I'm falling in love with your favourite song I'm gonna sing it all night long I'm gonna dance with somebody



Lördagen i ett antal bilder. Jag har rivsår över hela benen, ont i halsen och solfrossa. Allt annat viktigt får vi ta imorgon, och vi säger väl bara. bilderna talar för sig själva. Godnatt!


pics från Steff.

Springbreak 09



Vart tar all tid vägen?
Veckorna bara rullar fram och nu är det bara 11 skoldagar kvar.. Idag är det redan fredag och man kan nästan säga att helgen smyg startat lite.. Fast det är inte förens på lördag Kalmar kommer vara i gungning. Då bjuds det på musik, folkfest och troligtvis bra väder. Det är äntligen Springbreak igen! 

Ses vi där?

Såklart väljer man helt fel dag för att ha en trevlig stund ute i solskenet.

Det blev en sväng till byttan efter skolan tillsammans med tjejerna.  Något vi alla var värda må jag säga. Vi skulle sitta ute, njuta och ta vara på solen.. Det blev att slå sig ner inne och lyssna på åskan, haha. Men inte hindrade det oss. En härlig eftermiddag blev det med mycket skratt och liv!
Dagens citat, "Det är så mycket roligare att gå och kolla kläder när man är lite påverkad".


Dagens outfit a al Hanna

Jag fick äran att bära Hannas kläder på catwalken igår. Under 3:an har hon sytt en colletion ( & en hel del annat.. ) och jag fick bära ett plag där ut, nämligen hennes så vackra Kavaj. Om den ändå hade kunnat gå att köpas!

Kavaj, sydd av Hanna. Linne, Topshop. Kjol, Second hand. Skor, Tiamo.

Backstage




Upp vid 8.00 blir fixad i håret. Lägg på sminket och sätt på lösögonfransarna. Show vid 11.00. Försök få i dig lite mat. 13.30 tillbaka på rödamattan. Hem och plugga. 19.00 i gång igen med kvällens sista show. 21.00 Sova!

Våryra 09

Idag har hela skolan temadag "Våryra".
Alla programmen får i princip visa upp vad de gör. Allt från rullstolstävling till fotografering. Jag har gått modevisning, för Hantverkselever hela dagen. Två shower är avklarade, en kvar nu ikväll. Imorgon ska jag dansa och visa vad vi i danslinjen går för. Klockan 14.00 på jenny i gallerian. Ses vi då?

Dagens outfit

Den blev den så omtalade byxdressen som fick pryda mig idag. Jag förskte med ett tappert försök att nå upp till alla andras nivå.  Då de fick gå runt i klänningar och frack mitt på ljusa dagen..
Byxdress och Kavaj, Gina T. Skärp, Sisters. Skor, indiska. Solglasögon, Bianco.

Nästa år är det min tur att få gå på bal och känna mig som askungen



Sanna och hennes kvaljer

Sara och Sanna

Min kusin Josefin

Idag var jag i slottsparken och kollade på vackra människor. Det var sagolikt! Alla gick runt i vackra klänningar och jag kunde inte låta bli att börja tänka på hur min ska se ut.. rak och enkel? röd eller svart? lång eller kort? Det är tur att det är ett år kvar!

Dagens outfit

Kavaj, mammas gamla. Tröja, Gina Tricot. Jeans, Hm. Skor, Convers. Kedja, Second Hand

Saturday

Grillen är igång och mamma står och donar i köket. Det nalkas middag och bjudnig för en.. tredjedels släkt. Ikväll blir det grillparty! I förmiddags var jag i stan med kusin Hanna och gjorde stan. Shoppade och fikade gott. Väskan här över står förövrigt högs upp på min önskelista nu, någon som möjligtvis har 1000 spän över?

Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Jag har varit ute och fart om de perfekta jeansshortsen hur länge som helst. Och vart hittar jag dem, om inte på Gina Tricot av alla ställen. Fördomarnas affär.. Visst, kläderna bärs av väldigt vädligt många tjejer.. och alla köper kläder där ifrån men det tyder väl bara på en väldigt bred klädcolletion. Men vadå? forma och gör något eget av det..  Jag kommer bära dessa på mitt sätt!
Jeansshorts, 249:- Randig tröja, 149:-

Dagens outfit

Och så innan jag tackar för mig, så blir det en Dagens i sista minuten.
Kavaj och leggins, Gina T. Skärp, Only och linne Åhlens

Cause i don't shine if you don't shine

Åh jag bara myser runt! Det har varit en härlig dag. Fikat och umgåtts med frida, gick sådär skönt spontant på bio och nu ikväll kurat ihop mig tillsammans med Arnel och kollat film. Ni är allt bra ni två!

