Brasa och solsken


Jag är helt och hållet med det klara med att jag är långt efter. Imorgon är det ta mig tusan redan fredag. Valborg för den delen också. Herre.. Morgondagens planer planerades dock i god tid och nåde vädret om det bara så skulle ge oss en unns vattendroppe. Morgondagen ska nämligen firas på uteservering och byttan hela kvällen lång. Vad ska ni hitta på för något? Nu måste jag få mig en bit sömn, det var blivit ont om det på sistone.. Ha en riktigt bra valborgsmässoafton!  

3tjejer.se


 

Och se här vad som skett på 3tjejers webb. Sofia och jag har legat uppe som covergirls hela dagen. Who! Sofia länkade det, annars hade nog även jag missat det. Fotot togs för ett tag sen då det var ladiesnight på Palace. Fint var ordet!


Låt oss få presentera..

Nu har jag varit hemma i drygt en timme. Skolan innefattade 10 timmars arbete. Lite väl mycket om jag ska säga det själv men vad gör man inte. Om precis en vecka är det premiärES07C presenterar stolt, vår slutproduktion - Lyckoformeln. Kommer du?



illustration and reality






Hur fint är inte det här? Fotosession med illustrationer. Ser inte så mycket av det.. men förtusan, ge mig mer sånt här!
Fashion gone rogue

Dagens

Mitt koftfynd från stads mission fick komma till användning idag. Drog den spontant över jackan och vips, tillsammans gjorde de sig utmärkt!

Kofta, Second hand. Jacka, H&M. Linne, topshop. Tights, Bikbok. Boots, Dinsko.

Inspirationen flödar


Jag är inne i en lysande perido nu. Jag inspireras dagligen av allt och alla. Varje dag är en fröjd att klä sig och det finns alltid något som tilltalar mig. Många känner säkert igen och det här är såå skönt. Det kan annars ta timmar för mig att komma på vad jag ska ha på mig en "vanlig" dag. Idag gick det lika lätt. Dagens kommer vilken minut som helst, stay tuned.
 

Hurry up


Hej på er alla! Jag vill mest bara önska er en bra start på veckan. Hinner inte så mycket mer.. Middag måste fixas och sedan bege mig iväg för dagens träning. Later!


Dream sweet thoughts


Man börjar känna att det snart är sommar. Det är inte långt kvar nu och veckorna bara flyger fram.. Som jag längtar. Sommarn, värmen och alla dess upptåg. Jag tänkte gå och lägga mig nu. En bit närmare och ja, jag tror ni vet vad jag kommer drömma om..

Sunday afternoon


Mitt söndagsarbete har börjat lida mot sitt slut.
 Terminen för barndansen är färdig för denna gång och nu väntar bara en söndagslektion till för mina nybörjare. Nu skiner solen och söndagseftermiddagen ska tillbringas utomhus. Något skeptisk mot den så kalla vinden bara.. Halsduk och solisar på, sen så kör vi!   


Cover, Vouge russia may


Mix N Match

Fredagens matchning av långklänningarna. Randigt, jeans och sneakers för dagen. Svart, röda läppar och killer heels för kvällen. Långklänning må vara vårens skönaste och snyggaste plagg!  

Dress you up


Dessa långklänningar var det som resulterade i torsdagsshoppningen. Som sagt har jag aldrig tyckt om det där med att välja. Jag tog båda två! För de ynkla priset 99:- så var det inget att diskutera ens. Igår körde jag på långklänning dagen och kvällen rätt igenom. Ni får se hur de matchades senare, nu ska jag ut i solen. Föresten, gårkvällen var grym!
H&M, 99:-/styck

The heat of the beat

Säg mig, när kommer man inte att älska fredagar? En dag som slutade i nerförsbacke och som bara kommer bli bättre. Det är fredag och vi tänkte pröva något nytt! Club Caj är på byttan, jag har hört att det brukar vara bra.. Bäst att testa, man vill ju inte missa Kalmar bästa fest!


