900 dansare och en sporthall

Weeey, att helgen har varit fartfylld är bara förnamnet.

Som sagt så hade vi julavslutning i sporthallen hela lördagen. Från 8.00 - 20.00. En jätte trevlig dag som började med barndans fram till 12.00. Aldrig är barnen sötare än när de visar upp allt de lärt sig. Bumbibörjanarna är helt klart en favorit!

Senare på eftermiddagen drog stora avslutningen igång och jag hade inte mindre än 6 ombyten. Av och på, dansa 3 minuter och så av och på igen - förstår att man var helt slut i kroppen efter det. Fast kvällen tog inte slut där efter..

..Vi forsatte kvällen hos Tina och Robin. Startade upp med Stans bästa kycklingsallad och vi tjejer satt som fastklistrade framför TV. Dokumentären Britney for the record gick ju och medan vi satt där hade killarna fullt skå att försöka hålla stämningen uppe ;D Fast kvällen tog trotsallt fart , till allas förvåning. Efter en 12 timmars dansdag är man ingeidare pigg.. Men med lite rödvin i kroppen, singstar och trevligtsällskap går allt, & kvällen blev mer än lyckad!

Söndagen.. var kanske inte fullt så fartfylld , trotsallt. Med Chips och Cola for Soffan & jag hem till Towsan för film tittade.

De är bra stuff det med!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback