Dagens outfit


 
Det blåste tusan så mycket idag att min klänning flög upp stup i kvarten.. Det blev lite i stuket med Marilyn monroe så jag sa, varför inte? Vi kör en ordentlig Marilyn Monroe pose istället!

Klänning och halsduk, Gina T. Skinnjacka, Only och converse


Ett dansbesök på Byteatern



 

Idag var vi med skolan på Byteatern. Ungadanskompaniet visade en dansförställning som var så otrligt inspirernade och vacker! Jag var helt fängslad. Det bästa av allt var att vi fick ha en Workshop med två av dansarna efteråt. Oj, säger jag bara! Tänkt om alla våra lektioner vore så.. Drömma kan man ju.


Dagens outfit

Mina kängor kom till användning för första gången idag.. Ett års väntan men de har verkligen väntat på något gott och ni kan ju redan ordspråket.. För att samtidigt ta upp motsattsen , ni kanske märker vilket plagg som är populärast i garderoben för tillfället. Jensskjorta, my new BFF.


Jeansskojrta, Second hand. Svarta stay-ups, HM. Kängor, Dinsko

 


Oktoberfest på Baronen

Mitt stora projekt för den här veckan är barones höstfest. Har nämligen spenderat hela kvällen just där. På torsdag erbjuds shoppningupplevelser, kombinerat med event och erbjudande. Så som, specielerbjudande i varje butik, musik, modevisning, bolljonglering etc. Jag står för modevisnings biten. Kvällen mjukstartas utanför baronen klockan 19.00 med marschaller och lite smått och gott. Jag skulle väldigt gärna se er där.

Hjärtligt välkommna!



Klick klack

Nu ska jag byta ut kängorna
och slänga på mig klackar. Ska in till baronen och styra och ställa lite. Berätta mer senare!

Färdig att tryckas på papper!

Fotoboken som jag bloggade om för ett tag har blivit färdig. Fuji har hållt vartenda ord - Kod har kommit och det har inte kostat ett öre. Nu är upplägget iväg skickat och förmodligen kommer själva boken på posten någongång i veckan. Toppen!  Vi hörs mer imorgom mina vänner, sov gott!

Dagens outfit

Måndagsklädd i kavaj och jeans. Skönt! Slutade redan vid 12 så det blv en sväng till stan. Lön kommer från lite olika håll, lite hur som helst den här veckan. Sånt gillar vi! Nu ska jag bege mig i väg och hålla aerobics och sen blir det en hel kväll framför TV:n. Mjukstart med Idol, sen Hollywood fruar!

Sjal, Secondhand. Kavaj, mammas gamla. Jeans, Bikbok. Skor, Arnolds. Väska, Beyond retro.

Be inspired by: Color

Färgglatt, det är vad ordet är!
Det räcker med att hösten själv är så pass dyster och grå. Varför ska vi dras med i det? Mer färg till höst. 

pic, Jak&jil

Vi är gänget ifrån Kalmar vi är gänget med humör. Vi ska visa hur man dansar..


Gruppen Atraction tog hem en välförtjänt 3:e plats
Maria och Julia i sina nya discokläder
och
Ebba och Ida beredda för att dansa street.
& lagledare detbut för Towsan, Tina och mig.


.. vi ska visa hur man gör. Klamar kalmar kalmar. Äntligen är tävlingarna igång igen. Helgens event har varit efterlängtat. Tjejerna var super duktiga och ett par välförtjänta pallplatser blev det minsann. Om två veckor är det min tur. Jag känner på mig att hösten kommer bli bra!


Monday

Hej, jag är hemma. Jag lever! Helgen har varit  tusan så rolig och fartfyld. Blev inget bloggande igår, barndans hela dagen och så träning själv. Men ni skulle se mitt rum, en av alla dessa överraskningar min mamma hade donat med. Jag är helt överlycklig. Alltså ska ni få se bilder på lite allt möjligt, men det får vänta.. Skolan väntar för min del, ha en härlig start på veckan!

Have a nice weekend

Förväl mina vänner. Nu ska jag krypa till sängs och sen så ringer klockan 03.30. Wonderful! Håll tummarna för alla duktiga Kalmar dansare, vi ses på söndag!

