Du kan vara en glasögonorm


Helgen har varit en klass för sig men när söndagskvällen väl kom så var nog det, de absolut skönaste. Sex and the city 2 och soffmys tills sängen lockande desto mer. Om man hade kunnat stanna tiden så skulle jag gjort de då!  
le love

Träningsvärk i både kropp som huvud


Träningsvärken gör sig ständigt påmind. Efter ett sådant här sommaruppehåll är helgens träning nära på beyond. Fruktansvärd men så himla givande och uppskattat. James och Linus stod för inspirationen och lärde oss koreografier efter varandra. Lördagens hårdträning avslutades på gröna stugan med de nämnda över och Sabina. Trötta och slitna blev det inte en långkväll men en mycket trevlig sådan!
Bild från vårens workshop.



Måndagssysslor


En helg med obefinnligt bloggande.. Jag nämnde ju att jag helgen skulle vara lugn ( när de kom till kvällsaktiviteter) med att jag ändå skulle ha fullt upp. Orsaken är att de övergripande dygnen har tillbringats på dansskolan. Workshop med sveriges mästare i Disco dans. Jag få ta allt mer ingående senare för nu har jag en tid att passa. Jag ska ner på stan för lite ärenden och om sådär en timme väntar lunch och jag är inte ens halvvägs. Later!


Peace and love


Äntligen fredag och det är som vanligt mycket att styra med. For upp klockan halv 10 idag och började koreografera. I eftermiddags väntar ännu några lektioner innan jag får ta lite ledigt och slänga mig in i en dusch och sen på soffan. Kvällarna lär bli lugna till helgen (behövligt) men de vägs upp med ett späckat dagschema. Inte hade ni kunnat tänka er annat. Tillsvidare får ni en bild ifrån veckan! 
Klänning ner stoppad, Carlings. Kostymbyxor, Lindex. Skor, Converse.



The discodiva is back on the dancefloor

Vilken morgon, vilken förmiddag. Ikväll ska jag till och med få träna själv och som jag ska köra. Dags att sätta lite fart, jobbet väntar och en väska behövs packas. Det där med framförhållning är inte riktigt min grej. 15 minuter till bussen går. Hej!



Today has been a good day today


Kvällen börjar lida mot sitt slut. Det har varit en bra onsdag. Jag tycker minsann att mitt liv börja få en härlig runtin med bra balans när det kommer till jobb och dans. Nu ska bara den sociala biten in också, de kommer! Vackra, fina Rumi har fångat mig igen med en av alla hennes bilder. Så himla fin och bootsen skulle kunna vara pricken över i:et.

fashiontoast



Och så var spelet igång..

Jag kan inte hjälpa det. Sitter och småler här för mig själv. Allting verka vara ett spel nu förtiden. Allt har kanske alltid varit ett spel? En lek. Livet är en lek säger man ju. Man spelar sig igenom allt. Våga chansa. Jag är inte riktigt den som spelar. Spela någon som du inte är? Spela med eller om livet? Spela svår? Spela tuff? Om jag så spelar något så tar jag pengarna, inte skulle jag chansa och ta en ny lott. Men det kanske är värt att prova, sattsa allt och om det skiter sig? Ja då skiter det sig rejält.. Då frågar man sig, var det värt det?   



WEDNESDAY


Godförmiddag! Skönhetssömnen har infunnit sig i natt och gud bevare mig väl vad skönt det är att sova. Jag behövde det! Idag ska jag befinna mig på Carlings och ikväll återigen på dansskolan. De är med andra ord dags för mig att få i mig någon stort lunch. Det här med att laga mat har aldrig varit min starka sida.. Catch you later!

Let's shake some ass



Förutom mina två första streetlektioner med småttingar så har jag nu sista timmen kört ragga. Nog den mest sprudlande och härligaste dans man kan tänka sig. Här talar vi inte om någon speciell teknik utan bara en timmes stenhård träning som inkluderar höfter och skaka. Och jag säger det, det är inte så bara.. Filmen är från förra terminen då Sofia höll lektionera. Vad tycker ni?    

