Leather jacket





Har du hittat dig din skinnjacka ännu?



En investering är en investring. En shcysst skinnjacka är garanterat en investering. Vem har inte en skinnjacka idag? Förhoppningsvis kan du har den i flera år. Innan sommaren hittade jag min jacka på Carlings. En skön MC-modell som bara kommer bli snyggare genom åren. Perfekt för alla höstdagar och varma vinterdagar. Det där med att frysa har vi väl alla gjort någongång.. Det är någon fantasiskt med skinnjackor.

Skinnjacka, Carlings

Godmorning sunshine






Godmorgon på er! Mitt morgonpigga jag beror på att Mattias klocka ringer 05.50. Ibland somnar jag om, ibland trotsar jag sängen och faktiskt går upp. Idag är en sådan morgon. Men det är faktiskt riktigt mysigt att sitta i soffan och se när dagen ta form. Det är ju fredag. Igen. Vart tog alla andra dagar i den här veckan vägen? Fort går det och ikväll kommer fina familjen hit och stannar över helgen. Det ser jag framemot Men först ska jag ta mig lite frukost och se vad denna dag har att erbjuda. Jag hoppas på solsken!  

Fashiontoast

SAILOR MOON



Jag var utklädd till Sailor Moon såklart. Min favoritserier alla kategorier när jag var liten. Det var som skrivet att jag skulle vara henne för en kväll. Jag räddade världen och fick nog de flesta på tunnelbanan att få sig ett gott skratt.. Kul var det iallafall med maskerad. Det var länge sen nu och ett gott skratt det bjuder jag mer än gärna på!  



Superheroes and supervillains





I lördags umgicks jag med Catwomen och Cruella Devil. Vi hade vår första klassfest med Diambra och det här behövdes firas med någon sorts tema, Självklart gick vi in för superhjältar och superskurkar. Och vilken kväll det blev! Ser ni vilken superhjälte jag var utklädd till?

25 SEPTEMBER




Igår för ett år sedan frågade jag chans på Mattias och det ordagrannt. Det slog mig hur mycket Mattias och jag har hunnit med. Vi har åkt till Köpenhamn, spenderat minnesvärd påsk i New York, varit på Disco SM, flygit till Polen och fått uppleva Disco EM tillsammans och det här är bara början.. Jag har även hunnit med att flytta två gånger, jag som aldrig har flyttat tidigare. Flyttat hemifrån och tillsammans köpt lägenhet och flyttat till Stockholm. Vilket år det har varit och när man ser på det här året kan jag knappt bärga mig för att se hur nästa blir. Här kommer ett par minnesvärda stunder. Vi börjar självklart där allting började, första tagna bilden på oss tillsammans.. 
  

En av alla de hotellfrukostar det blev i Kalmar. Det här var den första faktiskt, den 25 september. 
   

Första gången vi åkte till Mattias släkts sommarstuga ute på Oknö.


När vi firade en månad tillsammans gick vi en måndagskväll ut och satte oss vid hamnen och åt middag.



Vi firade två månader och en blomsterbukett stod hemma och väntade på mig!


Första advent tillsammans.


Det var julavslutning på dansen och Mattias var med på sin allra första dansfest.


Precis innan jul åkte vi till Köpenhamn över en helg. En väldigt mysig weekend mitt upp i julskyltningen.
 


Efter 5 månader kände vi att de var dags att flytta ihop.


En fin vårdag bestämde vi oss för att äta frukost nere vi hamnen och njuta av solen.

 

Hittills slår ingenting vår resan till New York. Fyra dagar med  upplevelser från morgon till kväll. 

 
Och så har det självklart varit väldigt många Discotävlingar. Här är bild från EM i Polen.


Tillsist flyttade vi ifrån Kalmar..



.. och nu bor vi tillsammans i Stockholm.

Jag älskar dig Mattias.


LÖRDAGENS





Poncho, Gina tricot. Jeansväst, Carlings. Blus, Gina tricot. Jeans, Bikbok. Clutch, Asos. Skor, Jeffrey Campbell.

Vintagemässan 2011





Sofia och jag möttes upp i lördags förmiddag och efter ett par klädombyten så kom vi fram vid Hornstulls strand, vintagemässan. Kön in slog oss med häpnad och innan vi själva ställde oss där tog vi oss en matbit. Tur var väl det för väl där inne var det fullt med folk och det fanns allt mellan himmel och jord att titta på. Vackra kläder, accessoarer och skor i en salig blandning. Det fanns mycket att fynda och själv så hittade jag mig ett klädesplag, vänta så ska ni få se. Bra lördag i ren vintageanda och omringad av likasinniga!


