Ännu en vecka på gång


Då har vi börjat på ny kula igen. Måndagen är i och för sig snart redan slut men vi har sex hela dagar att se fram emot! Det är mycket inbokat redan nu. Träning, stan, gå på picknik(?) som monki anordnar ( har inte så större koll, men det ordnar sig) utgång och så bio.. Allting är som det brukar vara!
Längre tröja, Monki. Dojjor från Arnolds

& då har man blivit med körkort!

Så sant som det är sagt! Idag är dagen då jag blev med körkort och bil - inte att förglömma. Jag är nog jordens lyckligaste människa.


 


A day full of adventure

Dagens bestyr har varit mer än bara dagliga sysslor. Det vill jag lovar! Jag har haft fullt upp men nu ska jag äta middag med min familj, vi hörs senare ikväll..


New bag

Godmorgon! Ledig från skolan men ändå uppe med tuppen. Körskolan är mitt andra hem.. Men jag måste ändå ta och säga att jag fått en mjukstart när det gäller skolan och schemat, det är det väl heller inte något söttre fel på. Nu ska jag ta en koppkaffe och sen bege mig mot körskolan! Later
Väska, Gina Tricot 199:-

Projekt: Louise rum

Mamma och jag tog en hel dag på IKEA idag
. De stora, nya projektet jag hade tänkt börja med är mitt rum. Det, om något behövs en total ommöblering. Målas ska det också göras och bokhylla efter bokhylla ska slängas (eller kanske säljas.. ) ut. Jag är förväntasfull och målmedveten. Gud, jag vill bara att det ska bli färdigt NU!
Pic, fashiontoast

Din sko är min sko

Jag körde inte bara till Karlskrona för ett par skor, men ett par skor blev det. Vi var och hälsade på vänner till hela familjen. Traditionen mellan oss är att vi i princip bara träffas en gång om året.. God mat och härligt sällskap, en bra lördag med andra ord och så lite shoppning, såklart!
Boots, från din sko

Crazy heels


Godmorgon! Solen sticker fram och jag tror att dagen kommer arta sig faktiskt. Sitter här med en kopp kaffe, försöker komma på dagens klädval.. Kör till Karlskrona vilken minut som helst. Det ska inhandlas skor!



Dagens outfit


Två körlektionen på en dag, det tär på en.. Jag bara längtar tills dagen då jag står med kortet i handen. Det blev iallafall en sväng på stan med mamma. Det inhandlades lite härliga höstnyheter, visar er senare. Nu måste jag lägga mig och sova middag, ska köra till Torsås senare ikväll. Fredagen blir att tillbringa hos faster som bjuder på middag och annat trevligt!
Stass för idag, Kavaj, GIna Tricot. Linne, Carlings. Väst, vintage a la moster. Shorts, Gina Tricot. Boots, Din sko.

Everything is now running

 

Då så, då var vi tillbaka till dagliga rutiner, skola och måsten.. Men det kan man väl aldrig riktigt rymma ifrån. Bara vänta allt till de positiva och se allt från alla vinklar. Vi ska se att det här sista året överlever jag nog med!


pic från last night.

 

Två par väskor

Två väskor trycktes ner så där lite lätt i resväskan. De var bara tvungna att följa med till Sverige. Fanns miljader, driljader väskor jag mer än gärna också hade tryckt ner..

Jag lovar, vi hade inte bestämt i förväg!

Gårkvällens klädvad blev ganska kompiskt. Vitt, lack/skinn och så killer heels. Snyggt, är var ordet är! Nu måste jag kila, afterschool med Frida och sen dansträning. Later!

Hellu, gossip girl(s) here!


 
Jaa, inte vet jag vart allt folk har gått och lagt sig. För vår del är det iallafall tur att vi tjejer kan roa oss själva. Vi behöver inte så mycket för att få upp kvalitén!  Ett glas rött, lite gossip och så kan vi roa oss på bästa möjliga sätt. 

Note:
Årskurs 3 i aulan kl. 10.00

OBS, bäst att få några timmars sömn.  

xoxo


Utång på ingång

Sista dagen i friheten..

Imorgon drar verkligen allvaret igång på riktigt. Jag känner inte för det. Därför ska det glömmas bort för några väderfulla timmar ikväll. Girlsnight!! Första hållplatsen blir Tina för lite uppfräschning och vinpimplande därefter vidare mot Byttan. Men första blir det dansinstitutet, terminens första streetlektion. ÄNTLIGEN!