Black, striped and red lips


Foto från fredagsutgång. De känns så mycket bättre att visa den här än mitt verkliga jag just nu. Jag ser brutalt färdig ut, haha. Tack och lov för att jag är nyduschad iallafall.  Återkommer strax igen, hade tänkt visa vad som tagit musten ur mig genom en video. Om jag bara kan förstå mig på hur man gör.. Stay tuned!
Kofta, vintage. Shorts, Carlings. Långrandigt, Lindex. Boots, Nelly

Påfyllning i skogarderoben


Jag tror att jag snart måste utöka min skogarderob, eller snarare ta en ordentligt rensning.. Vid det här laget vet ni att jag är inte den som väljer heller. Dessa två par skor är de nya tillskottet! Som ni kanske minns har jag en - tidigare variant. Skomodellen är en av de snyggaste. Väldigt basic men därmed väldigt användbara och jag älskar höjden på dem. De förra skorna är väl använda. De var påtiden att den fick en ny ersättare!  
Marbel shoe, Nelly 299:-/st


Work to do


Nu är det dags för mig att ta tag i kvällens arbete eller ja, träning.. Älskar att jag kan förena nytta med nöje! Ikväll är det aerobics som väntar. När jag kommer hem sen tänkte jag visa mina nya skor som jag nämt om, bättre sent än aldrig..  



Blue nails


Jag hade en nagelperiod för ett tag sen. Då målade jag naglarna varenda dag.  Nu ska jag se till att få precis en sådan period igen och hålla fast vid den. För det är så himla roligt med detaljer och att mathca upp de man klä sig i. De blir en helhet! I förra veckan köpte jag ett blått lack. Kommer bli ursnyggt till jeans eller bara piffa upp den lilla svarta.  
Lack, H&M 49:-


It's a new day


Så var det måndag igen och ny vecka. Själv är man ledig fram tills ikväll men har lite att styra med ändå. Självklart! Nu väntar lucnh och ett par minuter ute i friska luften. Ha en bra måndag!  


Likt bibeln för modeintresserade


Efter en heldag på dansskolan blev söndagseftermiddagen inte så mycket mer än det här. Kvalitéetsläsning när den är som bäst. Vogues september nummer, det är så mycket mer än bara en tidning!



Det är det här jag älskar att göra


Då var det sådär 12 år sedan jag för första gången satte min fot på dansskolan. På dansgolvet. Tiden går så makalöst fort. Då tränades jag av lärare, idag är det jag som får lära. Idag drog allting äntligen igång igen och jag har fått fantastiska grupper att jobba med. Att jag om en vecka kommer vara helt slut och okapabel till att röra mig hör inte hit. Det är det här jag älskar att göra!
Foto. Svenska Mästerskapet 2010


Den lilla röda


Jag måste se till att införskaffa mig en röd klänning. Gärna i den här nyansen som går mer åt det vinröda hållet. Fytusan. Hur snygg är inte den här liskom. Den lilla svarta får konkurrens i höst!   
Jak&jil



Egocentrisk




Inga konstigheter med systrarna Flobrant

 
 
 



Fredagkvällen var tänkt att bli lugn. Det blev sammanstrålning på Krögers. Rödtjut, fotoblixtrar, bästa sällskap, söndriga vinglas, skratt, lite väl påflugna män, kaffe och bulle, vallens dansgolv, vegaboys och ännu mer i glaset. På något vis blev det en kväll som kändes dagen efter trotsallt..   


Bring it on!


Som jag redan nämnde i veckan verkar allting gå på snabbspolning. Det går fort nu och vad är det för dag idag? Det är ju fredag förtusan. Därmed vankas det självfallet utgång med tjejerna. Det är med andra ord dags att sätta fart. Vi ses ute i vimlet!  
weheartit


Shoes are a girls best friend


Ohoh nej. Detta är inte mina.. tyvärr! Skulle hemskt gärna vilja säga att det här var ett av de nya par skor jag införskaffat mig men de kan jag lika gärna drömma om. Kunde bara inte låta dess passera förbi utan att visas.. De är bedårande!  
sea of shoes


In the same city again


Satan i gatan vilken bra dag det varit. En helt vanlig dag på jobbet men finaste tjejen är i Kalmar och hälsa på. Den nyblivne göteborgaren, Sofia Soffan Flobrant. Obeskrivligt härligt att se henne igen! Efter en månad var för sig, i två helt olika städer, så hade vi en hel del att prata om. Vi är inte färdiga än.. Jag hade tänkt att hon ska få umgås och underhålla mig mest hela helgen. Det funka bra för mig, för dig också Fia hoppas jag?  
jak&jil



Allt klär en skönhet


Jag skulle aldrig få för mig att dra på mig dessa pjuks men jag må ändå säga att tycker att Rose bär upp dem väl. Men säg vad hon inte klär i..  
Sea of shoes


Vad var det jag sa, sommaren hänger sig kvar och är inte slut än.