No fake for me now


Det var inte riktigt det här jag hade tänkt att visa nu och inte heller det jag köpte idag. Men vatusan, vi kör på det. Orkar inte riktigt ta kort på det nya ikväll.. Det blev trotsallt lite shoppning i Stockholm. Minimalt men ack så värdefull! Köpte den här skinnjackan av nära och köra och med lite procent hit och dit fick jag hem den för en femhundring. Riktigt skinn och enligt min åsikt grymt snygg. Bra köp, bra kvalitée. Lär användas flitigt i vår!  

Arbetsdag Nr2


Vilken torsdag det varit.
Skolan varade i 1,5 timme vilket passar mig alldeles ypperligt. Dagen fortsatte därefter med ett par timmar på Carlings. Ett par jäkligt tuffa timmar men vad jag gillart. Vi har förberett jeansrean med start imorgon! Jag råder er att titta in, det kommer finnas galet med snygga jeans! Jag har även hunnit att shoppa lite idag. Inte jeans dock men lite annat. Om vi säger så här, jag har aldrig gillat begreppet, att-välja..



Look for the day


Ska snart bege mig mot dansskolan. Så här har jag sett ut för dagen. Carlingslinne och jacka från HM. Tights från MQ och kilklackar från Din sko. Nu blir det att byta till streetkläder!  

Living every minute


Aerobics, yoga och jazz avklarat.
Nu återstå street och disco.. Och inte att förglömma, minst sådär 3 timmar dans i skolan varje dag. Jag återkommer efter vecka 18. Då tror jag att jag kan få tillbaka lite av den sociala biten och något som bruka kallas fritid..  En dansare behöver lika mycket vila som träning, godnatt!



Fashiontoast



Hon den där Rumi alltså.
Hennes blogg, fashiontoast är en daglig inspiration. Nu har hon hängt upp alla hennes favoriter för våren. Hennes favoriter, är mina favoriter. Jag skulle göra vad som helst för att allt det dära, sulle hänga hos mig istället!


 

 


Klockan? Förtidigt


Godmooorgon! Jag förstår ine riktigt vad jag gör uppe så här dags. Det är nära på sinnessjukt.. Min kropp är inte vaken, mitt huvud är absolut inte vaket.. Men om en timme gäller prov i ellära, i ellära(!) Jag skojar inte. Det går säkert bra.. Tisdagen kommer annars ägnas åt dans, dans och mer dans. Lite mer i min smak! Vi hörs senare.  

A new week


Ny veckan har sparkats igång innan vi ens hunnit smälta helgen.. Men här är vi och veckan har mycket att erbjuda. Imorgon startas morgonen dessvärre upp med prov men därefter är det en hel del förberedelser inför slutproduktionen som väntar. 2 veckor kvar tills premiär! Hela veckan kan i och för sig stavas d-a-n-s men jag hoppas även på en sleep over hos Tina någon dag framöver, på torsdag ska det jobbas (!) och till helgen förmodar jag att det blir ett och annat galej! En bra vecka med andra ord.   

Superstars


Jag är minst sagt en slagen hjälte.
 Helgen känns in i minsta detalj. Kroppen värker och hjärtat brinner! Än en gång blev det fantastiska placeringar. Towe och jag har gått från stars till superstars. En 3:plats tog oss till den högsta klassen och nu ligger SM framför oss. För egen del blev det final och jag dansade hem en 2:a plats. Sammanlagt dansades det 16 minuter i helgen. Det låter kanske inte så mycket. Men med ett tempo som är utanför det normala räckte det här gått och väl. Det blev tillsist en av de bättre helgerna trotsallt!  



Det blir inte alltid..

.. som man tänkt sig. Ingen sol, ingen shoppning och det värsta av allt - ingen studentklänning. En såndär ironisk dag rätt igenom att jag var på vippen att bryta ihop.. Tack och lov för att bilresan upp gick som en dans och för mitt fantastiska sällskap. Nu släpper jag det här, lägger allt fokus på morgondagen och tänker förflytta mig ut i badrummet. En omgång brun-utan-sol väntar. Är det discotävling så är det!