Gratis fotobok? Ja tack.

Tänka sig, ibland kan det vara riktigt bra att bara ha* en blogg. Halkade in på FUJI direkt där jag vanligtvis brukar beställa mina foton och såg ett härligt erbjudande. "Gratis fotobok, det ända du behöver göra är att blogga om det på din blogg." (Läs mer om erbjudandet här)

Och det är just var jag gör nu! Bloggar om det.. så ja, tipsa på ni också.  Det som är ännu bättre är att just de här erbjudandet passar mig perfekt. Nyss hemkommen från turkiet med mer än 300 bilder i bagaget. De ska fixas och klistras och så ska jag se till att vi minns den här resan. Det kommer bli en härlig överraskning för min familj vill jag lova!
*Blogga för nöjets skull utan att vara eller sträva efter att bli känd för det.

Dagens outfit - Turkiet

På kvällarna kunde man faktiskt se relativt frsäch ut. På dagen var det omöjligt. 40 grader,  vad kan man begära liskom..  

Klänning, Moster. Sandaletter, Turkiet. Smycken, MQ och HM. I glaset, champagne

Daydreams

Det blev en antal utekvällar också i de härliga Turkiet. (gud vad jag längtar tillbaka..) Alla dessa resturanger.. skulle antagligen tar år för att besöka alla. Dock tror jag minsann att vi fann dem bästa. Att vi blev serverade på bästa möjliga sätt, det är bara förnamnet. Magi, eldshow, fjäsk..( men vi gillar det, visst.) dans. Jag kan sitta och rabbla hela kvällen! Men icke, nu måste jag in till stan. Inte kan jag sitta här och dag drömma mig bort. Planering inför hösten ligger framför mig nu. Later!

Viva la vida

I Torsdags blev det båttur för oss tjejer. Piratskepp, bad och godmat det är något som klingar gott för oss. Och vi fick till och med se en jätte sköldpadda! Solhatten hittade jag där nere, äntligen som jag letat!

Dagens outfit - Turkiet

Linne, Carling. Shorts, Gina Tricot, Gladiator, roots. Solglasögon, Bianco

The Beach

Dagen efter vi anlänt tog vi vårt pick och pack (+ karta..) och lutsade oss fram till stranden. Jag som är en av de få som aldrig tidigare varit utomlands fick en smärre chock. Gud jag vet inte hur jag ska beskriva stranden, havet, allt. Jag bara älskade älskade ÄLSKADE det!

At the top of the top

Åhhh, jag vet inte ens vart jag ska börja!
Jag har haft en underbar vecka. Ska uppdaterar i lagom mängder.. jag har så mycket jag vill visa och berätta. Nu är man tillbaka där måsten och skyldigheter är en del av verkligheten, jag längtar redan tillbaka!

Ready to go

Nu är allting iprincip färdigt. Bara en körlektion imorgon som ska avklaras sen bär det av mot stockholm till vidare slutstation, turkiet! Jag har laddat upp med tidiningar, bok etc. Att jag ska vara sysslolös, det är som bort blåst. Wooh, turkiet här kommer jag! Håll åter stämningen uppe kära läsare, nu lämnar jag Sverige och njuter av lite efterlängtad sol.

Fall trends


"Brokaden har tagit steget från fåtöljen till modegarderoben" Ja, jag tror att jag full följer den här trenden. Västen är ny!  Man kan ju drömma lite också. Min dröm skulle handla om skorna längs upp och om ett par fötter de satt som gjutet på..
pic, Elle.

Vad får man för en femhundring?



Det är sant. Fyndande lite strandklänningar och sånt där bra till utlandsresan. Kunde inte låta bli att kolla in höstnyheterna så ett par nya lackthights fick också åka ner i en påse (såklart..) Bara tre dagar kvar!
Bikini, Lindex
Vitt linne, Gina T
Randig strandklänning, Gina T
Långklänning, Indiska
Guldarmband, MQ
Kjol, Gina T
Tygväska, MQ
Halsband, MQ
Lacktights, MQ

Like i do with my feelings for you..


pic, jak&jil

Dagens outfit

Sitter här med varmchoklad och filt.. min hals mår inte bra och det finns inte! So you think you can dance  börjar om 5 minuter. Vet ni vad, jag går och myser ner mig i soffan (och blir frisk) och så får ni dagens klädval.

