A pair of silver shoes




Det är ingen nyhet att jag är galet förälskad i skor. Kan ni då förstå mig när jag öppnade dessa självlysande skorna och insåg att de från den stunden skulle få förbi mina. Givietvis kom den bästa 20 års presenten från den bästa. Han vet då precis hur han ska göra. Lyckligaste tjejen? jo jag tackar..


Jeffrey Campbell, Foxy Silver glitter


MÖNSTRAT



Tröjan i förra inlägget köpte jag i förra veckan och kommer ifrån Gina. Jag såg den på en god vän till mig och levande skyldockor är då det bästa som finns. Den bli ännu skönare sen när man kan vara barbent till. När det nu blir..

Tröja, Gina tricot 199:-

At the street





I helgen hade jag en ledig lördag och på dagen var vi ute i solen så mycket det gick och strosande runt bland alla gator och backar i Karlskrona. På kvällen bland ljus (ni glömde väl inte att släcka?) och god mat kom släkt och vänner hem för lite kalas. Det blev en riktigt härlig heldag!  

Jacka, H&M. Skjorta, weekday. Tröja, Gina ticot. Tights, MQ. Boots, Din sko. Väska, H&M.

A morning wish




Godmorgon på er! Vaknade samtidigt som herrn brevid mig gick upp nu sitter jag med en kopp kaffe. Jag kunde inte riktigt somna om än men det tar nog inte många minuter till.. Jag är inte svår så! Om jag fick önska och drömma när jag väl somna igen vill jag gärna vakna upp och ser ut så här. Precis så här tack!  
streetstyle

MIN GARDEROB



Mattias och jag är båda rätt bra på att bilda högar. Högar med kläder, det är de vi är bäst på! Vanligtvis brukar de förekomma mitt på golvet men på senare tid har mig garderob blivit en enda stor hög. Att allt rann över kanten idag och jag tog i tur med det var nog det bästa som kunde hända. Rätt fullt men i någorlunda färgordning och med lite förvaringslådor blev jag tillfreds tillsist. Frågan är bara hur länge det kommer hålla..

Spring fever




Jag kan inte slita blicken ifrån det här fotot. Hur jag än försöker.. Att tjejen är slående vacker är en sak men hela bilden den sprudla av vårkänslor. Den får mig att vilja ha kort hår igen. Glasögonen har jag letat fribilt om. Det har aldrig varit snyggare med ringar på varenda finger. Röda läppar kommer alltid att vara vackrast. Den blåa himeln får mig att längta till sommarens alla molnfri dagar. Den är rätt jävla bra den här bilden alltså..

Organized chaos




Det då ett dagligt äventyr att få plats i en tvåa, två stycken. För er som inte vet det redan. Innan jag flyttade ihop med Mattias hade jag en garderob hemma som rymde allt och lite till. Allt fick plats och allt var samlat på ett och samma ställe. Hur bra som helst! Självklart fick jag lämna garderoben hemma och istället flytta in i en på högst en meter bred.. Och lite på golvet, lite i vardagsrummet, lite i badrummet. Rätt mycket överallt faktiskt. Idag fick jag nog och slängde allt(!) på sängen och strukturerade upp det som katten. Vänta så ska ni få se..

Kärlek



Tiden går fort när man har roligt säger man. Visst gör den det.. För tiden med Mattias den verkligen flyger förbi vill jag lova. Vi håller på att samla på oss ett par månader nu. Närmare bestämt 6 fantastiska. Igår firade vi nämligen ett halv år. Det firades med att vi for till en annan stad, åt middag, njöt av solen som värmde oss och av varandras sällskap såklart. Som jag gillar dig Mattias!

Jag älskar dig.

LIEBLING 19.03.11





Lördagsnattten spenderades med ett gäng fantastiskta tjejer för att med en liten avskedsfest för Sofia, se till att få bästa natten på länge. Hon flyttar till Stockholm nu och det var inte mer än rätt att göra Kalmar en sista gång tillsamans. Med det mest spektakulära dansgolvet någonsin dansade vi så klackarna skavade. Som jag skrattade och dansade om vartannat. Vårt motto det höll ta mig tusan hela vägen om inte ännu längre!  
1. Gammal bild på Sofia och mig. 2.3 Från i lördags


TOPSHOP




Riktigt fantastiskt fint från Topshop måste jag säga. De två sista bilderna skulle jag vilja ha varenda plagg av. Det känns så bra i kroppen när alla vackra färger och möster träder fram igen. Som jag gillar våren!
Pics, topshop

Hipp Hipp Hurra



Vilken fin 20-års dag det blev igår. När Mattias kom in med tårta och solsken visste jag att det skulle bli en bra dag! Det är inte heller ofta man har lyxen att vara ledig men jag fick njuta av varenda sekund. På kvällen åkte vi hem till Smedby och tilbringade hela kvällen där med god mat och släkt. Tack alla för de så fina gratulationerna och för att inte tala om presenterna. Ni är så himla fina!  