Dagens outfit



Kläder för fredagsmys fick bli detta och converse. Planeringen för imorgon är fixat och klart! Ska snart hämta upp Kusin med sällskap bara. Nu ska jag få i mig lite välförtjänt kaffe!

Kavaj, mammas gamla. T-shirt, HM. Leggings, hemma trashade. Halsduk, Gina T. Rosbrosh, Monki. Väska, Beyndretro.

Hurry up!

Mycket att göra, mycket att stå i. Jag har inte precis tid att sitta här nu.. förstår inte varför man ändå alltid ta sig tid.. & nu kom på att jag missat en punkt, salladen tills imorgon måste göras. Puh, bäst att sätta fart. packapacka!

Torsdagen lider mot sitt slut och vet ni vad mina vänner..


.. det är snart redan helg igen!
Veckorna bara susar förbi och det händer grejer precis hela tiden. I helgen bär det av mot Täby. Det nalkas mot höstens första tävling för de mindre, nästa vecka brakar det igång ordentligt och jag håller tummana på att allt går som planerat. Om vadå? Det får ni reda på då.

Den lilla svarta


Jag skulle inte precis banga över att få dessa svarta skönheter hem via posten. Oh vad lätt det skule vara att bara.. klicka! Bara ett enkelt klick..


HM.com


För någon dag sen

Precis, detta var för någon dag sen. Helt i jeans, why not! Nu försöker jag mentalt ladda inför discoträning ikväll. Dock bunkar huvudet lite väl mycket och kroppen är mer slö än vanligt, jag orkar inte ens funderar över om det är någon symtom.. På med danskläderna!



Ett par till att ställa på skohyllan.

Heey, nu har jag dansat järnet. Kom på att jag glömt bort att visa er ett par skor som jag köpte för ett par dagar sen. Har ett par till faktiskt.. ojoj, nu blir det mycket. äh det får bli imorgon! Nu ska jag upp och kolla på ett inspelat(!) idol!
Ett par behövliga "uggs". Nu kommer jag inte frysa i vinter. Euro sko 566:-

Rubriken för idag blir detta!

Dagen har gått smärtfritt igenom. En naturkunskapslektion var väl att ta i men det jämnade ut sig med en lektion dans. Senare i eftermiddag har pannkaker lagats och slinkt ner i magen. Nu väntar jag mest bara på att  få dansa. Jag åker nog nästan på direkten dit efter det här inlägget. Tror mig minsann veta att det finns en där i receptionen som kan förgylla några minuter! Take care


Dagens outfit

Godkväll! Humöret är verkligen på topp just för tillfället, kvällen har tagits vara på bästa sätt och klockan har inte tickat iväg allt för fort, som den vanligtvis brukar göra.. Nu återstår bara en sak kvar, klädvalet för morgondagen! Idag var stassen jeansskjorta och stickat!
Jeansskjorta, secondhand. Stickat, Gina T. Jeans, Cheap Mondy och Jodphurs, Arnolds

Let's do some fruit salad

Mcket att göra.
 Inlämningsuppgift i svenska, debattartikel som ska vara färdig på torsdag. Yogan ikväll blev inställd på grund av sjukdom, får väl bli styrketräning isället. Har dock en så grym träningsvärk från igår.. Dagen har iallafall gått så smidigt, en lektion och sen ledig. Jag är nog regält bortskämd med mitt schema. Jag älskar det! Nu tänkte jag värma lite hallon, skära upp banan, äta det och sen dra på mig träningskläder. Later!

Ögongodis

Man slår på TV:n och vem står inte mitt framför mig..
om inte Ed Westwick. Enda orsaken till att man kollade på Gossip girl förut. Eller kanske inte enda.. men ni förstå vad jag menar. Stilig, charmig och svårfångad. Är det inte exakt det en tjej vill ha? Jag tror att jag ska sätta mig och kolla på Gossip Girl, bara för att få drömma mig bort en stund.
Elle magazine, korea

A new week to do something good of

Ny duschad och med en kaffe i handen sitter jag och ser på
kvällens underhållning.. Hollywoodfruar.
Imorgon går veckan igång som vanligt igen. Att vara ledig idag, har ju inte precis suttit fel! Nu åter till TV:N!

