Life as it should be


Överst, Daniel, jag och Anders. Nederst: Emelie, Niki, Maja, jag och Stefan.

Snart är jag ikapp vad det gäller tid och datum. För att hålla mig kort om gårdagen som var annat än kort. Tog några timmars återhämtning på stranden, vid 4 tiden blev det Allsångsshow för barn (mer om det imorgon), därefter barnvakt och en himla massa myspys. Och till vad bilderna föreställer, en spontan tripp till Söderport som blev det nästsista stoppet för dagen. Sista hållplatsen var Nikis lägenhet och sängen som aldrig varit skönare.


Dagens outfit

Det är skönt att vara hemma, att inte göra någonting ni vet. Det är skönt att vara hemma överhuvudtaget. Två dagar kan känns som två veckor.. Anyway, jag körde på rödkavaj i tisdags (den är ny föresten) Ett par cheapmonday jeans (de är också nya) och ett skräp från Bikbok, och vet ni vad - det är också nytt!

Last Last Night.

& visst var man bjuden hem till Mary i tisdags. Det var föresten, som jag redan förutspått, skönt att få träffa alla igen och föreställningen var bättre från framsida, men jag saknade bakom-scenen-snacket. Hos Mary senare på kvällen satt vi alla ute på balkong/alltanen, där det bjöds på massa delikatesser. Himla trivsamt. Och jag tror jag tala för alla -  att få sitta på ballkongen, med stjärnklar himlen och en stämning som var på topp, gjorde kvällen till något alldeles speciell.   

Jag säger bara skål, för den här underbara sommaren, som faktiskt inte är slut än.

I missed you all


Idag ska det äntligen bli återseende av dessa fantastiska människor. Det är tur att jag haft så mycket annat att tänka på annars hade nog saknaden varit ett större problem.. Hörde rykten om att det till och med skulle bli något lite festligt hos Mary efteråt! Alltså dags att välja kläder inför kvällen nu. Hjälp nu fick jag plötsligt mycket att göra..

Shop til' you drop

Det blev ringar idag, och andra juveler. Batterierna i kameran dog dock. Men jag var på bra humör när jag gick och satte mig på körskolan för 3 timmars risketta. Nu hade jag faktiskt tänkt gå och lägga mig. See you tomorrow!
Glitter och Indiska.

Four news. Blue, striped and small


Gina Tricot, Monki och MQ

Göteborg från en snurrig(are) sida





Ring ring


 Har varit i garderoben hela förmiddagen. Rensat och hängt in nytt. Nu känns det som om jag är tillräckligt påklädd men naken på fingrarna. Nu ska jag ut på ring-jakt. Later!
Topshop, HM

Home sweet home


En skön weekend i Göteborg är avslutad och jag är åter på stadig mark. Göteborg är underskattat.. Det finns hur mycket som helst att upptäcka och ta del av.. En stad fylld med guldkorn, det tar bara sin tid att finna dem. Fast inte gör det mig något!  En skö med foton har det kommit att bli, fint väder (tack och lov), gott umgänge och två resväskor hem - guldkorn inom klädfronten har jag också funnit. Vänta och se bara!

Live from Gothenburg

Schemat är späckat. Jag är i Göteborg för det första, åkte upp igår tillsammans med Arnel. I förgår var jag på en fika med Daniel och Kristin, något att nämna innan jag glömmer. Kaffe och våffla och så massa snack. Vi provade ockå på det där som kallas springnota.. (helt och hållet utan mening, jag svär)

Iallafall, idag tog Arnel och jag på oss barnasinnet och drog till Liseberg. Jag tror att jag aldrig kommer tröttna på att åka karuseller! Helt klart värt all köväntan och ont-i-hela-kroppen känslan. Imorgon hade vi tänkt att vidbesöka staden lite bättre och kanske shoppa lite. Kanske ett par skor, eller två..



Harry fucking Potter

Äntligen så blir det biooooo ikväll. Ni kan inte stämpla mig, jag gick faktiskt inte på premiären ( som jag gjort alla andra gånger..) men visst, jag är väl nörd då!

KOola Anna


Nya jeans är införskaffade. Behövligt då jag än en gång råkat spräcka ett par jenas.. jag vet verkligen inte hur jag bär mig åt. Och dessa jeans hittades på sommarean, konstigt. Det är ju verkligen inte rea över Hela stan.. men man ska väl inte klaga över det..
Jeans, Koola Anna 699:- 200:-

Shoes are a girl's best friend

Skor, skor åh så åter svartaskor. Det är något speciellt men svarta, de går verkligen inte att få nog av. Min skomapp på datorn börjar bli rätt full.. men inte min garderob. Och det finns väl ändå inte något ord som heter, välja..

gojane

Efter ett par flaskor, åh´så vipps!


