Nyårs stassen


Då börjar det alltså dra sig mot ett nytt år. Sista dagen på året ska tillbringas tillsammans med vänner och på det traditionella viset med middag och partaj. Vi får väl se vad kvällen ha att erbjuda. Detta kommer iallafall jag att bära ikväll till ära, tillsammans med en hel hög med smycken. Jag tror att det blir lovande och det känns bra då de innebär årets sista klädval. Vad ska ni ha på er?

Frost och minus grader

Godmorgon världen. Det är 10 minus ute och mamma och jag hade tänkt bege oss ut och trotsa kylan. Igår tyckte vi att vi var så smarta när vi kom underfund med att dagens träning skulle bli att går en runda.. Fytusan säger jag bara. Det blir att ta på sig regält med kläder.. puh.  

Victoria's secret fashion show


Året avslutas alltid lika traditionellt med Victoria´s secret fashion show. Showen ingen vill missa! Jag ska sitta bänkad. Antar att många av er också ska göra det?  Klockan 20.00 på TV3 så för gudskull, missa det inte!

Red coat

Jag tror att jag börjar bli sjuk. Typisk va? Halsen värker och jag tror inte att jag är ensam om att vara förkyld. Det blir verkligen att ta stora pälsen och halsduk imorgon till nyår.

Parkandcube

New dress for success

Tänkte visa er en av alla dessa klänningar det blivit nu i jul. Första av fyra, mums. Den här blommiga skönheten fyndande jag på MQ häromdagen.
Klänning från MQ, 499:- 249:-

Acne


Rätt mycket dötid som slinker förbi här nu. Jag gör absolut inget vettigt. Bläddrar runt, läser bloggar jag redan läst, kollar gamla foton.. Jag tror att det är dags att krypa till sängs nu faktiskt. Man kan ju alltid drömma att få bära dessa på fötterna någongång..


Jewelry


Nyårskläderna är klappat och klart.
 Otroligt skönt! Mötte upp Ida på stan och vi tog en snabb men skön runda tillsammans. Ikväll ser det ut som om jag ska tillbringa lite kvalitéets tid med Frida. Det var som alltid ett bra tag sen vi sågs senast. Annars så fick jag en hel del smycken i julklapp, glad gladare gladast!
Glitter, Albreckts guld, H&M, Gina Tricot

Whyred SS 10





Cosy


Godmorgon! Dagen har mjukstartat framför TV och med kaffe. Jag älskar ledighet. Skulle inte heller banga att byta ut min stickade tröja som jag har på mig till den här.. Finns det någon sötare och mysigare? Jag måste i vilket fall som helst byta ut de jag sitter i och åka in till stan en sväng, igen.. Nyårskläderna är det stora projektet nu! Vi ses och hörs, ha en bra tisdag.

jak&jil

In action


Sista för ikväll, nu har jag suttit här länge nog. Så här kan man alltså se ut en lördagskväll i Kalmar.. Om vill så att säga.. Det var iallafall exakt så här jag såg ut och jag ville det!

The Christmas gift


Behövliga klappar befann sig under granen så som parfym, ny plånbok, pengar.. Något som också låg där får ni en glimt av. Mamma vet precis vad jag vill ha! För er som befann er på byttan i lördags såg den på mig. Men lugn ni andra, ni får strax se den på också!

Back in place


Sen vi senast sågs har vi hunnit med en juldag,
som inte riktigt blev som planerat och en annandag som
drog till med en oväntat utgång. Det har även hunnits med en omformatering (därav den utblivna bloggandet..) och självfallet mellandagsrea. Det börjar nu mera likna en boxnings match.. Men det är väl charmen med det hela (?) Jag har iallafall tusan så mycket att ta igen. Kameran har gått i ett så bäst att lägga in alla bilder!




Från mig, till er alla

Jag har inte fått tiden att räcka till. Dock tänkte jag inte hoppa över den delen att önska er en God Jul. Det är inte lite som behövs fixas inför den stora aftonen. Nu är det både på gott och ont över för denna gång. 364 dagar kvar tills nästan.. Hoppas på att ni hade en härlig jul med nära och kära! Här hemma var det lika fartfyllt som vanligt, med hela släkten, utsökt mat och jag tycker det såg ut som om alla var nöjda.  Ni får ha en fortsatt trevlig juldag. Antar att det är många som har tänkt bege sig ut? Vi kanske ses..