Stickade tröja, Gina tricot. Linne under, Monki. Jeans, Bikbok. Kuvertväska, MQ. Sneakers, Convers. Smycken, MQ

Jeansklädda ben

Letade efter ett par stentvättade jeans, kom hem med två par, ingen av dem var stentvättade. Fast jag tycker i och för sig att de till höger är riktigt snygga, nästan snyggare. Så jag är nöjd!  Måste bara ta fram symaskinen och sy upp båda paren. Hjälp, har jag korta ben eller är bara alla jeans övernaturligt långa?
Jeans, Bikbok

Det fick bli plan B trotsallt.

Tina och jag försökte planera lite igår angående idag. Vi försökte till och med planerar vädret. Som vi alla vid det här laget redan vet, inte går särskilt bra. Vi kom iallafall fram till två alternativ  a) solhäng ute i hagby b) gå på bio. Jag vaknade idag av spöregn. Det blev alltså plan B med lunch och eftermiddagsbio, The Proposal. Himla spännande att gå på bio mitt på ljusa dagen, det var ju förtusan fortfarande ljust när vi kom ut. Något jag rekommenderar!

Och visst ja, filmen.. fyra av fem möjliga! Jag skulle varit med istället för Sandra Bullock. Aldrig att jag skulle banga för att få en sådan kyss av  Ryan Reynolds.

A Vacation

Var i stan igår.Var på jakt efter långklänningar, klänningar, linnen.. ja sommarkläder i största allmänhet. Håller på att förbreda all packning för nästa veckas semster. Turkiet, here i come!
Långklänning, Indiska

Svensson Svensson tackar för sig


Jag vet inte vad allt tid har tagit vägen? Var det inte igår som jag repeterade inför premiären? Nej, igår var det sista föreställningen!


Jag minns första gången jag pratade med Mimmi om jobbet som nummerflicka i Svensson svensson. Fanns det något intresse? Jag ska vara ärlig och säga att jag var tveksam. Det var stor tankeverksamhet för mig där i slutet maj. Det skulle innebära dubbla jobb, uppbokad iprincip varje kväll, jobb, jobb.. jobb. När jag väl fick i ordning på alla tankar och förstod vilken chans det var jag fick, fanns det inte mer än bara känslor av tacksamhet. Nu när jag ser tillbaka vet jag inte vad jag hade gjort om jag sagt nej. Jag är så fruktansvärt glad över att jag tackade Ja.


Jag minns första gången jag skulle träffa ensamblen. Hela min kropp bubblande av nervositet. Efter bara ett par minuter rann den av min likt vatten. Ni skulle bara veta hur härliga och hjälpsamma de var och fortfarande är. Jag minns premiärfesten. Avslutningsfesten som vi anordnade bara för min skull för jag slutade tidigare än alla andra och inte kunde vara med på den riktiga avslutningsfesten. Jag minns alla mys och utekvällar, logesnacket och allt de skratt som det kommit att bli.

Det är så mycket jag kommer att ta med mig ifrån den här sommaren. Ny bekantskap, nya möjligheter, nya erfarenheter. Det här har varit sommaren med stort S.

S, som i Svensson, Svensson.


Camp gala 09

Det är alltid något speciellt att få åka på Camp gala. Skulle nästan kunna spexa på och säga att det är årets höjdpunkt näst efter SM (inom "dansvärlden" för att hålla det inom ramarna). Man träffar och lär känna så många nya härliga människor, nytt behövligt mattrial inför kommande hösten får man så det svämmar över och den gemenskap och stämmning som skapas är underbar. OCh det här är bara på fyra dagar, snacka om magiskt!

Back on track

Home sweet home! Det har aldrig varit skönare att vara hemma igen. Helgen har varit fullkomligt obeskrivlig men att få komma hem (och lägga sig i sin egna säng..) är alltid det som känns bästa. Jaa, jag tänkte alltså bara kort informerar er om att jag lever.. med nöd och näpe. Varit igång sen torsdag förmiddag till söndag kväll och att man har känt av det.. det är bara förnamnet!
More update tomorrow. Nu väntar sängen!

Bye Bye!