SUNDAY




Det är söndagseftermiddag och solen skiner som en riktigt fin höstdag. Vilken helg det har varit! Det har varit Vintagemässa och fina dagar i solen. Igårkväll var det första klassfesten och jäklar vilken fest det blev. Som om det inte kunde bli bättre sitter jag hemma hos min moster och känner doften av nygräddade pannkakor. Bilder finns det gott om men som alltid rinner tiden iväg. Helgen är inte riktigt slut än och ikväll klär vi oss i hiphopkläder och ger dansgolvet en omgång. Här ska det dansas och så hörs vi snart igen!   

Paul Mitchell







Det här är precis vad jag behövde. Stockholmsvattnet sliter på mitt hår och enda sedan vi flyttade upp hit har mitt hår varit matt och totalt kaos. Ni vet dendär känslan när man kommer ut från frisören. Då man aldrig har känt sig fräschare och ingenting kan stoppar än.. Jag tänkte få den känslan varje dag. Vardagslyx kallas de. Nu ska det här skinas och glänsas som aldrig förr med flaskor från Paul Mitchell. Ett shampoo och ett balsam och två flaskor som hjälper håret att glänsa och snabba upp torkningen. De gör även håret silkeslent och är värmesyddande. Förväntningarna har aldrig varit högre! Jag återkommer..



Ett år tillsammans | Andra delen





Lördagen fortsatte i samma stämning och vi satte vår första fot på Skansen sen barnsben. Vi kollade på alla sortes djur från Norden och gick och höll varandra i handen. Så där sött som det ska vara och så som man faktiskt få vara när man fira ett år. Gott var det med våfflor som plåster på såret för att jag tappade ner mina solglasögon hos sälarna och mysigt var det att stå och kolla på slappa björnar. När klockan slog kväll tog vi spårvagnen in mot stan för att sätta oss på en av Stockholms bästa restauranger för den som gillar kött. Vi åt det mest makalösa vi någonsin ätit tidigare  på AG och innan vi sjönk ner i biomörkret blev de ett par glas rött på en närliggade bar. Fykatten vilken lyckad ett årsdag vi fick till!

Ett år tillsammans





Till helgen firar Mattias och jag ett år tillsammans. Ett år. Det känns lite som vi är gjorda för varandra. För att få ihop allt fick vi ta och fira vår dag förra helgen. Lördagen blev en väldigt fin dag. En av de finaste faktiskt. Morgonen började nere vid vattnet hos oss. På klipporna satt vi och Mattias hade varit och köpt frukost. I solen njöt vi av en mycket fin förmiddag och åt bruch så det stod härliga till!



Finaste mamma





Förra helgen kom mamma upp. Min älskade mamma! Jag har saknat henne så mycket och skönt vad det att få vara tillsammans igen. Det är bra det där hur en förälder kan skapa trygghet, vad man än befinner sig. Det fanns en hel del kvar att göra i lägenheten och en och en annan bakad kanelbulle blev det. Gott! Nu kan jag minsann bjuda hem alla på fika. Med mycket skratt och god mat blev det en väldigt mysig helg. Det bästa är att vi snart ses igen, med hela familjen i bagaget desutom. Sista helgen i september. Då blir det fullt hus men jag längtar redan!

YELLOW





Det bästa köpet jag gjorde i sommras var den här tröjan. När kvällarna sagta men säkert kom eller när sensommaren tog sin början var den här mitt säkra kort. Det är den fortfarande tillsammans med svarta tighta jeans. Jag vet vilken färg jag kommer hålla mig till i höst. Senapsgult och ännu mer gult. Snyggt är var det är!
Stickat, Carlings 199:- (?)

Summer flashbacks





Det blev rätt många förfester hos oss i sommar. Synd bara inte att kameran var framma varje gång. Men när Mattias fyllde 26 den 26 juli så knäpptes iallafall ett par stycken. Helgen innan hade vi förstås en födelsedagsfest/skiva/party. Kärt barn har många namn. Jag vill minnas att det blev en riktigt lyckad kväll. En härlig blandning av vänner med bra stämning och en lycklig kille.

Mockajacka






Jag använde den här jackan häromdagen och det slog mig att jag inte visat den. För ovanlighetsskull valde jag en liten storlek. En tight modell men fina detaljer så som flätat på axlarna och nitar nedtill. När det kommer till färgen, så är den toksnygg!