Staden väntar!

Nu ska de sista klapparna inhandlas och sen blir det julklappsinslagning. Hej svejs!

Two stars



Kvällen har kommit att ta form. Förmiddagens städningen gick, skulle säga smärtfritt men det är faktiskt inte riktigt sant. Slog huvudet i vår badrums skåpsdörr och trodde att huvudet skulle spräckas.. Tusan vilken kraft man har bara av att resa sig upp.. Städning blev det trotsallt av och nu ikväll har jag varit på den slutgiltiga fillmen i triologin baserad av Stig Larsson böckerHelt klart se värd!
Krystal

Fjärde ljuset tänt



Godmorgon!
Jag tände aldrig det fjärde ljuset igår.. Hela dagen var jag inställd på att det bara var lördag. Men nu är det tänt, alla fyra ljusen faktiskt.Tre dagar tills julafton och därför är det storstädning som gäller för min del. Hela huset ska städas från golv till tak.. önska mig lycka till.
pic, seaofshoes

H&M lookbook spring 2010


Det må vara grymma kläder vi får vänta på tills våren 2010. H&M:s vår innehåller minst sagt spännande plagg. En blandning mellan vintage och glamour, mycket färg och stora smycken. Byxorna i mitten står redan som första prioritering.

Dagens outfit




Det är så vitt vitt vitt överallt. Allting blir så himla fint men det är nära på livsfara alltså. Man går ju på hel spänd hela tiden.  Jag har inte halkat än (peppa, peppa ta i trä..) men det är bara en tidsfråga tills jag gör det.. Kanske borde det ha inhandlats ett par regäla vinterskor trotsallt.. aja det är lätt att vara efterklok. Idag halkade jag runt i detta!


Jacka, vintage. Halsduk, Gina tricot, Byxkor, Cheap monday, Jodphurs, Arnolds


STORA PROBLEM

Här sitter jag med koder upp till öronen. Klappar mig på axeln och tror att jag är färdig när jag upptäcker att det är dubbla inlägg heeeela tiden. Jag har ingen anning om vad jag gjort. Någon?  jaa, ni ser ju bara hur det ser ut..


Problemet är löst. Tackar vet jag facebook och duktiga html-personer. Vad tycker ni föresten?


Today Today Today


Nästan precis hemkommen från en sväng hemma hos Tina. Lite skönt tjejhäng och Ice Age 3 som förgyllde våran förmiddag. Sjukt underhållande film! Annars så ser det ut att vara en rätt lugn söndag som ligger framför mig. Möjligtvis att man borde sätta fart och slå in lite klappar.. Nu blir det iallafall att göra i ordning lite mat!

Comfortable day


Godafton. Idag har jag, i en mild benämning inte riktigt varit fit for fight. Självklart var planerna för gårkvällen att fira jullovet och visst gjordes det de. Bilder blev det dessvärre inte många av.. Första dagen på lovet har alltså tillbringats i en väldigt avslappnad stil idag. Bekvämt och jäkla efterlängtat. Mamma och jag tog oss dock även ut till Hansa City en sväng, hur det nu gick till.. Det har verkligen snöat heela dagen. Jag tror faktskt att jag vågar hoppas på en vit jul i år! Ska vi alla nu önska att jag får det här halsbandet i julklapp..


My own christmas gift

Hittade den här vita jackan på Carlings och kunde verkligen inte hålla fingrarna i styr. Jag ville inte hålla dem i styr.. Bäst att passa på att införskaffa något till sig själv också, det är ju faktiskt jul! Och vet ni vad, jag har varit fruktansvärt snäll i år.
Vit jacka i mockaimitation, Carlings 499:-

The day is here

Då var det alltså jullov. 3 veckors ledighet ligger framför än nu och tusan så underbart det känns. Något medlidande har jag för er arbetande människor.. Ikväll ser det ut som om det blir att fira ledigheten med tjejliga. Vad klädvalet blir återstå att se.. Till helgen blir det att lägga fokus på jul vilket i sin tur känns väldigt skönt. Det är en hel del kvar att styra och ställa med! Later

Volymen hjödes.








Och så här på kvällskvisten kommer gårdagens mingel och direkt-från-dansgolvet bilder. En annan benämning kunde varit"in action", bestäm själva. Sköna bilder blev det iallafall, speglas väl av då kvällen var stört skön i sig. Generösa män, himlans mycket dans och galet underhållande. Det var grymt helt enkelt!