I förmiddags satt jag och solade med Sofia mitt i stan med en kopp java i handen. Obeskrivtligt skönt! Vi njöt en bra stund och full av nya vitaminer begav jag mig senare bort pigg och glad mot jobbet. Nu ikväll har ännu ett par timmar koreograferats tillsammans med Sabina. Jag hoppas på en lika härlig dag imorgon!  


jak&jil


Ett rätt meningslöst inlägg för vissa men för andra de mest meningsfulla.


Jag har två, två nya pumps här hemma som bara vänta på att användas. Dem ska jag minsann se till att foto och visa er. Båda paren är fab! Men det var verkligen inte det jag skulle skriva om nu, men när jag såg den här bilden kunde jag inte låta bli. När finns det inte tid att snicksnacka om skor menar jag? men nu har jag självklart tappat det jag egentligen skulle skriva om..
jakandjil

Tänk blommor på en sommaräng

Det behövs färg nu. Mängder med färg så vi inte blir allt för gråa likt vädret håller på att övergå till.. Jag är inte riktigt överens med klimatet vi har just förtillfället. Grått och disigt men med omkring 20 grader varmt. Det är ju en hel verksamhet i sig att komma överfund med vad man ska klä på sig. En sjal skulle man kanske testa att knyta som kjol? Orginellt är det ju iallafall men om det är snyggt eller överhuvudtaget passar vädret är ju en annan fråga.  
Jak&jil


So you think you can dance


Ledig är något jag har varit idag men alarmet på klockan ringde ändå. Morgonen har bestått av städning och koreografering. På söndag drar allting igång igen och det är hög tid att anmäla sig. Tidigare danselever eller nya? Spelar ingen roll - gör det här! På söndag drar med andra ord även min verklighet igång också. Träning och dans varenda dag. Det har aldrig känts bättre! Nu väntar TV och jag tro ni kan gissa vad det är som vänta..
weheartit


My little sister and I

Då var det som sagt redan tisdag. I eftermiddags hämtade jag upp min lilla Hanna för en heldag på stan. Det var länge sen vi spenderade tid tillsammans och vilken dag vi har haft. Hon har blivit en sådan flicka nu, 7 år och väldigt rosa. Fin det är vad hon är!



Let's keep going


Måndagen har redan gått mig förbi och nu är det tisdag. Efter tisdag är det onsdag och efter onsdag kommer torsgag. Därefter är det inte långt till helgen. Som jag älskar hur fort allting gå! Nu måste jag kila, mycket ska hinnas med. Hörs senare!



The end of this week

 
 

Det här kan har varit den längsta helg jag har upplevt. På ett porsetivt sätt. Det har varit ovanligt lugnt om jag ska säga det själv. Men jag är belåten. Bjuder bara på snyggt upp till här, hoppas ni haft en trevlig helg!


Pics, Jak&jil



Natalia Vodianova



Fashion gone rogue


Do not let your imagination stop you



När jag ändå är igång.. En ny vit klänning med spettsdetaljer infinner sig även i garderoben. Tyvärr är den något genomskinlig och personligen så tycker jag det är en något besynnerligg längd på den. Jag har kört den som tisha! Stoppade ner den i ett par kostymbyxor och istället blev det en schyst vit t-shirt med detaljerad rygg.. Ska visa er framöver, själv tycker jag det blev mycket snyggare. Men det är ju bara vad jag tycker..

Klänning, Carlings 349:-


Tre stycken djurmotiv


NYA ringar från H&M Divided. 49 kronor för 3 stycken. Ett överkomligt pris om ni frågar mig! Jag som egentligen inte ska handla något, 49 kronor är ju ingenting.. men i längden? 49 efter 49 blir till hundra lappar och hundra lappar blir till..  
Ringar, HM 49:-


VOGUE


Godmorgon! Precis hällt upp en kopp kaffe och nykommen ur duschen. Skönt och uppfriskande! Om lite drygt en timme väntar ett par arbetstimmar på Carlings. Vad lördagen sen har att vänta får vi se!

fashion gone rogue


Glamour and flowers in a perfect view



 
 
  
  

 

Jag har så fantastisk fina foton på datorn. Här kommer en gäng ifrån Fashion gone rogue. Det var ett tag sen så har dessvärre tappat namnet på modellen. Men visst är hon makalöst vacker!
Fashion gone rogue

Stockholm streetsstyle



Glamour Hungary | September cover


Tidningarna börjar ramla in efter varandra och fler och fler covers börja dyka upp på det viktigaste numret på hela året, septembernumret. Här har vi Barbara Palvin som fått klä ungens Glamour omslag.