Nu har jag packat. Det slår mig nu att, har jag ens nämnt något om att jag ska åka på träningsläger? Jag åker imorgon iallafall, far tillbaka till götet och kommer inte hem förens på söndag, då jag i och för sig åker direkt vidare till Svensson Svensson för våran sista föreställning. Alltså är jag inte tillbaka på banan igen förens måndag! Kanske inte fullt så laddad med energi, av egen erfarenhet vet jag att lägret kommer göra mig fullkomligt utmattad. Fast det är just därför jag åker. Gud så skönt det ska bli att få dansa igen! Seya my friends. Håll stämmningen uppe tills jag kommer tillbaka!

Silver and Gold

Vad är det man bruka säga? Om det ska vara, så ska det verkligen vara. Tre klockor kanske är att överdriva, men nej nu ska inte jag komma och vara pessimistisk. Jag som varit bekymrad om man kan blanda silver och guld.. Titta bara så tjusigt!

Pic, Jak&Jil

Ögongodis

Ja alltså, man skulle ju inte precis skämmas
om man spatserade med den här killen på stan. Snacka om snygg(t)! 

Pics, Streetheart

White and sweet

Nu är jag hemma igen efter ännu en full späckad dag. Tror att kroppen börjar säga ifrån.. jag har huvudvärk och illamånde. Frågade mamma om det bara var för att jag var trött, hon svarade, "eller bara ett antal för många glas ute.." Vad tror hon om mig egentligen, aha. Nyförälskad är jag iallafall, i denna nya spetts brydnad. Den kommer göra sig ännu bättre till ett par jeans och killer heels.  När var det nu vi skulle ut igen?
Spetts, Bik bok

I'm in a hurry

Varit i stan hela dagen.
Pluggat teori sen 9 och lunchat med Tina. Nu har jag varit hemma och vänt, en afterwork med Frida väntar. Ett glas rött är vi såå värda!

Helt klart kärleksbekymmer

Så fint från Acne.

Himla enkelt men inte alls tråkigt. Skorna är så bedårande att jag smäller av. Outfiten till höger kopierar jag gärna vilken jävla dag som helst..

Pics, Acne (såklart)

I have bought some new shoes

Leopard, nitar och guld. Det har shoppats skor på sista tiden, men jag har också så mycket mer kläder att visar er. Men de kommer, med tiden. Kan ju inte göra och visa allt samtidigt. Hur skulle det ser ut liskom..
Leopard espandrillos, HM. Svarta pumps med nitar, random affär. Pumps, Scorett.

Svensson Svensson på Kalmar slott

Och för att jag nämnde att de händer mycket på slottet.
Häromdagen blev vi alla i ensamblen bjudna till slottet för en helt klart orginell rundvandning. Vi fick gå in i fänglsehållorna och upp på vinden, gå i gamla gångar och det bäst a av allt, upp i ett av de högsta tornen på slottet. Utsickten var makalös och känslan att få stå där uppe är obeskrivlig. En dag att minnas!

Upp å´ hoppa, ligg inte och drar dig. Du måste fånga dagen!

Det finns så mycket att göra på Kalmarslott nu. Både för vuxna och barn. Hanna och jag tog tillfället i akt och for in till slottet tillsammans för att kolla Duran och Mollan. En allsångsshow för barn med massa sång och dans. Och dans var det verkligen. Kul att se att alla barnen kom igång men också alla ( ja de felsta iallafall..) vuxna! & att låtarna fastnar i huvudet, det är bara förnamnet.

Dagens outfit


Blusväst (?), second hand. Linne, åhlens. Shorts och väska, Gina T. Halsband, HM

A sunny day

Ohlala, jag har tillbringat dagen till mesta dels på ö-landet. Solat och badat, ätit glass och solat ännu mera. Gud så skönt ! Gårdagens utekväll hade inte slagit ut mig helt, så jag kunde faktiskt njuta till fullo av den här dagen. Igår var,  just a ordinary night with some dance. Men tror inte att vi inte hade trevligt, för det hade vi och jäklar vad dans det blev!

Orange & orange

Mer färg i sommar, sa jag för ett tag sen. Det står jag fast för!

Orange blus, moster. Grått linne, Monki. Shorts, Carlings. Boots, DIn sko

Kärlek vid första ögonkastet

För att jag snabbt bara känner för att slänga in lite nyheter i all hast. Två liknande modeller från min mosters garderob. Jag lovar er, det är där de riktiga guldkornen finns. Och den organge, vad finns det att säga? jag bara älskar den.
Vintage a la moster