Vad är en modevisning inomhus..






..ingen större risk för halkvarning, alla är närvarande för att kolla för att det är varmt och skön och man slipper att frysa.. Men vem vill ha en vanlig modevisning när man kan få något alldeles extra? Exakt, ingen. Modellerna klarade utomhus testet galant och självklart med stil. Fick nästan alla på kort! Mingelbilderna sen Volym kommer senare ikväll. Och föresten, dagens kvällsshoppning blev en julklapp till mig själv. Den får ni inte heller missa!

I afton shopping ikväll

Gårdagen var grym! Bilder kommer i sin om tid. Idag har jag köpt julklappar för hela slanten. Har i stort sätt tillbringat hela dagen på stan, i storm.. Nu ska jag dra på mig vinterkläderna och bege mig in än en gång. "I afton shoppning" drar igång vilken minut som helst. Mysig tillställning med bra erbjudanden och skön musik. Kommer ni?  



Skulle lagts upp för sådär 5 timmar sen, egentligen..


Nu ska snart klackarna slås i taket. Det ska höjas till klimax! Det nalkas utgång och det på sista volym och jag vet redan att det kommer bli bra. Julgodiset är färdigt och in pakiterat och jag är redo för kvällen. Sofia har arbetat ihop ett himla lovande event. Ni vill inte missa det!
Jag lovar er, ni ville inte missa det. Nu är klockan 02.30. Uppdaterar mer imorgon!

Park & Cube.



Hemma och vänder i princip.
Vill bara tipsa om den här fantastiska tjejen. Emsedge tipsade på sin blogg, jag följer i samma spår. Hela bloggen är inspirerande och hon är absolut en ny favorit. Kolla själv! Nu ska jag ge mig iväg och julbaka för hela slanten. Later!


 


Vårt vinterland är här

Godmorgon på er alla! Vi har verkligen fått vårt vinterland nu. Snön ligger som ett täcke över hela Kalmar. Idag skall det komma att bli julbak för hela slanten. Idag tror jag på att lite julkänsla kommer infinna sig. Kvällens planer ser även de väldigt lovande ut och jag känner att onsdagen är något att se fram emot. Nu ska jag få i mig lite frukost som består av kaffe och pannkakor. Se där, morgonen kunde knappt börjat bättre. Ha en bra onsdag så hörs vi senare!


Something to look forward to

Det har kommit att bli en hel del nya jackor på senaste tiden. Till min mammas förfärelser och till mig förtjusning. Man kan verkligen inte ha för mycket av jackor, inte skor, inte väskor. Inte av någoting.. Det är här den senaste, en skinnimitation i mörkbrunt. Jag gillar den men troligtvis får den användas först i vår. Känns som om mina vinterjackor inte räcker till att hålla värmen nu så tror inte den här räcker på långa vägar. Men den som väntar på något gott..

The last week


Är inne på sista veckan för den här terminen och ärligt talat har det aldrig varit skönare.   Skoltrött, jo jag tackar ja. Det är bara förnamnet! I förmiddags var dock jag och hela min klass och hälsade på vår förra mentor. Jätte trevligt verkligen! Det bjöds på glögg och lussekatter och Maries barn är lika söta som socker. Ikväll stod träning på schemat och även skolarbete dessvärre var jag och är nu såå opepp på att sätta mig att plugga.. Men vet ni vad det bästa är? Allt ordnar sig, det brukar göra det på något jäkla ironiskt sätt. Beror kanske på att det alltid finns en dag imorgon.. eller vad säger ni?


Sankta Lucia


Lucia och tredje advent avnjöts igårafton i kyrkan. Min egna lilla ängel, Hanna var tärna och med inbakad fläta och glitter i håret såg hon verkligen ut som en riktigt ängel. Jag var så stolt och hon var minst lika stolt själv. Att hon har blivit en stor flicka nu märks. Skönt att det äntligen infann sig lite julkänsla inom mig också. Stress och skola har kommit att bli min vardag dygnet runt. Nu fick jag andas ut, (även in..) uppskattas och bara vara!

