back and away

Mitt längsta avbrott hit tills, från att vara ifrån bloggen. Vad är det nu , 5 dagar.. (?) men jag har inga skuldkänslor. Nu när vädret är som det är finns det inget behov av att sitta här, inne, och bloggar.. Och ingen tid heller för fem öre. Tror inte att ni känner likadant? Vilket underbart väder! Mamma läste nyss av termometern och 28 grader i skuggan är då inte dåligt. eller vad säger ni?

Dock är det alldeles för varmt för att vara ute på altanen, därför jag tog mig tid att sätta mig här. :)  men om jag ska vara ärligt har jag inte tid nu heller (egentligen), är i full gång med att backa till skåne. Ska bege mig ut på en resa dit själv, med ett byte med full mondering.. önska mig lycka till! Nej men skämt och sidor, jag ska ner till Peter och kalas där. Bada sönder hans pool och shoppa upp all min lön i stora drag. Låter väl helt okej? 

Men iallafall,  imorgon åker jag, måndag till lördag är jag på nya äventyr så vet inte hur det bli med uppdatering i fortsättningen heller. Fast ni har klarat er nu så en vecka till skadar inte?  Jag håller tummarna att ni få lika fint väder som jag troligtvis kommer få nere i skåne, sola lugn och kom ihåg - smörj in er!  kramar


sladd jävel

[ Varning! för ett vårdlöst inlägg. ]



ååh!!!  frustation, ångest, panik.. vafan är sladden till kameran.
Nu när jag väl behöver den, faktiskt mer än någonsin, är den totalt spårlös försvunnen. fan! Har inte den blekaste arning.. Kollat igen om varenda väska, jag kan tänkas haft den i och kollat runt "data området"  men absolut - INGEN sladdjävel. 
 
fan..


Kvälls update





Nej men ser där, hej på er! Det var visst ett tag, inte sant.. ?
Men denna helg, ( som så många andra) blev att umgås med pojkvän och för mig brukar inte det bli så mycket data när vi är tillsammans. Tråkigt för er.. bra för mig (faktiskt) Jag sitter alldeles för mycket här, det måste jag erkänna. Men efter 3 dagar är jag faktiskt värld att få sitta här, så de så!

Nu har allt gått tillbaka till det normala. Hela släkten åkte hem i fredags och huset är tomt.. fast rätt skönt måste jag säga. Visst är det jätte kul när det är här men gud vilken påfrästning, haha. Mitt rum som är så vackert och städat i vanliga fall.. bli som ett bombnedslag när Cissi kommer ;D Fast hon är söt! Ge mig gottis musik och andra roliga uttryck att göra populära här i småland, haha. Fats ibland kan hon fan ta och tagga helvete! hahaha

Mitt kaffe tog nyss slut, och min energi är på topp. Mitt mål för veckan som kommer - ut och springa minst två gånger. åh, ge mig kraft - ge mig styrka! Hjälp vad jag saknar dansen. Vet inte vad jag ska ta vägen och som pricken över i:et har nu min danstränare stuckigt till USA och kommer inte hem förens om 7 veckor.. Fast jag ska inte tycka synd om mig, jag önskar henne all lycka! Jag längtar redan tills du kommer hem Sabbe :D

AAAAH, nu ska jag upp till min garderob och dona. Jag bara älskar den, haha!
Som jag ha sa tidigare, vänta och se - de är syn må jag säga ;D 

 den är snart färdig.

Ramones


De första två bilderna





FOTOGRAF: Cissi
MODELL: Jag

& jag vet inte va jag ska ta vägen. Jag bara älskar dem!  Väggen är klockren.
& jag bara älskar att bli fotograferad, ibland.. typ oftast. Fast bara om bilderna blir bra, förstås.. & de blev dessa, haha. Så just nu, älskar jag att bli fotograferad ;D

Fullspäckad dag

ojhojhojh, som sandra också brukar säga. Nu har det varit och är det mycket på gång.. & mitt upp i all ska vi hinna med och uppdatera här också. Men det är då inget hinder - jag är louise. Louisestar, hahaha jag kan allt!