Allt ifrån stickade koftor och tröjor till vantar och halsdukar.

Jag vill inte säga att jag längtar till hösten men nu när väl höstkläderna sakta men säkert börjat smyga sig fram börjar jag tveka. Jag älskar höstkläder. Så ärligt talat längtar jag lite. Den här gråstickade kommer bli helt stört skön att dra på sig. Till klackar eller upptryckt i soffan, det spelar ingen roll. Nu är den min!

Stickat, MQ 399:-



Sleeping beauty


Jag vet inte vad som for i mig i morse men min morgon började redan klockan 6. Vad som fick upp mig var en morgonpromenad. En morgonpromenad i solsken mitt i en sovande stad. Antagligen kommer kvällen slutar på precis samma sätt. Men denna gång kommer nog staden vara något mer vaken!   

weheartit


Hello sunshine


Nu hade jag tänkt ta mig upp ur soffan och fånga dagen. Först på schemat står möte med chefen sen ska jag ta mig ner till stan för att möta upp Sofia. Här väntas det en runda på stan och antagligen en kopp java. En helt perfekt onsdags syssla. Later! 
weheartit


Lite HTML koder senare


Jag har insett en bitter fakta. Min blogg går inte att köra genom Mozilla. Den såg helt rubbat ut, den ser fortfarande helt rubbat ut. Gårdagens eftermiddag ängnades åt en lite mer förnyad layout men den visas bara ordentligt i explorer, Just so you know peeps!


I kind of like to hold your hand


Härlig tisdag då man nästan kan skymta lite sol då och då. Var nu i förmiddagen i stan för en tisdagskaffe med Ida. Nu skulle jag egentligen befinna mig på dansskolan på möte för kommande termin men chefen fick skjuta upp det tills imorgon. Så frågan är vad jag ska göra nu? Eftermiddagen är fri..

weheartit


Lika viktigt som mycket annat


Sitter här på kvällskvisten och donar och har mig. Vi har precis införskaffat oss en ny dator. Den tekniska biten är inte riktigt min grej men jag tror att jag har allt nu. Samtidigt har jag även införskaffat mig en klänning. Lite mer mitt område och ungefär lika behövligt. Jaa, om ni fråga mig ja! Om ni hör med min pappa blir det nog ett helt annat svar.  
Klänning, Indiska 299:-


Spontanitet är inte riktigt min starkaste personlighet.


Då var det alltså måndag igen. Veckan är redan planerad. Dagarna fullbokad och det är precis som vanligt. Det är så här jag är, så som jag fungerar. Jag vet med andra ord redan vad jag har att vänta mig av veckan som kommer på måndagar. Men det mina vänner, är helt perfekt för det gör att en ny vecka aldrig känns tråkig!   



Some work and a cop of coffee

Blev ett snabbt inhopp på jobbet idag för att bara få iordning på affären. Nygamla chefen Josefin är äntligen tillbaka på plats och det är som om hon aldrig varit ifrån det. Himla skönt! Träffat steff idag också på en kaffe och det var mer än härligt att se henne. Snart två månader sen så det fanns en hel del att uppdateras om. Självklart hamnade vi även på second hand. Alltid lika roligt då tiden bara flyger iväg och visst kom jag hem med något, inte trodde ni väl något annat.. 

 5 inch and up



SHORTS OCH BOOTS


En dagens ifrån förra veckan som jag inte hunnit med att visa. Men insåg när jag laddade upp bilden att det var precis så här jag såg ut idag också faktiskt. Härligt när man hittar favorit mixen. Shorts och boots gör sig aldrig fel!
Skinnväst, MQ. Kofta, Carlings. Halsduk, Gina tricot. Tisha, Carlings. Shorts, Carlings. Boots, skopunkten. Väska, ebay.


A pair of golden shorts


Jag kunde inte motstå dessa halv-galna shorts när jag snubblade in på Gina i Karlskrona. En 50 lapp för dessa gjorde ju ingen större skada i plånboken för den delen. Frågan är bara hur jag ska matcha dem.. Jag känner på mig att hösten kommer bli spännande!  

SÅ VAD GÖR VI? NU KÖR VI!


