. Mina kropp känner redan av de sex timmars dansträning som varit idag. Fast jag må säga att stagg-ettorna har potential. Enormt roligt at ha dem och en grym erfarenhet. Att man måste ge 110% av sig själv är bara förnamnet. Nu måste jag ta igen mig och sen är frågan om även en discolektion ska infinna sig denna torsdag. Som sagt, det är frågan..

Shall we dance?


Godmorgon! Från en tidig morgon till att snart
inta stagneliusskolans mark. Det ska minst sagt bli en spännande dag. Trion aka jag, Sofia och Tini ska få staggelever att svänga något om höfterna. I can't wait. Let´s dance!

Give me flowers


Blommigt och ännu mer blommigt. Toppen kommer från Gina tricot. Jag kunde inte riktigt låta bli och den är sådär skön over size. Kommer bli lika bra nu som till i sommar!  

Gina tricot 149:-

En enkel förkylning

Jag vaknar med en satans sån förkyld och hals-ont. Självklart blir jag sjuk efter danstävling, inte ska vi frångå principerna.. Men inte ska det få hindra mig från att bege mig ner på stan. Frukost på Holmgrens är bestämt och jag ska vara där om 30 minuter. Dags att sätta fart!



Read my lips


Efter lunch idag drog jag en runda på stan. Hjälp vilket skönt väder vi börjar få nu! Jag fick till och med gå och köpa ett par brillor. Inte för att jag behöver ett par till, utan för att solen faktiskt lös så pass mycket. Lovely! Min garderob har även fyllts på, så här på senare tid. Väldigt spontant men mycket finfint tll våren nu. Jag se till att visa lite imorgon! Nu ska jag fixa lite varmchoklad kaffe och slå mig ner och läsa. Later!

If you want to


Av en slump fann jag den här bilden. Helt gått miste om att visa. Så här kan man ju se ut om man vill! Jag har gjort men det var för ett tag sen. Kanske att det faktiskt blir valet för morgondagen.. Tänk vad skönt, redan det fixat. Den här veckan lär bli den mest effektivaste på länge. Jag är iprincip färdigt med allt jag var i stort behov av att göra och det är bara tisdag. Tänk om man alltid kunde vara såhär..
Tröja, Gina T. Kjol, Monki. Boots, Din sko. Skärp, Bikbok. Brosch, vintage

Step into Spring






Härliga bilder som får min fantasi att fara iväg all världens väg.. Sista klänning skulle helt klart falla mig i smaken när det gäller studentklänning. Någon som känner sig manad att sy? Modell Cameron Kass, foton från Fashion gone rogue.

Vogue

Snacka om att jag var i ett förvirrat tillstånd i morse.
Många frågor ställldes på mindre än en minut. Varför har jag ställt alarm? Vad är klockan? Varför går jag upp klockan 9? Vilken dag är det.. En ilning av besvikelser for igenom min när jag insåg att det var måndag och skolan väntade. Men vet ni vad, jag överlevde även denna måndag. Faktistk en väldigt productiv dag men nu har jag intagit plats i soffan. Kvalitéets tid när den är som bäst..    

Streetstyle right now






Home sweet home


Äääntligen i min säng! Nyduschad och ta mig tusan helt utmattad. Sömn är något som blivit bristfälligt denna helg.. och på tal om helgen. 2:a plaser blev det många av. Towe och jag kammade hem en i paren, Peter i sin klass och i superstar fick jag (!) ta emot 2:a priset. Jag är ofta mållös när jag kommer hem ifrån en discotävling och det här är inget undantag. Det är dessvärre inget som går att beskrivas. Om ni aldrig varit på en, försök och få det på er att-göra-lista. Det är helt beyond!  
 

DISCO


Exhausted! Men.. jag är hemma och vänder. Nu ska jag ta mig till bristningsgränsen och köra en timme ragga. Tävlingen får ni höra om mer senare! Mamma tror att jag går på något iallafall, lyckorus? Wait and see..  

Pip* Pip* Pip* Åmål!