Idag har jag blivit fotad av Cissi. Blev omkring 436 bilder var av kanske 35-40 bilder världen kommer att få skåda. Nej men det blev en hel del bra, men Cissi dra ju på så det är bara att hänga med! klick klick, forsätt att le, klick, prata in utan bara le, klick klick , aaah jag får träningsverk i kinderna!!! aha nej men roligt var det, & oj vad vi skrattade :)

Iallafall, efter denna foto upplevelsen tog vi bussen vidare in till stan och träffade Frida & Sandra. Min lycka över att få träffa dem igen, går inte att beskriva. Som vanligt hade vi jätte roligt tillsammans och det kändes inte som om det faktiskt var 1 år sedan vi träffades alla tillsammans utan som om det var igår. Så nästa lördag är inbokad för ännu en tjejkväll, wee pop och barr, forever and ever, åh jag är så himla töntig :D

När Cissi åt middag hos mormor och morfar for jag bort till Ika och barnen en sväng.  Passade på ge Hanna pärlor jag hittat undangömda på rummet och fota deras soffa ( som skall kaseras, förhoppningsvis säljas på blocket)
Klockan halv 6 serverades middag hemma hos mig och efter det kom Robin förbi en sväng. Satt och sorterade alla mina 1285768 miljoner pärlor , gick ner till Ica och köpte glass och mös framför TV. Efter att Robin åkt hem och all TV tittande var över, hamnade jag vid datorn. Och här är jag än! & nu sitter jag och sorterar alla bilder från tidigare idag och de kommer jag nog troligvis fortsätta med en  timme till eller så där..  tröttheten kommer smygandes alltså - på tå.

Som sagt, fullspäckad dag och tiden rinner iväg. Imorgon ska jag ut på nya äventyr - en massa grejs ska fixas till min ÄNTLIGEN nya garderob. Wait and see!

Dagens outfit

för dagens tillställning: teater på bastionen

 

Grå tröja med tryck, Gina tricot
Siden jacka, Gina tricot
Vita byxor, Only
Svarta skor, Vagabond
Rött bälte, glitter
röd väska,Beyond Retro

& om teater, det tar vi imorgon - vi kan ta allt imorgon faktiskt bara inte idag.
Nu är jag för trött för att ens tänka.. uscha. Nej imorgon , då är det allt och lite till!

Cissi goes moppeförare




Drömmar slår aldrig in

Hejhejhej på er alla! Sol vind och vatten, hade man ju absolut hoppas på, men vad ska vi säga?  Väder håller inte.. var på stranden i förgår men det var väl inte mycket till sol. Sjukt molning och vissa stunder fick man ha handuk över sig. & idag vaknad man med ett mulet väder och vår strandplan sprack direkt.. så trist att jag vet inte vad jag ska ta vägen!
Därför fick Ciss och jag trösta oss med att åka in till byttan och istället hälsa på Annie. Gottis med glass och en trevlig pratstund.

Men nu mina kära besökare men framför allt alla dans älskare, so you think you can dance rullar på TV förfullt och som vi alla veta - det går bara inte att missa.

Chippen





Fotade av Cissi
Sommarväder och ute på trädgården med Granne och deras hund.  

Dagens outfit

Sorry för dålig uppdatering..Men med hela huset fullt med släkt, så är det svårt att langa några inlägg, haha.  Om inte datorn är ockuperad av kusin så ska vi göra något, haha. Inte för att jag tro att det är så himlans många som sitter vid datorn.. men ändå (aa) Här kommer iallafall en dagens outfit, Så färsch och elegant att det bara inte gå att bli snyggare..



Kofta, Gekos (aa)
Linne, HM
Shorts, Second Hand
Skor, HM

Pärlor i mängder





Mitt pärlande har smittat av sig. Cissi har kommit underfund med att det faktiskt är riktigt roligt! Man blir ju som 5 igen.. Man kommer på nya idéer och skriker som h'lvete när det går fel eller när man stöter till plattan. Men det är lite sånt som hör till faktiskt. Jag vet inte hur många gånger jag har fått pärla om..

Fast nu är det bara en massa kjedor som skall införskaffas sen så har jag en massa pärlhalsband. Vänta och se bara!

love is in the air



1 år och 2 månader. 
älskar dig, nu & föralltid.


Kuisn special

Så här längre än Ciss kändes det som om jag var i verkligheten också.