Efter 8 dagar i sträck gjordes nu i fredags min sista arbetsdag för att invänta 6 dagars ledighet. Ofantligt skönt om jag ska utrycka mig milt. Jag är inte van vid att arbeta så här mycket.. SÅ med andra ord firandes det rätt ordentligt i fredags. SMK spelade igång förfesten för att senare ta oss vidare mot Club caj. Bra med folk, bra kväll och en bra inledning på ännu en av mina mini-semestrar!  
weheartit


Home sweet home


Borta bra men hemma bäst. Nu är jag äntligen hemma efter 4 dagar som sovits borta. Inte för att jag är kräsen men visst tror jag att det kommer vara extra skönt att få lägga sig i sin egna säng. Nu ska jag bara få i mig en kopp kaffe sen så är jag återigen på banan.


sea of shoes

 


Ge er ett livstecken

Lite ledighet har tagit sin början men jag har haft fullt upp sen i onsdags. Befinner mig förtillfället hos vänner i Karlskrona. Senare ikväll är jag tillbaka på plats i Kalmar och för mer uppdatering. Tills dess, ha en bra söndag!



Oversize och härligt långt.

Bítter får jag ta och vara någon annan dag. Här är iallalfall koftan som jag snackade om igår. Köpte den på jobbet häromdagen och som jag redan myst runt i den. Vi trodde att den hade tagit slut men när vi väl städat upp på lagret hittade vi både den i svart och "off white". Några kvar ,skynda att fynda! Och för er killar som möjligtvis läser en rad eller så. Vi har både fått in chinos i fem olika färger och galet sköna tröjor. Ibland önskar jag att man var född som kille, ibland ja..
Kofta, Carlings 349:-


Lite frustation och trötthet samtidigt, ingen bra kombo..

Kul att allt man fotade för dagen hamnade i kameran. Inte på minneskortet, utan i kameran. Hur i h'lvete(!) ska jag få dem på datorn när jag endast ha en minneskortläsare. Jag bli så trött. Nu lägger jag mig framför TV:n.



WEEKDAY


Det blev skinnväst och långrandigt som fick klä mig idag. Koftan är precis nyinköpt by the way och invigdes idag, bättre bild på den kommer troligtvis imorgon. Nu blir det sängen, det är ialalfall tanken. Sleep tight!   
Skinnväst, MQ. Kofta, Carlings. Linne, Carlings. Shorts, Carlings. Skärp, Vintage. Långrandigt, Lindex. Skor, Convers. Tygväska, Weekday

One done, only three left!


Måndagen drog igång snabbare än väntat och vilken fart veckan redan tagit. Nu återstå tre arbetsdagar sen infinner sig en till, såkallad minisemester. Det känns skönt och jag vet redan att även den här veckan har potensial! Annars så älskar jag tröjan på bilden men själv körde jag på något helt annat idag.. Visar er senare!
Jak&jil


Jessica Stam for Harper’s Bazaar US





Pics, Fashion gone rogue


Don't fucking tell me what to do


I lördags körde jag på linnet från Gina och höga, åtsittande byxor ifrån HM. Klackarna däremot åkte på sådär efter klockan halv 1. Tills dess gled vi alla runt barfota och dansade runt i gärset!  

Sommarfest alá Stensö










Jag är här med slut som artist. Jobbat hela helgen och igårkväll blev det festliga tillställningar ute på stensö för att sedan bege sig in mot Lebytt. Här kommer en drös med bilder iallafall - för de säger så mycket mer, kanske lite väl mycket.. Men vi alla bjuder på det!

Pics, Louise.W och egna

Det ska vara blommigt




Min garderob är äntligen påfylld. Det är farligt hur skönt det känns när man kommer med händerna fulla med påsar. Blommig, fantastisk over size topp från Gina Tricot. Bara matcha det rätt så är det inga problem. Sådär spontant och lättsamt men som jag gillar den!

Topp, Gina tricot 149:-



Frånga dagen som om den vore den sista

Tiden bara flyger förbi mig och jag har insett att jag är dagar efter vad det gäller bloggandet och med allt som hänt runt omkring mig. Det är inte en lugnt sekund vare sig om det är dag eller natt. Men det är sommar, vi har precis bläddrat över till augusti och jag vet att det är långt ifrån slut. Håll ut säger jag för er som kanske vill ha så mycket mer, jag försöker och ge så mycket jag hinner. Men tiden är den bättre nu, när mörket faller så bli tiden någonting annat. Bättre för mycket annat, som tillexempel för just det här!