Något jag glömt bort att berätta!


Sicken morgon.. Att man har stället fram klockan känns, egentligen stiger jag upp redan klockan 5..  oh kommer ni ihåg den där modellcastigen jag nämde för några veckor sen? Jag gick och kollade och till min förvåning kom jag med. Något jag helt glömt bort att berätta. Så idag var jag och prövade kläderna för första gången. Snyggt är ordet! & om någon månad ska jag gå "modell" . Ikväll blir det dansträning med "Let's dance Tobbe" . Nu ska jag gå och ha trafikkunskap i 2,5 timme.

När ingeting annat finns att roa sig med, medan man väntar på utvecklingsamtal, finns ju alltid kameran.




I en grön park med ett träd, nära dig


Som mamma sa:
" När jag bara vill så." Och jag håller med. Hon är en bra fotograf hon, min mamma det!

Saturday


Jag har fullt upp.
Igår var jag och mamma på bio. Män som hatar kvinnor. Hemsk (och) bra film. Sevärd! Barndansen är slut för denna termin. Jag kommer sakna det! Jag har träningsvärk överallt i kroppen, hela helgen kan stavas träning.  Mamma och jag har också hunnit med att ta kort. Bland annat på mig i min nya trenchcoat. Kommer väl till pass nu måste jag säga. Äntligen sommartid. Ni glömde väl inte att ändra? Söndagen börjar nämrar sig sitt slut. Arnel är här och vi checkar läget på filmen, van veeteren som går på 4:an.. Vi får se om det är något att ha!

Good times


Idag träffade jag Maja. Underbara lilla maja! Gick på stan och så plötsligt, kommer hon springade emot än. Precis som vanligt och lika glad och sprallig. Jag blev överlyckligt! Hon är tillbaka i Kalmar, jobbar på Bik bok nu. Ta en titt vett ja, om ni hittar något finns iallafall Majsan där. Det är absolut något.

Thursday


Sitter och surfa runt på internet. Hjälp vad mycket fint det finns alltså.Det är inte klokt! Mamma och jag har nyss varit uppe i min garderob och fixat lite. Tror minnsan att lite till kan få plats! Slutade vid halv 5 idag.. satt och halvsov på bussen hem. Tack och lov bjöd mormor på middag.

Mina händer är iskalla och jag längtar inte allt tills jag ska ut i kylan.. måste bege min till dansinstutet för ännu en kvällsträning. Later!

En skymt av min så nya inköpta väska.

Colorful is sweet






Jag hittade en fin, färglgad pall i skolan. Den kunde jag mycket väl tagit med hem. Jag var föresten rätt färggran själv idag!

Det var någoting som saknades förut.


Några bilder såhär på kvälls kvisten. Släkten som var så snälla och gav mig massa blommor i lördags. De vet att jag älskar sånt! Jag har suttit och snackat konstant på msn hela kvällen. Nu känns nästan hela jag ihop pusslad igen..

Man hinner en hel del på en dag, det kan jag lovar er.

Mitt horoskop sa idag att om jag inte planerade väl, skulle jag inte hinna med allt som jag behövde göra. Ni skulle bara veta hur mycket jag hunnit med.. Skola och haft NP i engelska, studerat både matte och histora, trafikkunskap och engelska glosor samt gjorde stan på mindre än en timme. Yes! Alltå en riktigt god planering. Annars så tänkte jag bara visa min nya blommiga tröja jag köpte idag. Visst är den fin!

Älskling, sommaren kommer långsamt. Tänkt om du bara kunde förstår


Och vart tog alla dessa vårtecken vägen? Idag vaknade jag och såg snö.. ett vitt täcke över allt så vackrert. Jag är trött på att ha vinter nu och framför allt är jag såå trött på att frysa. Ge mig våren nu!

En helg som bara exploderat.