 

Längre tröja, JC | miljömärkt, haha                                  Vitt linne, HM
Lack tight, Gina Tricot                                                      Kofta, HM
Skor, HM                                                                        Shorts, Dress man
Väska, Second Hand                                                       Väska, JC
 

kreaktivitet




© Louise Hesselring

Jag vet inte riktigt vad som tog åt mig igår kväll.. För det första vet jag inte hur länge sen jag höll i en penna, med målet av att skissa fram något..
För de andra så har jag stenhårt trott på att jag inte längre kan, trott att året 2006 var min stor årstid - då jag vid denna tidpunkt tecknade några enastående tekningar, jag troligtvis aldrig kommer kunna slå. Och att allt efter detta, sedan bara har gått utför..

Men som sagt, igår vet jag inte va som flög i mig. Jag visste bara att jag skulle klara det. En konstig känsla måste jag säga, men på samma gång så otroligt härlig. Jag hade glömt bort hur spännande och facinerande det ändå är att sitta med penna i handen och så småningom skissa fram något. ♥


Inte färdig på långa vägar, men första bilden - gårkvällens/nattens kreaktivitet & den andra bilden är från morgonen då solen gick i moln. 

Sötsötaresötast.


Hanna framför kameran
© Louise Hesselring

Fem vänner

Sommarlov nu, men inte har det varit någon sovmorgon för mig inte.. Igår var det ullared på schemat, tillsammans med mamma, sanna och ulrika så körde vi redan vid 06.00. & idag var det att stiga upp klockan halv 7 för att klippning var beställt. Träffade sedan Emilia & Kristin i stan idag.. efter mycket om och men. Inte nog med att det regnade och att jag adlrig hittade dem, så fick jag väl ett sms av Oscar där det stod att han såg mig, haha. Så där stod jag på stationen och letade förbrilt efter Emilia och Kristin och så visste jag att han satt och spionera ;D Vad blir man om inte ännu mer frustrerad, haha. Men etter en sisodär 40 minuter hittade jag dem och det blev en riktigt trevlig runda på stan :)
Dock är jag nu för tillfället pank, så det var Emilia och Kristin som fick shoppa i mitt ställe.

och nu så har min kusin kommit och invaderat hela mitt rum.. i två hela veckor. Vet inte riktigt hur jag ska stå ut, haha. Mitt rum är liskom för litet för mig. Iallafall, vid halv 9 tiden kom också Sofia på besök. Fick tillbaka mina kära dansskor och så lämnade hon den så omtalade monki kjolen, to me. Den är min nu, bara min! Nej men skämt och sidor, en pratstund blev det allt och en liten husesyn, trevlans må jag säga.

Nu tror jag att min mage ta död på mig, hjälp vad hungrig jag är, och jag som längtade så efter sängen. men nej.. måste slänga i mig nått innan dess. Seya!


En kärlekshistoria..

Robin kom igår med bussen, över en vecka sedans vi sågs så överfallen blev han av mig, helt klart. Finns nog inget bättre än att bli omfamnad av honom, att han bara håller om mig gör mig så lycklig. Jag ler inom bords!

Det var en sådan jätte mysig kväll att de påminde mig att jag bara älskar robin mer och mer för varje dag som går.  Mer än någonsin.  ♥  Jag vaknade idag på morgon och såg det vackraste jag sett.

jag är så lycklig som har honom.

Min hanna, föralltid min.



Ett sent konstaterande är att jag var hos min lilla flicka i helgen. fast liten och liten - hon är hur stor som helst nu. För varje gång jag är hos henne har hon vuxit en liten bit till, både på längd men också på sättet. Från att vara en liten flicka som ville vara i min famn enda tills jag gick hem till att vara en tjej som vill leka mamma,pappa, barn och visar mig hur duktig hon har blivit på att skriva sitt egna namn men också mitt. Det är min Hanna det. Jag blir rörd varje gång jag ser henne, haha, har ju varit hos henne enda sedan hon var en liten bebis.. & nu har hon helt plöstligt lärt sig cykla utan stödhjul, jag minns ju när hon knappt kunde gå.
Jag kommer ihåg när Ika och jag köpte hennes första par skor och att vi vek oss av skratt för att hon inte kunde gå i dem. Jag minns när hon alltid började gråta över att jag skulle gå hem & jag minns hur hon alltid ville att jag skulle vara hennes.. och jag kommer nog alltid vilja att hon ska vara min.

Nej men gud, vad jag börjar bli sentimental. Det är någon som kommit med tiden alltså. Men om ni själva har varit med  från början vet ni hur svårt det är att se någon växa. Är det så här det kommerr bli att vara förälder?