Framme och väl på plats väntar jag på middagen som håller på att dukas fram. Bilfärden upp gick susen, men vad hade man väntat sig. Med Jörgen bakom ratten kunde det inte gått bättre eller blivit mer underhållande. Tuggumibilister är inkompitenta och vem håller egentligen hastigheten? Här blir det som sagt bara en snabbvisit, redan imorgon bitti beger vi oss mot Åmål. Jag är först ut på golvet.. Jag hoppas att jag har ert stöd med mig. Cross your fingers and i will tell you more later. Ha en bra weekend!

Road trip


Nu är det snart dags att återigen
bege sig ut på Sveriges vägar. Denna gång blir det att lämna Kalmar över helgen för att inta dnsgolvet i Sveriges minsta stad. Mycket trendigt.. Tre dagar är nu nerpackat i väskor och en förväntasfull helg väntar. Dock blir första stoppen på vår tripp redan i Göteborg, där övernattning och uppladdning väntar. Om jag inte lovar för mycket nu, sker även en update där. Så vi ses om ett par timmar!


weheartit


Lite att stå i


Sista träningen för helgen är avklarad
. Jag känner mig laddad och målinriktad. Två rätt bra egenskaper nu, men vi får hel enkelt se vad helgens resultat blir. Annars så har dagen rullat på i sin vanliga fart. Lite är packat men långt ifrån färdigt. Det finns saker att göra imorgon med andra ord. Morgondagens avfärd från Kalmar går inte förens 13.00. Men vi hörs nog en sväng innan dess!



Elle brazil March 2010



Ingen sol idag inte nej..

Sicken morgon, solen uteblir och det får mig bara attt längtar ännu mer. Att få spattsera runt så här i sommar skulle inte jag har några större invändingar emot. Nu saknas bara 20 gader och sol. Och ehm ja.. allt på bilden förstås.
Halsband, Topshop. Boots, Urban Outfitters. Spettsklänning, Monki.

Mingla lugnt vänner


Hörde att rätt många skulle ut i vimlet ikväll. Himla trevlig onsdags aktivitet det där.. För min del blir det lugnt och antagligen snart sängen. Årets första danstävling går av stapeln till helgen. Det där med "att vara i form" kanske skulle vara något. Imorgon behövs det med andra ord packas och soolas. Jag är blek som ett spöke. Högst troligt att även den där flaskan som bruka kallas, brun-utan-solen dyker fram. Skulle inte förvåna mig, vi talar ju som sagt om discotävling. Nej men det är väl dags att försöka få sig sin skönhets sömn då. Vi hörs imorgon! 

Sofiaflobrant.com


Jag skulle mest bara vilja tipsa om min kära vän
och bloggerska Sofia. Lite sådär hastigt och lustigt har hon fått skapa sig ett eget kryp in och gjort det med bravu. Ta ett titt vett ja! Jag lovar, ni lär inte bli besvikna. 


 


Vårnytt

Jag har äntligen införskaffat mig en ny skinnjacka. Främsta orsaken var att jag var i stort behov av en ny men även att Towe och jag kände, att det kanske skulle kunna användas till vår discodräkt. Det sist nämnda får dock vi se hur det blir med, hörde rykten om att det såg "lite konstigt ut". Från HM iallafall, och för 299:- är den även din!

Inspiration from FGR







 Galet och åter galet, kanske precis så som det ska vara. Mcqueen pumpsen är ju inte att leka med alltså.. Snygg photo shoot iallafall. Foto hämtade från Fashiongonerouge.

Dansant tisdag



Kom hem för sådär en timme sen. Nu måste jag få i mig lite lucnh.
 Nämligen en himla dansant dag framför mig, som om det flesta inte är det.. Men som sagt, lite mat på det sen kör vi. Dansskolan, yoga och sen avslutningsvis en lektion modernt.  