Utgången igår, i inga bilder alls, var helt j'va underbar. Gott umgänge och mycket folk! Frida och jag bara stört trivdes på dansgolvet, vart skulle vi innars varit liksom? I baren kanske? Det kommer, jag lovar. Men idag var det bara att glömma gårdagen och ta fram det som kallas, föregå med gott exempel, klockan 10.00 stod barndans på shcemat. På klistrat leende & så var det bara att köra. Men nej, hela dagen har faktiskt gått förvånadsvärt bra. Jag har till och med tränat själv och umgåts med Arnel. Nu blir det tandborstning. En dag imorgon också, där bland annat körlektion skall genomföras. Så för att citera min lillebror, Tjillivippen!

Utgång



Linne, Cheap Monday
Leggings, Gina TRicot
Smycke, Glitter
Pumps, Scorett
Väska, Gina Tricot


Nu blir det party och senare Palace.

Botten upp!

18 ÅR


Det är ingen vanlig dag idag! Har ni listat ut varför? Det är min 18års dag såklart. HURRA! Väcktes av familjetåg och paketer, vid ett tiden  kommer alla när och kära. Ikväll blir det utgång så det bara ryker om det. Jag är nog den lyckligaste tjejen på jorden.
Grattis fanny, 18 år också. Vi som fyller år på samma dag och allt.

Hurry up!



Godmorgon! Tredje dagen i rad som solen lyser. Vi kommer helt klart bli bortskämda. Ikväll kommer Steff hit. Vi ska ta vara på min sista dag som ungdom, haha. Imorgon händer det. Imorgon är det ingen vanligt dag! Jag har bråttom.. som vanligt. Ni får förska lista ut själva. Jag måste kila.


Bilder från dagen igår.

Inte visste jag att danskarna var så jäkla j'vliga på att hålla takten..

Stört skön kille. Härlig stil och en sjuhelsike dansare. Jag säger inte så mycket mer än bara, titta och njut.




Ni vet väl att jag är 1/4 dels dansk?

Dagens outfit

Svart t-shirt, HM. Söndriga leggings, eget mästerverk och pumps, Din skor.


Jag var helsvart idag igen. typiskt mig.. Våren är här och jag går runt i svart. Imorgon ska jag allt försöka sätta lite färg i tillvaron. Vi får väl se hur det blir med den saken!

Vi räknar dagar, räknar år. En skymt av solen, det doftar vår


Solen skiner! Dagen i skolan har varit sjukt underbar. Lite kallt, men vem bryr sig? Solsolsol. Dagen har rullat på som bara den med inställda lektioner och långa raster. Ikväll blir det träning!  Woppsi, nu börjar sex and the city igen.

Bags are a girls best friend


Titta! Vilken fin väska ska jag fick i, förtidigt fördelsedags present av Arnel. Vanilj vit och guld, sånt som jag bara älskar. Härligt lagom stor också, och prefekt nu till våren och sommaren. I'm just in love.

Så vad säger ni?



Svart kjol, bodie och så lack.
Det blev mitt slutgiltiga svar. Så imorgon kommer jag alltså glida runt helsvart, fördriva min 2 timmars håltimma med att läsa ut Elle flitigt. Jag är rätt nöjd! Det kan visst inte bli så mycket bättre. Nu ska jag sova. Godnatt

Ta mig inte förgivet.

Godkväll!
Veckan är i full gång och jag är redan efter, lyckat.. Sitter med skolarbeten upp över öronen. Idag lös solen när jag klev upp och utvilad som jag var satte jag mig och åt frukost med bok i handen. Föresten, ni kanske undrar hur det gick i helgen? Helgen är glömd. Nu ser vi fram emot Falun! Nu ska jag snart gå upp till garderoben för ännu ett klädval. Morgondagen närmar sig med storm steg. & föresten, Grattis Mira 18 år idag! Om fem dagar är det min tur.

Bild på Ida & mig, från vintras.

Let's rock


Let's dance har  rullat på TV:n hela kvällen och allt är packat och klart. Om sju timmar sitter jag på buss mot Eskilstuna. Årets första disco tävling. Nu finns det bara att ge allt - wish me luck.

