I'm gonna stay warm




Häromdagen frös jag så pass mycket att jag insåg att det var på plats att införskaffa sig ett par riktiga vinterskor. På direkten! De blev ett par platta, varmfodrade skinnboots. Dagen efter gjorde jag dock misstaget att ha dem på jobbet en heldag. Inomhus är de som en hel bastu för fötterna, haha. Utomhus är de helt perfekta!
Boots, Scorett 1099:-

HEELS




Börjar bli lite lätt fundersam över när jag kan få stapla runt i alla mina pumps igen.. Det här med snö och halka gå inte direkt ihop med stilettklackar. Ni ska få se mitt senaste skoinköp, de blev långt ifrån högklackat..
Jak&jil




Black and white







Pannband, Lindex. Halsduk, Gina Tricot. Skinnpaj, H&M. Poncho, Carlings. Jeans, Levi's. Väska, H&M. Boots och vantar NYA! Mer om de senare.




PONCHO




Jag fryser dygnet runt nu på vintern och det var av en ren slump jag hittade den här ponchon. Gammal som gatan men över jackan håller den värmen likt ingen annan. Snygg är den för den delen också! Bättre bild på dagens får ni efter jag har varit och tränat. Hoppas att ni haft en bra måndag!   




Song of style




Gamla foton på datorn låter mig inspireras och den här tjejen slår till klockrent. Varför har jag aldrig tänkt på att lägga till ett snyggt skärp i midjan på pälsvästen? Morgondagens måste!

Songofstyle




LEVI'S





Jag älskade de förra jenasen jag köpte av Levi's nya modell. Nu har de kommit ännu en ny modell till Carlings och jag kunde som alltid inte motstå. En ljusare tvätt och tänkta att inte vara allt för slimmade.

Levi's, 899:-




SUNSHINE AND SNOW




Det är just det här jag gillar bäst med vintern. Snön som gör husen och alla ting så mycket finare och när solens strålar tittar fram under vinter halvåret. Nu kan man inte klaga på så mycket mer än kanske kylan men annars är allt så mycket vackrare än innan.


Bring me flowers but don't forget yourself




I torsdagskväll kom Mattias hem med en blomsterbukett för att fira, oss. Han är fin han!  Blommorna var det nästbästa som kom in genom dörren.




iPhone 4





Vackra, behövliga grej. När den dök upp på posten blev jag som ett barn igen. Jag trodde aldrig att jag någnsin skulle bli så överlycklig över en teknikgrej. Men tji fick jag och lyckan håller fortfarnade i sig. Jag förstår inte hur jag har kunnat levt utan den här i så många år..





TRE NYA TING




Alla goda ting är tre och dessa är nya men framför allt goda. Djurmotiv är jag nog inte ensam om att det kommit att bli en favorit i höst, även stora halsband. T-shirten är mest bara sådär rockigt snygg och det är sånt jag gillar. Tillsammans med halsbandet blir den där extra twisten man alltid vill åt, iallafall om ni frågar mig.

Leopardkofta, Gina tricot. Gun's and roses tischa, Carlings. Halsband, H&M




Vårt vinterland




Att det bara är mindre än en månad kvar till julafton och ett täcke av snö har landat är ju näst in till ofattbart. På söndag är det advent och det här med adventsljusstake är något som står på dagens agenda. Men först och främst en upp piggande kopp kaffe!

Lite kärlek också




Då har vi hållt ihop i ännu en månad. Man brukar ju säga att tiden gå fort när man har roligt. Två månader av ren och skär glädje. Vad säger du Mattias, vi sattsa på en till va?
weheartiti

Comfortable




Fin tjej dedära må jag säga. Rödväska och hatt och så. Det är något jag funderar på att ta efter. För visst är det fint!


LANVINS FASHION SHOW


























Jag måste säga att kläderna har bara fallit mig mer och mer i smak. Jag var till och med på håret att beställa en klänning. Det skulle varit fint att ha i garderoben men jag var nog inte ensam om att tänka så. HM:s hemsida kraschade och där satt jag utan klänning, utan någonting faktiskt.. Efter att ha sett dessa bilder känner att jag att garderoben gapa väldigt tomt..

Jak&jil




L’Officiel Brazil





Isabeli Fontana




Ett lyckorus över något så litet




Godmorgon Något småtrött och frusen glädjer det mig att det här är sista tidiga morgonen för den här veckan. Det känns helt förtjusande faktiskt! Mwd andra ord väntar öppning på Carlings och ikväll, like always, dansskolan. Mina dagar har gått i rutin sen i augusti. Snart, snart ser jag faktiskt ljuset.