My weekend

'
Klockan har inte ens slagit nio men jag är både pigg och klar. Väskorna är packade och resegarderoben full. En resa på fem timmar väntar men vad gör det. En (förhoppninsvis) solig dag i Stockholm ligger framför mina fötter. Jag kan knappt bärga mig.. Nu ska det sista fixas sen beger vi oss. Ni får ha en jätte bra helg och njut av varenda minut.. Det ska jag göra!  

Kungliga huvudstaden


Kvällsträningen är gjord, jag känner mig på topp
och veckan börjar närma sig helg. De bästa är att det bara bli bättre. Morgondagens destination är den kunglia huvudstaden. Äntligen! Det var ett bra tag sen jag var där sist och som jag längtat. På morgondagens schema står shoppning. På lördag är det dags för att ännu en gång inta dansgolvet. De här lär bli en av de bättre helgerna på länge!  I Can feel it..  

I feel good about this



Torsdagsfikat med Frida infann sig i vanlig ordning. En så avslappnad och trevlig stund mot min annars så kaotiska vardag.. Till nästa vecka funderade vi på om inte en uteservering skall besökas istället. Lite längre fram = lite varmare. Fast jag tror ingen kunde undgå de vackra vädret idag. Jag vågar inte ens tänka på hur det kan se ut om en vecka..

Sommar nytt


Jag är nyduschad och insvept i mitt täcke. Dagen har redan gjort sitt för min del. Shortsen köpte jag på H&M när The garden collection släptes. För ett bra tag med andra ord, men här är det och de kostade mig 199:- Nu säger jag godnatt och hoppas på att ni haft en bra onsdag!

Just fly away






Julia Stegner. Pics från, Fashion gone rogue

A love story


Tadaaah. Här har vi alltså skorna som ska pryda mina fötter på antagligen en av de minnesvärda dagarna i mitt liv.. Det känns himla bra! Höga men otroligt bekväma, kilklacken gör en hel del. Vad tycker ni? Till helgen blir mitt misson att finna klänningen!  
Nelly, 399:-

Det är inte långt kvar..


Jag var och provade min balklänning idag. Den satt som gjutet men i och för sig, efter ett x-antal provningar skulle den väl inte gjort annat. Den kommer bli så fin. Längtar tills jag får visa er den. Vad jag hade tänkt att visa er redan ikväll är mina studentskor. De är fina! Stay tuned..

My new family


Då var det väl ändå på tiden att jag berättar
om det dära med att jag gått och blivit med jobb. Jag ska få stiga in i buktisvärlden och inte i vilket butik som helst. Jag har välkomnats in i Carlingsfamiljen. Hedan efter kommer ni kunna träffa mig lite då och då på Carlings i stan. Jag ska jobba snart igen, säger till när och då hoppas jag på att ni kommer in och säger hej!  



Live från altanen

Jag sitter i shorts och linne! Solglasögonen är på och en hög med skolarbeten ligger framför mig. Men det har aldrig tidigare varit så här skönt att plugga. Jag ska återgå och njuta av varenda solsekund! Det här har jag längtat efter!  



Måndag 12 april


Då var det alltså dags för en ny vecka.
Insåg nyss att jag inte ens sagt vart jag fått jobb. Kul att jag ger er en vink och sen helt glömmer bort att berätta.. Såå typiskt mig och bara för därför, tänker jag skjuta upp det ett par timmar till. Nu blir det frukost, Vi hörs i eftermiddag!



Gör det med stil


Min motto i fredags, gör det skönt för dig men gör det med stil. Min familj trodde att jag gick hemma och hasade runt i dessa byxor.. Icke sanicke, dessa var kvällens wildcard men tusan vad de gjorde succé. Jag måste tacka för alla fina komplimanger. Jag säger som Fia, kul när folk faktiskt vågar komma fram. Sånt gillar vi i massor!  
Skinnpaj, H&M. Linne, Carlings. Haremsbyxor, MOnki. Pumps, Dinsko. Kuvert, ebay

Söndagsrutin


Det blev en mycket lugn lördagskväll för min del igår. Mamma och jag for ut på landsbyggden och skrattade gott åt Bjusnäs revyn. Det passade mig utmärkt då jag även denna söndag tillbringat på dansskolan. Det där med dagen-efter är inge vidare när det gäller att ta hand om barn. Nu ska jag in en sväng igen för att själv få dansa! I all hast slänger jag in den nya västen från MQ. Vi hörs senare!   