Romeo and Juliet

Fotot är så klockrent att jag är helt in love. Det tråkiga är att jag har tappat namnet på den bloggerska bilden kommer ifrån.. Men snyggt & inspirerande, det är vad de verkligen är!

Crash Pang Bom

Panik är var ordet är om min dator.. jag måste leka teknisk och grejar lite. Om den inte crasha av sig själv snart så tror jag att jag gör det åt den.. åh förhoppningsvis återkommer jag senare. Håll utkik!



Dancing kids

Då var barndansen i full gång! Hela dagen har tillbringats på dansskolan med barn från ålder 4-6åringar. De är supersöta! De kommer med sina ballerina klänningar och vattenflaskor och bara stuttsar av upprymdhet. De bästa med det hela är när vissa barn har så mycket i kroppen att man redan kan se potential och dansglädjen! Nu ska ta och piggna till lite och ta en kopp kaffe, sen ikväll är det min tur att få stuttsa, söndagskvällen avrundas med raggalektion!


pic, google


Tighta till det


Ormskin, Lindex. Paljett, Bikbok och Dragkedja, HM


The world we live in

Man kan inte tro att det är 19 september. Jag har legat ute i solstolen hela förmiddagen! Kan ni tänka er. Nu måste jag dessvärre göra lite nytta. Att slappa en hel lördag är väl för bra..



Juveler för fingrarna

Jag ryser varje gång jag ser slutet
av Dirty dancing. Det är magiskt! Till verkligheten.. Det blev tusentals (!) ringar idag, haha. Massvis med silvriga och svarta för mindre än 100 lappen på HM.

Nobody puts Baby in a corner

Nyss hemkommen från bio.
Skulle väldigt gärna vilja säga att jag var på "Flickan som lekte med elden." Men tyvärr, platserna var slut. Det fick istället bli The ugly truth. Himla trevlig och underhållande film det. Kanske lite bättre för en fredag än den först nämnda filmen.. Hett tips iallafall om ni inte redan sett den! Nu måste jag bara slå mig ner framför TV:n och se på ett av de bästa filmsluten i filmhistorian.
R.I.P

En perfekt fredag

Aah, vad är bättre än när man inser att det är fredag och att helgen bara börjat! & solen har lyst på oss hela dagen. Det var en perfekt dag att mysa runt på stan med tina och sätta sig och ta en fika. Köpte lite små grejs också som jag visar senare! Nu ska jag dona med middagen. (Tina, ja du läste rätt.. ) Jag vet inte riktigt hur min familj tänkt, men det kommer bli en spännade fredag!

Dagens outfit

Som jag trodde, helt slut.. Nu kommer ett par timmars sömn sitta väldigt bra vill jag lova.  Tror kankse att det blir att mysa ner sig med en film också. Såg att jag nämligen inte börja förens vid 11 tiden imorgon. Vi får se! Till dagens stass, det föll på detta efter mycket om och men. Gillar blusen som jag lyckades finna i mammas gamla klädgarderob uppe på vinden!

Blus, ja mammas gamla då. T-shirt, HM. Lacktights, MQ. Boots, Dinsko. Väska, Gina T

Just maybe babes

Dagen kan möjligen ha börjat med ett ursökt, stor kaffe på visst ställe. Jo men det var det, och tror att det  kan vara koffeinet som gjorde hela dagen. Gått på helvarv! Det är toppen och vad som är ännu mera toppen är att det är discolektion om 45 min. 1 timmes lektion på ulltratempo. Jag tror att den ialalfall kommer tömma mig på kraft!

Onsdagens nattaktivitet har bara börjat

Pust, jag är helt slut efter dagens träningspass. Street träning i skolan, saltar lite med styrketräning och så lägg till den där extra kryddan, en till streetlektion så man får den där extra goda smaken. Matlagningsprogram? Iallafall, jag ska inte klaga.. det var ju såhär jag ville ha det! Nu är det duschen som gäller och sen det återkommande problemet (som jag dock älskar), "Vad ska jag ha på mig i morgon?". Sovgott!