Mockajacka
, Jofama by Kenza

Candy for my eyes





Skitsnyggt turkost nagellack. Skitsnygga ringar och skitcoola tjejer. Ögongodis, yes it's.

Trädgården





Hur bra blev inte förra helgens utgång då? Förskiva hemma hos Soffan och säsongsavslutning på Trädgården tillsammans med underbara vänner. Äntligen blev det en natt på dansgolvet och så mycket dans!
Bilder, mina och från Sofia

Tillsvidare håller jag mig till saker jag kan



Jag var ju som sagt iväg och klättrade igårkväll. Mattias och jag var med ett par goda vänner till oss. Alla de var väldigt bra (aka, gjort det ett par gånger så det kan tekniken) Jag däremot, övervägde om klätttring verkligen var min grej..

Jag kom ju förbövelen knappt upp och vi ska inte snacka om min höjdrädsla. Den höll mig så att säga något tillbaka. Det tog sig dock efter mycket om och men. Jag höll mig till nybörjarväggen och klättrade så högt jag vågade och var glad som ett barn när jag vågade hoppa ner. Jag ska ger det någon chans till. Benmuskler har jag ju gott om så det borde egentligen inte vara några problem.

Nu ska jag iallafall ge mig iväg och göra något som jag faktiskt kan. Tre timmars house och street. Lär komma hem efter halv 11 så därför, ses vi inte förens imorgon. Sköna härliga fredag!   

Rosa/turkost/blått





En av sommarens bästa trender var nog ändå den chockande färgkombinationen man skulle åt. Jag älskade hur alla de skrivna reglerna mellan färgerna bröts och att det nu var högtid att tänka utanför ramen. Jag fann mig ett par högst chockrosa byxor och tillsammans matchade jag dem med en turkos/blåtopp. Vilken färgklick vardagen helt plöstlig blev. Det grämer mig dock att dessa byxor inte tålde någon som helts kontakt med vatten överhuvudtaget. Nu hänger det i garderoben, för tighta och för korta men jag kan inte få för mig att slänga dem. Jag hade mer än gärna lyst upp höstvädret med dessa kläder. Någon som har sett ett par rosa kostymbyxor hängades i ett skyltfönster? & som inte krymper när man handtävttar dem..  
Kostymbyxor och topp, Bikbok

DiAmbra



Jag går i skola igen. Inte vilken som helst och inte som alla andra. Äntligen få jag dansa helhjärtat och utbilda mig till dansare. Jag är ett steg på vägen och fyra kvällar i veckan sätter jag min fot på DiAmbra. En danslinjer skapad av Ambra som var medverkande i dansgruppen Bounce. Första veckan är gjord och vi är nu inne på andra. Jag kan inte i ord beskriva vilken träningsvärk jag haft. Vi dansar allt. Från Afro och Commercial till traditionella danstilar så som balett, jazz och modernt. Jag älskar det! Det här kommer bli ett bra år, jag känner det. 
www.diambra.se

Live your dreams





Jag satt nyss och bläddrade igenom fina sommarkvällar. Det lär dyka upp tillbakablickar från i sommras här på bloggen. Det vill jag lova! För det första, för att jag glömt en hel del minnesvärda studer. För det andra så gör det här vädret än ytters depimerad. Jag har aldrig gillat att hösten alltid kommer lite, väääl förtidigt. Men just nu är det skitsamma. Mattias och jag ska göra något nytt. Ännu en sak att bocka av. Ikväll ska jag för första gången klättra. Få se hur det går med tanke på att jag är höjdrädd, skit höjdrädd.. Nu får det vara slut på det. Keep your fingers crossed!  

Home sweet home | The bedroom





Då har vi tillsist hamnat i sovrummet. Sovrummet, som vi båda nog är mest nöjda med. Det fanns alla möjliga olika idéer men tillslut drogs vi mest till den mer romatiska och mysiga stämningen.
 


På vardera sida av oss har vi en egen garderob. Skåpen över sängen får allting att bindas ihop till en fin helhet.   



Jag är helt förälskad i IKEAS pax garderober. Inred precis som du vill och vid behov. Här är min garderob öppen. Längst ned med byxhängare som fortsätter men en låda för underkläder etc. Över detta smycksförvaring och självklart en stång för de kläder som dagligen används.



Sådär då, Danielsson/Hesselring får tacka för sig. Vi sover väldigt gott här, vi trivs väldigt bra och man är så välkommen över. Hoppas att ni gillade det lika mycket som vi gör.