För idag är det ingen vanlig dag..




.. för att idag är det min födelsedag. Min 20-års dag närmare bestämt. Och den började på bästa sätt och lär fortsätta i samma spår. Som jag gillar att fylla år!

"Vadå, ska man släcka ljusen när de börjar rinna?"



Jag fick mig då ett gott skratt när jag kom hem och fick se det här mästerverket av Mattias själv. Han vet inte riktigt när det är dags att blåsa ut ljus, men jag gillar honom ändå!

Details of the day




Plånbok, kamera och mobil tillsammans med Vouge fick för dagen sepgla min väska. Väskan, kommer ifrån ordning och reda den!


Nails for beauty




För precis en vecka sen gick jag och gjorde något som förändrade min värld. Inte visste jag att det kunde vara så svårt att knäppa knappen i jeansen eller att det skulle bli krångligt att skriva på tangenbordet och för att inte tala om på iphonen. Jag talar självklart om nagelförlängning! Sen jag kan minnas har jag alltid haft korta nerbitna (jag vet.. det är min last) naglar. Nu var det dags för en förändring och jag är villig att allt blir lite svårare, för vet ni vad? Det blir så mycket snyggare. Eller vad säger ni?    
Naglar, Parfume Garden

Dagens outfit




En ledig torsdag fick mig i förmiddags att tillbringa lite kvalitéets tid med Sofia. Skönt att äntligen kunna få klä sig lite riktigt också för en gångs skull. Det känns som om jag tillbringa mest tid i träningskläder.. Jeans blev det iallafall, från topp till tå då jag för första gången tog den stora jeansjackan för i år. En bra fika, det blev det också! 
Jeansjacka, secondhand. Päls, Weekday. Tischa, Carlings. Jeans, Levis. Boots, Din sko

To die for


 Vackra bilder ifrån stockholm streetstyle och jag är förälskad i varenda en. Så här på kvällskivsten låter jag mig inspireras som mest. Elegant, chick och klassiskt. Ska vi säga så att jag gå och drömmer om dessa prylar nu och så när jag vaknar finns det i min garderb imorgon? Okej.. Jag visste att jag kunde lita på er. Godnatt!  


Stockholm Streetstyle


20110315



En kreaktiv och estetisk tisdag
har minsann passerat förbi och nu ligger jag till rätta i sängen. Kom hem från dansskolan för drygt en timme sen och fem dansant timmar på raken har gjort mig helt utslagen. Nu ska jag se till att få ett par timmars skönhetssömn. Och bara för att det bör nämnas och minnas, idag satte jag min fot för andra gången på vår konstmuseeum. Det var spännande, och en intressant start på dagen måste jag säga. Men jag gillade det! Sleep tight gott folk.  




Carlings



Carlings börjar få in lite schyssta vårtischor och jag har köpt mig dessa två tillsvidare. Bra att jobba i, lepard har jag alltid gillat och det där med döskalle ska man väl ha på jobbet. Carlings vet ni, lite rockigt ju..
T-shirts, Carlings 149:-/st

Coco Chanel




Idag har jag knappt röt mig ur soffan.. Tills jag fick för dåligt samvete och rullade upp rullgardinen. Inne har jag dock fortsatt att vara (vädret lockade ju inte precis..) och av en slump så hamnade jag framför filmen Coco Chanel. Vacker på alla sätt och vis!  


MEET ME IN MIAMI


ELLE UK March

fashiongonerogue

Me and my best friends



Fem eller sex timmar på ett tåg. Vad gör det? Det går ingen nöd på mig. Musik spelar ljuvligt i öronen och ögongodis har jag så det räcker. Att jag just köpte ett par skor gjorde ju resan ännu bättre. Som sagt, det går ingen nöd på mig, inte alls. Nästa stopp är vår station så det är bäst att samla ihop alla saker. Att jag sprider ut mig även på ett tåg är inget snack om saken. Hejsvejs!  
 