Beyond retro

Jag skulle bara vilja ta bilen och åka upp till Stockholm. Enbart för att gå på Beyond retro.. Senast jag var där vistades jag i affären i 3 timmar. Är i stort behov av lite galet, lite orginellt - ja, lite Beyond!



Lovley Wednesday

Sköna sköna onsdag! Slutar redan vid 13.00 och hela dagen består av iprincip bara dansdansdans. Precis så som jag vill ha det. Och så som jag älskar det! See you then..
Pic, lookbook

Black will never be outdated

Jag försöker hålla mig borta från stan, det finns så mycket höstnytt att det inte går jämt i plånboken. Dock kunde jag inte hålla mig borta från internet. Jag borde gjort det. Väskan längs ner till höger från Lindex tillexempel, just perfect!
Lindex, HM, Gina och Scorett

Already a month

Hjälp vad tiden går fort. Nu är det precis en månad sen jag åkte ner till värmen, till älskade Turkiet. Jag längtar såå tillbaka! Tänk att få sova på balkongen eller få bada i vågorna. Tänk att kunna gå i bikini och ändå vara varm och tänk om man ändå kunde spola tillbaka, bara en gång!

Ett block från år 1999 kan berätta mycket


- "Världen är för ond. Det finns för mycket krig och onda människor i den.
Världen behöver färre egon".


Louise 8 år



Mingelbild framför röda mattan

Jag håller fullkomligt på att dö
. Har legat och kollat med skräckblandad förtjusning på Svenska Hollywoodfruar, sicket skämt. Dessa tjejer på foton är iallafall långt ifrån ett skämt. Våga inte påstå något annat! Mingelbild på Tina, Sabbe och mig sen i lördags. Fias blogg är full med alla de som var där, finfina foton blev det minsann!

Foto, Jonas Nilsson

& då var det snart en annan årstid..

Hösten invaderar oss med stormsteg. Solen är fortfarnade varm och vill inget ont däremot känner man hur viden ta tag i en och sveper isande förbi.. Hejdå brunbrända ben och shorts. Men inte få vi deppa ihop, hösten är nog så grå ändå. Vi ska välkommna stora vinterjackor och halsdukar med öppna armar. För tänk, om 6 månader får vi bära shorts igen!

Early mornings, nothing for me

Usch, jag är verkligen inte van vid att gå upp tidigt. Nu har jag iallafall vaknat och blivit människa igen. Dock har väl inte jag gjort något av vidare intresse.. Soffa & TV är jäkligt bekvämt ska ni veta. Skolan slutade nämligen redan vid halv 12. Men slappa dagar behövs också!

Oh no not monday again

Jag är verkligen inte vaken. Skulle bara vilja spola tillbaka tiden och fortfarande ligga insnurrad i mitt duntäcke. Jag är inte redo för en ny vecka riktigt än..

Det är inte alla som kan bära stora rosetter..


Det var ös igår ja.. Mitt huvud var några kilor tyngre i morse, antagligen med några färre celler och kroppen, den var mörbulltad. Nu är jag nog ta mig tusan raka motsattsen till vad jag var i morse. Det behövs en dag att återhämta sig + en ragga lektion. Jag slå vad om att jag inte kommer somna förens småtimmarna ta sin början.. Anyway, till fotot. Jag försökte mig på att bära Fias huvudprydnad igår. Kände att jag inte riktigt kunde leva upp till den.. Men håll med om att fotot ändå blev rättvist.  NU: Duschen!  


Rosett, Fias från Topshop. Klänning, Gina Tricot. Skärp, Bikbok. Kedjor, HM. Brosch, Monki


Storslagen inflyttningsfest i en etta nära dig


Det så förtjusande värdparet i egen hög person.

Som Tina skrev så bra, inte trångt bara mysigt!


Nils och jag. Slagsmål ute i köket..

Finaste Fia och Tina.

