We go to the cinema tonight


Igårkväll begavs det in i biomörkret för att se den så omtalade filmen "inception". Jag tror att jag innan hade höjt filmen lite väl till skyarna för när jag gick därifrån kände jag att det trotsallt var något som fattades. Men inte kan jag komma och säga något annat att det var en sjuhelsikes bra film. Något skum men mycket fascinerande. En film som alla borde se, läs: alla som kan koncentrera sig och sitta still i 2,5 timme. Med andra ord inga problem för dem flesta. Se den!  


Bildfavorit i repris, Weheartit


I keep dancing on my own


Lugn fredag pågrund av öppning imorgon. Jag jobbar inge vidare bra bakfull, frågan är vem gör det? Det får bli att prioritera och balansera. Imorgon kör vi istället dubbelt! Grattis till finaste Tina som fyller 21 idag!

Jag känner mig som en helt ny människa.


Gårkvällens utmattning övergick självklart till rastlöshet idag.. Så typiskt mig. Dåligt väder och rätt så lite inplanert, vad gör jag? Jo, rehab för både kropp och själ. Allt ifrån löpning och yoga till ansiktsmask och peeling. Som sagt, jag känner mig som en helt ny människa!
Fashion gone rogue

En hel sommarmånad till


En ledig tisdag som till mestadels tillbringats på stadens gator. Blev en kopp kaffe och härlgit solhäng. Det är ju inget snack om saken att man tar vara på varenda solsekund men det är så himla många som tjajar om att sommaren håller på att slut nu.. Förkatten, vi har ju hela augusti kvar! Och det bästa av allt, då är jag mer ledig än upptagen.

Vogue



Jag shoppar bäst på natten, då är eftertänksamheten bristfällig..


.. och spontaniteten övermäktig. Både på gott och ont!  Jag är om något svårflöttat när det gäller att komma i säng.. Det är sånt bestyr innan med allt och nu sitter jag här och kollar skor. Det gör ju defenetivt inte saken bättre.. Skulle kunna klicka hem ett tio par skor bara sådär och de värsta är ju att det är så himla lätt att göra det också. Men jag bör hålla fingrarna i styr. I helgen blev det nämligen en del tillskott i klädgarderoben, jag får nöja mig det tillsvidare. Tillsvidare ja..


We don't care but we are fabulous


Fredagen blev bra med tanke på omständigheterna (stan verka vara tömd på folk) och lördagen var en såndär spontan utgång som det borde bli fler av. Hela kvällen spenderades på Gröna stugan och så mycket mer skulle det inte bli. När klockan slog 12 dock var vi alla salongsberusade och inte speciellt sugna på att åka hem. Kvällens mission var att få tag i en taxi men svettiga dansade vi oss på byttans dansgolv tillslut och klagade och surade som aldrig förr när vi gick hem dygnblöta klockan halv 3. Men vilken kväll det blev!
Fashion gone rogue



Try to understanding the balance


Nu så är det dags att återgå till cyberspace. Jag tyckte att helgen var ett ypperligt tillfälle att ta en liten semester och bara få ta det lugnt på de tillfällen som gavs. Men de var då det och nu är jag tillbaka med nya krafter. Helgen var.. regning, regning och åter regning. Men inte har lite regn skadat vårt festhumör. Berätta mer snart, nu måste lite kaffe infinna sig!  



Club Caj Goes Cocktails and Dreams

För att snabbt bara sådär slänga in ett inlägg mitt upp i all fredagsbestyr. För det första, gårkvällens nattdopp var nog det mest kallaste (fast härligaste) på den här sommaren hittills. För det andra, idag är det äntligen freeedag igen och jag har haft ett leende på läpparna hela dagen. Stassen är ordnad, rosén snart upphälld och Caj har återvänt till Kalmar. Nu ska jag bege mig till resendent Lundh och se till att dra igång den här kvällen på allvar. Vi ses på Byttan!

Det är ta mig tusan en dag imorgon också..


Som ni säkert förstod av föregående inlägg
så är denna onsdagen en lugn sådan för min del. Det är knappt så jag kan bärga mig tills det blir fredag.. Efterlängtad lön på kontot som först och främst ska ersättas av andra materiella ting. Annars så fick jag reda på att marknaden börjar redan imorgon, tack för info. Efter jobbet blir det därför att möta upp Frida för att gå en sväng, hon är bra hon och det lär bli härligt. Jobb väntar som sagt och jag öppnar så dags att bege sig, kom in och säg hej vettja!  

Can't get enough of fashion


Hamnade framför TV förut,
på kanal två för att vara precis. Programmet "Fashion"  fängslade mig och de visade moderepotage och bra med visningar från modeveckan i Paris. 20.30 varje onsdag. Se det som ett tips för er som är lika intresserade för mode som jag. Nästa vecka skulle det visst visa mer om herr modet. Kan bli mycket spännande!

