You make me lose my mind





Gårkvällen är som insvept i en berusad bubbla av alkohol, kärlek och dans. Middagen blev som den perfekta början på en kväll som vi kommer minnas med ett leende på läpparna. Caj var som vanligt lika angenämt att träffa men jag var nog inte ensam om att sakna Byttan. Det är något med den lokalen som tilltalar än mer än Vallen.. Summan av kademumman blev det en riktigt bra kväll iallafall och när taxin rullade oss hemåt var vi båda nöjda och belåtna!

(En parantes för ikväll)




Jag är rätt dålig på att redovisa mina inköp, så här kommer tröjan som jag faktiskt sitter i nu men också som kom in på Carligs i förra veckan. Jag köpte den direkt! Superskön och ett basplagg finns det ju alltid gott om plats för.

Tröja, Carlings 149:-

LÖRDAGKVÄLL





Jag har kastat in handduken. En tröttkeps har slagit sig till ro uppe i soffan! Med dator i knä, godis vid sidan om och hund vid fötterna trivs jag förvånadsvärt bra här. Jag fick svänga runt hej vilt på dansgolvet igårnatt..  Jag tänkte att ett bildbevis skulle kunna vara på plats en kväll som denna. Först ska jag bara ta en sväng runt kvateret. En hund behöver rastas!

Slutet på en resa men bara början på en annan




Nej vet ni vad. Nu börjar jag närma mig målet på min dagstur. Jag har varit mer påväg än stilla men nu börjar jag se slutet. Mattias väntar på mig i dörren för att sedan ta oss ut i natten. Vi ska fira att vi varit tillsammans i ett par månader, närmare bestämt 4 fantastiskta. Sen ska vi äntligen få hälsa på Caj igen! De var länge sen nu..

Second hand





I lördags var Mattias och jag och fyndade på Stadsmissionen. Det brukar bli en tripp ut dit då och då. I lördags blev det just en sådan tripp. Jag hittade en Jeansjacka i XXL! Med andra ord over, over sizead men den kommer bli grym. Med den gråpälsen över nu eller bara enkelt matchat med jeansshorts till vår och sommarn. Samtidigt hittade Mattias sig en blå retroväska för 10:-. Snacka om kap! Innan vi for ut skramlade jag på mig lite skärp också, för sakens skull och för att de var snygga.
Jeansjacka,
40:- Väska, 10:- Skärp, 10:-/st

ONE WAY OR ANOTHER




Nu har jag varit på plats i ett par timmar men sen 05.00 har jag varit påväg.. påväg åt ena hållet och om knappt en timme ska jag vara påväg igen. Åt andra hållet! Det gäller att hänga med i svängarna. Fort går det och som jag gillar det.    

Weheartit

Min garderob är full egentligen men..





Är jag bra eller är jag bra? Sprang på den här bedårande långkoftan på H&M och visste innan jag provande den att den skulle sitta som en smäck. Shortsen visade jag er från bikboks vårkollektion och glad blev jag när de kom till butiken nästan precis efter jag sett dem. Nu ska jag sätta på mig lite lösare kläder och köra street samt discolektion ikväll!  
Kofta, H&M 299:- Shorts, Bikbok, 249:-

Casual chic




Sköna härliga torsdag. Det är svinkallt ute men solen lyser och jag har en dag ledigt. Satt och bläddrade runt bland alla bilder på datorn och hittade den här. Det är nog dags att plocka fram min röda väska. Hur snyggt som helst ju! I garderoben gör den ju inte precis någon nytta..

I don't care what you say about me



Jacka,
H&M. Päls, Weekday. Långkofta, H&M NY! Linne, Carlings. Leggings, Bikbok. Boots, Dinsko. Väska, H&M.

EN FULLÄNDAD HELG


Det blev en stillsamm helg. När Mattias åkte iväg på Kick off med jobbet tog sig Frida hit för en fredagskväll i soffan. Med chips och dipp och let's dance som bakgrund blev det en hel del skitsnack som fortsatte ända in på små timmarna. Frida, hon är bra hon! Dagen därpå möttes Mattias och jag upp i stan och en heldag tillbringades tillsammans fikandes, fotandes och bara i varandras sällskap. Kvällen fortsatte med middag och en efterlängtad hemmakväll. Tillsammans finns det inte så mycket annat att missa!  


Come on, work hard and sleep tight!




Heej! Tanken var att jag skulle hunnit med ett inlägg imorse. Men samtidigt som tiden rann iväg tappades inspirationen någonstans där mitt på vägen. Nu har klockan redan tlickat till kväll och måndagen håller på att lida mot sitt slut. Jobbat är det jag har gjort hela dagen och nu ligger jag i sängen, igen. Tack och lov för att jag uppskattar sömn lika mycket som jag är igång. Morgondagen väntar med öppning på Carlings och dansskolan till 21.30. Nu är rutinen fulländad! 12 timmars pass är det jag är grym på!  