Igår var Kalmar igång som aldrig förr,
ah iallafall i en liten etta på Folkungagatan. Ottoson och Flobrant välkommnade oss V.I.P (oh ja, gästlista fanns) gäster med rödamatta, mingelfotografering och buckets. Väl inne i lägenheten stod det klart att det var lika mycket folk som det fanns kvadratmeter. Underbart! Det var ett härligt gäng med bara trevliga människor, inte går det att klaga då inte.
Tusen tack Fia och Jon för ett storslagen kväll.



Fullt-ös-medvetslös


Vilken lördag det har varit, och bättre kommer det bli. Det nalkas party! Ska bara göras ett stopp hos Tina sen är det all in and all night long my friends! Nu, snabb överblick och så lite spackel.

Dagens outfit

Idol har slutat för länge sen och jag har hunnit med att överblicka Fridas garderob. Hon behöver helt klart en renovering, eller ah alltså av en bättre garderob! Schyssta kläder, det har hon gott om. Anyway.. Skööön med helg, eller vad säger ni? När är det aldrig skönt med helg liskom. I feel good vibes about this weekend!
Längre tröja, Monki. Väst, vintage. Lacktight, MQ. Boots, Din sko. Väska, Beyond Retro

Dagens outfit

Skön dag utan lektioner eller några vidare måsten. Dock hade vi treor som uppgift att planera välkommnandet av 1:orna imorgon. Det värrsta man kan lämna åt oss. Alla dessa åsikter.. Helt underbart att alla ha men när precis ingen ha samma som någon annan brister mitt tålamod. Nu harj ag repcis kommit hem efter en utsökt middag hos mormor och morfar. Länge sen man såg dem. Kvällen ska avrundas med ett pass discoträning! Awesome!

Blus, vintage a la moster. Linne, Monki. Tights, hemma trashade. Dojjor, Arnolds. Väska, Gina T. Klocka, Ur&penn. Smycken, Glitter och Gina T.

They can only spell fabulous




Träningskläder på, check!

Nu ska jag åka iväg och träna. Igår prövade jag på yoga ( otroligt härligt förövrigt) idag sätter jag igång med styrketräning. Heja projekarbetet i skolan! Senare avslutas allt med street och sen vet jag att soffan kommer vara ett säkert kort!

Lårhögt

Satt och bläddrade igenom fashiontoasts blogg och hittade de här. Jag är helt såld! De perfekta lårhöga stövlarna.. De är från hösten 08, pust.

pics, Fashiontoast

We hope for sunshine!

Godmorgon! Nu ska jag snart åka iväg och klippa mig. Jag ser ingenting och topparna behövs väl tas lite, väldigt liite! Ser att solen håller på att titta fram. Toppen!
Pic, Le love

Dagens outfit

Spillade kaffe på mig typ direkt efter de här bilderna. Bruna fläckar på min så vita fina stickade tröja. Jag var tacksam över att jag tog sjalen. Och den behövdes för annat bruk också, hjälp vilka höstvindar det börjar snudda vid en..

Enkel måndagsklädsel, same crap as Friday. Men jag bytte till stickat!

Take care!

Godkväll mina vänner! Är ny duschad och mysklädd. Hjälp vad skönt det kan vara med ett par mjukisbyxor. Sitter och filosofierar lite med en kopp kaffe. Det jag har kommit fram till: Ser till att ta vara på era vänner. De växer precis inte på träd.. xoxo


pic, Le love


Dance is my life

Att man kan älska något så mycket. Jag har dansat i, vad är det nu.. 11 år och det blir bara roligare och roligare. Det är inte något jag bara gör nu förtid utan någoting jag verkligen är. Jag skulle dö om jag inte fick dansa!


Samma bild sen längre tillbaka, har inte många när jag är in action. Brukar vanligtvis inte ta kort på mig då..


Just fashion magazines and furniture

Söndag.. Brukar vanligtvis beskrivas som dagen alla ta vara på, ta tillfället i akt och passa på att ta det lugnt och samtidigt våndas över att ännu en vecka snart påbörjas. Jag har inte gjort något av dera (förutom de sista möjlitvis..) Jag har rensat och plockat ner alla mina ägodelar i kartonger. Jag har slängt och rivit! Nu består mitt rum av tomma möbler och tidningar iprincip. Därav bilden, omslaget av Lindsay. Just so FAB.