My sunglasses do not fit on you

Jag har verkligen letat som en galning efter solglasögon, speciell hjärtformade.  Tror ni inte jag blev snäpen när jag fann dem nästan framför näsan på mig. Och som om inte kunde bli bättre blev det inte bara ett par, utan två.

För en timmes vacket väder, släpp mig fri och låt mig umgås.

Tänk vilken tur vi studerade fick idag minsann.
Ledig och en himmels dag med solsken och värme. Jag tillbringade min lediga dag i en park med frukt och gott sällskap. Senare blev det, helt otippat, ett par vollyboll matcher också. Det är något av det roligaste bollsporten som finns!

News!


Det blev en sväng på stan efter skolan och blev otoligt glad när jag upptäckte den här skönheten. Byxdress är här för att stanna, punkt slut!


Gina Tricot 249:-

Vitmålat ansikte, svart och vitt och några som inte prata, känns det bekant?


Mimare blev årets utstyrsel! Vi var helt klart dagisbarnens favorit. Alla gick in för rollerna till 110%, vi åkte buss in till bedömningen och bildade vårt klassnamn, ES07C med kroppen. Vi måste vinna! Nu är det vita sminket borttaget för länge sen och det är dags att dra på sig street kläder. Nu blir det Jumstyle med mamma!



Jenny challenge

Som sagt, nu har det alltså åter igen blivit dags för Jenny Challenge"Nästan precis som en orientering, bara lite roligare"  Rätt och slätt, Emilia kan det där med att förklara. Förra året var vi punkare slash rockare. Vi ägde skiten ur alla faktiskt men hamnade ändå på en fjuttig 2:a plats. I år hade vi vinst i sicke och jag säger då det.. vi var på hugget! Vad vi var i år, får ni vänta och se!

Pics från förra årets kamp. Finner ni mig bland oss?

Jag dör om jag inte får dansa!


Nu är jag hemma. Tillbaka på stolen framför datorn, ibland funderar jag på varför jag inte skaffade en bärbar.. äh det är en annan historia.

Helgen har varit full av glitter och lösögonfransar, en himlans massa hårspray och ett jäkla drag. Från att i ena stunde höra Cascada låtar går det raskt vidare till ännu en slagerdänga. Man blir lätt "yrkesskadad" och kommer på sig själv ett flertal gånger att man med, ve och fasa nynna med.. 


Helgen har i förövrigt varit helt makalös
. Jag fick något sorts moment på dansgolvet. Aldrig, någonsin tidigare har jag dansat så bra eller varit så lycklig. Det var magiskt!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med all min fritid. Det ska bli spännande! Nu tänkte jag lägga mig i soffan och kolla Project runway. Det är jag värd & föresten,  jag vann i singel!



A short break

 Nu säger jag tack för mig. Hoppas på att ni får en toppenbra helg och så hörs vi på måndag! Cross you fingers
Note: halv 5 går bussen. Gonatt!

Dagens outfit

En sjal, och så är en dålig hår dag räddad. Snyggt blir det också, om ni frågar mig!
Siden jacka, Gina T. Jeans och skor HM. Linne, Carlings. Väska, Wedins. Solisar, Bianco.

I don't know what i should do without you

Äntligen fredag! Bara danslektion kvar sen är jag fri för dagen.. nästan. Det kommer få bli ett himlans packande och stressande hemma. Hela helgen kommer att tillbringas i Västerås. Det är SM om bara en dag. Årets höjdpunkt och jag är glalet taggad!


Dagens otufit

Det kliar i fingrarna. HM:s katalog med collection av Watthew Williamsson ligger framför mig. Inspiration! Det är aldrig fel och sommaridéer gillar vi. Jag sattstade stenhårt på ljust idag. Ljust med stort L! Nej nu kan jag inte hålla mig längre, nu blir det att kolla om man hittar några godbitar.

A sunny day like any other







Just shake your body

Mitt liv är i gång från morgon till kväll. Jag både älskar och hatar det samtidigt! Men jag skulle aldrig byta bort det för en sekund. & föresten innan jag kryper till sängs gott folk, vad skulle vi ta oss till om vi inte fick röra på oss ? Dansa är nog det härligaste som finns. Natti

Bilder från efterfesten i fredags.