I en tätort i Västmanland


Av alla platser i vårt avlånga land har jag spenderat min helg i Lindesberg. Lindesberg med ca 8700 invånare och med ett av våra äldsta stadshotell. Det som tog oss hit var givtvis ännu en danstävling. Vad annars?  Vi var två tappra dansare som representerade Kalmar! Vid klockan 21.44 spelades med all sannolihet meloifestivalsfinalen i många hem.. Men för min del dansades finaldansen just precis då och en 5:e plats blev de tillsist. Och när klockan slog 00.00 stod mamma och jag utanför Sibylla och åt nog världens godaste hamburgare!



Vart var det nu jag var någonstanns?



Hotellfrukosten är nu avnjuten och i sängen bland vita rena lakan sitter jag nu och halvsover. Det börjar bli en vana nu. Det här med hotell och hur mycket jag egentligen är ute och far runt. Om drygt en timme går avfärden hem mot kalmar igen. Vart har jag nu hållt hus över helgen? Ja, det är ta mig tusan frågan det..


fashiontoast


Me Myself and I



Veckan som gått har varit en riktigt kvalitéetsvecka. Först ut var håret och i kalender stod frisören på måndagsschemat. Tanken var väl att jag skulle gjort något radikalt men det blev inte riktigt så. Jag nöjde mig med att göra det lite ljusare, klippa till luggen och få topparna jämna. Men vet ni vad, bara det kändes så myket bättre!  

Snyggast i stan







En promenad genom stad gav mig tllfälle att äntligen få klicka några bilder på Mattias. Äntligen få skinnpaj och glajjor klä än och jag tror att jag har den finaste pojkvännen, sambon.. i hela världen!

Kontraster och färgstarkt




Jag älskar det här. Bilder som bara få ögat att dra sig till dem. Osymetriskt. Kontrast. Färgstarkt. Det är vackert!  

fashion gone rogue

Sun kissed



De senaste dagarna har solen strålat dagaligen och värmt oss med sin närvaro. Det känns som om det var år sedan den var har senast. Att det blåser som om en själva storm var påväg hör inte hit.. Det strålar och det är ta mig tusan huvudsaken! JAg är ledig fram till 16 idag innan en kväll på danskolan väntar. Det är dags att se till att njuta av dagen så mycket som möjligt. Later!

I heart you





Det var bakåtvänd tischa, höga shorts och leopardtights som jag i onsdagsnatten dansande runt i. Nu ska jag dra på mig helt andra kläder och bege min in mot stan. Ett par arbetstimmar väntar sen tar jag helg. Ni får ha en bra fredag!

The best of the best





Hon var minst sagt efterlängtad! Jag talar om Sofia såklart, som äntligen gästar oss med sin närvaro igen. I tre dagar har vi fått njuta av varandras sällksap, like the back in the days. Rödvin, Cafe Nilsson och vi kunde knappt startat det bätte heller.. Mitt på dansgolvet, dansandes till Rebecca och Fiona. Här kommer en bildresumé från onsdagsgalejet och vilken fest det blev!

Sambos






VOGUE MARCH UK




Jag är ta mig tusan tokdålig på att blogga regelbundet förtillfället. Våren är helt full med resor och galej att jag knappt kan bärja mig. Min tjugiorsdag närmar sig och resan mot New York är inte långt kvar till. Men en sak har hänt som jag redan nu kan glädjas åt. Vänta så ska ni få se, det är officel på dörren nu!

DISCODIVA




Alla min spontana tågresor till Åmål och Göteborg är resultatet av det här. Ett resultat jag aldrig vågade hoppas på. Jag är så himla nöjd!  Det var i slutet av förra året som vi satte  oss ner och spånade på en ny dräkt och nu har den gått från skiss till verklighet. Den känns så himla rätt och den känns mig.. Vad säger ni?  
Design, jag. Sömnad, Maria. Tyg och foto, Glitz it

En berg och dalbana bland känslor




Då är allt åter i sin ordning igen och jag lever mitt upp i glitter och glamour. Tävlingsrutinen är på plats och man tappar aldrig hur man bäst våfflar håret eller sätter på lösögonfransarna. Men ibland tappar man visst bort sig helt mitt på dansgolvet och tro mig när jag säger att jag var besviken. Samtidigt ser dommarna något man själv kanppt fick en känsla av och jag kom precis uanför pallen. Livet är bra roligt ibland!