I also want a yellow bag





Fashionsquad

H&M Conscious Collection





Förra sommaren såg jag en tjej som gick helt i helvitt. Jag blev helt lyrisk och letade rätt bra efter den rätta långkjolen. Jag hittade ingen men nu fann jag den här på H&M och kan inte vänta tills huden är brudbränd och få bära den tillsammans med en vit topp.

Kjol,
H&M 199:-

Studenten 2011





Jag fick en önskning om att tipsa om studentklänningar. Det är helt otroligt att det redan gått ett år sen min egna var. Nu är det ett nytt år. Enligt min smak behöver inte en studentklänning var kritvit eller kosta en förmögenhet. Klä den rätt med höga klackar och vackra smycken! Min egna var beige och då gillade jag den. Idag skulle jag nog valt något helt annat. Som tillexempel topshopklänningen eller den från Nelly. Har ni hittat er studentklänning än?


Flowers





Godmorgon! Mattias har nyss åkt till jobbet och nu jag sitter med en kopp kaffe i sängen. Om lite drygt en timme väntar en puttsning av luggen och med det hinner jag med att visa dessa skor. Blommiga, söta och galet mönstriga. Det kanske inte är jag någonstanns men jag gick med mottot "Ju konstigare, desto bättre" och jag tror att de kommer bli suveräna i sommar.  
Skor, H&M 399:-

Vogue Turkey





Sunday brunch in the sun







I söndags förmiddag hade vi bestämt oss för att njuta av en hotellfrukost. Men som de tidsoptimister vi blir tillsammans kom vi alldeles försent. Istället kom Mattias på den briljanta idéen att köpa med oss frukost och sätta oss i solen. Med frukt, mackor, milkshake och godsaker slog vi oss ner i hamnen och njöt i fulla drag av solen och varandra. En av de härligaste söndagarn på väldigt länge! Och det bästa är att jag vet att det kommer komma många fler.   

BICYCLE





Hejsan! I morse tog jag cykeln in till stan. Det är något svalare idag men solen är fortfarande här och stråla och det är huvudsaken. Jag hade tid för nagelputtsning och nu är mina egna så pass långa att jag inte längre behöver tippar. Lycka! Nu har jag några timmars ledigt innan dansskolan drar igång vid halv 5 tiden. Njut av dagen!
Jak&jil

MAKE UP





Jag var och köpte mig ett läppstift nu i helgen. Ett orange! Den är förträffligt härligt att färgsätta läpparna med. Färgen heter dare och klockren vårnyas. Det känns skönt att mitt illröda får sällskap i badrumskåpet. De lär bli fler!
Läppstift, Make up store 170:-

Gamla stan





Mattias och jag var ute och tog en promenad här i dagarna och hamnade i gamla stan. Jag älskar verkligen den delen av Kalmar. Vacker, gammal och full med historia. Vi hade fel objektiv med oss för att fota stan men ett par stycken knäpptes på mig. Klädd i leopard och min favoritskjorta från weekday!  
Jacka, H&M. Skjorta, Weekday. Shorts, Carlings. Leopard, H&M. Kängor, Scorett. Smycken, glitter, gina och H&M



Red lips



Nu ger jag mig in till stan och lunchar med Frida. Vi ska lapa så mycket sol och njuta av vädret! Ni får ha en bra måndag. xoxo

Plastic fantastic





Det är min lediga måndag och vädret ser minst sagt lockande ut. Innan jag går ut i solen vill jag bara visa dessa väskor. De är ämnade att vara necessärer men för sjutton. Hur snygga är de inte som väskor! En är till och med lite större som passa utmärkt som datorfodral. Jag menar, hur skönt är det inte när man slipper leta efter läppstiftet i 10 minuter..


Väskor, Ordning & reda


Basic But Beautiful





BBB! Blåjeans med gubbkavaj och ett smalt brunt skärpt. Hjälp så simpelt men så snyggt! Matchingen mellan maskulint och femenimt är klockrent. Man blir så vacker med smycken!
Jak&jil

New shoes





Låga skinnkängor är helgens nya tillskott i garderoben. Klackar är oförskämt snyggt men inte lika skönt att gå i. Lite pippilångstrumps stuk över dem och det gillar jag. Jag väntar på att kunna använda dem tillsammans med klänning och barbent. Det är något att längta efter!