Nordiska mästerskapet 2009

Jag är återigen tillbaka på stadig mark och hemma efter en minst sagt makalös helg. Towe och jag fick stå för Kalmars bidrag till tävlingen. Med de lilla support vi hade, (läs: mammor och coach) så tog vi oss till final. 2:a platsen var vår för andra gången! Jag själv kan blygt presentera att jag är 4:a bäst i norden. Tävlade i det nordiska mästerskapet och tog mig även där vidare till final. Fråga mig inte, jag har inga svar, fullkomligt mållös och total stolt över mig själv. Att få avrunda årets tävlingssäsong på det här sättet känns hur overkligt som helst men helt fantastiskt.

Tack för en jätte fin men fram framför allt en tusan så rolig helg. Vid det här laget skulle jag vara odödlig hundra gånger om så som jag skrattat..

The princess is ready to go

Klockan ringde redan klockan 9.00 idag på morgonen. Nu är jag färdig från topp till tå och även all packning stå redo för dörren. Jag vet dock inte om jag är redo att bära allt mot bussen.. Det ser ut som om jag ska vara borta i en vecka och inte i två dag. Ni får ha en härlig helg, hörde att byttan skulle ställa till med lucia firande. De kommer fler gånger.. Hoppas på att ni alla får det trevligt iallafall! Så hörs vi, cross your fingers!


 


Dagens

Rätt trött efter en minst sagt speedad dag. Jag själv har däremot varit långt ifrån det men tusan vad mycket som blivit gjort. Tummen upp! Nu borde dock sängen vara ett faktum. Imorgon bär det av mot Örebro och Nordiskmästerskap. Men oroa er inte, vi hörs med all sannolighet innan avfärd! Sleep tight
Kappa, vintage. Jeans, Cheap Monday. Boots, Din sko. Väska, Beyond retro

Streetstyle


Godmorgon!
Sitter och funderar om man borde försöka sig på något sånt här. Det är ju hur snyggt som hellst. Killen är grym! De kliar i fingrarna men jag är liskom, sämst på att sy? Såg en blus från HM som kommer i vår och jag ville bara sätta mig ner och göra något liknade.. Det tålas att tänkas på! Sista dagen innan min helg ta sin början och det är så sköööönt. I eftermiddag ska det julhandlas, hoppas på att jag får med mig iallafall häften av alla klappar hem, vi får väl se hur det går.. Nej vet ni vad nu väntar frukost. Ni får ha en super bra torsdag så hörs vi!

Cheers!

Ikväll är det första onsdagen på hur-länge-som-helst som det inte är dansträning. Känns sådär lagom skönt! Vad jag vet är att kvällen därför ska tillbringas med mina kära vänninor. Vad som händer där efter får vi se. En oplanerad kväll är en kväll med möjligheter och alternativ. Dags att sätta lite fart!

Let's shake what mama gives us!

Ännu en morgon som tagit sin fart. Panodilen har gjort sin verkan och jag är som en ny människa, eller snarare som mitt vanliga jag.. Iallafall det är onsdag! Det är väl ändå någon speciellt med onsdagar. Man kan nästan känna doften av helg. Dock vet jag att en tusan så lång arbetsdag vänta mig.. Men på fredag är jag ledig så nej, jag får inte klaga. Nu ska jag gå och köpa en kaffe och vänta på att nästa lektion ska ta sin början. Dans står på schemat, let's shake what mama gives us!


Jak&jil


Leopard


Mitt hjärta slog ett par extra slag.  En tripp ner till källaren hos ett par vänner och vad finner man inte i gömmorna.. En leopradkappa och bara efter ett par minuter var den min, min! Tackar och bockar. Den är helt perfekt!

THIS END UP



Inspiration en tisdag som denna. Den nedre bilden är favorit för idag. Några halvgalna tights skulle kanske vara något av en investering.. Vad jag vet är att ett par leopardpjuks inte alls skulle sitta fel! På tal om leopard.. vi hörs snart igen!

Carolines mode, Jak&jil

Sick and lazy tuesday



Jag förstår inte det där med att man alltid blir sjuk
när man minst har tid med det.. Och nu på senare tid har jag varit lite sådär små sjuk hela tiden. Jag är ju aldrig sjuk? Nu sitter jag här med feber igen iallafall.. Tänkte att jag skulle gå och trycka i mig några panodil, tycka på ett SATC avsnitt och hoppas på att jag läker. Vad kan vara bättre medecin liskom.. oh, och det får jag inte glömma! Senare ikväll få jag visa ett riktigt kap som jag kommit över. Jag tror att ni kommer att älska det!