Iallafall, som alltid var det lika trevligt borta hos Wengdahls. Ika & jag drack kaffe och pratade om allt mellan himel och jord, medan Hanna som alltid försökte få uppmärksamheten och avbryta oss. Fast när vi väl fikat färdig blev det både att leka med dockor tillsammans med henne, spela spel, pyssla och förstås - leka mamma,pappa, barn.

Hon kommer alltid vara som min syster. Nu och föralltid!

Konfirmation & 18års fest

Japp, gårdagens händelser rymmer snyggt och bra i rubriken.
Var att tillbringa hela eftermiddagen och en bra bit in på kvällen, på öland. Liten stund i tosåkyrka , en hel del hos nyberg - mina kusiner, på pappas sida.

Det var David som konfimerades & Jossan som nu är 18 år fyllda. ( tänk om det ändå kunde få vara jag..) aja nog om mina små önsketänkaden. 16.00 var vi på plats i kyrkan, & som om inte de räckte men att vara i kyrkan, (de är något säkt liknade med allt som hör till kyrkan måste jag säga.. men vi tar det någon annan gång) så sitter det väl en dam framför oss. Inget ont om damer, absolut inte men när det inte sköter sin, hfm.. vad ska vi säga, hygien, så kan de gärna hålla sig så långt borta ifrån mig som det bara går. Om vi säger så här, jag fick sitta och andas in genom munnen och ut genom näsan..  
Men allt flöt på bra, med god mat och trevlig släkt var vi inte hemma förens tio tiden.

Min framfor är nog ändå den coolaste personen jag vet, hon glider runt med mobil och har just nu fått digital kamera. & att hon slängde upp sin lap top på matbordet slog nog allt!

Hårmodell



Gårdagens event. Hårmodell på brofästet tillsammans med en hel del till.
Från hårmodeller som föreställde djur till rockare. Jag själv föreställde samuraj (?) Towe, is & Steff Rocka billy.

Sista bilden är bara så klockren. Skulle ta kort och se hur jag såg ut, på måfå lite sådär lätt, så märkar jag senare att jag fick med den där stilige herrn på affischen bakom mig..

Städerskorna ;D


Sanna & jag i bilen på väg in till stan.
En skönare tjej får man letar efter. Finns alltid där för en!  

Dagens outfit

Med en hårslinga rätt upp i ansiktet..



Linne, Bik Bok
Byxor, Cheap Monday
Skor, HM
Halsband, hemma gjort
Väska, HM

behövlig uppdatering


sommarstädet 08


hej och hå, gott folk! På tiden att en ordenlig uppdatering sker, känns det som.
I'm a busy woman. But now, i'm here to stay.

Hela veckan har varit spexad av alla möjliga event. Jobbat sen i måndags men nu är det äntligen över, finito - The End.
I måndags var det en faktiskt en relativt lugn dag. Jobbade till 15.00 och drog sedan och sprang en runda med mamma. I tisdags blev det också ut och springa efter jobbet och träffade sedan Arnel en sväng. Köpte glass och tog en del bilder, haha.
 
I onsdags däremot åkte jag in till stan på kvällen för att repetera inför modevisningen på torsdagen. Så igår torsdag var jag hela eftermiddagen på hair och blev fixad både i håret och sminket. (Därför ingen vidare bra uppdatering) Sminkades till samuraj, så gled runt i svärd etc. Riktigt trevlig kväll! Bilder kommer.

Idag har jag och hela jobbet varit ute och ätit på byttan.
Vi avslutade sommar städningen med en oslagbar lunch bufée!  all slit har varit värt det för detta var utsökt, haha. 95:-/person och du får äta hur mycket du vill - ett lovande lunch tips måste jag säga (: Efter denna trevliga tillställning, gick mamma och jag vidare in till stan och shoppade oss ända upp till öronen! Kändes som en bra avslutning må jag säga. Både för mamma och för mig, haha.

Hoppas att er vecka har varit bra , med massor av sol och bad. De varma vädret har ju kommit så pass bra till mitt sommarlov. Nu ska jag banne mig ta igen allt jag missat! vi hörs  ♥


Vilken väg tar du?

Livet består av en himlans massa vägar..
 

Både lätt och svåra, långa och korta.

De svåra är bara att hitta den rätta..