In the newspaper


Jag var visst med i tidningen idag.. Mamma kom hem med ett exemplar och där på framsidan, i vinrött försöker jag får i ordning på fotarbetet. Senast vid lucnhen satt jag själv och bläddrade i en för att läsa horoskåpet men missade det totalt. Så typiskt mig. Men själva artikeln var om lördagens dansevent. Himla bra det där!  


Knee high?





Mycket tveksam över det där knästrumporna alltså. Är det bara Rumi som kan bära upp dem? Kan äns hon göra det.. Hur skulle jag se ut? Som sagt, mycket tveksam När det kommer till skorna finns det inget att tveka om!   
Fashiontoast

PS: I want that bag


Härliga fina måndag. Jag skulle inte ha något emot att alltid vara ledig på måndagar, tänk vilken skön start det skulle bli på veckan. Något att lägga fram.. Iallafall så är luggen äntligen tillfixad. Tack Julia, du är en klippa!Även lite jackor är uthängda och larmade, min förtjänst (dötiden tills Soffan kunde gå på lunch..) Och på tal om lunchen. Kort och gott, det var jätte trevligt och jag är fortfarande mätt. Nu har jag koroegraferat så smått och ska snart bege mig till dagens träning. Hoppas på att ni haft en bra start på veckan!  
Jakandjil

En ledig måndag


Ska bege mig town down snarast
. Klippning väntar på Frank, eller snarare en finputtsning. Därefter ska det avnjutas en lunch på byttan. Deras bufé har höjts till skyarna.. Dags att själv få en uppfattning! Later



Float

Godkväll! Sittter insvept i mitt duntäcke och nyss kokat varm choklad. Hade inte tänkt att gå och lägge mig än på ett tag, utan ska plöja några kärleksfilmer innan. Imorgon väntar nämligen en ledig dag, så jag kan vara uppe så länge jag vill. Vilken lycka, haha. Snygg tatoo by the wayGodnatt   

Ju söttre desto bättre


 
 
så går man in på glitter och vad hittar man inte där? Om inte ringen som jag sucktade så efter i julas. 3 månader efter men jag kunde inte låta bli att köpa den!

Glitter 149:-

A summerbreeze




Hur fint är inte det här? Sommarkänslor om något. Kortklänningar i sommarens glans, blommigt och vitt. Bara ben med strumpklädda fossingar i pumps. Varför har jag aldrig provar det? Fina Emma, hon är bra hon. Och det här, det här är också bra!
Emsedge

En lugn helg


Lördagkvällens citat
"För det kan ju alltid varit trevligt att gå ut". Vi som aldrig är ute menar jag.. 45 minuter och det var nog ta mig tusan de bästa 45 minuterna vi haft. För när burkar man värdera minuter liskom..


Tired and unsure girl


Nu skulle jag kunna gå och lägga mig. Lördagseftermiddagen har bestått av fyra timmars streetdans och house. Kroppen är mörbulltad och huvdet är fullt med inspiration. I love it. Vart kvällen bär får vi dock se, Tina och jag föll för att hålla alternativen öppna.. Hemma, eller inte hemma? Det är frågan och vi får se..


Hidden but not forgotten


Äntligen har jag ändrat uppfattning om den här. En något Chanel liknande kavaj som har hängt i min garderob orörd enda sen i sommras.. Idag åkte den på!  

Just f'cking Fabulous



Sådär 2 timmar försenat, ingen taxi tillgänglig och en utelåsning på det så var vi som sagt, efter mycket om och men samlade hemma hos Tina. Ett glas rött och våra samtal gick från läppförstoring till religösa funderingar. Heta diskussioner om kärleksastro, svenska grammatik och funderingar om hur vi egentligen träffades.. Ni kanske förstår att kvällen inte avslutades förens småtimmarna tog sin början. Jag tror att det inte bara var läppstiftet som vi tog till en helt annan nivå, utan även vår vänskap. I kind of like us!

Versace Fall 2010



Starka färger och makalöst vackra klänningar med rygg urringning. Det ser lovande ut. Fast det är inte så att det får mig att längta till hösten. Det tar nog ett regält tag.. och jäklar vad det måste imponera!  

