Paradise





Terminenes första klassfest rivstartades hemma hos Maja (Tjejen på tredje bilden uppifrån). Med lite för mycket vin i kroppen skrattade vi åt allt och dansade överallt tills dans inte längre var tillräckligt och vi började sjunga.  Har ni tänkt på vad skönt det är att dansa i en soffa? Det enda problemet vi har är att vi aldrig kommer längre än till en förfest. Klockan slår om till småtimmar och utgång var då förlänge sen ett alternativ. Om det nu är något problem..
Kvällens låt: Coldplay - Paradise

Carola Remer for Le Château Spring 2012






Fashiongonerogue

Blått är flott




Mmmm. Jag håller med den här tjejen om att det är fint med blått. Väldigt fint!



ERICA SOBOL





Jag är överväldigad av vilka möjligheter jag har med min utbildning här. Igår fick jag möjlighet att ta två helt fantastiska klasser för Erica Sobol. Lyrisc jazz i en kombo av självkänsla och att helt tappa sig i musiken. Idag vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Nu har jag en inflammerad stortå(!). Ni hörde rätt. Om jag rör mig så hasar jag mig fram likt en zombi som Mattias så fint jämför mig med.. I vilket fall så är jag så tacksam för vad jag fick lära mig igår. För er som missade, det finns fortfarande chans både idag och imorgon.  Ta chansen!

Inredning



Min magkänlsa hade sådär härligt rätt som jag hade hoppats på. Det fanns gott om plats för att min klädhäst skulle få plats i det tomma hörnet i sovrummet. En stark och fin färgklick av kläder gjorde så att ännu en pusselbit föll på plats i lägenheten! 

 



Yellow




En mer övergripande bild på mitt kap som gjordes i början av året. Helt faaaantastisk om ni frågar mig. Jag måste först bara bli en, två eller snarare tre nyanser brunar för att kunna använda den. Den bara ryggen kommer klä sig så mycket bättre med lite färg och ett par jeansshorts. Lagom till sommaren då med andra ord..

Acne AW11
1795:- 60% off

Sneak peek







För ett bra tag sen och då menar jag verkligen. Ett. Bra. Tag. Sen. Jag förstår inte att jag har kunnat bli så långsam. Tänk er då Acne fortfande hade slutrea i butik. Då fångade jag minsann, i sista sekund ett stycke silke. Gulare än gulast och med en självklar twist. Närmare titt på tröjan kommer alldeles strax!   

Sunshine, sunshine




Det är ju typiskt att solen lyser med sin frånvaro just idag men vilka dagar vi har haft på sistone. Härliga promenader med strålande solsken och till och med plusgrader. Det var en fin känsla att ta på sig solglasögonen igen. Jag är nog inte den enda som väntar på våren nu!



Again and again




Hej alla. Jag har varit fräck nog att bara låta bloggen vara. Bara sådär.. Det tog mig en vecka att inse att jag spricker av inspiration om jag inte får skriva. Så då kör vi igen! Bilden kommer härifrån. Ett bloggtips!



Valentine's Day





Glad alla hjärtans dag på er alla. Dagen man får visa sin kärlek för någon lite extra. Jag tar gärna tillfället i akt och igår firade Mattias och jag vår dag. Alla hjärtans dag behöver inte alltid slå in den 14 februari och för oss passade datumet innan bättre. Tända ljus, jordgubbar doppade i smält choklad och ( ja, töntvarning men det bjuder jag på) ett litet annorlunda vardagsrum. Jag är så tacksam för att jag har honom vid min sida varje dag. Han är värd alla kärlek och omtanke!  


20120207





Ett par timmar på Åhlens är avklarat och nu sitter jag uppkrypen i soffan. Det är så skönt med lite tid mellan jobb och kvällens danslektioner. Jag har precis hällt upp en kopp kaffe och gör sånt man annars aldrig hinner. Fyller i min kalender för sånt som kommer att hända framöver. Struktur och planering, sån är jag!
weheartit

Dancings skills





Håll i hatten. Nu drar vi igång dagen med personalmöte och ett par timmars arbete. Därefter väntar Eddan på mig för en promenad. Ni däremot får börja dagen med ett videoklipp från en av mina danslektioner förra året. I november lärde Ambra oss den här koreografin och sen dess har klippet bara legat på mobilen. Ha en härlig tisdag!

BLOOD, SWEAT AND TEARS





I lördagsmorse ringde lockan 04.50. Repition och klädombyte var på sin plats och därefter var vi alla 250 stycken på plats på läktaren. Tillsammans genomförde vi ett läktarnummer som var en del av öppningsnumret av Nike-eventet. Hela globen hade förvanlats till ett enda stort träningsgolv och stämningen därinne var på topp. Med mig hem har jag en bra erfarenhet och ett x antal Nike produkter. Man tackar så mycket!

