NY ADRESS!!!

Ny adress, större bilder och något av en uppdatering. Jag insåg att det behövdes något nytt efter att ha bloggat på samma adress i fyra år. Jag hoppas att ni kommer fortsätta läsa. Ni hittar mig på http://www.louisehesselring.blogg.se  Välkomna! 
 
 http://www.louisehesselring.blogg.se.http://www.louisehesselring.blogg.se.http://www.louisehesselring.blogg.se.
http://www.louisehesselring.blogg.se.http://www.louisehesselring.blogg.se.http://www.louisehesselring.blogg.se.Friday and i'm in loveVilken fredagskänsla som infann sig i kroppen igår. Två bra klasser i balett och runway fick avsluta kvällen, och som pricken över iet kom familjen för att spednera helgen här tillsammans med Mattias och mig. Jag önskar er alla en bra helg och ta hand om varandra!


fashiongonerogue


5 inch and up 
Om ni känner att ni behöver inspiration ska ni besöka "5 inch and up". Jag har tipsat om henne tidigare men den senaste tiden har även jag behövt friska upp mitt minne. Det är så många bloggar som jag har tappat på vägen. Håll till godo med alla dessa vackra kläder och foton tagna!  


Önsketänkande

Det var något sånt här jag fixade min garderob till igår. På ett ungerfär.  Typ, mer i mina tankar. Den där lyxkänslan försvann någonstanns påvägen och gardroben blev bara mindre och mindre. Men tänk om säger jag bara..  
Seaofshoes

Animal printLikt många andra sprang jag in i den här toppen på bikbok och önskade mig ingen annat att den skulle bli min. I Kalmar försökte jag redan känna vårvibbar och tog skinnpaj över mockajacka och virade halsduken ett varv runt halsen. Där under fanns såklart pantern tätt in till och på näsan vilade ett par glajjor!Garderobsrensning
Jag har rensat ut min garderob. Det är makalöst vad man samlar på sig och då syftar jag inte inte bara kläder och skor för jag vetitusan vad som hade hamnat i vår stora garderob. Nu är det rent och snyggt (äntligen kommer jag fram via golvet igen) och kläder ska bytas/skänskas/slängas. Var det något som nämnde en klädbytardag?


Seaofshoes


En tripp hemåt
Ett par lediga dagar i slutet av förra veckan tog mattias och jag vara på och for ner till Kalmar. Det blev ett par intensiva dagar med mycket  fina studer tillsammans med både familj och nära vänner. Det blev en hel del goda middagar, umgås med mormor och mofar som värt att poängtera, gillade Sean banans låt. En och en annan fika på Holmgrens och även få se husplaner och faktiskt även hus som våra vänner ska/ha byggt. Det känns fint att vara hemma ibland!  I forgot to tell you something
Jag glömde att berätta för er att jackan faktiskt fick följa med mig hem. Med ett par procenter på ordinarepriset kom jackan högst upp på shoppinglistan. Den finaste (och värdefullaste) vinterjackan jag någonsin ägt och den kommer med all säkerhet hänga med resten av livet. 

 


REAL FAKE FUR
Jag stormtrivs på jobbet. En av anledningarna är att jag dagligen får mötas av nya spännande kollektioner av framgångsrika märken. I höstas kom Dagmars vinterkollektion in och då var den här pälsen i framkant. Tror ni inte att jag fick upp ögonen för den här jackan direkt när den kom.. I STYLEBY av Elin kling intervjuar hon guldknapps belönta designer Kristina Tjäder.

"Jackan är av riktigt päls som rakas av mohairfåren som sedan vävs in i ett bomullstyg. Pälsen är äkta, lika varm som en klassisk trots att det egentligen är ett tyg där pälsen är fäst och saknar skinnet som som pälsen vanligtvis brukar sitta på. Prada var först med att använda den här typen av pälstyg, och idag används det även av märken som YSL och Calvin Klein. I Sverige är Dagmar först med att använda den och kvaliteten är fantastisk".


Pälsjacka, Dagmar 8995:-