Osymmetriskt




I onsdags körde jag på svart skjorta från weekday och zebradojjorna. Skjortan är ett fynd jag hittade mig i Köpenhamn. Med tanke på att det är en nisch med den så gör den hela outfiten. Det är inte ofta ett enkelt basplagg kan höja en outfit så som den gör. Det är bra skit!
Skjorta,
Weekday NY!. Leggings, MQ. Pumps, scorett.

Glida runt, hänga runt, låna pengar!




Onsdagsgalejet i mer bilder än text. Vi var då ett snyggt gäng som gästade Volym. Enjoy!


 




REBECCA OCH FIONA



Rebecca och Fiona spelade på Volym i onsdags. Jag var där, såklart och typ femtonhundra till.. Det var smockfullt, stämningen på topp och de fullkomligt ägde! Så satans bra kväll som resulterade i att Mattias fick bära mig hem. (Läs: det handlade inte om hur mycket alkohol som intagits utan att jag trodde att fötterna skulle ge vika av all smärta..) Vi dansade ta mig tusan timmar i sträck. Bilder kommer, i promise!

Two more things




Två nya plagg för er men här är två rätt så väl använda favoriter i garderoben faktiskt. Den vinröda tröjan från Monki skulle jag om de så gick kunna ha på mig var och varannan dag. Om även vädret tillät så skulle mina zebra skor få göra den sällskap. Kolla vilken grym kombo de gör sig tillsammans!
Tröja, Monki. Pumps, Scorett 799:-




A DAY OFF




Det har minsann varit fullt ös medvetslös hela veckan lång. Det kändes helt makalöst bra att vakna och inse att det är fredag. Fredag som idag faktiskt även betyder ledigt. Nu ska jag fylla på koppen med kaffe och fortsätta hänga i sängen ett tag till. Idag finns det mycket tid för er och bloggen!   




BIKBOK SS11

Jag vet inte vad ni säger men visst har Bibok tagit ett par steg uppåt.. Tusan vad de har ryckt upp sig och när vi kommer till accessoarer är det grymma. Jag var inne på hemsidan innan helgen och nu kan jag säga så att, vissa av dessa har redan kommit till affären. Vissa har redan, till och med kommit till min garderob!  
Bikbok

Dance Dance Dance



Godkväll! Helgen har varit intensiv och lika fort som den kom tog den slut. Om två veckor är det dags igen iallafall! Ni ska få veta tids nog.. Helgen har ävet bjudit upp till dans. Det har varit ett kort uppehåll på dansskolan men igår var det återigen fart uppe på dansinstitutet. Det är obeskrivligt hur roligt det är att vara igång igen och få träffa alla elever. Självförtroendet tappar man alltid första gången efter ledighet.. Men när man väl står på golvet igen är allt som förr, det är ju just det här jag kan.. Idag är det en dag för träningsvärk och återhämtning. Imorgon kör vi igen!



Uppdatering sker..


Uppdatering sker inom kort, om bara några få minuter. Tills dess bjuder jag på dessa bilder! Makalöst vacker photoshoot..



Destination: Åmål



Godmorgon alla morgonpigga. Det har visst snöat något makalöst i natt, ännu en gång.. Jag som trodde vi höll på att se ljuset. Se våren! Tji fick jag.. Nu sitter jag iallafall i bilen mot Svergies minsta stad. Tacksam över att jag inte behöver köra tror jag att jag ska luta mig tillbaka. Ett par timmar i bilen väntar ju trotsallt innan vi är framme. Bäst att ta vara på lite väderfull sömn. Vi hörs senare, Godnatt ;)



Hur mycket hinner du med på två dagar?


Jag har en weekend i Göteborg och Åmål som väntas göra på två dagar. En snabb sådan med andra ord. Om två timmar ska jag sätta mig på ett tåg för en visit Göteborg. Imorgon åker vi till Åmål och på eftermiddagen sitter vi på ännu ett tåg. Denna gång hemåt igen! Vad jag ska hitta på i Åmål får ni se när det är färdigt.. Lite frukost på det och sen är jag färdig för avfärd. Det är då inte en stor väska som behövs med denna gång!   

I won't stop until the end


Idag har jag varit lite dit, lite där och bland annat lite här. Det är alltid något och tänk vad tråkigt om det aldrig hade varit nått. Det bästa är att det blir bara bättre. Nu ska jag ringa ett samtal som jag vet lär få mig på gott humör. Hejsvejs!

PS




Angående planering, häromdagen köpte jag en ny kalender för de kommande året. Den är bra på många sätt och vis. Behändig, personlig och att jag nu kan skriva upp allt som planeras och hålla reda på allt. Kanske.. Det gäller ju först och främst att komma ihåg kalendern..

Godmorning sunshine


En kopp java är redan uppdrucken och det är dags att vakna på riktigt. På dagens agenda väntar en hel del planering inför kommande danstermin. Igårkväll hade vi kickoff för alla dansare och jag känner att träningsvärken återigen har letat sig fram. Äntligen! Om en timme ska jag ha anlänt till stan för att möta upp Sabina. Catch you later!  