Tjejgänget som kom på plats först. Jag, cissi (kusin), Anna, Kristin och Mary

Igår styrdes det med "avslutningsfest" hemma hos familjen Rydell. Förträfflig trevlig kväll med mycket skratt och wii spelande. Något som också verkade upskattas väldigt mycket var Annas och min dansuppvsining. Gud vilken kväll, jag kommer sakna alla dessa upptåg! Tack alla för allting.

Nu bär det av en sista gång mot krusentiernsk för en sista försällning. (Nej men jag är inte sentimental..) Men först ska jag fixa lite, mina medspelare vet ingenting. Igår bjöd jag på paj, idag..

Fotografering ||



Ciss och jag var  ute häromdagen och tog kort, som ni säkert redan uppfattade i förra inlägget.. Med cyklar och kameran i full beredskap begav vi oss ut i naturen. Och foton blev det, det brukar de bli. Vi kan väl kalla det här.. godbitarna.


Foto: Cissi Rang

Fotografering



Foto: Cissi Rang

Kusinträff på igång

Solen skiner och jag ska snart börja jobba. Dagen har spenderas ute i min morbrors stuga med sol och kroppsarbete. Ikväll blir det utgång tillsammans med dessa sköna damer. Ett glas vin och kusinträff står på mitt schema efter klockan tio, vad står det på ert?
Pic från 2008.  Ett år kan göra mycket..

Ni vet väl vad man bruka säga om män med stora fötter..


.. Stora skor
Jeansskjorta, pappas gamla. Linne, topshop. Smycken (som inte syns..) Ur och penn

E' re' efterfest på eran balkong?


Claes tog efterfesten i sina händer igårkväll. Här är en del av skaran som var där.
I Soffan satt Julia tillsammans med den alltid så glade per och trevlige Peter.

Allan, Daniel och Kristin mitt i deras livliga och seriösa diskussion..

Hansson, "Du är banne mig den bästa nummerflickan!" 
Kristin,  "Vi delar på allt. Vi är som typ.. systrar"
 Daniel, om kortet "oj, handen letar sig visst ner till.. inte okej"

Hansson, Hansson världens bästa Hansson.


Käre Claes bjöd in oss på festligheter igår. Lägenheten var fylld till bredden av härligt folk. Och vilken lägenhet han hade och som han hade styrt och fixat! En toppen avslutning på veckan och framför allt på söndagen. Tack alla!

Borgholm, en riktigt sommarstad.


Borgholm, varit här varje sommar enda sen jag varit liten. Ett säkert semesterkort!


Kameran var uppe stup i kvarten, jag kunde inte sluta ta kort och här över,
 i bakgrunden, skymtar hamnen där vi också tog en promenad.  



Lunch blev det också på en resturange som tack och lov serverade något annat än pizza också.

Vid ett gatuhörn träffade vi också på en konstnär som satt och tecknade. Ur duktig och trevligt.
Såklart blev jag helt stört kär i flickan som blev avtecknad. Man kan inte bli annat, visst?

Tror ni inte att jag började gapskratta när jag såg den här skylten. 53% sale var något orginellt.
Jag älskar hur försäljarna försöker locka tll sig köpare på alla sätt och vis!
Vi fick alltså en härlig dag i Borgholm i fredags. Vädret höll i sig och det var lagom mycket folk. Nu ska jag upp i duschen sen kommer kusin och hälsa på från huvudstaden. Om det ändå hade varit tvärtom.. Later!

Friday

Nu ska jag ta mitt pick och pack och bege mig Borgholm. Hela dagen ska tillbringas där ( något som ska vi väldigt härligt) fram till sex tiden..Vid halv åtta kör vi igen ännu en föreställning! Efteråt bjuds det visst på något drickbart, lite varmt och så lite kallt. Låter som om fredagen kommer ta varas på bästa sätt!


Back to basic

En till skönhet. till samlingen. Tror att de redan hänger omring fyra stycken i garderoben. Med kavajen blir man precis så där perfekt lagom uppklädd!  Denna satt som en smäck och kommer användas lika flitigt som resten. Nej. kavajer går inte att få nog av.

Kavaj från Bikbok. 500:-  249:-

It works in all weather


Nya mini shorts för sommarens alla väder. (För er lite mer pessimistiska, om de regnar, kräng på er ett par kängor så är det fixat, shorts kan man alltid ha) Redan ett favorit plagg i garderoben. Jag tror till och med att de skulle vara super snygga till en kavaj och höga pumps. Sådär myssyggt!

