Strålande jul

Lägenheten är som ett julparadis bland tomtar och ljus. Nu är fönstret inrett med en fantastisk ljusstake vi fick av mamma och även med massvis av levande ljus. Jag älskar hur de lyser upp allt i vintermörkret och får lägenheten att kännas sådär mysig och varm. Det här är bara början..  

Kärlek

Förra helgen, utan av någon speciellt anledning bjöd Mattias ut mig. Vi satt i timmar och pratade om allt och ingenting och samtidigt bara njöt av varandras sällskap medan varmrätten kom efter att förrättet ätits upp. Det finns ingen annan som får mig att må så bra som han gör. Jag vet inte hur han gör det och kanske vill jag inte heller veta det. Men tillsammans med honom känner jag mig fullständigt hel.

En eftermiddag på söder

Det blev en fin eftemiddag som spenderades med min favoritvän alla kategorier. Jag är så tacksam över att ha Sofia här i Stockholm och idag, passade nog, hade vi båda en ledig måndag. Vi möttes upp på söder och kikade på ännu mer julpynt och tog en kaffe på Café String. Innan dess hälsade vi på Sofias vän Martin i butiken Mangle Vintage som bjöd på pepparkakor och riktigt schyssta vintagekläder för män(men även för tjejer också). Värd en titt vetja, den ligger på Götgatan.
Foton, Sofia flobrant

Hakuna matataEn ny vecka är igång och med tanke på att jag har en ledig måndag är jag på riktigt bra humör. Solen skiner och jag har inte riktigt någoting planerat för dagen. Väldigt skönt. Det känns som om det kommer bli en bra vecka, jag bara vet det.
fashiontoast

Första advent


I helgen har det varit planer enda sedan mamma kom hit. Vi är inte så bra på det där, att det lugnt.. Bland mysiga frukostar, en heldag på stan som inkluderade mängder med julshoppning och ett par andetag när vi satte oss ner på en restaurang så blev helgen helt fantastisk. Lägenheten har blivit inredd med tomtar och ljus och första advent firades med lussekattsbak. När bussen gick hem till Kalmar igår för mamma tog jag en sväng om på dansgolvet och knöt samman hela helgen till att bli en riktigt bra sådan. En fantastiskt bra helg!

Den lilla vita 
Jag hintade i ett par inlägg tidigare om en vit klänning. Den här hänger i min garderob. Den enkla lösningen om all inspiration inte finns där för en dag och man ser ändå strålande ut. Mattias överraskade mig med den och jag var snabb med att få hem även den svarta. Den kommer ifrån H&M.

Hard work


Jag har jobbat 12 dagar av 14. Heltid. Inte konstigt att jag har varit helt slut på senaste tiden. Verkligen inte. Att vi sedan lägger till 13 timmars dans på det gör ju saken ännu mer ironisk. Fantastiskt är det trotsallt att jag inte förens nu har tänkt på det och med det innebär att jag brinner för det jag gör. Men oj vad det ska bli fint när tiden förvandlas till sedlar. Nu få jag iallafall så mycket kärlek somdet bara går hemifrån. Mamma är här för att pyssla om mig och tillsammans få till den där julstämningen. Tre dagars ledighet och det känns som någonting lyxigt!


 


Colorful winter beauty trends.

Flare December 2011 | Catherine Dea & Katrina by Chris Nicholls

SIMPLE
Det positiva med att vara sjuk är att det finns gott om tid. Famåt eftermiddagen har jag väl dock börjat att klättra på väggarna.. Jag tänkte iallafall ängna lite tid här och för ett bra tag sen var jag inne hos Rumi och fångades av den här vita fina klänningen. Väldigt enkel. Vit. Perfekt. Ni ska få se mitt kap som gjordes strax därefter!  
Fashiontoast

Nothing at all

Jag har varit sådär lagom kaxis med att våga säga att jag aldrig bli sjuk. Tji fick jag.. Nu ligger jag här hemma med en dunderförkylning och om det fortsätter såhär kommer jag knappt att kunna andas. Trött man blir.  
fashionsquad

En kopp java när den är som bäst
En veckas tysnad här. Typiskt, det var väl inte riktigt så jag hade tänkt mig. Men kvällarna i danssalen börjar ge resultat. Sådär skitmycket att man bara vill jaga ännu mer. Toppen nås varje kväll med andra ord och dagarna rusar förbi bland shoppingsugna människor mitt i centrum. Ni kanske förstår att när fredagen kommer hinner klockan inte mer än slå om innan jag sover gått mot mannen i mitt liv. Som själv fortsätter kolla på filmen vi nyss bestämde oss för. Det blir inte mycket tid över men jag är glad när jag väl får ett par mintuter för mig själv. Som precis nu, bland lika fikasugna som jag samidigt som Mattias är och tränar. Det här är kvaltitetstid när den är som bäst. Hoppas att ni alla har en fin söndag!

ROB RICHDet här var min helg. Det här kan vara det bästa jag gjort. Workshop med Rob Rich, en självklar dansare men så himla ödmjuk och pedagogisk. Jag svävade på moln efter hans klass. F.A.N.T.A.S.T.I.S.K.T. 
 

Jill by Jill stuart
Fashiongonerogue

Kom in och känn doften av blommor

Äntligen har hallen fått till sig ett ytttre. Man känner sig riktigt välkommen när man kommer hem. En hallspegel har fått komma upp mot väggen och under där passade den här skänken utmärkt. Spegeln spontanshoppade vi en eftermiddag efter jobbet. Den var klockren. Nu saknas bara fler korgar, ett stycke lampa och givetvis en matta på golvet. Sen. Sen är det klart. Vad tycker ni?
L'Officiel Paris November


Fashiongonerogue

YESTERDAYS

Gårdagens. Vida kotymbyxor i en matchning med fjädrar och väska med fransar.

InspirationEn av alla de pusselbitar som är kvar

Jag visste redan innan vi flyttade att jag skulle ha den här hyllan. Jag visste inte vart, hur eller ens vad som skulle vara i den. Men jag skulle ha den. Just den. Det blev den också och nu håller jag på att planera vad som ska stå i hyllorna. Tre av fyra är nu klara. Mamma fyllde ut den tredje med de här fantastiska "böckerna" som jag så gärna velat ha (också..) Vardagsrummet blir bara mer och mer fulländat. Det här var en liten pusselbit till!