Än en gång var det mysigt och inte trångt


Förra veckan kunde inte slutat på bättre sätt än vad den gjorde. Efter en minst sagt kaotisk vecka styrdes det till fest på fredagskvällen hemmas hos Mattias. På en 2:a befann sig nog minst ett 20 tal personer, om inte fler. Caj gjorde än en gång succe och avslutningsvis, som om det har börjat bli en tradiotion blev det en maxhamburagere när vi gick hem..Grym kväll!



Det var nära ögat..

Herre min je.. (som finste vännen Sofia alltid brukar säga). Nu var det med nöd och näpe jag hann slänga in ett inlägg. Aldrig att jag ska komma över sträckent med att inte ha bloggat på en vecka.. Den här veckan är lite, poängtera lite, bättre och lugnare än förra. Jag kommer så uppskatta novemberlönen men jag kommer att älska när vi övergå till december. Jag börjar inte förens vid 9.30 imorgon så jag ska se till att hinna slänga in ett inlägg innan dess. Idag började jag dagen klockan 05.16. Jag berättar mer imorgon för jag tror att det är dags att gå och lägga sig nu..


Reading a book is like leaving the reality for a second


Just nu hade jag bara varit så sugen på att krypa upp i sängen och läsa en bok. Det var länge sen jag verkligen ville läsa. För en gångs skull har jag landat hemma men tråkigt nog är min bok kvar hos Mattias. Det var ett tag sen jag var hemma men det var ett riktigt bra tag sen jag läste.. Som jag ska läsa, när jag får ledigt framöver.. Typ 2015?  

FASHIONTOAST



Jag skulle också vilja vara barbent. Jag borde använda min bruna skinnjacka mer. Jag glömmer bort min fina svart hatt.  Jag ska börja använda ännu mer mönstrat och hitta en lurrvig väska.. Jag vill också kunna gå i högklackat dagligen och inte behöva tänka på kullerstenar.

Jag ska bara försöka hinna med mig själv också..


..och familjen, pojkvännen, dansskolan, carlings, mina vänner och allt annat som är viktigt i livet. Mattias försåg mig med den informationen att vaje helg fram till år 2011 är fullbokad. Vilket är helt underbart förstås men samtidigt helt sjukt. Tiden går så fort att jag knappt hinner få in hälften av allt som händer. Jag säger då det, ta vara på varenda minut..   




Streetstyle






FRIDAY


Ääääntligen är det fredag! Helgen är däremot fullspäckad med jobb och annat men det är alltid något speciellt när kalenderna slår om till fredag. Om sådär en timme ska jag öppna på Carlings och senare vidare mot dansskolan. Kvällen är ännu rätt oplanerad, kanske ett glas eller två. Vi får se.. Ni får ha en regning men bra fredagförmiddag!

Should I continue?



Det var ett bra tag sedan jag la ut en dagens och tänkte att det kanske var på tiden. Frågan är om ni har saknat det?

Tischa och skärp, Monki. Kostymbyxor, Lindex.




Black and gold


Jag kunde inte låta bli att ta en sväng i staden Eskilstuna när vi ändå var där över helgen. Fyndande lite små saker som tillexempel det här skärpet. Jag vet inte om det finns i Kalmar än men hittade det på Monki iallafall. 150 riksaler och de satt som en smäck. Ni ska få se!  
Skärp, Monki 150:-



STICKAT


Det absolut bästa med hösten är alla dessa stickade tröjor. Jag älskar stickat. Stora, tjocka tröjor som bara gå att trä över huvudet. Köpte den här på bikbok och om jag minns rätt låg den på 399:- Dags att använda den kanske!
Stickat, Bikbok 399:-

THE PERFECT COAT


Jakandjill fångar ta mig tusan allt på bild. Inget snyggt undgår dem och därmed heller inte den här jackan. Hej bedårande jacka, vill du ta och kliva rätt in i min garderob?


Jak&jill




LANVIN LOVES H&M


Bilder ifrån visningen av Lavins kollketion med H&M. Caroline knäppte ett par riktigt bra bilder. Något mer levande att se än bara lookbook bilder.

Carolines Mode




LAVIN FOR H&M LOOKBOOK



På tapeten just nu, är Lavins sammarbete med H&M. Jag tror inte det är många som missat det. I förra veckan släpptes nämligen (äntligen) bilderna på hela kollektionen på H&M:s hemsida. Jag gillar kollketionen. Färggran, lekfull men samtidigt håller den en glamourös touch. Mina personliga favoriter är klänning Nr 2, 5 och den gul/svarta. Vad tycker ni?