Jak&jil

VOGUE VOGUE VOGUE


Nu är jag nära på till att slockna här. Kul att det är onsdag imorgon, jag har gått runt hela dagen och fått för mig att det varit lördag.. Nu när det är sommar har man tusan ingen koll på tid eller rum längre. Är det något som föresten har koll på om det är Kalmar marknad snart? Tyckte nämligen att jag såg rörelser i stan om det.. Säg till om ni vet något, skulle ju vara kul. Nu däremot väntar lite skön läsning och sen sängen. Om jag känner mig rätt hinner jag inte ens färdig en sida..   

TO DIE FOR


Jag fick hoppa in på jobbet idag! Jag menar, ledig får man ta och vara när man är gammal och grå. Och inte tacka man nej till härliga pengar heller! Om jag bara visste hur man gjorde det där med att spara. Då skulle jag ha kunnat köpa dessa helt störda klackar. De är helt och hållet, to die for!
5inchandup

Close to perfection


Ni kan väl inte mer än förstå mig. Håret, dragen och brillorna. Jag låter han tala heeelt för sig själv.
Jak&jil

As a brand new day and I


Dags för ännu en ny vecka. Första dagen har betats av på jobbet och nu väntar två dagars ledighet. Imorgon far pappa och jag över till öland för att få njuta av sol och umgås lite. Vilken dotter jag är!



COLOUR SHOCK



Så här på kvällskvisten, fördriver jag tiden med sånt här vackert. Helt makalöst agustinummer ifrån brittiska vouge. Men en annan är inte ledig imorgon.. Dags att få sig en bit sömn!  

Nog den enda som inte är på strand ikväll


Medan alla andra kör sista
musten ur helgen och dansa sig svettiga på sommarstrand har jag, tagit en löprunda runt hela byn, rensat ur garderoben och städat mitt rum. Kanske inte det man tänker sig göra en söndagskväll men må säga att det är då bästa sättet att rensa huvudet på tankar och bara få vara för stunden. Ibland behövs väl det också, och att det var behövligt att städa var bara förnamnet.   



Ni känner mig vid det här laget..

Som det ska dansas på Le bytt ikväll. Jag har pre-pre party själv hemma hos mig, det lär bli bra ikväll. Jag känner det!



Dags att slå klackarna i taket!


Ett par arbetstimmar på Carlings är avklarat och nu är det dags för att byta om. Det är fredag och innebär att mycket ska hinnas med. Jag är expert på att mingal! Först födelsedagsfirande hos Arnel, teater och Grease i stan och sedan fara vidare till nära vänner för möjligtvis parkhäng. Det slutgiltiga målet verka vara vallen iallafall, men det kan alltid ändras. Ha en tusan så bra fredag!  

It's all about fashion





Här har vi henne som jag nämnde om igår. Sandra ifrån Finland som i nuläget bor i London. Hennes blogg, 5 inch and up, är en ren inspirationskälla. Gå in och kolla vettja!

Gårkvällens citat: "Han var inte så hård.. men det var skönt ändå"








Stört skön stämning ute igår. Det var lugnt och avslappnat men med bra musik och öppna och sommarglada människor. Vi hamnade på byttans uteservering men innan dess var vi ett gäng hemma hos Sofia, för sista gången om man ska vara sentimental. Det hade jag dock tänkt vänta med tills imorgon.. Det blev en riktigt bra kväll och vid halv 3 snåret var kanelbullarna färdiga och det fick avsluta våran kväll. Rubriken är fritt fram att tolka precis som man vill, men roligt hade vi åt den.   


Too cheap to be true



Så här ser 49 kronors shorts ut från Carlings. Finns i både jeans och svart. De går åt som smör i solskenet så om ni vill ha ett par också, sätt fart! Toksköna och det bästa av allt, höga i midjan. Jag bjuder på mina precis ny insmörjda ben på bilden..



5 INCH AND UP


Sitter just nu och fördriver tiden tills jag får öppna en flaska rosé med Fia. Under tiden har jag hittat en ny favoritblogg. Tjejen lägger iprincip bara ut outfits bilder, men det är just det som är hela grejen. Satan i gatan vad inspirerad man blir. Berättar och visar mer imorgonnu: Lill-lördag i Kalmar!

Dagen onsdag och en liten glimt av tisdagskvällen

En galen natt igår som slutade med en 45 minuters power walk klockan 01.00 på natten. Jag var återigen på Sofias area och i kokande värme och ingen luft behövde vi minst sagt ett avbrott, men mycket blev ändå gjort. Nu ska jag snart bege mig bort på Västerport Spa för en helkroppsmassage och tid för mig själv. Därefter vidare bort mot kattrumpan för ännu mer sol tillsammans med Frida. Ikväll får vi se vad som händer, men det doftar utgång..

Living the dream in Köpingsvik!



Frågan vi hela tiden ställde oss, "är vi utomlands?" Graderna bara ökade ju längre upp vi kom, gassande sol och ljummet vatten. Och de blir ännu bättre, suverän uteservering med utsikt över havet. Som jag redan hade förutsett, det blev ta mig tusan en av de bättre dagarna på sommar hittills och precis rätt val att tillbringa den stekandes på köpingsvik. 


Brassestol, bikini och solglasögon, check!


Nu kööör vi! Godmorgon på er föresten. Ida och jag tänkte, eller vi ska närmare bestämt, dra över till Köpingsvik och lapa sol hela dagen. Känner på mig att det kommer bli grymt. Först ska vi ta ölandsbron med storm, likt på bilden. Dags att dra på sig solglasögonen!

I'm gonna look like a rainbow



Ny badsäsong innebär nya badkläder. Tidigare har jag alltid kommit hem med enbart enfärgade och svarta bikini-delar. Nu har jag köpt tre nya och alla dem är en stor och härlig färgklick. Från H&M alla tre och ligger på dryga hundralappen. Lovely!


Helan går, sjung hopp falleri faderallan lej, helan går, sjung hopp faderallan lej.








Här har vi äntligen bilderna ifrån midsommaraftonen. Som sagt inte en dag förtidigt.. Men de tåls att väntas på! Då det blev en riktigt lyckad afton med de så tradionella kubbspelandet, grillningen och snappsvisor som sjöngs hejvilt tillsammans med härliga människor. De alla finns på bilderna över, enjoy!   

Som att vara på hotell, om inte ännu bättre

Det var som sagt garderobsrensning i förra veckan. Kläder revs ner och sorterades och jag tror mig minsann veta att det blev en relativt stor hög som slängdes. Det blev även en massa soffmys och som alltid lika härligt att bara umgås. Och hur överraskad tror ni inte jag blir  på morgonen när Sofia ropar att frukosten är färdig! Jag tog på mig diskandet när min kära vän stack till jobbet. Jag tror att vi skulle passa utmärkt som sambosar. Det är väl ren otur att hon redan är upptagen och tillråga på allt flytta i om fyra dagar. Det blir helt enkelt en bra anledning att åka till Göteborg varje helg!   



Three pieces from Friday night



I fredags gick jag i svart och guld, glitter och glamour. Äntligen fick jag användning för mina skyhöga klackar från Have2have igen. Linnet kommer ifrån Bäckstrand och shortsen från Carlings. 

Don't stop the music, people keep dancing




I fredags gick jag på semester ifrån mitt jobb som städare. Äääntligen! Det firades med ett jäkla drag hemma hos Lundh och antagligen skulle vi stannat kvar där. Men kvällen blev till sin belåtenhet trotsallt och återigen sågs gryningen på väg mot sängen.


Ska du se matchen ikväll? Vilken match?

Reality check!  Spanien vann nyss VM guld i fotboll. Det enda jag såg av VM men som jag bestämt lovat att se och vilken match det blev. Wooop wooop!



De tuffa på Carlings kan vara rätt mysiga





I torsdags slog vi äntligen ihop hela Carlingsgänget i Kalmar och letade efter solen. Picknick uppe på slottets en av alla vallar, med ost och kex samt kubbspel och vin. Grym kombo och det var riktigt härligt att träffa alla tillsammans. Finn ett fel på sista bilden!

Det var ett tag sen vi sågs sist..


Nu är det bra många dagar sen jag senast var här. Men jag hoppas verkligen inte att jag är ensam om det. Sommarvädret är här och om jag inte jobbar ligger jag ute och njuter av värmen. En helt underbar vecka har fart förbi och jag har en massa att visa er. Håll ut! Jag har till och med fått tag i midsommar bilderna. Inte en dag förtidigt..  

Sleepover och garderobsrensning



Sommnade i solen när jag kom hem efter jobbet. Det går inte att beskiva ur skönt det var.. Längtan efter att det blir fredag och slut på sommarstädet är olidlig.. Som det ska firas på fredag! Anyway, nu är jag nyduschad och snart återigen påväg in mot stan. Sleepover och garderobsrensning väntar hemma hos Fia! Ni däremot får inte att glömma kommentera i förra inlägget, guldvärt. Ha en fortsätt bra kväll!   
Fashiontoast

FRISYR BEKYMMER!


Nu har jag kommit dit då jag behöver bestämma mig. Frisören väntar och vad ska jag göra.. Nu de senaste åren har jag alltid varit korthårig. Det var nu till balen och själva studenten som jag lät spara ut håret. Jag trivs riktigt bra i båda. Långt hår är bekvämt med att en dålig hårdag inte förstör hela dagen utan det går att fixas med en toffs. Jag älskar att kunna göra frisyrer. Medan korthår är mer jobb med men alltid lika snyggt och mer klassiskt. Så jag behöver hjälp! Jag vet att ni är en del som läser där ute. Lämna en kommentar, vad tycker ni? Långt eller kort, kort eller långt..
Bilden till höger är för ett år sedan.

Passion for fashion


Det lunchas på förfullt på jobbet och kaffet är nyss upphällt. Jag smet bara in för en kort sekund, för att hinna slänga in ett inlägg om de andra paret skor som köpts. Näst in till perfekt klumpiga, schysst färg och ni kommer kanske inte tro mig men grymt bekväma. Nu ska jag forstätta att njuta av solen en lite stund till!
Din sko, 499:-

Två kusiner på spaning i Kalmar







Det blev inget Krögers för vår del, Istället for vi lite längre ner på gatan och slog oss ner i solen på Atena. Något lugnare och mindre anskrämlig musik. En sväng ner till hamnen i kvällssolen blev det även. Glass, galna historier och mycket skratt. Besvikelsen var dessvärre stor när vi efter fyra timmar gått stan runtÖgongodiset dök aldrig upp..  

Did you see her fingers?


Precis hemkommen från stadens gator. Mycket härlig och fin kväll och inom kort kommer bilder upp. Håller faktiskt på att lägga in dem på datorn nu! Men först och främst får ni se utökningen i mitt smyckeskrin. Mina fingrar är dagligen smyckade!  
Mammas, glitter och present.

Afterwork och ögongodis


Slutade för knappt en timme sen
och är hemma och vänder. Svichat om från arbetskläder och ska nu hooka upp med kusin Emelie för afterwork och kvällens misson: Se potensialen för Kalmar i sommar! Jeansskjorta och höga käkben någon? Om ni mot förmodan läser det här lär vi finnas på krögers hela kvällen. Later!


weheartit


Sol, vind och vatten


Ljuva sommar, inte en dag förtidig. Så här såg det ut mestadels hela tiden i helgen och det skulle gärna få se ut såhär resten av sommaren för min del!

The shoes who always gonna be all stars


Converse. Populäraste skorn alla kategorier. Det var minst sagt inte lätt att få tag på ett par, men nu finns det äntligen ett par låga vita på skohyllan.  


I'M BACK


Min minisemster är slut och resväskan jag packade i tosdags är snart, snart upppackad och tillbaka i sin ordning. Det har varit en helt ljuvlig weekend i Göteborg. Årets första dopp och många fler därpå har infunnit sig, sol och värme utan dess like tillsammas med släkt och ett och annat glas rosé. Imorgon väntar ny vecka, måndag samt jobb. Men att redan veta vad veckan har att erbjuda lockar det desto mer att krypa till sängs och invänta morgondagen, med ny kraft och längtan! Sleep tight.

Fashion gone rogue

Mot paradiset


Nu åker jag på minisemester.
Resväskan är packat och om bara några minuter lämnar jag Kalmar. Göteborg och solen väntar för mig hela helgen. Det enda jag ska göra är att ligga på bryggan och lapa sol. Livet är bra tufft ibland.. Ha det bäst så hörs vi när jag återigen är tillbaka i Kalmar!



Glitter och glamour

En ny affär har öppnat i stan och jag kunde inte undvika att smida in där. Fantstiska klänningar, härliga sommarkläder och allt ifrån skor till ringar. Dessvärre har namnet ramlat ur minnet men jag ska se till att komma med det snarast. Affären är absolut värd ett besök nämligen!
Topp, 179:-

Like before but different


Som sagt, har fått snille
på runda glasögon. Men jag menar, hur kan man inte? Väskan var annars väldigt fin den också.  
Jak&jil

Your shoes say everything about you




Skor, skor, skooor! Jag har köpt två par nya och kan knappt börja mig tills jag får visa er!


Jak&Jil


Black and with clogs


Det är mycket nu.. mycket jobb. Jag är inte riktigt okej med att gå upp halv 6 alltså.. Men nu är det äntligen torsdag och jag älskar att dagarna ändå gå fort fram. Jag har en hel del att ta igen och jag börjar från i söndags. Jobbade på carlings och körde på helt i svart, från topp till tå!
Linne, Carlings. Kjol, Monki. Träskor, present. Väska, Beyond retro.

Midsommarklänningen



Midsommarklänningen i sin helhet. Det blev även detta året långklänning tillsammans med träskor. Jag var nog inte ensam om det!