Kängor, scorett 799:-


Good sunday




En riktigt fin fin söndag! Jag har känt mig sådär sprallig och glad mest hela tiden. Ett par arbetstimmar på dansskolan väntade men ni ska få se viken mysig förmiddag Mattias och jag fick. Men även på dansskolan spred alla elever energi för att de är så himla duktiga. När ens morgon börjar slående bra kan ingenting annat på dagen få en på dåligt humör. Det är kvalitetstid!  

In the middle of sunshine




Äntligen! Nu är jag tillbaka precis så sprudlande och livlig som jag själv minns mig. Jag har lovat mig själv att aldrig mer bli sjuk. Aldrig. För att fira tog Mattias fram kameran och jag tog på mig hatt!

Clutch





Jag måste bara visa den här fantastiska kuvertväskan från Asos. Rostbrun och med fina gulddetaljer passar den utmärkt till det mesta och stor nog till min dator. Jag älskar att gå och hålla i något och den här går jag mer än gärna och håller i!  

Sometimes it goes too fast

 

 

Jag är aldrig sen. Jag har växt upp med vett och etikett om att sen det är man inte. Om jag skulle vara det handlar det mer om några få minuter och om inte så är jag tidig. Men att jag idag insåg att jag var en timme tidig är ta mig tusan mycket för mig också. En timme. Det är rekord! 

En ljuvlig drog för öronen




Det går verkligen INTE någon nöd på oss. Det spelas på högsta volym. Kroppen ryser. Robyns livekonsert från Berns spelas på SVT1. Jag har en timmes njutning, ren och skär njutning framför mig.

With my Love




Godafton! Vilken himla härlig fredag det har varit. Jag satte min fot utanför dörren idag. Killen har dock åkt på halsfluss så vi hänger fortfarnade i lägenheten nu ikväll. Det lär inte bli en fredagskväll som går till historien vill jag lova. Men vi har varandra och en stor(!) skål med godis. Jag tror vi klarar oss rätt bra!



A mix of crazy and amazing colors





Pink, red and white



Rosa långkjol, rött linne med djup urringning och en söt topp. Det är sagt att de ska komma in på H&M nu i april. Jag vill bara få tag i alla dessa tre med desamma!

Just keep dreaming





Jag är så less på att vara förkyld, att huvudet dunkar och på kroppen inte orkar.. Idag jobbade jag ett par timmar men jag slocknade direkt när jag kom. Jag vill bara ut, klä upp mig och dansa natten lååååång!  

SJUUUUK


Jag har legat som ett kolli i sängen i tre dagar. Med hög feber, yrsel och halsont har jag inte gjort något annat än att druckit och sovit om vart annat. Ingen ork till någonting.. Efter tre dagar har jag till och med tappat upfattningen om vilken dag det är eller om det som hände tidigare på dagen verkligen hände.. Men idag vet jag benhårt att jag visst skulle varit i Skövde och tävlat.. Men jag ligger fortfarande stilla i sängen, hemma.. Den finns ju egentligen inte. Att vara sjuk det är verkligen ingenting för mig.

Dance with your whole body




I söndags ängade jag min tid på dansskolan från morgon till kväll. Ett pass på nio timmar är något ut över det vanliga tror jag. Vanligtvis brukar jag ta igen den tiden på min lediga måndag men igår var det faktiskt ett pass på Carlings som stod på schemat. Men sicken dag det blev och att jag på lucnhen fick byta ut jacka mot skinnpaj och jenasväst kändes otroligt. Senare på kvällen dansade jag mig svettig igen. Jag kan inte få nog av det där, det där med att dansa!

Bright and beautiful




Och så äntligen var det fredag igen och vi börjar allt mer närmar oss våren. Det är som katten var dagarna och veckorna går fort nu.. Min klädhäst fick förnyas i förra veckan och jag tog fram de lite mer ljusare och passande vårkläderna. All svart och storstickat hängde jag in i garderoben. Jag måste säga att det blev så mycket färschare!