Dance like nobody's is watching


Hela shall we dance gänget 09.

Verkligen hela jazzgirlsen. So fabulous!

Carl och jag. Gubben och fjrotisen ;)

Och jag håller vad jag lovar. För ett par dagar sen pratade jag om Shall we dance kvällen. Här är bilderna från en helt klart oförglömligt kväll! Och som man brukar säga, bilder säger mer äntusen ord. Enjoy!
Möjligtvis ett antal bilder från en speciell vibb brud..

Jag skulle bra behöva lite kvalitets tid just nu..

Om 10 minuter är det teoriprov..  Det ända jag längtar till är en koppkaffe och nya Elle (som kom för ett par dar sen). Lite tid för mig själv skulle inte sitta helt fel precis. Men nej, nu ska förska få det här provet överstökat. Önksa mig lycka till!

Jag andas in, men inte förens nästa vecka andas jag ut.

Jag får kör en Sofia och gör ett veckoschema för kommande vecka. Mer för att jag själv ska kunna hålla reda på allt..


» Måndag: Körlektion 08.30 och teoriläsning, Mattelektion, Dansträning 18.00 - 20.00

» Tisdag: 8.10 startar skolan direkt med danslektion, Trafikkunskapsprov, Sola (?), dansträning med United och sen Jumpstyle med mamma.

» Onsdag: Skolan 10.00 med idrott utomhus, Sola inför SM, Dansträning 18.00 - 20.00

» Torsdag: Skola 8.10 - 16.40, Svenska inlämning, Uppladdning inför SM 19.15

» Fredag: Packa och fixa allt inför SM.

» Lördag: Buss mot Västerås runt 04.00. Svenska mästerskapet inom Discodans går av stapeln, Tävlar i singeldisco. Däckar troligtvis därefter direkt i sängen på hotellrummet.

» Söndag: Nya krafter, Gruppdisco och pardisco tävlas det i, Buss hem mot Kalmar senare på kvällen.

Some new stuff


Det blev lite gott och blandat från Ginas smyckerea. Den vita rosetten blev pricken över i:et. Det där lilla extra på ett enkelt basplagg. Me like!



Dagens outfit- afterparty

Shall we dancekvällen till ära. Det fick åter igen bli mina tvåfärgade strumpbyxor jag bar, från Lindex. Tillsammans med mammas gamla kavaj (fixad med nya silver knappar) Tiamo pumpsen och linne från Topshop.

Fler bilder kommer från kvällen tids nog . Vänta bara!

Målet med flera timmars slit är efterfesten, eller var det nu att vinna (?)


Shall we dance? oh klart att vi ska. Igår dansade kalmar och det var full fart på Sandra. Det var nämligen äntligen dags för Shall we dance*. Öppningsnummret fick vi stå för, resten av kvällen tillhörde de nya dansförmågorna i Kalmar. Slutligen stod Sabina och jörgen som segrande paret. Grattis!

Kvällen avslutades på byttan med hela gänget. Efter några glas vin i kroppen och tillsammans med Flobban ochTina fortsatte kvällen på dansgovlet hela natten lång.

* Tänk er Let's dance. Ett proffs som ska lära ett kylskåp att dansa (här får Kalmar profiler stå för det). En lika svårflöttad jury men en show ni sent glömmer!

Plans to the summer


Tredje året i rad
. Camp gala 09 borde alltså bli det bästa.. tredje gången gillt säger man ju! I år blir det tillsammans med Ida. Sol, bad och dans. Jag tror att det här kommer bli riktigt bra.


New week

Ny vecka, nya möjligheter.  En dag närmare sommaren. Jag är så trött, vill bara slänga mig i en solstol, känna solen mot min hud och doppa fötterna i vattnet. Om ni visste hur mycket jag längtar!

The city is upside down and i don't know where i should go




Dagens outfit



De blir en dagens också.
Och så här såg jag & Tina ut ♥ Nu blir det glass och film!

Linne, Monki. Kjol, Gina Tricot (ny!)  Pumps, Don Donna

Dansinstitutets mästerskap

Det årliga mästerskapet för dansinstitutet gick av stapeln idag. En bra dag full av fart och fläkt. Alla dansare var jätte duktiga och skötte sig väl! Nu finns inga krafter kvar och det känns skönt att veta att i kväll, väntar bara soffan på mig.