Ett snabbt kvällsinlägg för att muntra upp stämmningen

Kvällen börjar lida mot sitt slut. Skönt! Imorgon är det inte skola förens 12 tiden så en regäl sovmorgon väntas. Jag menar, då kan det väl ändå inte gå fel? Veckan som kommer är annars rätt oplanerad dock en hel del plugg som behövs göras.. En skön weekend i Örebro vänta till helgen iallafall. Efterlängtat!  Jag är en roligare och bättre människa imorgon, jag lovar. Sovgott!


(Ber smått om ursäkt för det tidigare inlägget)

Shut the fuck up

Det kommer sluta fel om jag öppnar munnen.. Därför håller jag mig kortfattad och mer eller mindre tyst. Det enda jag kan yttra, det har inte varit någon bra dag eller start på veckan..
Från december numret av Numero, Korea.

My New Favourite


Det ärpå tiden att jag visar er min nya pälskappa. Kommer ni ihåg min visit på stadsmission? Det här är ett av de kap jag kom över. Till en galet liten penning också, det bara måste poängteras. 100 rikstaler och jag var en päls rikare.
Tänkte inte oroa er i onödan. It's fake!


En söndag på låg energi


Idag tillbringades hela förmiddagen i sängen. Stört skönt!  Man får ha såna dagar. För mig var det är bra tag sen.. I Eftermiddags åkte jag in och hälsade på Frida. Hon har nämligen flyttat ihop med sin pojkvän. Lägenheten var en guldgruva i sig och det var så hemtrevligt. Suget på att ha något eget lockar desto ännu mer nu.. En lugn och skön söndag har det med andra ord varit iallafall. Andra advent och imorgon är det en ny vecka som tar fart. 

Jag är aldrig så levande som när jag står på danssgolvet

 

 Idag har det dansat som aldrig förr. Dansskolans årliga julavslutning gick av stapeln och det var fullkompligt galet. Fullsatt som vanligt, när det gäller klädombyten och danser så handlade det om tvåsiffrigt och att showen blev en succé är ett faktum. Jag tror inte någon gick missnöjd hem faktiskt. Inte dansare, inte eller publik. Kvällen avrundades hemma hos Tina och Robin med ett glas rött. Nu är jag totalt utmattad och jag ser framemot imorgon. En söndag, full av massa ledighet! Take care and sleep well.



Ring me

Det är galet inne med ringar nu
. Har varit ett bra tag, är fortfarande och kommer med all sannolighet fortsätta. Jag menar, hur snyggt är det inte liskom? Rumi har fångat allt på bild. Detta är inspiration ända ut i fingerspättsarna!


Dagens outfit


Whooho säger jag bara! Helgen står äntligen framför våra fötter igen. Jag orkar inte ens tänka på allt som behövs göras.. det kan tas imorgon. Idag mår jag bra. Gjorde faktiskt mitt första julklapps köp idag också! Nu ska jag sätta mig med ned tillsammans med pappa, med en kopp kaffe och bara mysa framför en film. Ni får ha en toppen freeedag!
Kavaj, Bik bok. Blus, HM. Jeans, Cheap Monday. Boots, Have2have

Nedräkning(arna) har börjat.

21 dagar till julafton. 16 dagar till skolavslutning. (4 arbeten kvar att göra..)  18 dagar till Chismas Cup och 2 dagar till dansavslutning. 0 julklappar har inhandlats.. Jag tror jag går och lägger mig nu.




Vogue


Morgonen började bra med att busschafören körde ifrån mig med 5 meters avstånd.. Jo jag tackar för den ja. Tack och lov fortsatte inte dagen i samma spår. Ikväll blir det träning och nu måste jag få i mig lite mat. Håller nämligen på att dö av hunger.. nästan.


Yesterdays

Jag är sjuk.. och redan trött på det. Idag finns det ingen bild som visar mig. Ingen, och där med basta. Mjukisbyxor, förstor t-shirt och ofixat hår är aldrig riktigt top notch och framför allt inte nu.. Jag håller mig inom hus och tänker bli friskt tills imorgon. Jag har inte tid att vara sjuk!
Jenasskojrta, vintage. tighs, MQ. Väska, Gina T och vibbkasse. Pjuks, Arnolds