Jak&Jil

Glad fredag på er!

Tusan vad det går fort, känns som om det nyss var fredag.. Denna kväll kommer dock blir anmärkningsvärt lugnare än förra. Ikväll väntar lugnet där hemma och film efter film kommer att spelas. Fredagsmys om man så vill kalla de det!  




Gott och blandat


Dagens blev en salig blandning av denim, lack och nitar. Nu har jag svitchat om till aftonen. Det ska pimplas rödtjut med damerna. Ser framemot en förträfflig trevlig kväll!  
Jeansskjorta, vintage. Kjol, Monki. Botts, Din sko.

Times we like








En två timmars lång skoldag resulterade med att, en torsdagslunch och fika på Kullzenska Caféet tillsammans med mina goda vän Ida, blev inskrivet på dagens schema. Det blev även en spontan runda på stan med Soffan. Himla härligt det där med vänner, eller vad säger ni!   

Dancing queen


Puh, för att milt uttrycka mitt tillstånd nu, så är jag helt död. Springa, styrka och två timmar dansträning i skolan, aka broadway style samt att tillslut avsluta kvällen men att köra ett streetpass som inkluderade en grym locking koroegrafi. Det är det här jag brinner för, men j'vlar vad det känns i benen nu. Jag vågar inte tänka på imorgon.. eller i övermorgon. Nej vet ni vad, nu väntar duschen!  

Black and glamour




Helt fantastiska bildr Monika Jagaciak av Miguel Reveriego, i tidningen Numéro. Bilder från Fashion gone rogue.  


Sunglasses


Nu åker skinnjacka och solglasögon på. Skolan väntar från 12 - 16.30. I think i can handle that!

Gårdagens




Jag bjuder på gårdagens så här på morgonkvisten. För vet ni vad, nu ska jag ta mig en frukt och sedan göra årets första runda. Det är dags för att börja springa!
Skjorta, vintage. Jeans, Chepa Monday. Boots, Din sko. Fuskpäls, Monki.

I ett hav av modetidningar


Jag sitter på golvet i mitt rum
och tagit fram en bråkdel av mina gamla modetidningar. Det är sjukt vad man samlar på sig genom åren. Skulle vilja göra något med dem men samtidigt vågar jag inte röra dem.. Jag fortsätter att bläddra, kolla igenom och inspireras. Vad jag gör sen får vi se.. men min tisdagskväll får ialalfall avrundas med några tidningar till..


A sunny day

 

Solen fortsätter att lysa bland oss! Humöret hänger även det kvar och nu kurrar bara magen något ofattbart. Lunch med Sofia väntar. Later!

(Update: Lunch med soffan väntade dock infann sig en dubbelbokning.. Fast snitzel och vitlöksbröd var inte precis fel här hemma heller. )

Sunrise


Jag vet inte om det är för ljuset strömma in från fönstret eller om de är att jag verkligen fått min skönhetssömn, men jag är pigg. Det finns något fint med att sitta här när inpincip alla andra sover. Det är så stilla och solen håller till och med på att komma upp.. Godmorgon på er föresten! Ni får ha en bra tisdag.



Much to do? Oh no..



Äntligen hemma efter en aktiv måndag. Nu har energin gått åt så det räcker och blir över. Först innan jag slå mig ner i soffan, måste jag ta tag i   klädbestyret tills imorgon. Det tåls att sägas igen, det är omänskligt att börja klockan 8.10. Vid den tidpunkten sover fortfarande jag.. But anyway, jag fixar det och vi hörs inte förens framåt morgondagens eftermiddag. Kanske att jag skulle bli färgglad imorgon..


Jakandjil

Shoes a monday like this




Måndagen och veckans första dag får startas upp på bästa möjliga sätt. Skor. Skor i mängder. Jag har även den stora nyhetern att informera att jag har hittat mina studentskor. De är fullkomligt perfekta och nu saknas bara mina lilla vita.. De blir mitt nuvarande mission. Veckan kunde ta mig tusan inte börjat bättre!