Sunday inspiration



Funderar att försöka ge mig på något av det här imorgon. Jag vet inte riktigt hur det ska gå till men jag tänkte allt ge gardroben ett försök iallafall.. Det är förbaskat snyggt kombinerat måste jag säga!  
Fashiontoast



Skinnpaj



 

Mitt nästa kap, samtidigt som jag köpte min vita päls var denna imitations skinnpajen. Kanske något plastlig men för 250 spänn var den värd varenda penning. Än en gång föll jag för detaljerna och att den var sådär over size.  
Bikbok 499:- 249:-

VOGUE ESPANA



Idag har jag haft ännu en arbetsdag att genomföra. Något lugnt på stadens gator men det kanske inte så konstigt med tanke på hur vädret har varit.. Nu ikväll fortsätter det i samma tecken och för en gångs skull är jag helt själv. En hel lägenhet för mig själv. Jag funderade på att hoppa sängen, ha vattekrig inomhus eller göra något annat som man annas inte få göra. Nu sitter jag här med både Tv:n och datorn på och inget av de andra är gjort.. typiskt. Det blir att ta ett glas rött och njuta av studen!

Give me back the sun again


Mattias och jag tog bilen i torsdags och åkte iväg till Onkö. Vi lämnade det sociala lite åt sidan. Solen sken där ute och snön höll på att töa som bara den. Det fick mig att längta till våren. Ännu mer.. Det räcker med snö och blask nu och främst av allt allt så vill jag slippa kylan och få känna vårsolen stråla igen! Jag tror inte att jag är ensam om den tanken..



A fashionista's dream



Mitt förhållande till skor börjar bli allt starkare. Det har nog i och för sig alltid varit starkt.. Jag låter mig minnas att som liten fanns det inget bättre än när jag köpte nya, höga skor till mina Barbiedockor. De satt i redan då. Nu har jag kunnat köpa skor till mig själv ett bra tag. De har kommit att bli en hel del. Dessa kom på posten igår och jag var som i extas. Det är en speciell känsla att köpa ett par skor, det är en speciell känsla att köpa ett par Jeffrey Campbell.
Jeffrey Campbell

Enough is enough


Nu har jag försökt få bukt på min förbaskade förkylning som vägra ge sig av.. Jag har bråkat med den enda sedan vi gick på julledighet och nu verkar den dessvärre slå till ordentligt. Hade iallafall en himla fin lunch tidigare idag tillsammans med Sabina. Nu ska jag krypa ner i soffan igen!   


weheartit


WEEKDAY








När vi var i Köpenhamn passade jag på att dyka in på weekday. Jag tod och valde mellan den svarta och gråa pälsen. Att välja har aldrig precis varit en av mina starkaste sidor.. Jag tror att jag har det rätt bra, för en snäll pojkvän köpte den gråa pälsen till mig. Så nu har jag båda och de bästa av allt, jag slapp att välja!

Am I in shoe heaven?


Jag tror att jag är i drömmarnas land. Äntligen har jag nog gjort det köp som komma att bli mitt bästa. Det bästa hittills i livet iallafall. Man skulle kunna dra det så långt till att kalla det en milstolpe men det skulle kanske vara att överdriva för vissa.. Jag däremot är så glad att jag håller på att spricka av förtjusning. Och förväntning. Vänta så ska ni få se bara!!!  

Söndagspromenad i solen





Det känns som rena semestern att vara ledig två dagar i rad. Så mycket hinns med och att bara vara sådär på morgonkvisten, utan att alarmet ringer är sådär fruktansvärt skönt. Att vakna idag med solen strålandes var ju inte heller precis fel. Det blev en runda runt Kalmar och ett par bilder knäpptes innan det oladdade batterier dog, konstigt.. Pälsen fick hålla mig varm och solglasögonen åkte på i det fina vintervädret!  
Päls, Bikbok. Byxor, Bäckstrand. Boots, Scorett. Handskar och halsduk, Carlings. Brills, Bikbok. Hunden på bilden, fina Eddie.



I will look like a snow princess





Jag har fyndat två nya ting. Vi börjar med den jag är mest överväldigad över. Vit, mjuk fuskpäls i någon storlek förstor så att den bli just sådär förstor och härlig. Den är ta mig tusan helt klockren!  
Päls, Bikbok 599:- 299:-

The year in fashion



Vilket år det har varit. Jakandjil har gjort hela året i ett  kollage. Kolla in det här, och här vetja!  


NEW YEAR'S EVE



Den rosa långklänningen åkte på när det nya året firades in. Tillsammans med kavaj, klackar och mormors gamla clutch. Snacka om det var osäkert att trippa runt i klackar men tackar vet jag Mattias. I vilket fall så blev det en riktigt bra nyår!   



NEW YEAR



Så var minsann det nya året välkomnat. Gårnatten firades med många, några bekanta, andra helt okända. Det blev ett riktigt bra avslut på året som gått. En utsökt middag avnjuts, det nya året dansades in och raketer såg vi gott om. God fortsättning på er alla!