The night out




Fredag kväll i ett annat format än bara text. Självklart fanns det bildbevis, bara inte riktigt från min kamera.. Tina agerade flitig fotograf hela kvällen! Bra fredag, alltid lika braiga Caj som fick Kalmar att gunga än en gång.  

Kaboooom richi


Mycket bra ös på Cajan igår må jag säga. Jag hoppas att jag kan få tag i ett par bildbevis men tillsvidare får ni nöja er mer med denna stört härliga bild från i torsdags. Vinkvällen spårade ut, om man nu ska uttrycka det så.. Men låt mig presentera: Dunös nya orkester!

Bild: Sofia

Det är fredag


Behöver väl inte säga så mycket mer än, vi ses där va?

Love songs


Snart går musiken på än en gång för att få till den där härliga stämningen. Den där stämningen enbart musik kan skapa! Men först och främst ska jag fortsätta fira mammi en stund till. Mammi som faktiskt fyller år idag!

Sleep over


En bättre torsdagskväll tillbringades ute på Dunö igår.
 Vin-och-ost kväll tillsammans med nära och klära. Tända ljus, brasa och goda viner! Vi kunde inte bett om så mycket mer  Ni är allt bra ni!  



three things to have




1. Svart långkjol. Jag bara måste hitta en, hur snyggt är det inte att matcha så som hon gjort. 2. Bootsen, skor går aldrig att ha föfmycket av. 3. Solglasögonen, något mer orginella och lagom stora. Skulle passa mit utmärkt! Tjejerna har stil och är sanslöst snygga.

Today, 10.00-16.00

Det här med ledighet är något jag uppskattar. Jag skulle lika gärna kunna vara ledig hela tiden. Men tack och hejdå, nu har jag tagit mig in i arbetsliv gott folk. Jag har fått jobb! Ledigt får jag ta sen igen när jag är gammal och trött. Vi kanske ses i stan idag.. Vem vet, det är upp till er faktiskt. Ni måste hitta mig i rätt affär!

Gråspräckligt


Jag har blivit med ett par tighs till.  MQ sålde nämligen ut lite varor, bra sådana faktiskt så de fick hänga med hem. Samtidigt som jag köpte t-shirten och en väst (den kommer upp inom kort). Men jag gillar dem, och de liknar inte något par jag som jag har hängandes i garderoben!  
Tights, 250:- 125:-

Good afternoon



Här är ju faktiskt redan en bild på resultatet av dagens frisörbesök



Dagen har fortsatt i samma ljuva spår och i eftermiddagen mötte jag upp Steff. Vi slog oss ner på Nilssons och avnjöt av en kopp java och utbytte härligt goosip. Hon är fin hon och ännu en dag har vi fått njuta av den så härliga vårsolen. Solglasögonen, ni kommer inte få lämna min näsa på vääldigt länge!   

Som klippt och skuren



Ett par timmar på Studio Zara är kvalitéets tid när den är som bäst. Ompysslad och piffat mitt upp i kaffe och modetidningar. Passar mig utmärkt! Idag satt även Liz och jag och spånade om balfrisyr. Testade en del olika men är rätt så öppen för förslag, än så länge. Fast jag tror faktiskt att flätan är spikad.. vad tycker ni?

Smile baby


Nu är jag äntligen nyduschad och fräsch.
Timmarna av hård träning är över, för denna gång.. Nu ska jag strax bege mig in mot staden. Hårputtsning och slingor står på eftermiddags schemat. Mitt mission för dagens färgning blir att efterlikna så som jag såg ut på den här bilden. Frisyren får dessvärre vänta några månader till.. Later!



Superstars


Efter en heldag på dansskolan igår
kan jag med ärlighet påstå att jag verkligen känner mig kropp idag och det är regält. Träningsvärken sitter i och huvudet är en aningens trötter, men vet ni vad.. Nu är det bara på att igen! En av sveriges bästa dansare är här och cocha oss och inte vill man gå miste om den chansen. Keep on dancing pep!


weheartit


Vogue España



Jag är påväg att tacka för mig ikväll. Men först tänkte jag bara ge er detta omslag från Vogue. Anja Rubrik pryder omslaget och jag gillar det, skarpt. Nu så, ha fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon!   
Pic, Fashiongonerogue

Skorna jag väntat på..