Gina Tricot 129:-

Dagens outfit

Det regnade och blåste på morgonen när jag begav mig in till stan. Inte hade jag en tanke på att vädret kunde ändra sig under dagen. Med 20 grader och vindstilla gick jag glatt runt i kängor och jacka!
Trenchcoat, HM. Linne, Monki. Kjol, Monki. Boots, Din sko. Väska, Beyondretro.
I påsen, En ny kavaj (
som ni får se imrogon!)

Måndagen som jag var ledig på!

Min härliga lediga måndag. Vad har jag haft för mig? Jo, morgonen började med körlektion, som gick med nöd och näpe väldigt bra. Parkering och backning är inte mina säkraste kort, men ack så bra de gick! Därefter blev det lite kvalitéets häng med Tina. Vi tog en fika och strosade runt, som de donnor vi är, på stan, haha. Träffade både på Majsan och Soffan som såg ut att må strålande. En trevlig ledig dag med andra ord.

Some good stuff

Nya inköp till garderoben har gjorts. Detta linne kommer ifrån Monki.

Två herrskjortor hittade jag sådär snabbt och bra. Ska de vara skjorta så ska de vara herrskjorta,
 och där med basta.


Gladiatorskor med nitar. Stört sköna och helt klart värda sina ynka 229:-

Tror det eller ej men jag har haft köpstopp i hela tre veckor. Jag klarade det! Men nu är det slut. Tack och lov! Och att ett par skor köptes med än gång förvånar mig inte.. det snarare gjädjer mig. När det gäller skor blir jag som ett litet barn på julafton.

On my way

Nu är det bara på att igen.
Imorgon och på tisdag får vi äntligen lite ledigt. Behövligt!
Dessa härliga damer tillbringar jag min tid tillsammans med mest just nu. Suzanne, Eva, Mary, Julia och Anna.

Tick tack tick tack tick tack



Do not forget the time


Tre nya klockor pryder min arm. Ur och penn har utförsäljning på hela sortimenten. I beslutsångesten fick det bli två stycken som glatt flöjde med hem. Till min stora förtjusning hittade jag också, i pappas klock samling, en skelettklocka. Jag vågar inte fråga hur mycket den är värd.. Men jag ska vara försiktig, det är jag alltid!


Två klockor för 250:-

Jobbavslutning

Nu kan jag pusta ut, nästan. Städningen för denna sommaren är avslutad och det gjordes med en utsökt lunch. Lax, nypotatis och sås. Jag var mätt och belåten när jag gick där ifrån. Därfefter stod det Sommarshoppning på schemat!  Det blev en del godsaker, jag tror mig veta att jag bloggar om det senare.

Premiärfest! Ja det är helt klart något jag skulle kunna vänja mig vid.


Julia och jag.Super duper trevlig tjej som jag lärde känna först förra veckan. Mycket snack och skratt blir det.

Jag, Kristin och hennes respektive.  Ni skulle veta vilket jobb Kristin lägger ner bakom scenen.
En riktigt klippa!
Per i sin fina rosa skjorta. Det finns bara en Per! Ett livs levande energiknippe full med glädje och medkänsla. Det är bara gott som pratas om den här mannen.

Anna Rydell och Git. Rosa och båda lika underbara personer. Git, en suverän regiassistent och
Anna som är en utav de alla duktiga skådespelarna.

Och tillsist på bild fångade jag Claes. Som spelar konstnären Lars Runke i pjäsen och han gör det med bravu!

Då var premiären avklarad och jag tror inte jag överdriver om jag säger att det blev succé. Sicka applåder alla fick och vilken kväll det blev efteråt. Lite smått-och-gott från kvällens alla vinklar:
 
- Mingla är en konst för sig (en konst jag inte riktigt har lärt mig än..) 
-  Buffén var utsökt
- Bordsplacering är inge vidare (Dock en väldigt bra erfarenhet)
- Alla vi tjejer från ensemblen körde på en färgglad afton
- Robert Gustavsson hade en coca cola flaska med sig..
- Min bordsgranne trodde min klänning var uppsydd.
- Det räcker inte med bara ett tal under en kväll. Det blev två, det blev tre och till och med fyra.
och för guds skull, ät inte under de heller, vad du än gör. 
- Det är just den kalla maten som gör kvällen till de där lilla extra.
- Och tillsist, det är tillåtet att festa ända fram till åtta på morgonen visst.