With a coffee in my hand



Godmorgon!  Sista dagen före helg, tack gode gud. Vem vet vad vi annars hade tagit oss till. Vad är det nu, 90 dagar kvar tills vi slutar? usch..Nu måste jag gå och ta tag i mig själv. Lite spackel och så frukost så ska vi se att den här dagen blir himlans bra den också. Hejsvejs

Today i look like this



Jeans, Cheap Monday
Pumps, Monki
Linne, HM
Skärp & spettslinne,  Gina T
Väska, Second Hand
Påse, Scorett
Vart, Utanför Jenny nyströsm


Nu,
springa till bussen. Det står träning med stora bokstäver på schemat. Måste skynda!


När var det nu sommaren skulle komma?


Gladiatorskor. 399:-

Håller i sommar också, tur för mig. Förra året var jag ute alldelses för sent för att hitta några favoriter. Men nu har jag ett par, och det är bara mars. Hur många kommer jag hinna köpa innan det blir sommar? Det vill jag inte äns tänka på..

Kanske var det bara ett moln men i mina ögon blev himlen grå





Kängor eller inte kängor? Det är frågan det.



Hej på er!
Ledig idag så tog en sväng till stan med lillebror. In handlades en hel del för honom. Själv fundera jag på att kanske börja använda min kängor som köptes för ett bra tags sen. Bättre sent än aldrig.

Rödvin och lips, något för oss dansare.

Fredagens bravader.


Det nalkades festligheter hemma hos Tina och Robin. Det är inte varje dag vi dansare dra igång fest, men när vi väl gör det blir det dunder och brak. Fysjutton vilken kväll. 


Bilder från Sofia. Min kamera råkade vara spårlöst försvunnen..

Tack för en hel tokig kväll.


I went into your car and then there was no return





Kavalj & Jeans, Gina Tricot
Klackar, Scorett
Bil, Peugeot 407

Dagen efter är aldrig roligt..

..Framför allt inte när dansträning står på schemat klockan 10.00






Nu har jag fått i mig en utsökt middag, bestående av fläskfile och klyft potatis. Mums! Det var helt klart behövligt.
I eftermiddags var Soffan och jag på Sandra. Fashion show, var det minsann som visade stans små godbitar, mycket trevligt och en del riktigt snygga kläder. Nu blir det en fortsatt lugn kväll, gårkvällens bravader var nog fartfylld, tell you more later.

 

The spring is near, i can feel it in the air






En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång

Skolan är här med dötrist..

Jag sitter på svenska lektion och gör inte ett smack. Jag är färdig med reportskrivningen (duktig som jag är).. Jag är rastlös och vill ner till paviljongen och checka in handverks modecasting. De verkar som om de söker "modeller" till en show. Men här sitter jag, typiskt. De skulle bara veta vad de missar, haha.

Klockan är snart 15.00 och jag har en och halv timme kvar av skolan. Ikväll blir det att bege sig mot dansinstitutet, discoträning och därefter United träning.

Men nej vet ni vad. Jag sticker ner till modell grejset.

Vi ska allt se vad det var för något spännande. Jag gör nog mer nytta där än här..



Dagens outfit


Jeansskjorta, Second Hand
Linne, Top shop
Pumps, Scorett


En helhelg i Sveriges minsta stad.. fucking Åmål

tjena mosh på er.


Jag är hemma och tillbaka igen och det är skönt. Skönare än vad jag trodde! Det var behövligt att åka bort ett tag men hemma är alltid hemma. Helgen har varit super. Helt propp fylld med dans. Något som ni alla säkert har lagt märke till, inte gör mig någoting. Alla Kalmar dansare var helt sinnes och jag vet faktiskt inte hur många pokaler vi tog med oss hem!

Det var helt klart en uppleverlser att åka med och inte dansa själv.. Fast desto mer kort blev det.

Take a look!








Pallplatser.. Jo men vi tackar. De bara rullade in!
  
En eloge till Towsan som var en otroligt lagledar, jag med fast jag tror jag mer är åt hållet "coach".. att sitta still vid ett bord en hel danstävling är inte riktigt någoting för mig.

Tummen upp för Sabina som alltid är på samma galna humör när jag är det.

Bamse kram till Peter för att du är precis så som en bästa vän ska vara. När jag träffar dig går det inte att sluta le.

& Tillsist världens största puckla till alla ni dansare. Det är ni som gör det här så roligt.