Ett paket kom på posten för bara ett par dagar sen. Inte vilket paket som helst precis. Mina studentskor är köpta och jag kommer bli ett x-antal centimeter längre. 15 cm om man ska vara exakt.. De låg så fint nerpackade i var sin påse och där ska de också få ligga tills den stora dagen. Men ni ska få se dem, tids nog. I'm such a kliff hanger..

I goda vänners lag


Bra måndag som tillbringats i goda vänners lag.
Vi har en dålig ovana att bara träfffas sådär en gång i halvåret. Men idag bjöds det på middag, minnen och en himla härlig dag. Att det har regnat har vi inte ens lagt märket till..

Påskmingel











Här kommer ett gäng med bilder från i lördags. Knappt att jag behöver skriva något alltså.. Men för att dra kvällen kort! Vi startade upp så smått hos Larssons för att sedan förflytta oss vidare mot Browall och ett härligt blandat gäng. Kvällen fortsatte sedan bort mot Palace och dess housegolv. Tack alla för en grym kväll. På bilderna som följde visades bara snyggt folk!

Over size


För gårkvällens afton inhandlades
denna over size tröja från MQ. Det var bara att slänga på klackarna och stoppa ner tröjan i mina kostymbyxor, så var stassen kirrad. Simple but fabulous!

"Tjena bloggen, vad var det som hände igår?"


Godmorgon! Gårkvällen gör sig påmind och idag infinner sig då inga planer för resten av dagen. Jag må säga att det var ett jäkla pådrag i Kalmar. Jag hoppas att ni alla hade en bra kväll! Angående rubriken.. Min goda vän Ouirin insisterade och citerade att jag skulle börja dagen/bloggen precis såhär. Idag känns som en perfekt dag att göra en god gärning och kanske, kanske inte, passar rubriken trotsallt in..



Glad påsk

Huset är bemannat av släkt och firandet av påsken har bara börjat. Middagen är uppäten och var lika god som vanligt, påskäggen hittade och snapsen tagen. Nu tänkte dock kusin och jag fly stället för att istället mingla runt i Kalmar. Första anhalten är hos Larssons och antagligen en lägenhet full med tjejer. Vart kvällen sedan bär är ännu oklart. En kväll med möjligheter med andra ordGlad påsk på er alla!



Down town


Godmorgon på er alla! En sväng ner mot staden väntar. Lite shoppning, lite häng och lite sol sådär på morgonkvisten. Det känns som en utmärk start på dagen. Vi hörs senare!

Rise and shine


En sådandär skön fredagsförmiddag när man inser att man är ledig och att våfflor står och väntar på köksbordet. Nu sitter jag fortfarande i t-shirt och inte gjort något speciellt. Kaffet kokar och jag ska ta en kopp innan jag bege mig ut i dagen. Solen skiner föresten och min släkt kommer i eftermiddag. Glad påsk på er!

Laid back


Kasade ner mina kostymbyxor på höften idag
, drog halsduken över huvudet och körde solglasögon mesta dels hela tiden. Avslappnat och jag skojar inte, såå bekvämt!  

April, april..







Idag slog alltså kalendern om till 1 april och alla vet ju vid det här laget vad en dagen innebär. Fikade med Frida idag och hon blev så grundlurad av sin pojkvän att hon var på vippen att börja gråta.. Balansgången mellan hur långt man får gå och inte är tunn. Otroligt tunn. Men efteråt fick vi oss ett gått skratt trotsallt och vår eftermiddag på stan blev jätte härlig, men blåsig..  

Rosa skönhet


Himmel och pannkaka vad fina skor. Jag föll pladask för dem.. Men jag hade nog skippat nylonstrumporna, bytt ut dem mot ett par vita sockar och kört på bara ben istället. Är ni med mig?


Magazine Flair | April 2010