Bilder, H&M


Dream on girl


Ipad, Franska Vogue och ett par nitade gienchi skor. Om just dessa saker ändå hade legat framför mig nu.. Dessvärre ser det mer ut som dagenstidning, massa krimskrams och ett par svarta kilkklack från scorett är det jag får nöja mig med.. Jag hade hellre sett det Caroline har fått äran att göra. Jag är inte bitter..




Något mer vågat under..


Har införskaffat mig en bustier. Tänk er den tillsammans med höga byxor och kavaj. Det lär bli riktigt snyggt och när jag talar om högabyxor menar jag de blåa. Era idéer om hur jag skulle matcha dem blev verkligen inspirerande. Inom kort ska denna stass på, de vill jag lova!

Bustier, Lindex 199:-




LET'S MOVE CUP

Som ni säkert förstod i föregående inlägg väntade ännu en discotävling för min del. Helgen har tillbringats i Eskilstuna och jag tänkte nog på er. Dessvärre hade inte hotellet vi bodde på internet, så istället för att sitta vid datorn badade vi bubbel och njöt av varandras sällskap. Jag hoppas att ni inte klandra mig.. Tävlingen i sig gick inte riktigt som väntat men det kan inte alltid gå bra. Towe och jag dansade dock rent utsagt svin bra. Därmed finns bara det Nordisa Mästerskapet, om drygt en måndad i tankarna och då gäller allt eller inget..

Nu däremot väntar jobbet och verkligheten!


VOGUE BEAUTY


Makalöst glamorös bild. Glitter och glamour, stort hår och make up. Helgen kommer att ankyta till den här bilden om inte ännu mer. Jag tor att ni vet vart jag är påväg, ännu en helg. Den här helgen håller jag mig dock inom Sveriges gränser. Galet vad det ska köras denna helg..



Elle Spain November 2010



Enjoying the evening


Jag fick ta ett par drastiska tag och korta ner dagens alla bestyr. Att vara hungrig och trött och ge sig ut och handla blandannat tekniska prylar, man inte förstå sig på är nära på omöjligt. En promenad blev iallafall av, om en något kortare sådan. Middag har tillagats och nu väntar bara en lugn och skön tisdagskväll. Det där med att vara ledig på kvällarna är något alldeles särskilt alltså..

weheartit




Maybe, Maybe not


Grym tischa ifrån Monki. Enkelt vit men med ett täckande tryck. Tänkte matcha den med höga jeansshorts och gigantiskt halsband.

T-shirt, Monki 150:-



Andra och tredje punkten på schemat.


Jag har slängt i mig en snabb lunch och nu ska jag ge mig in till stan för ett par timmar i affären. Punkt tre blir att möta upp Mattias efter jobbet för att sedan ta en långpromenad med Eddie (läs: Mattias hund) Hurry up!

Fashiontoast



I en stad som aldrig sover


På dagens agenda står allt och lite till vill jag lova. Jag har höstlov ifrån dansskolan så kvällarna är numera fria men visst har även de blivit planerad i detalj nu. Men det är ju lite så jag är. Hur ska jag annars få ihop allting..  Första punkten på schemat lyder som följer, morgonträning!

Fashiontoast




Ashley Smith & Masha Novoselova



När jag ser det här bilderna får jag en sån fruktansvärt längtan till vår/sommaren. Det är ett bra tag till igen men längta kan man ju få lite. Jag ska se till att njuta lite av höstens alla klädsplagg. Nu ska jag iallafall ge mig iväg till kvällens träningspass. vi hörs senare ikväll!    
Fashiongonerogue

Give me a smile, baby!



Lika mycket som jag gillar att stå framför kameran, lika mycket har jag hittat någon som gillar att stå bakom kameran. Det är något av en perfekt kombo! 


there is so much to say


Promenad och friluftsliv på dagen. Middag och avkopplande på kvällen. Över en flaska satt vi och pratade och diskuterade långt in på småtimmarna. Det finns så mycket attt säga. En av de bästa kvällarna på länge!

OKNÖ



Godmorgon på er! Sitter här med en kopp choklad och njuter av att man är relativit pigg fast klockan bara är halv 9. Det här med att ställa tillbaka klockan borde man införa mer..  Iallafall, jag försöker att suga in resten av helgens alla fina stunder ute på Oknö och det blev minsann en hel del bildert. Jag vet inte när jag senast var ute i skogen. Det är så himla stilla och friskt!