Lindsay Lohan ELLE cover september 09

Gårkvällens outfit


A day to late, but who cares. Jag var lite layback vad gäller klädvalet igår. Plana skor och Frida och jag var som galna på dansgolvet. Nu blir det sängen för min del! Där behöver man inga skor alls..
Jacka, Only. Skjorta, HM (Ny!) Tights, MQ. Dojjor, Arnolds

Födelsedagsfirande, rödvin och dansfeber



Alex och Rasmus och till höger födelsedagsbarnet med Frida.
Vilken kväll det blev igår. Det var länge sen jag hade en sådan lyckad utekväll! Den var någon extra.
Inte haft tid att blogga tidigare.. sliten men hunnit med nästan förmycket. Råkade somna på bion som mamma & jag gick på. Drömde om att jag ramlade ner för en trappa så hoppade till som bara den i stolen.. Ikväll kunde jag gjort massa annat än att vara hemma. Många fina erbjudande! Men här är jag och det är jag glad för. Ibland behöver man lugna kvällar också!


 


Party like a fucking rockstar

Sitter i stickad tröja och leggings.. borde ta tag i kvällens festoutfit. Tror att jag har ett bra alternativ! Lunchen med Tina var som alltid lika härlig. Ett litet tillskott i garderoben blev det och lite trevligt gossip. Nu ser jag mest bara fram emot kvällen. Dags att sätta igång med andra ord. Äntligen är det fredag!
Pic, mitt närminne är för kort. Kommer inte ihåg..

Från dötid till Kvalitétshäng

Slutade för någon timme sen. Lite dötid spenderas med världens bästa Tina(tack och lov). Det blir lunch och kaffe hade vi tänkt oss. Super bra! Ikväll blir det utgång och himlans massa röj. Later! 
Jag hatar inlägg utan bild.. men sitter på daily med Tinas bärbara. Så jag försöker ha överseende med att de saknas bild, så har ni det med. 

Dagens outfit

En dagens, får det blir. Ikväll blir det Monkis picknick och discoträning. NU blir det middag!


Kavaj, mammas gamla. T-shirt, HM. Leggings, hemma gjorda. Pumps, Scorett. Klocka, Ur&penn

 


Just two days left

Jag föstår inte vad jag fortfarande gör här. Så trött att jag knappt orkar hålla ögonen uppe.. (streetlektionen tog slut på mina sista krafter.) Regn på morgonen - sol efter lucnh. Som vanlig klär jag på mig förvarmt. Kavajen är ny! Den är ett bra tillskott för garderoben. Nu hade jag tänkt sova!
Kavaj, Vintage a la moster. Linne, Monki. Lackleggings, MQ

Dance for your life

Det (näst) sista so you think you can dance

för hösten har gått av stapeln. Jag har redan myst ner mig i soffan och håller alla tummar. Jag håller inte på någon egentligen.. Att bara få se den nivå som dessa fyra dansar är på är ofattbart och räcker nog för mig. De är alla vinnare!

Autumn is soon here

Jag börjar tidigt. Höstvinden har redan varit här fått mig att frysa så nu är det bara att snart dra på sig mössa och handskar. Jag tror faktiskt inte att jag klagar. Jag gillar hösten!
Hittade dessa färggranna handskar, förra veckan någon gång.



- - - - - 

 Tina fick mig att fundera.. Det ända jag gillar med hösten är höstmodet. Tänk er, gråa moln och dystra människor i nästan ett halv år.. Jag kommer få gott om tid att använda kängor och halsdukar. Sommaren kan få stanna kvar så länge det bara går!

Godmorging sunshines

Kopp kaffe i handen och tidningen i andra, dator framför mig och bakom ligger plattången och väntar. Dagen artar ju sig ganska lovande.. Jag hade tänkt ta en sväng in till stan innan skolan börjar. Lite grejer som behövs fixas och de hinner jag ju, när skolan börjar halv 12 på en tisdag får man inte klaga!


pic, don't remember