INSPIRATION




Blusen som blev bortglömd





Bakom allt framför, längst in bland plaggen som blivit över finner jag något bland det finaste. Jag frågar mig, varför är den här kvar? Blusen som ingen ville ha eller som alla glömde bort. Mitt hjärta bubblar till och jag fångar den. Från ingenting till allting och jag klär mig gärna i blått varje dag framöver!   
Blus, Diana Orving 1595:- 349:-

Vackra vinterland



  




Gårdagen fick avsluta en himlans bra vecka och helg. Dansade mig snurrig på kvällen och är helt varm i kroppen av all den tid Mattias och jag fått tillsammans med varandra och Eddie. Promenader i strålande solsken har fått genomskrida hela helgen. Med en sådan här vecka i bagaget känns det som om den kommande  inte kommer bli svår att få i samma anda. Idag rivstartade jag måndagen med ännu en promenad och lite smågöra här hemma. Idag är min lediga dag från morgon till kväll.  


 


My Clothes





Något jag saknar här i vår nya lägenhet är min klädhäst. Jag blir frusterad varje gång jag köpt ett nytt plagg när det ska in i garderoben. Dels för att det är alldeles för trångt men främst för att plagget inte syns där inne. Ett nytt plagg vill jag kunna se. Jag vill att det ska bubbla lite extra av lycka i kroppen när jag går förbi det. Jag vill känna att det är ett köp som jag är stolt över. Något som jag skulle vilja ha på mig varje dag om det så gick. Det blir lite svårt när allt bara trycks in i en enda (okej, två stora) garderober. Frågan är, vem behöver kunna gå runt sängen när man kan hoppa över den? Ena hörnet av sovrummet tycker jag ser lite tomt ut.. Det är värt ett försök iallafall!  



PINK





Då kom vintern trotsallt och med det längtar jag bara ännu mer till våren och plusgrader. Våren ser så färgglad ut om det så är pastell eller klara färger. Jag har redan tjuvstartat, typ hela hösten. Tischan kommer ifrån Whyred och förutom att färgen talar för sig själv, visst är skärningen i ryggen fin. I vår klär jag mig i färg och med en urringad rygg. Punkt!  

THE NIKE BLAST





I helgen ska jag och många fler medverka i ett dansnummer på Nike's årliga träningsevent. I flera år har de nu samlat de främsta koreograferna och grupptränare på en och samma plats, Globen. Tillsammans med dryga 2000 träningssugna personer ska de i två heldagar inspireras och träna de senaste inom dans/gruppträning. Allt annat som vi dansare ska medverka i är (visst) henlighetsstämplat. Jag känner på mig att det kommer bli grymt! Nu är det dags för genrep. Keep your fingers crossed!   

You make my day




Det här är en av mina absoluta favoritfotografier. Jag har en speciell mapp eller snarare flera på datorn, för fina foton. Den här är en av dem alla. Om jag minns rätt fann jag den på jakandjils hemsida förra hösten. Koftan är helt makalös och lika fängslad som jag blev då är jag fortfarande av bilden. Så enkel, så fin. Det är sådan här bilder man kan titta på förjämnan och aldrig tröttna.   



Good morning coffee



Godmorgon! En iskall morgon sitter nu Mattias och jag och äter frukost tillsammans. Mattias har redan varit ute med Eddan och kan konstatera den rena faktan om hur kallt det faktiskt var ute. Idag blir det ett par timmar på Åhlens innan det är dags för lunch och en kvick sväng hem. Därefter väntar det genrep för helgens dansevent, något som jag har tänkt berätta om mer senare. Nu är det dock dags att skynda. Klockan tickar på och här sitter jag i mjukisbyxor. Ni får ha en härlig vinterdag!
Fashiontoast

Fjärilar i magen





Det har aldrig varit någon tvekan. Det här är mannen i mitt liv och vilken minut som helst kommer han hem. Jag övertalade honom att hoppa träningen idag och komma hem på middag. Ikväll ska vi på dejt!

A wallet to keep money in



Nu. NU. Är min plånbok stängd för (nästan) all framtid. Jag vågar inte räkna på hur många kassor som varje vecka faktiskt har fått följa med hem. Nu får det vara slut på sådan om det inte handlar om annat än matkassar. På tal om plånbok, det hade det inte varit helt fel med en sådan här färgglad portmonä att få behålla slantarna i. Hör där, behålla och ingenting annat!    
Fashionsquard

Ruby Aldridge






MiH Jeans Spring 2012 Collection